Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10406
 • 359-06557
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 499,90 € * 2 776,90 € * (9,98% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 25x User CAL
Järjestelmä  SQL Server 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Lisenssin tunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoft SQL 2017 -versiota varten tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi palvelinlisenssin lisäksi palvelin/CAL-lisensoinnin tapauksessa asiakaslisenssi, esimerkiksi muodossa: tällä lisenssillä tietty käyttäjä saa henkilökohtaiset käyttöoikeudet Server Standard User CAL SQL -versioon. Server Tämä johtuu siitä, että tässä SQL 2017 -palvelimen lisensointivaihtoehdossa palvelinlisenssiin ei sisälly käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen lisenssin muodossa User CAL lisenssi käyttäjälle. Käyttäjällä on näin ollen oikeuskäyttää SQL Server vain tätä kautta,päätelaitteen valinta on vapaa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL"

25x User CAL MS SQL Server 2017 - halvempi kuin käytetty ohjelmisto

Microsoft SQL Server 2017 Standard-versiota varten tarvitaan Server/CAL-lisensoinnin palvelinlisenssin lisäksi asiakaslisenssi, esimerkiksi User CAL:n muodossa: tällä lisenssillä kaksikymmentäviisi tiettyä käyttäjää saa henkilökohtaiset käyttöoikeudet SQL Serveriin. Tämä johtuu siitä, että tässä SQL 2017 Server -palvelimen lisensointivaihtoehdossa käyttäjäoikeudet eivät sisälly palvelinlisenssiin, joten ne on ostettava erikseen käyttäjälle tarkoitetun User CAL: n muodossa. Käyttäjällä on siis oikeus käyttää SQL-palvelinta vain tämän kautta, päätelaitteen valinta on vapaa.

SQL Server 2017: n käyttäjä CAL:t ovat saatavilla Wiresoftilta käytettynä ohjelmistona, joten niillä on hintaetu uusiin tarjouksiin verrattuna; niiden etuna on myös se, että ne ovat saatavilla kaupassa yksittäisinä lisensseinä. Nämä SQL Server 2017:n käytetyt käyttäjäasiakkaiden käyttöoikeudet eivät toiminnoiltaan eroa Microsoftin virallisessa volyymilisensointiohjelmassa saatavilla olevista käyttämättömistä lisensseistä.

MS SQL Server Standard 2017 -ominaisuuksien käyttäminen käytetyllä User CAL:lla

Edelliseen versioon verrattuna SQL Server 2017 Standard Edition sisältää optimointien lisäksi monia uusia ominaisuuksia ja toimintoja, joten se tarjoaa myös pienille tai keskisuurille yrityksille joustavia käyttömahdollisuuksia asiaankuuluviin tietoihin, esimerkiksi ERP- ja muihin tavaranhallintajärjestelmiin, ja lisäksi kattavan suojan luvattomalta käytöltä - kaikki tämä on käytettävissä käytetyn User CAL:n avulla.

Tässä Microsoftin tietoalustan tehokkaassa versiossa on kaikki tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, jotka täyttävät yritysten nykyiset tyypilliset vaatimukset tehokkaalle relaatiotietokannan hallintajärjestelmälle. SQL Server 2017: n käyttäjäasiakaslisenssin avulla Python on nyt saatavilla tietokannan sisäisen kehittyneen analytiikan rinnalla R:n avulla, mukaan lukien interaktiiviset visualisointivaihtoehdot. Lisäksi monia suorituskykyparannuksia, mukaan lukien Master Data Services (MDS) ja Reporting Services (SSRS), sekä seuraavat ominaisuudet:

 • Lisää tietokantamoottorin toimintoja, joiden suorituskykyä on parannettu CLR-kokoonpanojen avulla
 • Mukautuvat liitokset mukautuvaa kyselyjen käsittelyä varten
 • Parannettu SQL Server Analysis Services (SSAS) uusilla taulukkomallien asennusvaihtoehdoilla
 • Hae tietoja Power Query -palvelua varten
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) tarjoaa optimoidun skaalautumisen, mukaan lukien tuki korkealle käytettävyydelle, ja yksinkertaistetun suorituksen useilla tietokoneilla
 • Linuxin käyttö
 • Java-sovellusten käyttö Java Database Connectivity Driver -ajurin kanssa
 • SQL Server Machine Learning Services -palvelut korvaavat aiemmat SQL Server R Services -palvelut, mukaan lukien Python-tuki

Mitä käytetään SQL Server Standard-Edition 2017 -palvelun User CAL -käyttäjätunnuksia?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt käyttäjä-calit eivät toiminnallisuuden osalta eroa käyttämättömästä lisenssistä, kun käyttäjät käyttävät SQL Server 2017 Standard-version palveluita. Lisensointi palvelimen/CAL:n mukaan voi kuitenkin säästää rahaa erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, kun ne ostavat käytettyjä ohjelmistoja:

SQL Server 2017 -lisensointi Standard palvelinlisensseillä ja CAL-lisensseillä

Microsoftin lisenssiehtojen mukaan SQL Server 2017 -lisensointi palvelinlisenssillä ja Standard-version User CAL -lisensseillä on vaihtoehtoinen vaihtoehto: tätä lisensointimallia kutsutaan Server/CAL-lisensoinniksi. Vaihtoehtoisesta ydinpohjaisesta lisensoinnista poiketen tämä koostuu SQL Server -lisenssistä ja täydentävistä asiakaskäyttölisensseistä asianomaisille käyttäjille (tai yksittäisille päätelaitteille): Näin ollen jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää SQL Server -instanssia, tarvitsee erillisen käyttölisenssin (User CAL). Vaikka palvelinlisenssiin sisältyy jo kaksi CAL:ia, ne on varustettu yksinomaan järjestelmänvalvojan oikeuksilla, eikä niitä ole tarkoitettu tavallisille käyttäjille!

Vain tavallinen User CAL oikeuttaa käyttäjän käyttämään tyypillisiä SQL Server -työkaluja ja sovelluksia Standard Edition 2017 -versiossa. Tämä käyttäjäasiakkaan käyttöoikeuslisenssi ei sisällä muita asennettavia ohjelmistoja, vaan ainoastaan SQL Server 2017 Standard-palvelimen käyttöoikeudet asiakas-/palvelinympäristössä.

Käyttäjä CAL:ien yhteensopivuus SQL Server -lisenssin kanssa on otettava huomioon

SQL Server 2017 -käyttäjäkohtaisella CAL:llä loppulaite saa SQL Server 2017:n käyttöoikeuksien lisäksi myös SQL Serverin vanhempien versioiden, esimerkiksi 2016:n, käyttöoikeudet (downgrade). Sitä vastoin käyttäjä, jolla on SQL Server 2017: n User CAL, ei voi käyttää korkeampaa SQL Server -versiota, kuten vuotta 2019 (päivitys). Kun ostat SQL Serverin käyttäjäkohtaisia CAL-lisenssejä, sinun on siis aina kiinnitettävä huomiota siihen, että käyttöoikeuslisenssi on yhteensopiva tietyn palvelinlisenssin kanssa. Wiresoft tarjoaa ohjelmistokaupassa myös käytettyjä User CAL:eja SQL Server 2017:n edeltäjä- ja seuraajaversioihin!

Miksi Microsoft tarjoaa vaihtoehtoista lisensointivaihtoehtoa CAL-lisensseillä SQL Server 2017 Standard-versiolle?

SQL Server Version 2017 Standard-versiossa Microsoft tarjoaa käyttäjille tai päätepisteille CAL-pohjaista lisensointia vaihtoehtona Core-pohjaiselle lisensoinnille. Tässä SQL Serverin käyttöoikeuksien lisensointimuodossa otetaan huomioon pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet, sillä niiden palvelinkapasiteetti on usein pienempi, koska niissä on usein vain yksi ydin (tai kaksi), mutta se riittää niiden tarpeisiin. Tällöin palvelin/CAL-lisensointi on yleensä halvempaa kuin palvelinlisensointi ytimien mukaan.

Tässä Microsoftin lisensointimallissa SQL Server -lisenssin lisäksi tarjotaan kaksi CAL-tyyppiä SQL Server 2017 Standard -käyttöoikeutta varten:

 • SQL Server 2017 User CAL: tämä antaa SQL Serverin käyttöoikeudet yksittäiselle käyttäjälle
 • SQL Server 2017 User CAL: tämä antaa SQL Serverin käyttöoikeudet erilliselle Windows-yhteensopivalle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)

Mitä on otettava huomioon, kun lisensoidaan SQL Server 2017 Standard User CAL:ien kanssa?

Kuten jo mainittiin, User CAL:n avulla tietty työntekijä saa henkilökohtaisesti SQL Server 2017 -käyttöoikeudet, jolloin hän voi vapaasti valita, millä Windows-yhteensopivalla päätelaitteella hän käyttää sitä. Kun käyttäjä on rekisteröity, hänen oikeuksiaan ei voi enää siirtää toiselle käyttäjälle. Käyttäjän CAL:ia ei myöskään ole mahdollista käyttää laitteen CAL:nä, eli sen tyyppiä ei voi vaihtaa. Näillä rajoituksilla, jotka koskevat User CAL:ien lisensointia, on tarkoitus estää luvattomien tai kolmansien osapuolten käyttäjien asiaton pääsy SQL-palvelimeen. Siksi Server/CAL-lisensointi tarjoaa myös turvallisuutta tai suojaa yrityksiä ja niiden tietoja.

Mitä etuja SQL Server 2017 Standard -palvelun User CAL -palvelusta on?

SQL Serverin User CAL ei eroa oikeuksiltaan laitepohjaisesta Client Access License -lisenssistä. Käyttäjä CAL:n erityiset mahdollisuudet tai edut ilmenevät pääasiassa yritykselle tyypillisissä tai usein esiintyvissä SQL Server -käyttötyypeissä.

SQL Server 2017:n käyttäjälisenssi on sidottu yksinomaan tiettyyn henkilöön, mutta se tarjoaa tälle henkilölle vapaan valinnan SQL Serverin käyttämiseen käytettävän päätelaitteen välillä, mutta vain yhdestä tietokoneesta tai vastaavasta kerrallaan.

Laite CAL:hen verrattuna SQL Serverin käyttäjä CAL:n käyttöala on erilainen: lisenssin saanutta käyttäjää ei ole sidottu paikallisesti - edellyttäen, että hänen käyttämällään päätelaitteella on Internet-yhteys. Käyttäjä voi siis käyttää SQL-palvelinta vuorotellen työpaikallaan yrityksessä sekä ulkoisesti kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta - esimerkiksi toisessa paikassa, matkalla tai kotonaOffice.

SQL Server 2017:n käyttäjä-calit mahdollistavat siis SQL Serverin toimintojen joustavamman käytön sellaisille työntekijöille, jotka ovat usein eri toimipisteissä ja käyttävät kussakin tapauksessa käytettävissä olevia tietokoneita ilman, että he ovat riippuvaisia omasta päätelaitteestaan, koska käyttäjä-calin avulla he käyttävät aina henkilökohtaista tiliään pääsyä varten.

Päätelmä

Se, minkä tyyppinen Client Access License for SQL Server 2017 Standard tarjoaa enemmän etuja käyttäjille, vaihtelee siis tapauskohtaisesti kulloisenkin työympäristön mukaan: työntekijöiden määrä suhteessa käyttöoikeuden saaneiden päätelaitteiden vallitsevaan käyttötapaan: heti kun suurin osa käyttäjistä käyttää SQL Serverin käyttöön erilaisia tietokoneita - ja erityisesti mobiilityyppejä, kuten kannettavia tietokoneita tai tabletteja -, joita käytetään eri paikoissa, User CAL:t tarjoavat enemmän joustavuutta. Kuten edellä todettiin, asiakaskäyttölisenssityyppiä koskeva päätös on kuitenkin tehtävä ennen ostoa, sillä SQL Server 2017: n User CAL -lisenssisopimusta ei voi myöhemmin muuttaa tai vaihtaa Device CAL: ksi.

Osta käytettyjä User CAL:eja Microsoft SQL Server 2017:lle joustavasti Wiresoftin verkkokaupasta

SQL Server 2017:n käyttäjäkohtaisia CAL-lisenssejä on saatavana Wiresoftin verkkokaupasta jo yhdestä yksittäisestä lisenssistä alkaen, sillä tavanomaiset volyymilisenssisäännökset eivät koske tätä käytettyä ohjelmistoa - toinen käytetyn ohjelmiston etu.

Mitä SQL Server 2017:n User CAL -lisenssejä käytetään?

Kaikki Wiresoftin käyttölisensseinä tarjoamat SQL Server 2017:n User CAL:t (samoin kuin Device CAL:t) ovat tavallisia käyttöoikeuksia, joita Microsoftin lisensointiohjelmassa on hiljattain tarjottu palvelinkohtaisten ominaisuuksien käyttöön; ainoa ero näihin verrattuna on se, että ne olivat aiemmin osa SQL Server 2017:n User Volume License -lisenssikokonaisuutta, jonka yritys osti ensin ja jonka jälkeen yritys myi Wiresoftille edelleen kaikki tarpeettomat yksittäiset User Access Licenses -lisenssit tai jopa koko volyymilisenssin. Tässä tapauksessa volyymilisenssi jaettiin ja muunnettiin yksittäisiksi lisensseiksi, ja näin saadut yksittäisten käyttäjien CAL-lisenssit merkittiin käytetyksi ohjelmistoksi. Kuten edellä on jo mainittu, käytettyä CAL-käyttäjäkirjaa voidaan käyttää nimityksestä huolimatta samalla tavalla kuin "uutta", ei ainoastaan siksi, että ohjelmisto ei yleensä kulu, vaan ennen kaikkea siksi, että sen toiminnallisuutta tai käyttöikää ei ole rajoitettu.

Ovatko SQL Server 2017:n käytetyt käyttäjä-calit turvallisia?

Käytetyt ohjelmistot, kuten SQL Serverin User CAL:t, ovat Wiresoftin asiakkaille selkeä hintaetu, mutta ne tarjoavat myös saman turvallisuuden kuin uusi käyttöoikeuslisenssi - ilman piilotettuja rajoituksia tai tunnistamattomia riskejä! Käytetyt lisenssit ovat myös saatavilla heti maksuprosessin päätyttyä välittömän latauksen ja lisenssin välittömän aktivoinnin kautta mukana toimitetulla lisenssiavaimella, joten ne tarjoavat myös tavanomaisen ostajan turvallisuuden.

Mistä SQL Server 2017:n käytetyt käyttäjä-calit tulevat?

Kaikki Wiresoft Software Shopissa tarjotut User Client Access Licenses for SQL Server 2017 Standard edition -lisenssit ovat peräisin yritysten tai organisaatioiden lisenssivarastoista. Näin ollen myös niihin sovelletaan voimassa olevaa lainkäyttövaltaa: tämä nimenomaisesti sallii Microsoftin CAL-ohjelmistojen kaupan käytettynä ohjelmistona, mikä on myös vahvistettu useaan otteeseen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Mitä käytettyjen User CAL:ien ostaminen merkitsee sinulle Wiresoftin asiakkaana?

Käytettyjen SQL Server 2017 -käyttäjien CAL-lisenssien tai muiden Wiresoftin tarjoamien lisenssien ostamisen lisäksi myös niiden tosiasiallinen käyttö tarjoaa oikeusturvaa, koska prosessissa ei rikota mitään oikeudellisia määräyksiä - ei sinun eikä Wiresoftin toimesta.

Kaikki edut, jotka liittyvät SQL Server 2017:n CAL-ohjelmistojen ostamiseen käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin SQL Server 2017 -käyttöoikeudet tai muut Wiresoftin käyttöoikeudet tarjoavat käytetyn ohjelmiston asiakkaille vaihtoehdon useimpien muiden uusien lisenssien tarjoajien tarjouksiin kaikista mainituista syistä - myös siksi, että tässä ei ole rajoituksia, jotka johtuvat User CAL -käyttäjäoikeuksien porrastuksesta. Voit siis valita vapaasti SQL Server -palveluiden lisensoinnin ja räätälöidä ne yrityksesi todellisten käyttövaatimusten mukaan, mikä vähentää kustannuksia ostohetkellä.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät User CAL:ien lisäksi myös Device CAL:it SQL Server 2017: lle - sekä käyttöoikeudet muille MS SQL Server -versioille, mukaan lukien vastaavat palvelinlisenssit. Näin vältyt uuden laitteiston hankintakustannuksilta ja myös mahdollisilta yhteensopivuusongelmilta, jotka johtuvat epäyhtenäisistä ohjelmistoversioista.

SQL Server 2017:n User CAL:ien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös palvelinlisenssejä sekä asiakaslisenssejä muihin Microsoftin palvelinohjelmistoihin - kaikilla Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen eduilla. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2017:n tai minkä tahansa muun Microsoftin tuotteen lisensoinnista User CAL:ien avulla, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat