Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10185
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
125,90 € * 138,90 € * (9,36% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise LTSB 2016 tarjoaa käyttäjille maksimaalisen suorituskyvyn ja on suunniteltu erityisesti isommille yrityksille - Wiresoftilta saatavana volyymilisenssin sijaan myös yksittäin edulliseen hintaan! Windows 10 Enterprise LTSB 2016 on tämän Microsoft-version käyttöjärjestelmä, joka sisältää kaikista versioista laajimman toimintojen valikoiman - monet niistä sisältyvät yksinomaan tähän, muun muassa laaja sovellustenhallinta sekä pääsy Microsoftin Long Term Servicing Branchiin, Windowsin päivittämisen erikoismuotoon, jossa asennetaan vain tietoturvapäivitykset, mutta ei toimintoja.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016"

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Microsoftin käyttöjärjestelmä yrityksille

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 tarjoaa käyttäjille maksimaalisen suorituskyvyn ja on suunniteltu erityisesti suurille yrityksille - saatavana Wiresoftilta edullisesti volyymilisenssin sijaan!

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 on tämän Microsoft-version käyttöjärjestelmä, joka sisältää kaikkien versioiden laajimman valikoiman toimintoja - monet niistä sisältyvät yksinomaan tähän, muun muassa laaja sovellusten hallinta sekä pääsy Microsoftin Long Term Servicing Branchiin, joka on erityinen päivitysmuoto Windows, jossa asennetaan vain tietoturvapäivitykset, mutta ei toimintoja.

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 sisältää tutun käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jossa on Microsoftille tyypillinen laattailme, jota voi muokata henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Enterprise Edition -versiossa on myös se ostajille tärkeä etu, että käyttöjärjestelmää voidaan käyttää myös vanhemmissa laitteistoissa, mikä on monille käyttäjille tärkeä ostopäätöksen tekevä ominaisuus. Wiresoft Onlineshopista saat Windows 10 Enterprise LTSB 2016 -ohjelman yksittäisenä versiona sekä muut Windows 10 -versiot ja monet muut Microsoft-ohjelmat. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään yleisen yleiskatsauksen lisäksi erityisesti Windows 10 Enterprise LTSB 2016:n erityispiirteitä.

Windows 10 Enterprise LTSB 2016:n erityiset ja eksklusiiviset ominaisuudet

Verrattuna myös sellaisiin painoksiin kuin Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise LTSB 2016 tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tuovat ratkaisevaa lisäarvoa erityisesti keskisuurille ja ennen kaikkea suurille yrityksille sekä loppulaitteiden ja tietojen turvallisuuden että ylläpitäjien mahdollisuuksien osalta ryhmäkäytäntöjen täytäntöönpanossa ja käyttäjätilien hallinnassa. Kaikki tarkat tiedot Windows 10 Enterprise LTSB 2016 alla:

 • DirectAccess: DirectAccessin avulla etäkäyttäjät voivat hyödyntää verkkoresurssien yhteyksiä ilman VPN-yhteyttä, sillä etäasiakastietokoneet pysyvät yhteydessä yritysverkkoon salatun yhteyden kautta.IT-ylläpitäjät voivat myös hallita kaikkia asiakastietokoneita DirectAccessin kautta. Erityisesti mobiilikäyttäjät toimivat parhaiten DirectAccessin kanssa, jopa usean toimipisteen ympäristössä. Kun kannettavat tietokoneet on konfiguroitu, ne muodostavat automaattisesti yhteyden yritysverkkoon Internetin kautta. DirectAccess helpottaa myös ryhmäkäytäntöjen hallintaa.
 • Windows To Go Creator: Windows To Go asentaa Windows 10 Enterprisen USB-tikulle tai USB-kiintolevylle, jotta käyttäjillä on käyttöjärjestelmä aina mukanaan ja jotta he voivat käyttää sitä kolmannen osapuolen päätelaitteessa. Kaikki tiedot pysyvät tallennettuina tietovälineelle.
 • AppLocker: AppLockerin avulla voidaan määritellä säännöt, joiden mukaan sovelluksia saa käyttää Windows 10 Enterprise LTSB 2016 -tietokoneessa. Myös luotettavien sovellusten valkoluettelointi on mahdollista.
 • BranchCache: Laajakaistaverkkoa (WAN) käyttävät yritykset voivat optimoida kaistanleveytensä BranchCachen avulla; vähäisen käyttöönottovaatimuksen lisäksi ominaisuus parantaa myös nopeutta.
 • Universal Write Filter - UWF: Tämän suodattimen avulla tietoja ei enää tallenneta pysyvästi järjestelmään, vaan ne siirretään muistiin, jossa ne ovat käytettävissä uudelleenkäynnistykseen asti.Tämä virtuaalinen päällekkäiskäyttö poistetaan sitten - myös esimerkiksi silloin, kun vieras käyttäjä kirjautuu ulos.
 • Credential Guard: Tämä tietoturvatyökalu suojaa tunnistetiedot virtualisointiin perustuvalla tietoturvatekniikalla, joka eristää tiedot muusta käyttöjärjestelmästä ja tarjoaa siten huomattavasti paremman suojan.
 • Device Guard: Tämän avulla järjestelmänvalvojat voivat määrittää työasemat siten, että vain määritettyjä sovelluksia voidaan käyttää - ihanteellinen kioskitietokoneiden perustamiseen. Luomalla valkoisen listan vain koodin eheyskäytännön mukaiset sovellukset sallitaan suoritettaviksi, mikä estää aiemmin tuntemattomien haittaohjelmien aktivoitumisen.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Tämä yksinoikeudella tarjottava Windows 10 Enterprise -ominaisuus lisää koneen suorituskykyä, sillä toisin kuin muissa Windows 10 -versioissa, päivityksiä ei asenneta jatkuvasti vaan ainoastaan pidemmällä aikavälillä, jolloin tietoturvapäivitysten ja ominaisuuksien asennus erotetaan toisistaan. LTSB tunnetaan myös nimellä Long Term Servicing Channel (LTSC). Käyttäjille tarjotaan vain päivityksiä ja toimintoja, jotka julkaistaan tällä ajanjaksolla noin 2-3 vuoden välein, ja he voivat joko asentaa tai hylätä ne.
 • Työpöytäanalytiikka: Pilvipohjainen palvelu on integroitu Microsoft Configuration Manageriin, ja se tarjoaa tietoa kunkin Windows-asiakkaan hyödyllisistä päivityksistä. Se luo myös luettelon yrityksessä käytössä olevista sovelluksista ja antaa tietoa niiden yhteensopivuudesta uusimpien Windows 10 -ominaisuuspäivitysten kanssa.

Windows 10 Enterprise LTSB 2016:n muut liiketoimintaominaisuudet jne

Näiden yksinoikeusominaisuuksien lisäksi seuraavat ominaisuudet sisältyvät vain Windows 10 Enterprise LTSB 2016 ja Pro -versioihin:

Laajat käyttömahdollisuudet

Windows 10 laajentaa käyttäjien sovellusvalmiuksia useilla ominaisuuksilla, kuten:

 • Etätyöpöytäsovellus: Etätyöpöytäsovelluksen avulla käyttäjät voivat käyttää toista, paikallisesti etäällä olevaa päätelaitetta ikään kuin he istuisivat oman tietokoneensa tai tablettinsa ääressä: RDS-yhdyskäytävän kautta sen työpöytäliittymä tulee näkyviin, ja sitä voidaan käyttää kaikkine ohjelmineen.
 • Kioskitila: Kioskitilassa eri käyttäjät voivat käyttää Windows 10 -tietokonetta ilman, että he pääsevät käsiksi muihin kriittisiin tietoihin tai pääkäyttäjän tiettyihin toimintoihin.Näin jokaiselle valtuutetulle henkilölle voidaan luoda oma kioskin käyttäjätili, joka antaa määritellyt tiedot ja toiminnot vain kyseisen kirjautuneen käyttäjän käyttöön.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode vähentää merkittävästi yhteensopivuusongelmia vanhempien verkkosovellusten kanssa, jolloin niitä voidaan käyttää osoitteessa Windows 10. Lisäksi Enterprise Mode Site List Manager tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja verkkosivujen renderöinnissä.
 • Hyper-V-asiakas: Windows 10 Enterprise LTSB 2016 sisältää Hyper-V-tekniikan, jonka avulla voit käyttää useita käyttöjärjestelmiä omassa virtuaalikoneessaan (VM). Tämä mahdollistaa käytettävissä olevan tallennustilan paremman hyödyntämisen, ja dynaamisen muistinhallinnan ansiosta on helppo käyttää useita VM:iä rinnakkain.

Kehittyneet hallintaominaisuudet

Järjestelmänvalvojat voivat hallita käyttäjiä ja heidän tietokoneitaan entistä paremmin osoitteessa Windows 10:

 • Ryhmäkäytännöt määritellään paikallisesti gpedit.msc-editorilla ja niitä hallitaan tiettyjen määritysten mukaisesti: Päivitysten asennusta voidaan siis ohjata määriteltyjen sääntöjen mukaisesti, esimerkiksi noudattamismääräajoilla, jotka määrittävät, milloin tietty päivitys on viimeistään asennettava, mutta myös muistin optimointi Storage Sensen kautta voidaan määrittää keskitetysti poistamaan tarpeettomat tiedostot.
 • Domain Join: Domain Join yksinkertaistaa tietokoneiden ja käyttäjätilien hallintaa niiden kuulumisen kautta Active Directoryn toimialueeseen. Offline-toimialueen liittyminen mahdollistaa sen, että järjestelmänvalvojat voivat lisätä tietokoneen toimialueeseen offline-tilassa - tämä on eduksi käyttäjille, jotka työskentelevät mobiilisti ja ilman verkkoyhteyttä toimialueen ohjaimen kautta.
 • Windows Business Store: Kun sinulla on pääsy Windows Business Storeen ja käytät Azure Active Directorya, siellä saatavilla olevia ohjelmistotuotteita voidaan ostaa ja ottaa käyttöön keskitetysti kaikille verkon päätelaitteille.

Parannettu turvallisuus

Windows 10 on myös parantanut tietojen ja käyttäjien tietoturvaa, mikä tukee entistä vapaampaa työskentelyä:

 • BitLocker: Tämä ominaisuus suojaa erityisesti mobiililaitteita, kuten tabletteja ja kannettavia tietokoneita, siltä varalta, että ne varastetaan tai katoavat.Niissä olevat arkaluonteiset tai henkilökohtaiset tiedot on salattu turvallisesti BitLockerilla, jotta niitä ei voida käyttää väärin. BitLocker To Go -ohjelmalla voidaan myös salata USB-tikkuja tai ulkoisia kiintolevyjä.
 • Windows Defender System Guard: WDSG on erityinen suojauskerros, joka suojaa Windows 10 -käyttöjärjestelmää hyökkäyksiltä käynnistyksen yhteydessä, kun tavanomaiset virustorjuntaohjelmat eivät ole vielä aktivoituneet.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Tämä Windows 10:n ominaisuus mahdollistaa yritystietojen kohdennetun suojaamisen esimerkiksi kannettavassa tietokoneessa Active Directory -oikeuksien hallinnan avulla. Suojaus on aktiivinen, vaikka tiedot siirrettäisiin toiseen paikkaan tai lähetettäisiin liitetiedostona.EDP estää myös turvattomien sovellusten asentamisen.
 • Intelligent Security Graph: ISG analysoi yritysverkossa käytössä olevia turvatoimia ja ehdottaa hyödyllisiä parannuksia, jos puutteita esiintyy.

Muut ominaisuudet ja toiminnot Windows 10

Seuraavat työkalut sisältyvät myös Windows 10 -käyttöjärjestelmiin tai ovat parannuksia nykyisiin ominaisuuksiin - entistäkin paremman ja turvallisemman Windows-kokemuksen takaamiseksi:

 • Windows Hello: Turvallinen vaihtoehto salasanoille - kirjaudu sisään sormenjäljen tai kasvojentunnistuksen avulla paikallisesti tai verkkotilin avulla.
 • Snap Assist: Työkalu jakaa käytettävissä olevan näyttöalueen ihanteellisesti aktiivisten ikkunoiden kesken - Corner Snap -työkalulla voidaan näyttää jopa neljä ikkunaa samanaikaisesti.
 • Cortana: Ääniavustaja Cortana on oletusarvoisesti aktivoitu osoitteessa Windows 10, mutta sen voi myös poistaa käytöstä esimerkiksi akun säästämiseksi tai tietosuojasyistä.
 • Jatkuvuus: Tämän ansiosta työskentely tai pelaaminen voi jatkua saumattomasti, kun paikallinen tietokone on käynnissä toisella päätelaitteella.Tableteissa ja älypuhelimissa kaikki toiminnot ovat käytettävissä virtuaalinäppäimistön kautta, ja työpöydän näyttö mukautuu automaattisesti vastaavaan muotoon.
 • Windows Tietosuojaus: Suojaus tietovuotoja vastaan ilman rajoituksia käyttäjille. WIP suojaa tietojen lisäksi myös sovellukset salattavan tiedostojärjestelmän (EFS) avulla varkauksilta ja manipuloinnilta.

Laitteistovaatimukset Windows 10 Enterprise LTSB 2016:lle

Jotta Windows 10 Enterprise LTSB 2016 ja sen integroituja laajempia ominaisuuksia voidaan käyttää helposti tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, laitteiston on täytettävä tietyt vähimmäisvaatimukset. Windowsvaikka 10 Enterprise LTSB 2016 on saatavana 32- ja 64-bittisenä versiona, jos mahdollista - etenkin uudempaan tietokoneeseen - kannattaa asentaa 64-bittinen versio, jotta kaikkia ohjelmia ja sovelluksia voi käyttää. Tietokoneen on täytettävä seuraavat tekniset ominaisuudet, jotta siihen voidaan asentaa Windows 10 Enterprise LTSB 2016:

 • Prosessori tai SoC (System-on-a-Chip - älypuhelimissa): 1 GHz
 • RAM-muisti: 1 Gt 32-bittiselle tai 2 Gt 64-bittiselle käyttöjärjestelmälle
 • Kiintolevytila: 16 Gt 32-bittiselle tai 20 Gt 64-bittiselle käyttöjärjestelmälle
 • Grafiikka: 800 x 600-näyttö, DirectX 9, WDDM 1.0 -ajurilla varustettuna
 • Cortanan puheentunnistus: Hi-Fi-mikrofoniryhmä
 • TPM-siru (v1.2) virtualisointitukea varten (Intel VT-x tai AMD-V ja Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 osta halvalla Wiresoftista verkkokaupastamme

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 on tavallisesti tarjolla vain volyymilisenssinä osoitteessa Microsoft . Wiresoft-verkkokaupasta voit kuitenkin ostaa  Windows 10 Enterprise LTSB 2016 -käyttöjärjestelmän myös yksittäisenä lisenssinä - ja erityisen edulliseen hintaan käytettynä ohjelmistona - identtisellä ominaisuuksien laajuudella.

Tämä lisenssi tarjoamamme ostaa Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Edition, jota tarjoamme myyntiin, on osa yrityksen aiemmin ostamaa volyymilisenssiä. Jälleenmyynnin myötä tämä hajotettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, joita voidaan sitten pitää käytettyinä ohjelmistoina tai käytettyinä ohjelmistoina. Jakaminen tai merkitseminen osoitteeseen Käytettyohjelmisto ei kuitenkaan aseta rajoituksia tämän Windows 10 Enterprise LTSB 2016 -käyttöjärjestelmäohjelmiston toiminnalle. 

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on aina turvallista sinulle! Tämä Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Wiresoft Shopissa saatavilla oleva käyttöjärjestelmä tarjoaa erityisen edullisen hinnan lisäksi myös ostoturvaa: Microsoftin alkuperäisen tuotteen kanssa identtisen version välittömän lataamisen kautta. Windows 10 Enterprise LTSB 2016 -lisenssi aktivoidaan mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 -ohjelmiston ostaminen käytettynä Wiresoft-ohjelmistokaupasta ei aiheuta mitään oikeudellisia ongelmia, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on selvästi sallittua laissa, minkä vahvistavat myös lukuisat oikeudellisesti sitovat ja julkisesti nähtävissä olevat tuomiot.

Käytetyt ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon käyttää Windows 10 Enterprise Editionia. Sinäkin voit hyötyä edullisesta ohjelmistotarjouksestamme!

Wiresoft Software-Shopista löydät Windows 10 Enterprise Editionin lisäksi myös muita Windows -käyttöjärjestelmien versioita sekä muita Microsoft-ohjelmia edullisena ostoversiona ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää Windows 10 Enterprise LTSB 2016 -ohjelmistosta tai muista Microsoft-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat