Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10136
  • C5E-01307
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
118,90 € * 130,90 € * (9,17% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssiavain
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


 Visual Studio 2017 Professional Edition -versiossa käyttäjillä on kaikki käytössään sovellusten ja ohjelmien luomiseen - kehityksestä koodin debuggaukseen ja korjaamiseen sekä versionhallinnasta julkaisuun.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"

Visual Studio Professional 2017 - kaikki mukana ammattimaiseen ohjelmien luomiseen, ostoversiossa

Visual Studio 2017 Professional Editionin avulla käyttäjillä on kaikki käytössään sovellusten ja ohjelmien luomiseen - kehityksestä koodin debuggaukseen ja korjaamiseen sekä versionhallinnasta julkaisuun.

Visual Studio Professional tukee vanhempia kieliä, kuten C- ja C++-kieliä, sekä nykyisiä variantteja, kuten C#:ta ja Applen Metal-ohjelmointikieltä, iOS:ää, JavaScriptiä ja Pythonia sekä muita verkkokieliä. Lisäksi ohjelmisto tarjoaa käyttäjille live-tukea koodin kirjoittamisen aikana käytetystä kielestä riippumatta.

Tarkat virheenkorjaustoiminnot helpottavat vianmääritystä ja vikojen korjaamista ja säästävät näin arvokasta aikaa sovelluskehityksen aikana.

Nopea rakennenäkymä näyttää aina, missä vaiheessa kehittäjät ovat koodin rakenteessa, ja keskitetty virhelista näyttää kaikki käännös-, rakennus- ja koodianalyysiongelmat, mukaan lukien joidenkin kielten toimialakohtaiset ongelmat, suoran analyysin avulla kirjoituksen aikana.

ErityisestiVisual Studio Professional 2017 tarjoaa monia parannuksia yleisesti käytettyihin ominaisuuksiin, kuten IntelliSenseen ja Refactoringiin, mutta myös koodin navigointiin ja koodin korjaamiseen sekä IntelliSenseen ja CodeLensiin, joka lisää kehittäjän työn keskittymistä korostamalla välittömästi viittaukset ja muutokset koodiin jne. suoraan editorissa.

Kenelle Visual Studio 2017 Professional on tarkoitettu?

Visual Studio 2017 Professional Edition on tarkoitettu ammattimaisille kehittäjille, jotka kehittävät vaativia sovelluksia - myös mobiilisovelluksia - yksin tai tiimeissä. Visual Studio 2017:n tuki alkaa osoitteesta Windows 7, joten sitä voi käyttää myös vanhemmissa käyttöjärjestelmissä, mikä laajentaa käyttäjäkuntaa.

Wiresoftin tarjoama Visual Studio 2017 Professional -ohjelmisto käytettynä ohjelmistona tarjoaa kehittäjille kaikki hyväksi todetun Microsoft-ohjelmiston edut erityisen edulliseen hintaan yksittäisenä lisenssinä käytettäväksi omalla tietokoneella ilman tilausvelvoitetta.

Visual Studio 2017 Professionalin lisäksi löydät Wiresoft Software -verkkokaupasta myös muita Visual Studio -versioita tai -versioita yksittäislisenssinä ostoversiona sekä sen kanssa yhteensopivia Microsoft-ohjelmia, kuten Windows 8 ja Windows 10. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visual Studio 2017 Professionalin tärkeimmät optimoinnit ja uudet ominaisuudet.

Katsaus Visual Studio 2017 Professionalin tärkeimpiin ominaisuuksiin

Visual Studion 2017-versio sisältää monia parannuksia edelliseen versioon verrattuna sekä useita uusia ominaisuuksia, jotka tekevät kehittäjien työstä entistä nopeampaa ja tehokkaampaa. Heti Professional-version asennuksen yhteydessä ylläpitäjät voivat valita, haluavatko he käyttää vain Core Editoria vai haluaako käyttäjä kirjoittaa myös .NET-työpöytäsovelluksia, Python-koodia tai pelejä Unityn avulla.

Parannukset näkyvät jo ohjelman käynnistyksen yhteydessä lyhentyneinä käynnistymisajoina sekä istuntoa käynnistettäessä ja ratkaisuja ladattaessa.

Ominaisuuksien joukossa, jotka toimivat nyt myös nopeammin, on projektien ja elementtien mallien tunnistaminen.

Lisäksi Visual Studio 2017 tarjoaa joitakin parannuksia C++-, C#-, Visual Basic-, F#-, JavaScript- ja TypeScript-editoreihin sekä koodin debuggaus- ja ongelmanmääritysjärjestelmiin ja -työkaluihin, joita käytetään ohjelmistokehityksessä .NET Core- ja ASP .NET Core -ohjelmilla sekä Xamarinilla, Apache Cordovalla ja Unityllä ja MS SQL Serverillä. Lisäksi on syytä mainita erityisesti seuraavat Visual Studio 2017 Professionalin ominaisuudet:

IntelliSense Visual Studio 2017 Professionalissa

IntelliSense kuvaa sovellusohjelmointirajapinnat (API) kirjoittaessasi ja täydentää ne automaattisesti IntelliSensensen täydennysluetteloiden avulla, mikä tekee prosesseista sekä tarkempia että nopeampia. Samalla tarpeettomat jäsenet poistetaan täydennysluettelosta suodattimien avulla. Erityisesti C#-kielessä IntelliSense-täydennysluettelot sisältävät muun muassa merkkejä "list member" ja "complete word". Luettelot tarjoavat myös nopean pääsyn muun muassa tietyn tyypin tai nimiavaruuden jäseniin, koodinpätkiin sekä muuttujien, komentojen ja funktioiden nimiin.

Vastaavasti IntelliSenseä voidaan käyttää API:n nopeampaan tutkimiseen, sillä luokan avulla voidaan rajata arvojen joukkoa. Työkaluvihjeet helpottavat myös API:iden määritelmien tarkastelua; jopa kirjoittaessasi ne viittaavat ongelmiin ja korostavat kriittisiä kohtia aaltoviivoilla.

CodeLens Visual Studio 2017 Professionalissa

CodeLensin avulla kehittäjät voivat seurata työtään poistumatta koodista ja siirtyä helposti yksittäisiin toimintoihin. CodeLens korostaa kaikki editorissa olevaan koodiin tehdyt muutokset, mukaan lukien viimeisin kehittäjä, joka on muokannut metodia, sekä sen, onko testi läpäissyt testin siinä koodin kohdassa, jossa se tällä hetkellä sijaitsee.

Team Explorerin käyttäminen Visual Studio 2017 Professionalissa

Kun Team Explorer otetaan käyttöön, kehittäjät voivat koordinoida projektia muiden tiimin jäsenten kanssa, mikä helpottaa annettujen tehtävien hallintaa. Team Explorer yhdistää Visual Studion muun muassa Git- tai GitHub-arkistoihin ja TFVC-arkistoihin (Foundation-versionhallinta) sekä Azure DevOps Services -palvelujen isännöimiin projekteihin rakennelmien, työkohteiden ja lähdekoodin hallintaa varten.

Visual Studion 2017 uudet refaktoroinnit

Kehitystyössä ei ole harvinaista, että koodia on parannettava jälkikäteen projektin edetessä. Uudelleenmuokkaus päivittää koodin sisäisen rakenteen muuttamatta sen käyttäytymistä. Visual Studio 2017 Professional tarjoaa myös useita uusia refaktorointeja tätä tarkoitusta varten, kuten päällekkäisyyksien luominen, parametrien ja nimettyjen argumenttien lisääminen, mahdollisuus lisätä numeroiden erotinmerkit literaaleihin sekä muuttaa numeeristen literaalien perusta - mukaan lukien "heksadesimaalinen" "binääriseksi" - sekä If-lauseen muuntaminen Switch-lauseeksi; myös käyttämättömät muuttujat voidaan poistaa sekä lisätä NULL-tarkistukset parametreille.

Lähdekoodin hallinta Visual Studiossa 2017 Gitin avulla

Visual Studio 2017 Professional tarjoaa kaksi vaihtoehtoa lähdekoodin hallintaan: Microsoftin oma Azure DevOps -ratkaisu - kun käytössä on Azure Cloud - ja

oman etätietovarastosi Git-versiohallinnan avulla, joka on tähän tarkoitukseen laajalti käytetty Standard.

Azure DevOps (entinen Visual Studio Team Foundation - TFS) mahdollistaa kehitystyön eri roolien paremman koordinoinnin, jolloin tiimit voivat toteuttaa projektin vaatimukset tehokkaammin. Visual Studion Azure DevOpsin avulla on käytettävissä muun muassa Redgate SQL Search, joka helpottaa SQL-fragmenttien etsimistä jopa eri tietokannoista; Redgate ReadyRoll Core puolestaan tukee jopa tietokantojen automatisoitujen muutosten hallintaa Source Controlin avulla sekä migraatioskriptien kehittämistä; lisäksi Redgate SQL Prompt Core tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja SQL-koodin kirjoittamiseen ja muotoiluun sekä refaktorointiin.

Koska Visual Studio Team Foundationin tai vastaavan palvelimen käyttö edellyttää yleensä Visual Studio 2017:n tilausversiota tai suoraa rekisteröintiä, käyttäjät voivat vaihtoehtoisesti käyttää myös Gitiä - vapaasti käytettävissä olevaa ohjelmistoa tiedostojen versionhallintaan. Näin tiimin jäsenet voivat työskennellä samojen projektien parissa samaan aikaan.

Visual Studio 2017 tarjoaa tätä varten mahdollisuuden hallita arkistoja suoraan IDE:n painikkeilla. Näin koodi voidaan nopeasti määrittää Git-palveluun, sitoa ja julkaista. Lisäksi painos tarjoaa myös uusia ominaisuuksia tai lisäyksiä, kuten "Push" ja "Commit" sekä SSH-tuki, joten Gitillä voi nyt tehdä entistä enemmän tehtäviä IDE:ssä.

Xamarin Visual Studiossa 2017

Visual Studio 2017 keskittyy myös vahvasti mobiililaitteisiin Windows-, iOS- ja Android-sovelluskehitykseen Xamarin-tuen avulla. Xamarinin sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi Xamarin Forms Previewer, jonka avulla kehittäjät näkevät välittömästi koodirivin vaikutuksen sovellukseen live-esikatselun avulla XAML-merkintöjen rinnalla. Xamarin Forms sisältää myös parannuksia XAML:n IntelliSenseen, joten se tukee nyt sidoksia ja muuntimia sekä mukautettuja ohjaimia ja ominaisuuksia jne.

Visual Studio 2017 Professionalin järjestelmävaatimukset

.NET Framework 4.5.2 tai vaaditaan Visual Studio 2017: n asentamiseen. Visual Studion käyttämiseen tarvittava .NET Framework 4.7.2 -versio asennetaan asennuksen aikana. Muussa tapauksessa vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:

  • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows 8 (päivitys 2919355), Windows 8.1, Windows 7; Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (päivitys 2919355)
  • Suoritin: 1,8 GHz tai nopeampi, suositellaan kaksiytimistä tai parempaa prosessoria
  • Muisti: 2 Gt RAM-muistia, suositellaan 4 Gt RAM-muistia; vähintään 2,5 Gt, jos käyttö tapahtuu virtuaalikoneessa
  • Kiintolevytila: asennetuista ominaisuuksista riippuen tarvitaan enintään 130 Gt vapaata tilaa; normaaliin asennukseen tarvitaan 20-50 Gt vapaata tilaa
  • Näytönohjain: DirectX 9 -yhteensopiva, vähintään 1 280 x 720 (720p) resoluutio, suositellaan 1 366 x 768 tai korkeampaa resoluutiota

Osta Visual Studio 2017 Professional yksittäisenä lisenssinä Wiresoftin verkkokaupasta

Microsoftin Visual Studio 2017 Professional -ohjelmisto on saatavana Wiresoft-verkkokaupasta yksittäisenä lisenssinä käytettynä ohjelmistona erityisen edulliseen etuhintaan.

Tässä ostettavaksi tarjottu Visual Studio 2017 Professional Edition -lisenssi on peräisin yrityksen Visual Studio -volyymilisenssistä, jonka Wiresoft osti ja purki prosessin aikana ja muutti yksittäislisensseiksi; prosessin aikana merkintä muuttuu "käytetyksi ohjelmistoksi" tai "käytetyksi ohjelmistoksi". Kaikki Wiresoftin tarjoamat Microsoft Visual Studio 2017 Professional -lisenssit tulevat yksinomaan Euroopassa sijaitsevilta yrityksiltä, joihin sovelletaan EU:n lainsäädäntöä. Visual Studio 2017 Professional -ohjelmiston volyymilisenssin jakaminen tai muuttunut merkintä käytetyksi ohjelmistoksi ei merkitse rajoituksia niiden toiminnallisuuteen.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftin kautta - aina turvallinen ostos sinulle! Wiresoft Shopin ehdottoman edulliseen hintaan tarjoama Visual Studio 2017 Professional -lisenssi tarjoaa myös turvallisuutta välittömän latauksen ja suoran lisenssin aktivoinnin kautta mukana tulevalla voimassa olevalla tilavuuslisenssiavaimella.

Jokainen käytetyn Visual Studio 2017 Professional -ohjelmiston tai minkä tahansa muun Microsoft-ohjelman osto Wiresoft Software Shopista on asiakkaidemme kannalta laillisesti turvattu, koska käytettyjen ohjelmistojen kauppa on nimenomaisesti sallittu laissa, mikä on myös selkeästi vahvistettu vastaavilla oikeuden päätöksillä.

Visual Studio 2017 Professional Editionin kaltaisen käytetyn ohjelmiston yksittäinen lisenssi on edullinen vaihtoehto perinteisille ohjelmistotarjouksille ja tarjoaa siten mahdollisuuden käyttää eksklusiivisia ohjelmapainoksia. Voit sinäkin hyötyä edullisesta käytetyn ohjelmiston tarjouksestamme Microsoftin ohjelmistotuotteille!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Visual Studio 2017 Professional Editionin sekä muut Visual Studion versiot tai versiot ja vastaavat Microsoftin käyttöjärjestelmät, kuten 8Windows ja Windows 10, käytettyinä ohjelmistoina heti ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää Visual Studio 2017 Professionalista tai jostain muusta Microsoftin ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat