Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10138
 • MX3-00098
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
1 411,90 € * 1 567,90 € * (9,95% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssiavain
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


 Visual Studio 2017  Enterprise Editionin Visual Studio 2017 avulla käyttäjillä on käytössään laaja valikoima tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla he voivat kehittää sovelluksia mille tahansa alalle suosituimmissa käyttöjärjestelmissä, ja integroidut työkalut tekevät jokaisesta vaiheesta kehityksestä julkaisuun entistäkin tehokkaammaksi: Vain Visual Studio 2017 Enterprise Editionissa on saatavilla C#- ja Visual Basic -ohjelmille tarkoitettu Live Unit Testing -ominaisuus, jonka avulla voidaan kiinnittää huomiota virheisiin kirjoittamisen aikana, sekä IntelliTrace-toiminto, jonka avulla voidaan luoda tilannekuvia ja vaihtaa sovelluksen tilojen välillä - tämä painos tukee myös erityisesti suurempien tiimien yhteistoiminnallista työskentelyä. 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"

Visual Studio 2017 Enterprise - painos vaativille kehittäjille ostoversiona

Visual Studio 2017: n Enterprise Edition -versiossa käyttäjillä on käytössään laaja valikoima tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla he voivat kehittää sovelluksia mille tahansa alalle suosituimmissa käyttöjärjestelmissä, ja integroitujen työkalujen ansiosta jokainen vaihe kehityksestä julkaisuun on entistäkin tehokkaampi: Vain Visual Studio 2017 Enterprise Editionissa on käytettävissä C#- ja Visual Basic -ohjelmille tarkoitettu Live Unit Testing -ominaisuus, joka varoittaa virheistä niiden kirjoittamisen aikana, sekä IntelliTrace-ominaisuus, jolla voi ottaa tilannekuvia ja siirtyä sovelluksen tilojen välillä - lisäksi tämä versio tukee erityisesti yhteistoiminnallista työskentelyä suuremmissa tiimeissä.

Visual Studio 2017 Enterprisessa kehittäjillä on käytössään laaja valikoima kieliä C:stä ja C++:sta sekä C#:sta iOS:ään, JavaScriptiin, Pythoniin, ASP.NETiin ja moniin muihin kieliin, mukaan lukien live-tuki koodin kirjoittamiseen: Kätevät ominaisuudet eivät ainoastaan helpota analyysissä ja virheenkorjauksessa liikkumista, vaan myös korjausten ja ohitusten tekemistä virheenkorjauksen ja refaktoroinnin yhteydessä - esimerkkinä IntelliSense sekä CodeLens, joka näyttää koodiin tehdyt muutokset suoraan editorissa.

Kenelle Visual Studio 2017 Enterprise Edition on tarkoitettu?

Visual Studio 2017 Enterprise Edition on tarkoitettu ammattimaisille kehittäjille, jotka haluavat myös kehittää sovelluksia työpöydälle, mobiililaitteille ja verkkoon yhdessä muiden työntekijöiden kanssa ja hyödyntää niiden laajoja mahdollisuuksia koodin analysointiin ja korjaamiseen. Visual Studio 2017 tarjoaa tässä sen edun, että versio tukee myös Windows 7. Tilaa säästävän asennuksen ansiosta ohjelmistoa voi käyttää myös vanhemmissa päätelaitteissa, mikä laajentaa sovellusten käyttöalaa.

Wiresoftilta käytettynä saatavan Visual Studio 2017 Enterprise Editionin avulla kehittäjillä on mahdollisuus hankkia kaikki hyväksi todetun Microsoft-ohjelmiston edut ilman tavanomaista tilausta ja sen sijaan ostoversiona yksittäisenä lisenssinä. Tämän Visual Studio 2017 Enterprise Editionin lisäksi löydät Wiresoft Software -verkkokaupasta myös muita versioita tai versioita sekä sen kanssa yhteensopivia Microsoft-ohjelmia, kuten Windows 7, 8Windows ja Windows 10, mikä on edellytys tiettyjen ominaisuuksien käyttämiselle. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visual Studio 2017 Enterprisen tärkeimmät optimoinnit ja yksinoikeusominaisuudet.

Visual Studio 2017 Enterprisen eksklusiiviset ominaisuudet

Visual Studio 2017: n Enterprise-versio on suunniteltu kehittäjille, joilla on korkeammat odotukset ja jotka tarvitsevat erityisesti tehokkaita ominaisuuksia testaukseen ja virheenkorjaukseen, kuten:

Live Unit Testing for Visual Studio 2017 Enterprise

Koodissa olevien virheiden varhainen havaitseminen ja poistaminen on yksi ohjelmoinnin tärkeimmistä vakiotehtävistä. Elävä yksikkötestaus tekee koodin muuttamisesta tai uudistamisesta entistäkin turvallisempaa. Ominaisuus on käytettävissä ainoastaan Enterprise Editionissa C#- ja Visual Basic -kielisissä projekteissa, jotka perustuvat .NET Coreen ja .NET Frameworkiin. Kun kehittäjä vielä muokkaa koodia, Live Unit Testing ajaa automaattisesti yksikkötestit reaaliajassa määrittääkseen, onko koodi katettu riittävästi, ja varmistaakseen samalla, että mahdolliset muutokset eivät aiheuta regressioita. Koodin kattavuus Live Unit Testing -ominaisuuden avulla näytetään graafisesti reaaliajassa, jotta käyttäjät näkevät välittömästi, kattavatko testit koodin ja kuinka monta riviä; lisäksi ominaisuus sisältää seuraavat lisäykset ja optimoinnit vuoden 2017 versiossa:

 • Jo ratkaisua avattaessa näytetään, onko Live Unit Testing -ominaisuus käytössä vai ei.
 • Integroimalla Live Unit Testing -ominaisuus Visual Studion tehtäväkeskukseen näet nyt merkinnän siitä, onko se käytössä.
 • Visual Studio 2017 Enterprisen live-yksikkötestaus tukee nyt yleisesti käytettyjä kehyksiä, kuten xUnitia, NUnitia ja MSTestiä.
 • Integroitu tuki .NET Core- ja .NET Standard-ohjelmille on lisätty Standard-ratkaisuun C#- tai Visual Basic -kielellä.
 • Testejä voidaan debugata suorituskontekstissa käyttöliittymäikkunassa ilman, että koodieditorista tarvitsee poistua.
 • Äskettäin käyttöön otettua dekantterilasikuvaketta käytetään erottamaan toisistaan erilaiset live-yksikkötestimenetelmät.
 • "Live Test Set - Include/Exclude" -ominaisuuden nimeäminen uudelleen "Live Unit Testing - Include/Exclude" -ominaisuudeksi poistaa myös aiemmasta versiosta tunnetut ymmärtämisongelmat, kun sitä käytetään.

IntelliTrace for Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliTrace on suunniteltu erityisesti C#-, C++- ja Visual Basic -kielille koodin suoritushistorian tallentamiseen ja seuraamiseen aikaa säästävästi. Sitä voidaan käyttää muun muassa

erityisesti askel taaksepäin -debuggaus, joka oli edellisessä versiossa saatavilla vain C#:lle, on nyt saatavilla myös C++:lle. "Tapahtumat"- ja "Tilannekuvat"-toimintojen avulla kehittäjät voivat vaihtaa välittömästi sovelluksen eri tilojen välillä (tämä edellyttää Windows 10 Anniversary Update (1607)).

Käyttäjät voivat luoda tilannekuvia ja siirtyä tapahtumiin käyttämällä "Step back" ja "Step forward" -vaihtoehtoja, jotka näkyvät diagnostiikkatyökalun ikkunan "Events"-välilehdellä. Kun navigoit, historiaan perustuva virheenkorjaus otetaan automaattisesti käyttöön valitun tapahtuman osalta.

Yleiskatsaus Visual Studio 2017 Enterprisen muihin keskeisiin ominaisuuksiin

Visual Studio Enterprisen 2017-versio sisältää useita parannuksia edelliseen versioon verrattuna sekä uusia ominaisuuksia, jotka tekevät kehittäjien työstä entistä nopeampaa ja tehokkaampaa. Järjestelmänvalvojat voivat jo asennuksen aikana päättää, mitä sovelluksia he haluavat käyttää: voidaan esimerkiksi käyttää vain Core Editoria tai myös .NET-työpöytäsovelluksia, Pythonia jne. Lisäksi

käynnistysajat käynnistyksen yhteydessä sekä istunnon käynnistys ja ratkaisun lataus sekä mallien tunnistus projekteille ja kohteille.

Visual Studio 2017:n tukemat kielet

Visual Studio Enterprise 2017:n kohokohta on erittäin laaja valikoima tuettuja kieliä: Vanhempien kielten, kuten Visual Basicin sekä C:n, C++:n, C#:n, TypeScriptin ja Pythonin lisäksi nopeaan sovelluskehitykseen on saatavilla myös web-kielet HTML ja CSS sekä ASP.NET Core web-sovellusten ja -palvelujen sekä mobiililaitteiden back-endien, ASP.NET Razorin, Javan ja JavaScriptin luomiseen sekä F#, PHP ja Objective-C sovelluskehitykseen iOS:lle jne.

Lisäksi Visual Studio 2017 sisältää parannuksia C++-, C#-, Visual Basic-, F#-, JavaScript- ja TypeScript-editoreihin sekä optimointeja koodin debuggaus- ja ongelmanmääritystyökaluihin ohjelmistokehityksessä muun muassa .NET Core-, ASP .NET Core-, Unity- ja MS SQL Server -ohjelmistojen kanssa.

Xamarin-mobiilikehityksen tuki Visual Studio 2017 Enterprisessa

Xamarinin integroinnin ansiosta mobiilisovellusten kehittäminen Windows, Androidille sekä iOS:lle tältä pohjalta on nyt mahdollista Visual Studio 2017:ssä. Xamarinin tyypillisiä ominaisuuksia ovat esimerkiksi Xamarin Forms Previewer, joka näyttää välittömästi koodirivin vaikutukset sovellukseen suorassa esikatselussa. Lisäksi Xamarin.Forms, Xamarin Profiler ja Xamarin Test Recorder -ominaisuudet ovat mukana, samoin kuin Xamarin Formsin IntelliSense for XAML -parannukset.

IntelliSense Visual Studio 2017 Enterprisessa

IntelliSense-ominaisuus kuvaa API-rajapinnat heti, kun ne syötetään, ja täydentää ne automaattisesti käyttämällä sisäänrakennettuja IntelliSense-täydennysluetteloita, mikä nopeuttaa vastaavia prosesseja. Työkaluvihjeet osoittavat ongelmat merkitsemällä kriittiset alueet aaltoviivalla. Luettelot tarjoavat myös nopean pääsyn jäseniin, nimiavaruuksiin ja koodinpätkiin sekä muuttujien, komentojen ja funktioiden nimiin. Erityisesti C#:ssa täydennysluettelot sisältävät muun muassa merkkejä "list member" ja "complete word".

CodeLens Visual Studio 2017 Enterprisessa

CodeLens-ominaisuus tarjoaa kehittäjille aikaa säästävän mahdollisuuden siirtyä yksittäisiin toimintoihin ilman, että heidän tarvitsee poistua koodista. CodeLens korostaa myös editorissa tapahtuneita koodimuutoksia ja näyttää, läpäisikö testi kyseisen kohdan, sekä sen, kuka kehittäjä on viimeksi muuttanut jotain kyseisessä kohdassa.

Visual Studio 2017 Enterprisen uudet refaktoroinnit

Uudelleenmuokkaukset ovat kätevä tapa päivittää tai parantaa koodin sisäistä rakennetta muuttamatta sen käyttäytymistä. Visual Studio 2017 Enterprisessa on saatavilla lisää refaktorointeja; näihin kuuluvat If-lausekkeiden muuntaminen Switch-lausekkeiksi, parametrien, kuten NULL-tarkastusten ja argumenttien lisääminen sekä ohitusten luominen; on myös mahdollisuus lisätä numeroiden erotinmerkit literaaleille - erityisesti numeerisille literaaleille, muuttamalla perusta "heksadesimaalista" "binääriseksi" - jne.

Lähdekoodin hallinta Visual Studiossa 2017 Gitin avulla

Ne, jotka eivät halua käyttää Microsoftin omaa Azure DevOps -ratkaisua lähdekoodin hallintaan Visual Studio 2017 Enterprisessa, voivat sen sijaan käyttää Git for Remote Repositorya, joka on laajalti käytetty Standard tiedostojen versiohallintaan ja jonka avulla myös suuremman tiimin jäsenet voivat työskennellä projektin parissa samanaikaisesti.

Visual Studio 2017 Edition tarjoaa nyt Gitille mahdollisuuden käyttää suoraan sopivia arkistoja IDE:n sisäänrakennettujen painikkeiden avulla, jotta koodia voidaan määrittää, muokata ja julkaista niiden kautta. Mukana on myös uusia lisäyksiä, kuten "Push"- ja "Commit"-toiminnot sekä SSH-tuki. Kun Visual Studio Enterprise -käyttäjät käyttävät Azure DevOps Services -palveluja, he voivat myös muodostaa yhteyden Git- tai GitHub-arkistoihin sekä TFVC-arkistoihin Team Explorerin kautta.

Visual Studio 2017 Enterprisen laitteistovaatimukset

Visual Studio 2017 Enterprisen asentaminen edellyttää .NET Frameworkin versiota 4.5.2. Visual Studio -ohjelmiston käyttämiseen tarvittava .NET Framework 4.7.2 -versio asennetaan asennuksen aikana. Tietyt ominaisuudet saattavat vaatia Windows 10. Lisäksi seuraavien vähimmäisvaatimusten on täytyttävä:

Järjestelmävaatimukset:

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprisen käyttäminen edellyttää jotakin seuraavista Windows -versioista:

 • Windows 10 (min. versio 1507) Koti, ammatti, koulutus, yritys, yritys
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (päivityksen 2919355 kanssa): Core, Professional, Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (päivityksen 2919355 kanssa): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 SP1 (mukaan lukien viimeisimmät päivitykset): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Muut vaatimukset:

 • Suoritin: 1,8 GHz tai nopeampi; suositellaan kaksiytimistä tai parempaa prosessoria
 • Muisti: 2 Gt RAM-muistia, suositellaan 4 Gt RAM-muistia (vähintään 2,5 Gt, jos suoritetaan virtuaalitietokoneessa)
 • Kiintolevytila: enintään 130 Gt asennetuista ominaisuuksista riippuen, Standard asennus vaatii 20 - 50 Gt vapaata tilaa
 • Suorituskyvyn ja nopeuden parantamiseksi on suositeltavaa asentaa Visual Studio 2017 sekä Windows SSD-levylle kiintolevyn nopeuden hyödyntämiseksi
 • Näytönohjain: DirectX 9 -yhteensopiva, resoluutio vähintään 1 280 x 720 (720p), suositellaan 1 366 x 768 WXGA tai korkeampi

Osta Visual Studio 2017 Enterprise -yksittäislisenssi käytettynä Wiresoft-verkkokaupasta

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise Edition tarjotaan Wiresoft-verkkokaupassa yksittäisenä lisenssinä ostoversiona - ja se on saatavilla käytettynä ohjelmistona erityisen edulliseen hintaan, se ei siis ole kaupallinen tilausversio. Tämä Visual Studio 2017 Enterprise Edition -lisenssi on peräisin Wiresoftin ostaman yrityksen vastaavasta volyymilisenssistä, joka purettiin prosessissa ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, jolloin ne saivat uuden merkinnän "käytetty ohjelmisto" tai "käytetty ohjelmisto".

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise -lisenssit tai muut Wiresoftille tarjotut Microsoft-ohjelmistot ovat peräisin Euroopassa sijaitsevalta yritykseltä, johon sovelletaan EU:n lainsäädäntöä. Volyymilisenssin jakaminen tai uusi Käytetty ohjelmisto -nimitys eivät aseta rajoituksia Visual Studio 2017 Enterprise -ohjelmiston toiminnoille.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on aina halpaa ja turvallista samaan aikaan! Wiresoftin myymälässä tarjoamalla Visual Studio 2017 Enterprise -lisenssillä ei ole suurta hintaetua verrattuna muuhun tilausvelvoitteeseen kertaluonteisen oston kautta, mutta se on välittömästi käytettävissä välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin kautta mukana tulevalla voimassa olevalla tilavuuslisenssiavaimella. Lisäksi käytettyjen ohjelmistojen, kuten Visual Studio 2017 Enterprisen tai muiden Microsoft-ohjelmistojen, ostaminen on Wiresoftin asiakkaille myös oikeudellisesti turvallista: käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on laissa nimenomaisesti sallittu, mikä on myös selkeästi vahvistettu vastaavilla oikeuden päätöksillä, joten Wiresoftin ohjelmistot ovat myös tarkastuksenvaraisia.

Kaikista näistä syistä Visual Studio 2017 Enterprisen kaltaisten käytettyjen ohjelmistojen yksittäislisenssit ovat ostajille edullinen vaihtoehto tavanomaisille ohjelmistolisenssitarjouksille, ja ne tarjoavat näin ollen edullisen tavan käyttää tällaisia eksklusiivisia ohjelmapainoksia.

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät tämän Visual Studio 2017 Enterprise Editionin lisäksi myös muut versiot ja versiot tästä ohjelmistosta sekä yhteensopivat Microsoftin käyttöjärjestelmät, kuten 8Windows ja Windows 10 - aina käytettyinä ohjelmistoina, jotka on ladattavissa heti. Jos sinulla on kysyttävää Visual Studio 2017 Enterprise -ohjelmasta tai mistä tahansa muusta Microsoftin ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat