Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10436
 • 381-02250
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
569,90 € * 631,90 € * (9,81% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 25x Device CAL
Järjestelmä  Exchange-palvelin
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoftin Standard- tai Enterprise-versiota varten Exchange Server 2019 tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi erillinen asiakaslisenssi kutakin palvelinpalveluiden käyttämiseen käytettävää päälaitetta varten: Exchange Server 2019 Device CAL varustaa tietyn rekisteröidyn tietokoneen (PC, kannettava tietokone jne.) vastaavilla käyttöoikeuksilla tätä tarkoitusta varten.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"

25 Pack Device CAL Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona

Microsoft Exchange Server 2019: n Standard- tai Enterprise Edition -versiossa tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi erillinen asiakaskäyttölisenssi kutakin palvelinpalveluiden käyttämiseen käytettävää päälaitetta varten: Exchange Server 2019 Device CAL varustaa tietyn rekisteröidyn tietokoneen (PC, kannettava tietokone jne.) vastaavilla käyttöoikeuksilla tätä tarkoitusta varten.

Microsoftin lisenssinhallinnan määräysten mukaisesti Exchange Server 2019 Standard tai Enterprise -lisenssi ei sisällä muita käyttöoikeuksia, joten ne on hankittava erikseen, esimerkiksi Device CAL:n muodossa. Käyttäjät voivat siis käyttää kaikkia Exchange Serverin toimintoja vain niillä varustetun päätelaitteen kautta.

Wiresoftilta on saatavana edullisesti käytettyjä Device CAL:eja Exchange Server 2019 Standard ja Enterprise -palvelimille - myös yksittäin paketin sijasta. Näillä käytetyillä Device CAL -lisensseillä on samat toiminnot kuin Microsoftin virallisessa volyymilisensointiohjelmassa tarjotuilla Device Client Access Licenses for Exchange Server 2019 -lisensseillä.

Käytä kaikkia MS Exchange Server 2019:n uusia mahdollisuuksia käytetyn Device CAL:n avulla

Windows Exchange Server 2019 toimii Windows Server 2019 Core -käyttöjärjestelmässä, joka tarjoaa luotettavan alustan yritysten sanomanvälitysinfrastruktuureille. Standard- ja Enterprise-versiot tukevat heitä vielä paremmin, kun painopiste siirretään viestinnästä yhteistyöhön. Seuraavat toiminnot ja ominaisuudet ovat käytettävissä tätä tarkoitusta varten:

 • Meta Cache Database (MCDB) suojaa metatietoja, kuten postilaatikoiden kansiorakenteita, ja nopeuttaa pääsyä sekä sisällön etsimistä.
 • DDC (Dynamic Database Cache) mahdollistaa tallennuskapasiteetin dynaamisen mukauttamisen sen paremman käytön varmistamiseksi ja lisää Exchange Serverin nopeutta.
 • Uusi hakuindeksi sijaitsee postilaatikon tietokannassa, mikä helpottaa huomattavasti hallintaa ja nopeuttaa hakua.
 • Windows Server Core mahdollistaa palvelinjärjestelmän standardiversion yksinkertaistetun suorittamisen. Tämä yksinkertaistaa konfigurointia ja parantaa turvallisuutta tunkeutujia vastaan.
 • Client Access Rules (Asiakkaan pääsysäännöt) tarjoaa laajennettuja vaihtoehtoja Exchange-palvelimen määritysalueen käytön rajoittamiseen.
 • Uusia kalenteriparannuksia erityisesti kokousten järjestämiseen: mm. oletusarvoinen päättymispäivä, älä lähetä eteenpäin, parannettu kalenterinhallinta ja enemmän vaihtoehtoja toimiston ulkopuolisten viestien määrittämiseen.
 • Parannettu dokumenttiyhteistyö, kun tiedostoja voi ladata ja tallentaa OneDrive for Business -palveluun.

Exchange Server Standard ja Enterprise Edition 2019:n tärkeimmät Device CAL:t käytettynä ohjelmistona yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin laite-CAL-ohjelmistoissa, joita tarjotaan käytettynä ohjelmistona, on samat käyttöoikeusvaihtoehdot kuin vastaavissa uusissa lisensseissä, jotta voidaan käyttää kummassakin Exchange Server 2019 -versiossa käytettävissä olevia toimintoja. Käytetyt laite CAL:t ovat erityisesti pk-yrityksille ja organisaatioille edullinen vaihtoehto, kun vastaavat päätelaitteet varustetaan Exchange Server -käyttöoikeudella, myös siksi, että tämä mahdollistaa räätälöidyn lisensoinnin.

Yleistä tietoa Exchange Server 2019:n lisensoinnista CAL:ien avulla

Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioiden osalta Microsoft Licence Management tarjoaa lisensointia, jossa on palvelinlisenssi ja asiakaskäyttölisenssit; kuten mainittu, palvelinlisenssiä on täydennettävä loppulaitteiden (tai käyttäjien) lisensseillä, jotta työntekijät voivat käyttää sähköposteja jne. Palvelinlisenssiin sisältyvät CAL-lisenssit on tarkoitettu vain IT-ylläpitäjille, eikä niitä siksi voi käyttää tyypillisiin palveluihin. Näin ollen vain asiakkaan käyttöoikeuslisenssi, kuten Device CAL, antaa työntekijälle oikeudet käyttää Exchange Server -toimintoja Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla päätelaitteella. CAL ei sisällä muita ohjelmistoja kuin käyttöoikeudet Exchange Server 2019 -asiakas-/palvelinympäristöön.

Mitkä ovat Exchange Server 2019 Standard- ja Enterprise Edition -versioiden laite CAL:ien edut?

Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioiden CAL-pohjainen lisensointi mahdollistaa joustavasti ja tarpeiden mukaan käytettävien tietokoneiden käyttöoikeuksien hallinnan. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Exchange Server 2019: lle yhteensä kahdenlaisia CAL-tuotteita:

 • Device CAL Exchange Server 2019:lle: koskee yhtä omistettua päälaitetta (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) palvelimen käyttöoikeuksia
 • Käyttäjä CAL Exchange Server 2019:lle: koskee yhtä käyttäjää kerrallaan

Exchange Server 2019 Standard ja Enterprise -palvelimien laite CAL:ien eri käyttömahdollisuudet

Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versiot eroavat toisistaan lähinnä postilaatikkovaatimusten skaalautuvuuden osalta. Enterprise-version toimintoja on kuitenkin periaatteessa mahdollista käyttää Standard-versiolle hyväksytyllä Device CAL -laitteella, mutta silloin käytettävissä on vain vastaavasti pienempi määrä postilaatikkotietokantoja ja myös vain rajoitettu määrä vakiotoimintoja. Sen sijaan Enterprise Editionin Device CAL -palveluissa on laajennettu valikoima toimintoja.

Huomaa Exchange Server 2019:n laite CAL:ien versioyhteensopivuus!

Exchange Server 2019 -versioiden Device CAL ei ainoastaan anna kyseiselle päätelaitteelle tämän version käyttöoikeudet, vaan se antaa myös oikeuden käyttää vanhempia Exchange-versioita, kuten 2016 (downgrade). Tämä antaa Device CAL 2019 -laitteelle etulyöntiaseman verrattuna vanhempiin Device CAL -versioihin, jotka ovat voimassa vastaavalle edelliselle Exchange Server -versiolle, mutta joita ei voi käyttää Exchange Server -versioon 2019 (päivitys).

Vaikka Exchange Serverille ei tällä hetkellä ole olemassa uudempia Device CAL:eja kuin 2019-versio, ostettaessa on aina kiinnitettävä huomiota palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssin yhteensopivuuteen sekä mukana oleviin painoskohtaisiin toimintoihin.

Mitä on otettava huomioon, kun lisensoidaan Exchange Server 2019 -palvelinta käytetyn Device CAL:n kanssa?

Kuten jo mainittiin, Device CAL antaa yhdelle päätelaitteelle käyttöoikeudet Exchange Server 2019 -palvelimeen. Kun tietokoneen rekisteröinti on suoritettu, Device CAL -laitetta ei voi enää siirtää toiseen päätelaitteeseen. CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa ja käyttää Device CAL:ia User CAL:na.

Näiden Microsoftin lisenssinhallinnan rajoitusten tarkoituksena on estää Exchange Server 2019 -palveluiden asiaton käyttö. Näin ne tarjoavat yritykselle ja sen viestinnälle paremman turvallisuuden, sillä ulkomaisilla tai luvattomilla päätelaitteilla ei ole pääsyä sähköposteihin ja muihin palvelinten tietoihin.

Mitä eroja on Exchange Server 2019:n laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-asiakirjojen välillä?

Exchange Server 2019:n Device CAL ei periaatteessa eroa User CAL:stä toiminnallisuuden osalta. Ero on siinä, mitä etuja kullekin Exchange-palvelimen käyttöoikeustyypille on. Lisäksi on otettava huomioon yrityksen työasemien määrä ja laitteet sekä työnkulku, jolla käyttäjät käyttävät Exchange-palvelinta: joissakin pk-yrityksissä esimerkiksi eri työntekijät käyttävät samaa päätelaitetta vuorotellen Exchange-palvelinta ja soittavat sähköpostiviestejä jne., kun taas toisissa yrityksissä käyttäjät käyttävät Exchange-palvelinta tätä tarkoitusta varten täysin eri päätelaitteilla.

Windows-laitetta, jossa on Device CAL, voidaan pitää laitteena, jota voi käyttää kuka tahansa työntekijä, jolla on oikeus käyttää Exchange-palveluja. Jos lisensoitu päätelaite on mobiili, esimerkiksi kannettava tietokone tai tabletti, käyttäjä voi käyttää Exchange-palvelinta myös paikallisesti itsenäisesti - esimerkiksi tien päällä tai kotitoimistossa - Internet-yhteyden kautta. Device CAL tarjoaa siis myös mobiilikäyttöön liittyviä vaihtoehtoja.

Johtopäätökset laite CAL:ista

Se, minkä tyyppiset Exchange Server 2019 -palvelun asiakaslisenssit tarjoavat enemmän etuja yrityksessä käytettäväksi, voi siis vaihdella tapauskohtaisesti. Exchange-palvelinta viestintään käyttävien työntekijöiden lukumäärän lisäksi on otettava huomioon myös olemassa olevien päätelaitteiden kautta tapahtuvan käytön pääasiallinen tyyppi: Jos useat työntekijät jakavat säännöllisesti tietyn päätelaitteen - olipa se sitten mobiili tai erillinen - ja käyttävät sitä vuorotellen Exchange-palvelimen käyttöön esimerkiksi vuorotyössä, Device CAL tarjoaa enemmän etuja.

Se, onko lisensointi Exchange Server 2019:n Device CAL -lisensseillä edullisempaa kuin User CAL -lisensseillä, koska tällöin tarvitaan vähemmän lisenssejä, johtuu yrityksen tyypillisestä työnkulusta. Tämän vuoksi tämän tietämyksen pitäisi olla perustana CAL-lisenssin valinnalle, kun ostetaan Exchange Server 2019: n käytettyjä asiakaslisenssejä.

Laite CAL:t Microsoft Exchange Server 2019:lle saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta yhdellä lisenssillä

Exchange Server 2019:n laite CAL:t ovat saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta jo yhdellä asiakaslisenssillä - Microsoftin volyymilisenssivaatimuksia ei enää sovelleta. Samalla niiden luokittelu "käytetyiksi" ei aiheuta mitään haittaa niiden käytettävyydelle - ei ainoastaan siksi, että ohjelmistot eivät periaatteessa voi kulua loppuun.

Tietoa Wiresoftin käyttämänä ohjelmiston Device CALs for Exchange Server 2019 alkuperästä

Kaikki Wiresoftin tarjoamat Exchange Server 2019:n Device CAL:t ovat alkuperäisiä lisenssejä, koska niitä tarjotaan myös Microsoftin lisensointiohjelmassa; Wiresoftin CAL:t ovat sen sijaan Exchange Server 2019:n Device Volume Licence -lisenssin entisiä osia, jotka edellinen omistaja, yritys, on ostanut. Jälkimmäinen myi yksittäiset laiteyhteyslisenssit tai koko laitevolyymilisenssin edelleen Wiresoftille, ja volyymilisenssit purettiin yksittäisiksi lisensseiksi. Nämä Device CAL:t merkitään siten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Vaikka ne on merkitty käytetyiksi lisensseiksi, niitä voidaan kuitenkin käyttää kuten uusia lisenssejä Exchange Server 2019 -käyttöoikeuksia varten, sillä ne eivät eroa niistä toiminnallisuuden tai käyttöajan rajoitusten vuoksi.

Exchange Server 2019:n laite CAL:t käytettynä ohjelmistona tarjoavat ostajan tietoturvan

Käytettyinä ohjelmistoina tarjottavat Device CAL:t Exchange Server 2019:lle eivät ole Wiresoftin asiakkaille ainoastaan kustannustehokas vaihtoehto Exchange Serverin lisensointiin, vaan niiden käyttö on myös turvallista ja laillista! Wiresoft Device CAL:t Microsoft Exchange Server 2019:lle tarjoavat sinulle asiakkaana myös tavanomaisen ostajan turvallisuuden, sillä ne voidaan ladata heti oston jälkeen, mukaan lukien lisenssin välitön aktivointi tilavuuslisenssiavaimella.

Onko Exchange Server 2019:n käytettyjen laite CAL:ien ostaminen tai käyttö laillista?

Wiresoftilta ostettavien Exchange Server 2019 -palvelimen laite CAL-lisenssien lisäksi myös kaikki muut tarjotut asiakaslisenssit ovat peräisin yrityksen lisenssivarastoista. Näin ollen jokainen CAL:ien myynti ja osto perustuu voimassa olevaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii kaupankäynnin Microsoftin käytetyillä lisensseillä ja joka on lisäksi vahvistettu selvästi yhä uudelleen useissa oikeuden päätöksissä.

Näin ollen sinulla asiakkaana on oikeusturva, kun ostat käytettyjä Device CAL:eja Exchange Server 2019 -palvelimelle ja kun käytät niitä, sillä Wiresoft tai sinä ostajana ja käyttäjänä et riko mitään oikeudellisia säännöksiä.

Toinen etu: Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tilintarkastussuojattuja, koska kaikki aiemmat ostajat ovat täysin todistettavissa!

Yhteenveto: Etusi, kun ostat Device CAL:t Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Wiresoftilta

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot Exchange Server 2019:n laite CAL:eille tarjoavat sinulle edullisen vaihtoehdon monien muiden ohjelmistotoimittajien tavanomaisiin tarjouksiin verrattuna - tämä koskee myös muita käyttöoikeuksia.

Lisäksi ostettavien Device CAL:ien vähimmäismäärää ei ole rajoitettu, joten lisensointi voi olla räätälöityä ja joustavaa - jäykän asteikon sijaan. Wiresoft-asiakkaat voivat myös vähentää Exchange Serverin käyttöoikeuksien lisensointikustannuksia palvelinpalveluiden todellisen käytön mukaan.

Exchange Server 2019: n käytettyjen laitekäyttöoikeuksien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös MS Exchange Serverin nykyisten aiempien versioiden käyttäjä-CAL:it ja vastaavat asiakaskäyttöoikeudet sekä muiden Microsoftin palvelinohjelmistojen ohjelmistolisenssit, mukaan lukien tarvittavat käyttöoikeudet. Näin voit täydentää muiden liiketoiminta-alueiden ohjelmistovarastoasi Wiresoftin käytetyillä lisensseillä, jolloin vältyt uusista laitteistoista aiheutuvilta lisäkustannuksilta sekä yhteensopivuusongelmilta, joita epäyhtenäisten ohjelmistoversioiden käyttö voi aiheuttaa.

Device CAL:ien ja palvelinlisenssien lisäksi Wiresoft Software Shopista löydät myös muita Microsoft-ohjelmistoja - kaikilla käytettyjen ohjelmistojen tarjoamilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Exchange Server 2019:n tai jonkin muun Microsoftin tuotteen laite CAL:ista, voit käyttää asiantuntevia neuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat