Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10029
 • D86-05868
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
125,90 € * 138,90 € * (9,36% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Visio 2019 on uusin, juuri uudistettu versio Microsoftin ohjelmistosta sekä teknisten että liiketoimintaprosessien ammattimaiseen visualisointiin ja monimutkaisten tietojen ja faktojen selventämiseen - käyttöä helpottaa erityisesti suuri määrä erilaisia kaaviotyyppejä, jotka sisältyvät jo valmiiksi muotoina kaikille tyypillisille sovellusalueille. Vision Standard vuoden 2019 versio sisältää lukuisia uusia ominaisuuksia ja lisämuotoja, jotka tekevät työskentelystä ja ideoiden toteuttamisesta entistäkin kätevämpää ja tehokkaampaa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"

Visio 2019 Standard - Microsoftin visualisointiohjelma yksittäisenä lisenssinä ostettavissa

Visio2019 on uusin, juuri uudistettu versio Microsoftin ohjelmistosta, joka on tarkoitettu sekä teknisten että liiketoimintaprosessien ammattimaiseen visualisointiin ja monimutkaisten tietojen ja faktojen selventämiseen - käyttöä helpottaa erityisesti suuri määrä erilaisia kaaviotyyppejä, jotka on jo sisällytetty kaavioina kaikille tyypillisille sovellusalueille. Vision Standard vuoden 2019 versio sisältää lukuisia uusia ominaisuuksia ja lisämuotoja, jotka tekevät työskentelystä ja ideoiden toteuttamisesta entistäkin kätevämpää ja tehokkaampaa.

Lisäksi Visio 2019 mahdollistaa tietojen suoran tuonnin Excelistä, Exchangesta tai Azure Active Directorysta (jos käytettävissä), jotta niitä voidaan käyttää luomisessa. Tehostetun AutoCAD-tuen ansiosta myös DWG-tiedostojen tuonti ja käsittely on entistä nopeampaa ja helpompaa.

Tuttu MS Office tutun työpöytäliittymän ansiosta uudetkin käyttäjät löytävät heti perille ja pystyvät käyttämään integroituja työkaluja intuitiivisesti ja muuntamaan monimutkaisetkin ideat selkeiksi grafiikoiksi ja kaavioiksi vaatimusten mukaan: kartoista ja virtapiireistä työnkulkuihin ja vuokaavioihin, organisaatiokaavioihin - uutena myös rautalankamalleihin - ja moniin muihin esitysmuotoihin. Integroidun kommentointitoiminnon avulla Visio 2019 Standard -ohjelmalla luodut tiedostot voidaan antaa myös muiden käyttöön yhteistyötä varten.

Kun Visio 2019 -ohjelmaa käytetään kosketusnäyttöä tukevalla laitteella, sitä voi käyttää sekä kynällä että sormella - olipa kyse sitten piirtämisestä tai muistiinpanojen lisäämisestä - mikä laajentaa sen käyttömahdollisuuksia entisestään.

Kenelle Visio 2019 Standard on tarkoitettu?

Visio 2019:n Standard-versio on tarkoitettu erityisesti pk-yrityksille sekä itsenäisille ammatinharjoittajille, jotka haluavat luoda ammattimaisia visualisointeja monilla sovellusalueilla korkealla tasolla. Selkeästi järjestettyjä muotoja voidaan muokata omien vaatimusten mukaan ja tallentaa uusina malleina. SharePoint-palvelinta käytettäessä Visio-ohjelmalla luotuja projekteja tai tiedostoja voidaan jakaa pilvipalvelun kautta myös muiden kumppanien ja kollegoiden kanssa.

Microsoft Visio 2019:n Standard-versio on yleensä saatavilla kaupoista vain osana volyymilisenssisopimusta; Wiresoft tarjoaa sitä ohjelmistokaupassa yksittäisenä lisenssinä ostoversiona - kyseessä on niin sanottu käytetty ohjelmisto, jonka hinta on myös huomattavasti alhaisempi. Näin ollen pk-yritysten lisäksi erityisesti itsenäisillä ammatinharjoittajilla ja freelancereilla on edullinen mahdollisuus käyttää tätä hyväksi havaittua Microsoftin visualisointiohjelmistoa.

Lisäksi he löytävät Wiresoft Softwaren verkkokaupasta muita Visio 2019:n kanssa yhteensopivia Microsoftin sovelluksia, kuten Windows 10, joka on asennettava Visio 2019:n käytön edellytyksenä - myös alennettuna käytettynä ohjelmistokohtaisena lisenssinä. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visio 2019 Standard Editionin tärkeimmät ominaisuudet ja uudistukset.

Käytä Visio-malleja ja luo omia muotoja

Visio 2019: Standard ssä käytettävissä olevat Visio-kaaviot on jäsennelty selkeästi eri mallien mukaan, jotka puolestaan sisältävät yksittäisiä muotoja. Nämä voidaan myös linkittää suoraan Excel-taulukkoon tai jopa tietokantaan, jotta niiden tiedot ovat käytettävissä. Visio 2019:ssä laajennettu mallisalkku sisältää yli 600 muotoa, joista noin 400 on "älykkäitä" muotoja, joihin linkitetyt metatiedot säätävät niiden visualisointia automaattisesti, sekä alan standardien mukaisia tyyppejä, jotka laajentavat luovuutta ja tuottavuutta merkittävästi kattamalla lähes kaikki alueet, joilla prosessia tai järjestelyä on havainnollistettava paremman ymmärryksen vuoksi. Muun muassa seuraavat kaaviotyypit ovat käytettävissä Visio 2019:ssä Standard tätä tarkoitusta varten:

 • Virtauskaavioilla visualisoidaan prosessien vaiheet projekteissa tai jopa teknisissä menettelyissä, erityisesti myös Swimlane-kaavioilla, joilla yksittäiset työvaiheet voidaan jakaa eri osastoille. Erityistapauksia ovat
 • Toimialojen väliset vuokaaviot, kuten IDEF0-kaaviot, joilla mallinnetaan järjestelmä- tai liiketoimintapäätöksiä, sekä BPMN-kaaviot, joita käytetään liiketoimintainformatiikassa ja prosessien hallinnassa.
 • Prosessivirtakaavioissa kuvataan erityisesti kemiallisia tai teollisia prosesseja, mukaan lukien käytetyt laitteet.
 • Pohjapiirustukset havainnollistavat arkkitehtonisten tilojen asettelun esimerkiksi yritysten tilasuunnittelua varten.
 • Pohjapiirustusten vaihtoehtona olevissarakennuskaavioissa esitetään muun muassa infrastruktuuri, jonka esittämistä tarvitaan taloa suunniteltaessa, esimerkiksi sähköpiirien (myös IEEE:n vaatimustenmukaisuuden vuoksi), asennusten, putkistojen ja järjestelmien teknisillä kaavioilla.
 • Liiketoimintaprosessikaavioita käytetään monimutkaisten toimintaprosessien selittämiseen
 • Organisaatiokaaviot, jotka havainnollistavat organisaation rakennetta ja osoittavat hierarkiat ja riippuvuudet; ja
 • Pivot-kaaviot ja aikajanakaaviot, joilla dokumentoidaan kehityksen kronologinen järjestys esimerkiksi liiketoimintaprosesseissa.
 • IT-kaaviot, joilla havainnollistetaan yhteyksiä, esim. ITIL-kaaviot (Information Technology Infrastructure Library), joilla selitetään tyypillisiä ennalta määriteltyjä prosesseja, toimintoja ja rooleja, Active Directory -määrityksiä, mutta myös tietokantakaavioita.
 • 3D-palkkikaaviot havainnollistavat myyntiä, voiton kasvua tai muita tunnuslukuja.
 • Sekvenssikaavioissa näkyvät kaikki vuorovaikutukseen osallistuvat toimijat tai kohteet sekä niiden aiheuttamat tapahtumat.
 • Toimintokaaviot kuvaavat toimintojen tai menetelmien sisäistä käyttäytymistä.
 • Tilakaaviot havainnollistavat tilojen järjestystä, jonka kohde käy läpi esimerkiksi tuotteen elinkaaren aikana.
 • Tapaus- tai käyttötapauskaaviot kuvaavat kehitysprojektin yksittäisiä vaiheita.
 • Kommunikointikaaviot visualisoivat järjestelmän elementtien vuorovaikutuksen.
 • Tietokantakaavioita käytetään havainnollistamaan tietokannan mallia.

Näiden ja monien muiden kaaviotyyppien lisäksi käyttäjät voivat luoda Vision 2019:ssä myös omia mukautettuja muotoja Standard voi myös luoda omia mukautettuja muotoja ja lisätä ne "Suosikit"-malliin toistuvaa käyttöä varten, jolloin niitä voidaan käyttää uudelleen uutena päämuotona. Visio 2019 Standard sisältämiä muotoja voidaan muokata tai lisätä tarpeen mukaan, esimerkiksi yksittäisen sisällön tai komponenttien korostamiseksi, samoin kuin koko kaaviota voidaan muokata valitun muodon sijasta: Tekstin muotoilua ja väriä voidaan muuttaa ja sitä voidaan myös kiertää, viivojen paksuutta, tyyliä ja väriä voidaan muuttaa, ja käytettävissä on myös täyttövärejä, kaltevuuksia, läpinäkyvyyksiä ja kuvioita sekä varjo-, hehku-, heijastus- ja 3D-efektejä korostusta varten.

Uudet muodot ja tuki ulkoisille kaaviotyypeille Visio 2019:ssä

Tätä varten Visio 2019 Standard tarjoaa myös aivan uusia kaaviotyyppejä tai ominaisuuksia sekä parannetun tuen DWG-tiedostoille :

Pääset nopeasti alkuun Visio 2019:n uusilla aloituskuvioilla

Visio 2019 on entistäkin intuitiivisempi käyttää, sillä siinä on uusia aloituskuvioita Aivoriihi, Organisaatiokaavio ja SDL (lyhenne sanoista "Shapes Specification and Description Language") -malleille, jotka ovat yleensä parhaita usein tarvittavien vuokaavioiden, työnkulkujen ja aikataulujen esitysten luomiseen. Niitä täydentävät käytännön vinkit, joiden avulla myös aloittelijoiden on helppo ja nopea luoda kyseinen kaavio.

Uusi: Lankapiirrokset

Visio 2019:ssä uutuutena olevat rautalankakaaviot soveltuvat erityisesti sovelluksen käyttöliittymän luonnosten esittämiseen. Wireframe-kaavioita tarvitaankin erityisesti sovelluskehityksessä, jotta voidaan hahmotella ideoita niiden ominaisuuksista ja sisällöstä.

Uusi: Parannettu AutoCAD-tuki

Visio 2019 Standard tarjoaa myös parannetun ja laajennetun AutoCAD-tuen, erityisesti nopeamman tiedostojen tuonnin sekä paremman skaalauksen ja viiveettömän muodon päällekkäisyyden.

AutoCAD-objektit voidaan siis avata Visio 2019:ssä ja muuntaa Visio-muodoiksi.

Esimerkiksi AutoCAD-ohjelmalla luotu rakennuksen pohjapiirustus voidaan avata Visiossa, jossa sitä voidaan täydentää muodoilla, jotka visualisoivat sisustuksen suunnittelua kalusteineen tai työpisteineen, koneineen ja laitteineen jne. sekä ihmisineen. Visio Standard voi tuoda DWG- tai DXF-tiedostoja, jotka on luotu AutoCAD-versiolla 2007 tai vanhemmalla.

Laitteisto- ja muut vaatimukset Microsoft Visio 2019:n käyttöä varten Standard

MS Vision 2019 Standard voidaan käyttää sekä 32-bittisenä että 64-bittisenä versiona ja tässä vain yhdessä Windows 10 tai Windows Server 2019 kanssa! Lisätietoja vähimmäisvaatimuksista on seuraavassa yleiskatsauksessa:

 • Suoritin: 1,6 GHz tai nopeampi, kaksiytiminen prosessori
 • Käyttöjärjestelmät (ehdottoman välttämättömät): Windows 10, Windows Server 2019
 • Muisti: 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen), 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen)
 • Kiintolevytila: 4,0 Gt vapaata tilaa
 • Näytön/näytön resoluutio 1 280 x 768
 • Grafiikka: DirectX 10 -näytönohjain grafiikkalaitteiston nopeuttamiseksi
 • .NET-versio: jotkin Vision 2019:n ominaisuudet saattavat vaatia .NET 3.5:n tai 4.6:n tai uudemman version asentamista
 • Vision pilvipohjaisten tiedostonhallintaominaisuuksien käyttö edellyttää myös OneDrivea, OneDrive for Businessia tai SharePointia

Osta MS Visio 2019 Standard Edition halvalla yksittäisenä lisenssinä Wiresoftissa

MS Visio 2019 on Wiresoftin tarjoama vuonna Standard Edition verkkokaupassa yhden käyttäjän lisenssin muodossa niin sanottuna käytettynä ohjelmistona - huomattavasti halvemmalla kuin vastaava uusi tuote. Merkittävästi alennetun hinnan lisäksi tämä Vision ostoversio tarjoaa myös sen suuren edun, että sen käyttömahdollisuus on ajallisesti rajoittamaton, koska se ei ole tilausversio.

Tämä MS Visio 2019 Standard -version yhden käyttäjän lisenssi on peräisin saman Microsoft-ohjelman volyymilisenssistä, jonka yritys on ostanut tai jota se myös käyttää. Jälleenmyymällä volyymilisenssi hajotettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, jolloin se tunnetaan käytettynä ohjelmistona tai "käytettynä ohjelmistona". Yksittäisiin lisensseihin jakaminen tai Visio 2019:n uusi nimitys eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet Standard "käytettynä ohjelmistona" ei merkitse mitään rajoituksia sen toiminnallisuuteen tai käytettävyyteen - yhtäältä siksi, että tämä prosessi ei ole voimassa olevien säännösten vastainen, ja toisaalta siksi, että ohjelmistot eivät yleensä ole poistokelpoisia.

Wiresoftin kanssa ohjelmistojen ostaminen on sinulle aina turvallinen kauppa - ja sillä on monia etuja! Kun ostat Wiresoft Shopissa saatavilla olevia lisenssejä, kuten MS Visio 2019 Standard, et hyödy vain täysin edullisesta hinnasta, vaan myös ostajan turvallisuudesta, joka perustuu välittömään lataukseen maksun jälkeen sekä välittömään lisenssin aktivointiin mukana toimitetulla lisenssiavaimella. Erityisesti käytettyjen ohjelmistolisenssien, kuten MS Visio 2019 Standard tai jonkin muun ohjelman, ostaminen tarjoaa sinulle edullisen mahdollisuuden käyttää Microsoftin yksinomaisia ohjelmapainoksia itse ilman rajoituksia.

Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät MS Visio 2019 Standard Edition -ohjelman sekä tämän ohjelman muita versioita ja versioita sekä muita Microsoftin sovelluksia, kuten Windows 10 ja Windows Server 2019, jotka ovat yhteensopivia nykyisen version kanssa. Jos sinulla on kysyttävää MS Visio 2019 Standard tai mistä tahansa muusta täällä tarjotusta Microsoft-ohjelmistosta, käytä asiantuntijaneuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat