Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10156
  • D86-05558
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
118,90 € * 130,90 € * (9,17% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Monilla aloilla on näytettävä teknisiä esityksiä, kaavioita tai pohjapiirroksia. Microsoft Visio 2016 Standard -ohjelmistoratkaisu sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Kyseessä on visualisointityökalu, joka on ollut saatavilla vuodesta 2003 lähtien Standard ja Professional-versioina. Microsoft Visio kuuluu tunnettuun Office-perheeseen, mutta ei ole suoraan osa Office-pakettia. Siksi tämä ohjelmisto on tilattava tarvittaessa erikseen. Microsoft Visio 2016 Standard on kuitenkin täysin yhteensopiva Office-sovellusten kanssa tietojen tuonnin ja viennin osalta, joten voit käsitellä tietoja Excelistä tässä ongelmitta. Vuoden 2016 versio on mukautettu valikkopalkin ja toimintojen osalta nykyiseen Windows-versioon. Näin ollen hyödyt tässä yksinkertaisesta käytöstä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

Monilla aloilla on esitettävä teknisiä esityksiä, kaavioita tai pohjapiirroksia. Ohjelmistoratkaisu Microsoft Visio 2016 Standard sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Tämä on visualisointityökalu, joka on ollut saatavilla vuodesta 2003 lähtien Standard ja Professional-versioina. Microsoft Vision kuuluu tunnettuun Office-perheeseen, mutta se ei ole suoraan osa Office-pakettia. Siksi sinun on tilattava tämä ohjelmisto tarvittaessa erikseen. Microsoft Visio 2016 Standard on kuitenkin täysin yhteensopiva Office-sovellusten kanssa tietojen tuonnin ja viennin osalta, joten voit helposti käsitellä Excel-tietoja täällä. Vuoden 2016 versio on mukautettu nykyiseen Windows-versioon valikkopalkkeineen ja toimintoineen. Näin ollen voit hyötyä helppokäyttöisyydestä.

Mitä erityisominaisuuksia Microsoft Visio 2016 Standard tarjoaa?

Visualisointiohjelmisto Microsoft Visio 2016 Standard toimii vetämällä ja pudottamalla. Täältä löydät laajan valikoiman malleja, symboleja ja grafiikkaa. Jopa AutoCAD-piirustusten jatkokäyttö on helposti mahdollista Visiossa. Esimerkiksi arkkitehdit käyttävät Visiota huonesuunnitelmien ja huonekalujen selkeään esittämiseen. Yritysgrafiikkaa varten työkalu tarjoaa lukuisia värikkäitä kuvakkeita ja muotoja, jotta ne voidaan esittää hyvin selkeästi ja houkuttelevasti.

Voit myös käyttää kosketusnäyttöjä Microsoft Visio 2016 Standard kanssa, jotta voit piirtää grafiikoita sormella. Mutta myös mobiilikäyttö on mahdollista. Voit siis käyttää Visio-ohjelmaa liikkeellä iOS- tai Android-laitteella. Pääsy nykyisten verkkoselaimien kautta on tuettu.

Microsoft Visio 2016:n edut Standard

Lukuisten mallien, grafiikoiden ja muotojen avulla sinä tai työntekijäsi voitte työskennellä entistä luovemmin. Luo liiketoimintaraportteja, kaavioita ja pohjapiirroksia vain muutamalla hiiren klikkauksella ja erotu tehokkaasti joukosta. Standard -versio on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta myös kotikäyttäjilleOffice. He voivat työskennellä tiimissä tehtävän parissa samaan aikaan ja siten jakaa työn. Korkeatasoinen tietosuoja taataan aktivoimalla Information Rights Management. Yhdistä Excel-tiedostot ja Access-tietokannat Microsoft Visiolla. Työskentelyä helpottaa se, että linkitettyjen tiedostojen muutokset päivittyvät välittömästi myös kaikkiin muihin Office-tuotteisiin.

Mitä toimitukseen sisältyy?

Saat meiltä Microsoft Visio 2016 Standard -ohjelman täysversion tilavuuslisenssin. Tämä on peräisin toiselta yritykseltä, joka on julkaissut tämän lisenssin. Voit helposti rekisteröidä tämän lisenssin omiin nimiisi. Aktivoinnin jälkeen saat säännöllisen päivityspalvelun. Voit käyttää Microsoft Visio 2016 Standard -ohjelmaa rajoittamattoman ajan. Saat tietenkin meiltä lisenssin saksankieliseen Visio-versioon.

Mitkä ovat järjestelmävaatimukset?

Sujuvan toiminnan takaamiseksi sinun on käytettävä tietokonetta, jossa on 1 GHz:n prosessori. Näin voit käyttää kaikkia tämän Visio-version toimintoja sujuvasti ja tehokkaasti. Jos valitset 32-bittisen version, sinulla on oltava 1 Gt keskusmuistia. 64-bittisessä versiossa tarvitset vähintään 2 Gt RAM-muistia. Kiintolevylle asennusta varten tarvitset noin 3 Gt levytilaa.

Microsoft Visio 2016 Standard toimii seuraavissa käyttöjärjestelmissä:

- Windows Server 2008 R2 - 64-bittinen,
- Windows Server 2012 - 64-bittinen,
- Windows 7 - 32- ja 64-bittinen,
- Windows 8 - 32- ja 64-bittinen,
- Windows 8.1 - 32- ja 64-bittinen ja
- Windows 10 - 32- ja 64-bittinen.

Jos haluat myös luoda ammattimaista grafiikkaa, kaavioita ja kaavioita, suosittelemme Microsoft Visio 2016 Standard. Voit tilata saksalaisen lisenssin täältä kohtuulliseen hintaan. 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat