Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10150
 • 77D-00092
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
118,90 € * 130,90 € * (9,17% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition tarjoaa käyttäjille IDE:n tehokkaat ominaisuudet ja tuottavuusparannukset cross-platform-sovellusten luomiseen macOS:lle, Androidille, iOS:lle, tvOS:lle tai watchOS:lle - mobiiliin ja työpöydälle sekä webiin ja pilvipalveluun. Microsoftin ohjelma sisältää kaikki työkalut kehitykseen, debuggaukseen ja refaktorointiin, mukaan lukien graafiset suunnittelijat, koodin täydentämisominaisuudet sekä lähdekoodin hallinta ja versionhallinta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE"

Visual Studio for Mac 2017 - ammattimainen kehittäjäohjelmisto macOS:lle ostoversiossa

Visual Studio 2017 for Macin Professional Edition tarjoaa käyttäjille tehokkaita ominaisuuksia ja tuottavuusparannuksia IDE:hen, jotta he voivat luoda cross-platform-sovelluksia macOS:lle, Androidille, iOS:lle, tvOS:lle tai watchOS:lle - mobiililaitteille ja työpöydälle sekä webiin ja pilvipalveluun; Microsoftin ohjelma sisältää kaikki työkalut kehitykseen sekä virheenkorjaukseen ja refaktorointiin, mukaan lukien graafiset suunnittelijat, koodin täydennystoiminnot sekä lähdekoodin hallinta ja versionhallinta.

Visual Studio for Mac 2017 tukee vanhempien kehittäjäkielten, kuten C ja C++, ja nykyaikaisempien varianttien, kuten C#:n, lisäksi luonnollisesti myös Applen metallia, iOS:ää, JavaScriptiä ja muita yleisiä verkkostandardeja. Integroitu live-tuki kyseisille kielille nopeuttaa koodin kirjoittamista, samoin kuin virheenkorjaustoiminnot lyhentävät sovelluskehitykseen kuluvaa aikaa. Rakenteen nopean näkymän ansiosta kehittäjien on helppo löytää tiensä koodin rakenteeseen, ja keskitetty virhelista käyttää koodin live-analyysiä listatakseen käännös- ja rakennusvirheet sitä mukaa kuin niitä syötetään sekä joissakin kielissä myös toimialakohtaiset ongelmat.

Visual Studio for Mac Professional 2017:ssä on parannettu usein keskeisiä toimintoja, kuten IntelliSense, CodeLens ja Refactoring, mutta myös koodin navigointia ja koodin korjausta, jotka myös helpottavat kehittäjän työtä, sillä muun muassa koodiin tehdyt muutokset, viittaukset jne. korostuvat editorissa välittömästi.

Mille käyttäjille Visual Studio 2017 for Mac Professional on tarkoitettu?

Visual Studio 2017 for Mac -versio on tarkoitettu erityisesti niille ammattikehittäjille, jotka haluavat käyttää Microsoftin ohjelmistojen tehokkaita toimintoja Mac-käyttöjärjestelmässä - joko yksin tai tiimissä. Koska Visual Studio 2017 for Mac tukee Xamarinia, tietyt vähimmäisvaatimukset koskevat myös macOS-käyttöjärjestelmiä, joista kerrotaan tarkemmin jäljempänä.

Wiresoft tarjoaa Visual Studio 2017 for Mac Professional -ohjelmistoa erityisen edulliseen hintaan käytettynä ohjelmistona yksittäisen lisenssin muodossa, joten kehittäjät voivat hyötyä kaikista tehokkaan Microsoft-ohjelmiston eduista omalla Mac-tietokoneellaan ilman tilausvelvoitetta. Visual Studio 2017 for Mac Professionalin lisäksi Wiresoft Software -verkkokauppa tarjoaa myös muita Visual Studio for Mac -versioita yksittäislisenssinä ostoversiossa sekä monia muita Microsoftin ohjelmia macOS-versiossa. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visual Studio 2017 for Macin uusimmat ominaisuudet ja lisäykset.

Mitä Visual Studio 2017 for Mac tarjoaa?

Käynnistysvalmis Visual Studio for Macin 2017-versio eroaa edeltäjistään lyhennetyillä käynnistysajoilla ja nopeammalla istuntojen ja ratkaisujen lataamisen käynnistymisellä. Projektien ja elementtien mallien tunnistaminen on myös aiempaa nopeampaa.

Lyhyt yleiskatsaus macOS:n IDE:stä

Macin Visual Studiossa on erilliset osiot sovellusten ja asetusten hallintaa sekä koodin luomista ja virheenkorjausta varten: Tervetuloa-sivulle integroitu työkalupalkki tarjoaa suoran pääsyn äskettäin avattujen ratkaisukansioiden etsimiseen sekä toimintoja projektien ja sovelluskonfiguraation avaamiseen ja luomiseen sekä virheiden näyttämiseen. Täällä on myös uutisvirta, joka sisältää uutta tietoa kehittäjille.

Visual Studio 2017 for Macissa tuetut kielet ja kehittäjätyypit

Visual Studio 2017 for Mac tukee Windows-version tavoin monia sinne integroituja tiedostotyyppejä, kuten .csproj-, .fsproj- ja .sln-tiedostotyyppejä sekä EditorConfig-tiedostotyyppiä. Visual Studio 2017 for Mac tukee erityisesti kehitystyyppejä, kuten ASP.NET Core -verkkosovelluksia C#:lla, F#:lla, .NET Core -konsolisovelluksia C#:lla tai F#:lla ja Razorilla luotuja sivuja sekä JavaScriptiä ja TypeScriptiä. Lisäksi tähän kuuluvat C#:lla toteutetut monialustaiset Unity-sovellukset tai -pelit sekä Android-, iOS-, tvOS- ja watchOS-sovellukset Xamarinissa C#:lla, F#:lla tai XAML:lla ja myös Cocoa-työpöytäsovellukset C#:lla tai F#:lla sekä verkkostandardit, kuten HTML, CSS ja JSON. Tämä tarkoittaa, että Mac-kehittäjät voivat aina työskennellä integroidussa kehitysympäristössä, joka sopii parhaiten heidän tarpeisiinsa.

Monet Windows-version sisältämät toiminnot ja ominaisuudet sisältyvät myös Mac-versioon, mukaan lukien Roslyn-kääntäjän alusta, jota käytetään refaktorointiin ja IntelliSenseen, MSBuild projektijärjestelmään ja build-moottoriin sekä TextMate lähdekoodieditoriin. Mac-käyttäjät voivat myös luottaa samoihin moottoreihin Xamarin- ja .NET Core -sovellusten debuggauksessa sekä identtisiin suunnittelijoihin Xamarin.iOS- ja Xamarin.Android-sovelluksille.

Lähdekoodin hallinta Visual Studio 2017 for Macissa Gitin avulla

Visual Studio 2017 for Mac tarjoaa kaksi järjestelmää lähdekoodin hallintaan: Subversionin lisäksi tämä on ensisijaisesti Git; vapaasti käytettävissä oleva standardi on integroitu tähän ohjelmaversioon, joka mahdollistaa myös sen, että useat tiimin kehittäjät voivat työskennellä projektien parissa samanaikaisesti. Macille tarkoitetussa Visual Studio 2017:ssä arkistoja voidaan hallita suoraan IDE:hen integroiduilla painikkeilla, jotta koodia voidaan siirtää ja julkaista Git-palveluun. Uudet "Push"- ja "Commit"-toiminnot sekä SSH-tuki laajentavat IDE:n mahdollisuuksia käyttää Visual Studio 2017 for Macia Git-tehtäviin.

Kaikki näkyvissä CodeLensin avulla Visual Studio 2017 for Mac Professionalissa

CodeLens-ominaisuus on suunniteltu erityisesti auttamaan kehittäjiä pitämään välittömän yleiskuvan missä tahansa projektin vaiheessa, jopa ilman, että heidän tarvitsee poistua koodista. CodeLensin avulla he voivat helposti siirtyä suoraan yksittäisiin toimintoihin. Lisäksi CodeLens ei ainoastaan näytä kaikkia editorissa olevaan koodiin tehtyjä muutoksia, vaan se myös nimeää viimeisimmän kehittäjän, joka on muuttanut jotakin, ja ilmoittaa myös, onko testi läpäisty tietyssä kohdassa.

Uudet refaktorointivaihtoehdot Visual Studio 2017 for Macissa

Uudelleenmuokkaus on yksi vakiotehtävistä, kun koodia kehitetään, jotta sitä voidaan parantaa jälkikäteen muuttamatta sen käyttäytymistä. Kontekstitoimintojen ja lähdeanalyysien lisäksi Visual Studio 2017 for Mac Professional tarjoaa muitakin refaktorointeja, kuten ylikirjoittamista, parametrien lisäämistä (esim. NULL-tarkistukset) ja argumentteja. Samoin literaaleja voidaan nyt muokata, toisaalta lisäämällä numeroiden erotinmerkit ja erityisesti numeeristen literaalien tapauksessa myös vaihtamalla perusta "heksadesimaalisesta" "binääriseen". Lisäksi Visual Studio 2017 for Mac tarjoaa mahdollisuuden muuntaa if-lausekkeet switch-lausekkeiksi ja poistaa käyttämättömät muuttujat.

Vianmääritys Visual Studio 2017 for Macissa - keskittyen Xamariniin

Visual Studio for Mac 2017 käyttää debuggaukseen Monon pehmeää debuggeria, joka on integroitu Monon suoritusaikaan kaikilla alustoilla hallitun koodin debuggaamiseksi. Lisäksi ohjelmistossa on natiivi debuggeri Xamarin.iOS-, Xamarin.Mac- ja Xamarin.Android-pohjaisille sovelluksille. Mukana on laajat pikanäkymät erityyppisille tiedostoille, kuten koot, koordinaatit ja Bézier-käyrät, sekä merkkijonot, värit ja URL-osoitteet.

Erityisesti Xamarin-sovelluksia varten Visual Studio 2017 for Macissa on Xamarin Forms Previewer, jonka avulla kehittäjät voivat tarkistaa välittömästi koodirivin vaikutuksen sovellukseen live-esikatselussa. Xamarin Forms sisältää myös parannuksia XAML:n IntelliSenseen, mukaan lukien tuki sidoksille, muuntimille, ominaisuuksille, ohjaimille ja muille.

Välitön hallinta IntelliSensensin avulla Visual Studio 2017 for Macissa

IntelliSense-ominaisuus täydentää API-rajapinnat automaattisesti, kun niitä kirjoitetaan käyttäen käytettävissä olevia IntelliSense-täydennysluetteloita, mikä nopeuttaa ja tarkentaa kehittäjän prosesseja. IntelliSensensin avulla API:ita voidaan myös analysoida nopeammin yleisesti ottaen, koska arvot voidaan rajata kategorioiden avulla. Tätä varten työkaluvihjeet helpottavat API-määritysten tarkastelua, osoittavat ongelmat heti niiden syöttämisen yhteydessä ja merkitsevät asiaankuuluvat kohdat aaltoviivalla.

Muita IntelliSensensin etuja ovat suodattimet, joiden avulla voit poistaa täydennysluettelosta tietyt jäsenet, joita ei tarvita. Erityisesti C#:n IntelliSense-täydennysluetteloissa on merkkejä, kuten "täydellinen sana" tai "listan jäsen", ja ne mahdollistavat myös nopean pääsyn muun muassa tietyn tyyppisiin jäseniin, koodinpätkiin ja muuttujien, funktioiden ja komentojen nimiin.

Visual Studio 2017 for Macin laitteisto- ja muut vaatimukset

Visual Studio 2017 for Macin asentamiseen ja käyttämiseen sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia; Xamarin.iOS- ja Xamarin.Mac-projekteihin voi liittyä muita käyttöjärjestelmävaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 • Suoritin: vähintään 1,8 GHz tai nopeampi; suositellaan kaksiytimistä tai parempaa prosessoria
 • Muisti: vähintään 4 Gt RAM-muistia; suositellaan 8 Gt RAM-muistia
 • Kiintolevytila: vähintään 1 Gt tai 5,6 Gt

Lisävaatimukset:

 • Tietyt .NET Core -toiminnot: .NET Core SDK 1.1
 • Xamarin.Android: 64-bittinen Java Development Kit (JDK)
 • Xamarin.iOS: Applen Xcode IDE sekä iOS SDK, macOS Mojave 10.14 vaaditaan Xcode 10.2:n käyttöön
 • Xamarin.Forms: käyttöönotto Android- tai iOS-alustoille edellä mainittujen vaatimusten mukaisesti

Tuetut kielet:

 • Saksa, ranska, englanti, italia, espanja, portugali (Brasilia), tšekki, puola, turkki, venäjä, kiina (yksinkertaistettu ja perinteinen), japani, korea

Osta yksittäinen Visual Studio 2017 for Mac -lisenssi Wiresoftin verkkokaupasta

Microsoft Visual Studio 2017 for Macin Professional Editionin yksittäislisenssi on saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta käytettynä ohjelmistona erityisen edulliseen hintaan. Myytäväksi tarjottu lisenssi on peräisin Visual Studio 2017 for Mac -ohjelmiston volyymilisenssistä, jonka eräs yritys oli aiemmin hankkinut. Wiresoftille tapahtuneen myynnin myötä tämä lakkautettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, jolloin myös merkintä "käytetyt ohjelmistot" tai "käytetyt ohjelmistot" tehtiin. Tämän Visual Studio 2017 for Mac Professional -ohjelmiston taustalla olevan volyymilisenssin jako tai uusi nimitys käytetyksi ohjelmistoksi eivät sisällä toimintojen laajuuteen tai voimassaoloon liittyviä rajoituksia.

Nämä Microsoft Visual Studio 2017 for Mac -lisenssit sekä kaikki muut Wiresoftin tarjoamat yksittäiset ohjelmistolisenssit ovat peräisin yksinomaan Euroopassa sijaitsevilta yrityksiltä, joihin sovelletaan näin ollen EU:n lainsäädäntöä. Visual Studio 2017 for Mac Professionalin tai minkä tahansa muun Microsoft-ohjelman ostaminen käytettynä Wiresoft Software Shopista ei aiheuta asiakkaillemme vastuuriskiä, koska käytettyjen ohjelmistojen kauppa on nimenomaisesti sallittua laissa, mikä on myös selkeästi vahvistettu vastaavilla oikeuden päätöksillä. Lisäksi Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös auditointisuojattuja!

Ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta on siis aina turvallinen ostos! Tämä Wiresoft Shopin tarjoama Visual Studio 2017 for Mac Professional -lisenssi tarjoaa ehdottoman edullisen hinnan suuren edun lisäksi myös turvallisuutta oston aikana välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin avulla mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Lisäksi käytettyjen ohjelmistojen, kuten Visual Studio 2017 for Mac Professionalin, yksittäislisenssi tarjoaa ostajille edullisen vaihtoehdon tavanomaisille uusille ohjelmistotarjouksille ja mahdollisuuden käyttää yksinoikeudella ohjelmapainoksia - myös vanhempia versioita. Siksi sinäkin voit hyötyä edullisesta tarjouksestamme käytetyistä Microsoft-tuotteiden ohjelmistoista!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Visual Studio 2017 for Mac -version sekä muita Visual Studio for Mac -versioita ja muita Microsoftin sovelluksia macOS:lle käytettynä ohjelmistona välittömästi ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää Visual Studio 2017 for Mac Professionalista tai jostain muusta Microsoftin macOS-sovelluksesta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat