Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10021
 • H30-05830
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
319,90 € * 354,90 € * (9,86% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Project 2019 Professional on monikäyttöinen, hyväksi todettu projektinhallintajärjestelmä suurille yrityksille ja organisaatioille, jossa on laaja valikoima käytännön liiketoimintatoimintoja projektien suunnitteluun, hallintaan ja valvontaan. Tyypillisiä Enterprise projektinhallinnan (EPM) vaatimuksia ovat muun muassa vaatimusten, useiden projektien ja salkunhallinta sekä riskien ja asiakirjojen hallinta, keskitetty resurssisuunnittelu, ajanseuranta, käyttöoikeuksien hallinta ja raportointi Microsoft SQL Serverin kautta. Siksi Project 2019 Professional on suunniteltu myös saumattomaan yhteensopivuuteen monien muiden Microsoftin sovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - myytävä projektinhallintaohjelmisto

Project 2019 Professional on monipuolinen, hyväksi todettu projektinhallintajärjestelmä suurille yrityksille ja organisaatioille, jossa on laaja valikoima käytännöllisiä liiketoimintatoimintoja projektien suunnitteluun, valvontaan ja seurantaan. Tyypillisiä yrityksen projektinhallinnan (EPM) vaatimuksia ovat muun muassa vaatimusten, useiden projektien ja salkunhallinta, riskien ja asiakirjojen hallinta sekä keskitetty resurssien suunnittelu, ajanseuranta, käyttöoikeuksien hallinta ja raportointi Microsoft SQL Serverin avulla. Tämän ansiosta Project 2019 Professional on suunniteltu myös saumattomaan yhteensopivuuteen monien muiden Microsoftin sovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

PMI:n mukaan Project 2019 Professionalilla voidaan hallita tyypillisiä prosessiryhmiä projektien käynnistämiseen sekä suunnitteluun, seurantaan, valvontaan, toteutukseen ja päättämiseen.Standard. Näin saadaan vastaukset kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin, jotka liittyvät hankkeen tavoitteen onnistuneeseen saavuttamiseen ja jotka ovat nykypäivän jokapäiväisessä liiketoiminnassa ratkaisevia kilpailutekijöitä, kuten tarvittava työ, tarvittava laajuus ja resurssien ajallinen käyttö sekä tiedot työmäärästä, tarvittavasta tai puuttuvasta osaamisesta ja kapasiteetista, todellisesta työpanoksesta sekä budjetista ja kustannuksista.

Microsoft Project 2019 Professional on yleensä saatavana kaupasta vain volyymilisenssinä, mutta Wiresoftilla tämä versio on ostettavissa myös yksittäisenä lisenssinä käytettynä ohjelmistona. Tämä tarjoaa monille pienemmillekin yrityksille taloudellisen mahdollisuuden käyttää tätä Microsoftin ammattilaisohjelmistoa. Wiresoft Software-Onlineshopista löydät Project 2019 Professionalin sekä muiden MS Project 2019 -versioiden tai -versioiden yksittäislisenssejä ostoversiona sekä muita Microsoftin ohjelmia, jotka täydentävät MS Projectin kokonaisvaltaista käyttöä. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Project 2019 Professional -version tärkeimmät optimoinnit ja uudet ominaisuudet.

Project 2019 Professional Editionin ainutlaatuiset ominaisuudet

MS Project 2019:n Professional Edition tarjoaa Standard -versioon verrattuna useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat erityisen tärkeitä suurille yrityksille projektinhallinnassa: Esimerkiksi Project 2019 Professional toimii myös Skype for Businessin, MS SharePointin ja Project Serverin kanssa, mikä mahdollistaa aiempaa kattavamman viestinnän; painosta voidaan käyttää myös yhdessä Project Serverin ja Project Online -palvelimen kanssa. Lisäksi monet integroidut mallit ja tyypilliset suunnittelutyökalut auttavat jo nyt lisäämään tiimien tuottavuutta. Professional Edition -versiossa on myös lisänäkymiä, kuten Team Planner, joka parantaa yleiskuvaa.

Parannettu salkunhoito

MS Project 2019 Professionalissa on myös parannettu salkunhallinta, joka auttaa sinua pysymään ajan tasalla, varsinkin kun sinulla on paljon projekteja. Näin projektipäälliköt näkevät heti, eteneekö projekti suunnitelmien mukaan vai tarvitaanko tukea. Budjetinhallinnan ja aikataulujen lisänäytöt antavat paremman rakenteellisen yleiskuvan hallinnoinnin aikana, ja saumaton integrointi Power BI:hen tarjoaa analyysitoimintoja, kuten ratkaisuehdotuksia kriittisissä tilanteissa.

Kattava resurssien hallinta

Project 2019 Professionaliin integroidut työkalut tekevät resurssien hallinnasta ja suunnittelusta entistä selkeämpää. Tällä tavoin voidaan laskea ja käyttää entistä paremmin tyypillisiä resurssityyppejä, kuten "työvoima", "materiaali" ja "kustannukset", jotta ne voidaan luoda resurssipooliin ja kohdentaa yksittäisiin tehtäviin erityisesti projektien välisessä suunnittelussa ottaen samalla huomioon myös aikarajoitukset ja mahdolliset ylikuormitukset. Selkeän tehtävä- ja aikatallennuksen ansiosta kaikki tehtävät voidaan päivittää paikallisesti ja itsenäisesti, ja ryhmänjohtajat tietävät aina senhetkisen tilannekuvan Gantt-kaavioon merkityn tehtäväpolun avulla. Lisäksi asiayhteysherkkä käyttöliittymä tarjoaa mahdollisuuden organisoida ja yhdistää tehtäviä kohdennetusti ja luoda niihin liittyviä aikatauluja.

Reaaliaikainen viestintä

Skype for Businessin ja pikaviestien integrointi mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän, mikä tekee tiimityöstä entistäkin tehokkaampaa. Kun ne otetaan käyttöön suoraan projektisuunnitelmassa, kaikki projektin resurssit on nyt koottu yhteen näkymään.

Mitä muuta uutta MS Project Professional 2019:ssä on - Tärkeimmät ominaisuudet

Project 2019 eroaa myös visuaalisesti edellisestä versiosta: uuden, selkeämmän työpöytänäyttöliittymän ansiosta. Taustalla on erilaisia optimointeja olemassa oleviin toimintoihin sekä joitakin uusia ominaisuuksia, jotka tukevat käyttäjiä erityisesti uusilla, muokattavilla raporteilla projektitietojen visualisointiin, parannetulla tiimiviestinnällä integroitujen Lync-toimintojen avulla sekä helpommalla seurannalla Gantt-kaavioissa, nykyisessä Standard-näkymässä uusissa projekteissa MS Project Professional 2019:ssä tehtävien ja niiden suhteiden visualisoinnissa sekä aikataulussa.

Aloita uudet hankkeet nopeasti

Projektin luominen muutamalla napsautuksella: Project 2019 tarjoaa tähän tarkoitukseen joukon valmiita malleja, ja lisäksi on mahdollista aloittaa tyhjästä Gantt-kaaviosta; tähän tarkoitukseen tietoja voidaan myös tuoda Excelistä tai SharePointin kautta. Projektitietojen visualisointia varten raporttien muodossa on suoraan Project 2019:ssä käytettävissä uusi tyypillisten raporttien mallijoukko, jota voidaan täydentää kuvilla ja kaavioilla, mutta myös animaatioilla, joiden avulla voidaan jakaa tietoa projektin tilasta tiimin muiden jäsenten kanssa.

MS Project Professional 2019:ssä on saatavilla myös vakioraportteja, jotka ovat tärkeä osa ketterää projektinhallintaa, erityisesti Scrumia, suunnitellun, jäljellä olevan ja valmistuneen työn vertailemiseksi.

Linkitä tehtävät pudotusvalikon avulla

Tehtävien linkittäminen MS Project Professional 2019:ssä on nyt vielä helpompaa kuin edellisessä versiossa: sen sijaan, että tietäisit sen tehtävän tunnuksen, johon linkki halutaan luoda, riittää nyt, että valitset kyseisen solun sarakkeesta "Edeltäjä" ja napsautat sitten tähän ilmestyvää alaspäin osoittavaa nuolta. Luettelo kaikista tämän projektin tehtävistä tulee välittömästi näkyviin. Koska sekä tehtävien hierarkia että järjestys vastaavat täsmälleen projektia, käyttäjien tarvitsee vain selata sopivan tehtävän kohdalle ja valita sitten vastaava valintaruutu. Samantyyppinen toiminto voidaan valita myös sarakkeessa "Seuraaja" näkyvän pudotusvalikon avulla.

Kollektiivisen tehtävän nimikentän käyttäminen

MS Project Professional 2019:ssä voidaan käyttää "Kollektiivisen tehtävän nimi" -kenttää tietyn tehtävän löytämiseksi projektin kokonaissuunnitelman suuremmasta luettelosta. Tämä sisältää kaikkien yksittäisille tehtäville osoitettujen yhteisten tehtävien nimet. Jotta projektirakenteen selkeyttä voidaan parantaa näyttämällä kuhunkin resurssin määritykseen liittyvien välittömien keräystehtävien nimet, Resurssi: Käyttö -näkymän taulukkoalueelle voidaan lisätä vain lukuoikeudellinen "Keräystehtävän nimi" -kenttä.

Aikajanapalkit, joissa on merkinnät ja tehtävän edistymisen näyttö

MS Project Professional 2019 helpottaa entisestään projektin edistymisestä tiedottamista: Aikajanapalkkiin voidaan nyt lisätä merkintä, mikä helpottaa sen ymmärtämistä. Tehtävien edistyminen voidaan nyt myös näyttää suoraan tehtävissä, mikä parantaa suunnitelmien ja kulloinkin työn alla olevien tehtävien näyttämistä, kun tila on vapautettu.

Esteettömyys projektissa 2019

Lisäksi (eikä vain) Project 2019 Professional Edition sisältää lisää saavutettavuusoptimointeja vammaisille käyttäjille. Lukuisat esteettömyysominaisuudet on jo integroitu Project 2019:ään, eikä niitä tarvitse aktivoida erikseen. Esimerkiksi "Zoom"-painikkeella voidaan säätää pylväsnäytön skaalausastetta siten, että pylväät näytetään suurennetussa aikaikkunassa. Nauhan painikkeita voi myös suurentaa, jotta ne ovat helpommin nähtävissä. Vaihtoehtona "Zoomille" voidaan käyttää myös "Näytön suurennuslasia". Samoin tekstin väriä voidaan mukauttaa ja luoda mukautettu väripaletti sekä muuttaa kirjasintyyppiä ja -kokoa.

MS Project 2019:n perustoimintoja voi käyttää myös näppäimistön avulla. Tässä yhteydessä Microsoft Active Accessibility (MSAA) toimii näppäimistön syöttöavustajana tietojen näyttämisessä. Lisäksi tiettyjä MS Project 2019 Professionalin alueita voidaan ohjata myös Windows puheentunnistuksen avulla tai lukea ääneen puheentulostuksen avulla.

Oikeinkirjoituksen tarkistus korjaa automaattisesti tyypilliset kirjoitus- ja kirjoitusvirheet, ja sarakkeen eri merkinnät voidaan myös täydentää automaattisesti. Usein käytetyt monimutkaiset prosessit voidaan automatisoida makron avulla, mikä yleensä nopeuttaa projektin työstämistä.

Microsoft Project 2019 Professionalin laitteisto- ja muut vaatimukset

Koska Project Server 2019 Professional on SharePoint Server 2019:n palvelusovellus, Professional-versio voidaan aktivoida vain MS SharePoint Server 2019:n Enterprise-versiolle Peruskieli sovitetaan automaattisesti molempiin sovelluksiin - Project Server 2019:ään ja SharePoint Server 2019:ään. Lisäksi sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows Server 2019
 • Suoritin: vähintään 1,6 GHz, kaksiytiminen prosessori
 • RAM-muisti: 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: 4 GB
 • Näytön resoluutio: 1 280 x 768 pikseliä
 • Näytönohjain: grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten vähintään DirectX 9 ja WDDM 2.0 tai korkeampi versio Windows 10 varten
 • Selain: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox nykyisissä versioissa
 • .NET-versio: joidenkin toimintojen osalta vaaditaan vähintään .NET 3.5 tai 4.6

Osta MS Project 2019 Professional Edition yksittäisenä lisenssinä Wiresoftilta edulliseen hintaan

MS Project 2019 Professional -ohjelmistoa tarjotaan Wiresoft-verkkokaupassa yksittäisenä lisenssinä edullisemmin kuin "uusia" ohjelmia ns. käytettynä ohjelmistona. Tämä MS Project 2019 Professional Edition -lisenssi on yrityksen MS Project Professional -volyymilisenssi, joka purettiin myynnin yhteydessä ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi; tämän seurauksena tästä käytetään nimitystä käytetty ohjelmisto tai käytetty ohjelmisto. Kaikki Wiresoftin tarjoamat Microsoft Project 2019 Professional -lisenssit ja muut lisenssit ovat peräisin Euroopassa sijaitsevilta yrityksiltä, joten niihin sovelletaan EU:n lainsäädäntöä. Tämän mukaan käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on laillisesti sallittua, mikä on selvästi vahvistettu lukuisissa tuomioistuimen päätöksissä. MS Project 2019 Professionalin tai muun Microsoft-ohjelman ostaminen käytettynä Wiresoft Software Shopista ei siis aiheuta sinulle oikeudellisia ongelmia. Volyymilisenssin jakaminen tai tämän MS Project 2019 Professional -ohjelmiston merkitseminen käytetyksi ohjelmistoksi ei myöskään merkitse mitään rajoituksia sen toiminnallisuudelle.

Siksi jokainen ohjelmisto-ostos on aina turvallinen Wiresoftilla! Tämän seurauksena Wiresoft Shopissa saatavana olevalla MS Project 2019 Professional -lisenssillä ei ole ainoastaan täysin edullinen hinta, vaan se tarjoaa myös turvallisuutta ostoksesi kanssa välittömän latauksen sekä välittömän lisenssin aktivoinnin avulla, johon sisältyy voimassa oleva lisenssiavain. Käytettyjen ohjelmistojen, kuten MS Project 2019 Professional Editionin, yksittäisten lisenssien ostaminen Wiresoft Software Shopista tarjoaa asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon muihin tämän ohjelmiston tarjouksiin ja siten mahdollisuuden käyttää Microsoftin yksinomaisia ohjelmapainoksia.

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät MS Project 2019 Professional Editionin sekä muita MS Projectin versioita ja muita Microsoftin sovelluksia, kuten yhteensopivia SQL Server -versioita, käytettyinä ohjelmistoina heti ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää MS Project 2019 Professional -ohjelmasta tai jostakin muusta Microsoftin ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
13.5.2019

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat