Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10139
 • MX3-00098
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
1 725,90 € * 1 916,90 € * (9,96% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssiavain
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Visual Studio on Microsoftin hyväksi todettu integroitu kehitysympäristö monien alojen monimutkaisten yrityssovellusten suunnitteluun ja käyttöönottoon. Erityisesti tämän kokonaisratkaisun Enterprise-versio vakuuttaa laajalla työkalu- ja ominaisuusvalikoimallaan - ei ainoastaan suunnitteluun vaan myös kehitettyjen ohjelmien jatkuvaan testaukseen - ja soveltuu siksi erityisen hyvin suurille yrityksille ja organisaatioille ja siten myös kokonaisille ohjelmointitiimeille.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"

Maksimoi kehittäjien tuottavuus Visual Studio 2019 Enterprisen avulla - ostettavissa

Visual Studio on Microsoftin hyväksi todettu integroitu kehitysympäristö monimutkaisten yrityssovellusten suunnitteluun ja käyttöönottoon monilla eri aloilla. Erityisesti tämän kokonaisratkaisun Enterprise-versio vakuuttaa laajalla työkalujen ja ominaisuuksien valikoimallaan - ei ainoastaan suunnitteluun vaan myös kehitettyjen ohjelmien jatkuvaan testaukseen - ja sopii siksi erityisen hyvin suurille yrityksille ja organisaatioille ja siten myös kokonaisille ohjelmoijaryhmille.

Visual Studio Enterprise vakuuttaa uudessa versiossa 2019 monilla parannuksilla yksityiskohdissa sekä täysin uusilla toiminnoilla, jotka helpottavat kehittäjien arkea; näitä ovat erityisesti IntelliCode tekoälyyn perustuvilla ratkaisuehdotuksilla ja Visual Studio Live Share käytännöllisillä työkaluilla parempaan reaaliaikaiseen yhteistyöhön.

Lisäksi Visual Studio Enterprise 2019:ssä on parannettu refaktorointia ja navigointia sekä debuggeria, jota on parannettu useilla ominaisuuksilla. Live Unit Testing -testien avulla testit voidaan suorittaa samalla, kun koodia kirjoitetaan, ja Live Dependency Checking varmistaa reaaliaikaisesti, että koodi on yhteensopiva kunkin riippuvuussäännön kanssa.

Ostamalla Visual Studio 2019 Enterprise Editionin käytettynä ohjelmistona Wiresoftilta käyttäjillä on suuri etu, että he voivat käyttää tätä Microsoftin yksinoikeudella volyymilisenssinä tarjoamaa kehittäjäohjelmistoa omana yksittäisenä lisenssinä tietokoneellaan.

Wiresoftin verkkokaupasta löydät Visual Studio 2019 Enterprise Editionin sekä muut Visual Studio -editiot - muissa versioissa - yhden käyttäjän ostoversiona, joita tavalliset jälleenmyyjät eivät yleensä sellaisenaan tarjoa, samoin kuin monia muita Microsoftin ohjelmia. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visual Studio 2019 Enterprisen yksinoikeusominaisuudet sekä kaikki muut tämän version tärkeät toiminnot ja ominaisuudet.

Visual Studio 2019 Enterprisen kohokohdat

Visual Studio 2019 tarjoaa aiempien hyväksi havaittujen ominaisuuksien ja työkalujen lisäksi tietenkin myös joitakin käytännön lisäyksiä tai optimointeja perustoimintoihin sekä täysin uusia ominaisuuksia, jotka tukevat kehittäjiä entistä paremmin ohjelmoinnissa.

 • Git-first-työnkulku: uusi käynnistysikkuna tarjoaa nyt useita uusia vaihtoehtoja: Ensin esitetään mahdollisuus kloonata tai tarkistaa koodia arkistosta sekä useita vaihtoehtoja projektin avaamiseen tai luomiseen.Samalla myös aiempi dialogi, joka käynnistyy projektia luotaessa, on uudistettu täysin. Vasemmalla aiemmin näkyvää puurakennetta ei enää ole, vaan se on korvattu hakukentällä ja erilaisilla suodattimilla, joiden avulla käyttäjät voivat etsiä haluamiaan malleja.
 • Koodieditori: IDE:n värimaailma voidaan vaihtaa Standard värimaailmasta sinisestä tummaksi, lisäksi on uusia värejä syntaksin korostamiseen: Menetelmät näytetään pronssinvärisinä, avainsanat kuten for, foreach, if jne. violetteina jne.
 • PMA-renderöinti (Per-Monitor-Aware): Kun aiemmin oli ongelmia näytön kanssa käytettäessä eri resoluutioisia näyttöjä, esimerkiksi etäyhteyksien kanssa, jolloin Visual Studio näkyi epäselvänä tai renderöitiin väärällä skaalauksella, Visual Studio 2019 tarjoaa nyt PMA-toiminnon mahdollistavan sovelluksen ja renderöi oikein riippumatta kulloinkin käytetyistä skaalauskertoimista.

Uudet haku- ja suodatusominaisuudet

Monet tutut haku- ja suodatusominaisuudet on optimoitu Visual Studio 2019 Enterprise -versioon, mikä auttaa kehittäjiä säästämään entistä enemmän aikaa ja työskentelemään tehokkaammin:

 • Uusi hakukenttä ja hakuominaisuudet: Visual Studiosta aiemmin tuttu hakukenttä on nyt keskeisemmällä paikalla valikkorivin keskellä. Syöttökentässä on nyt myös sumea haku, joka on virheitä sietävä tai sumea haku, joka palauttaa tuloksia valikkokohteista, vaikka termit olisi kirjoitettu väärin. Haku tukee myös valintoja, joten osumat näytetään suoraan kyseisessä kohdassa valintaikkunassa sen sijaan, että niitä pitäisi klikata rakenteiden ja valikoiden kautta.
 • Hakutoiminto virheenkorjauksessa: Tiettyjen nimien ja arvojen etsiminen sisältää Watch-, Locals- ja Auto debugging -ikkunat, jotka auttavat löytämään tiettyjä objekteja ja arvoja. Mukana on useita tasoja, esimerkiksi myös aliobjekteja tai luetteloita. Lisäksi arvojen näyttö voidaan myös muotoilla.
 • Etsi viitteitä: Tässä luettelossa näkyviä hakutuloksia voidaan suodattaa edelleen tiettyjen ominaisuuksien tai muuttujien mukaan. Riippuen siitä, onko haku kohdistettu luku- vai kirjoitustoimintoihin, hakukenttään on kirjoitettava "read" tai "write".
 • Uusi suodatustoiminto projektikansioita varten: Visual Studion Solution Explorer tarjoaa nyt myös mahdollisuuden piilottaa kokonaan yksittäiset projektitiedostot, jotka on poistettu näkyvistä. Lisäksi Solution Explorer -työkalurivillä on painikkeita, joilla voit muun muassa siirtyä Solution-näkymästä Folder-näkymään, sulkea solmuja ja näyttää piilotetut tiedostot.

Visual Studio 2019 Enterprisen uudet refaktoroinnit

C# tarjoaa nyt useita uusia refaktorointeja, jotka helpottavat huomattavasti koodin järjestämistä; muun muassa jäsenet voidaan siirtää rajapintaan tai perusluokkaan, nimiavaruudet voidaan mukauttaa vastaamaan tiettyä kansiorakennetta ja foreach-silmukat voidaan muuntaa LINQ-kyselyiksi. Vastaavat ehdotukset on lueteltu tätä tarkoitusta varten "hehkulampussa".

Koodin siivous

Ominaisuus lähdekoodin automaattiseen uudelleenmuotoiluun Code Cleanupin avulla näkyy Visual Studiossa 2019 luudan kuvakkeena lähdekoodieditorin alapuolella, ja se on käytettävissä yhdellä napsautuksella. Se ottaa myös huomioon .editorconfig-tiedostojen asetukset. Koodin siivouksessa on myös uusi eheyden ilmaisin sekä uusi komento siivouksen aikana, jolla voidaan etsiä joukko klassisia virheitä. Varoitukset tai ehdotukset voidaan näyttää yhdellä napsautuksella ja ottaa käyttöön välittömästi. Usein käytetyt korjaukset voidaan myös tallentaa tai määrittää profiiliksi.

IntelliCode Visual Studiossa 2019

IntelliCode on edellisen IntelliSense-automaattitäydennyksen kehitys. Vaikka tämä näytti kussakin tapauksessa käytettävissä olevat ominaisuudet ja metodit aakkosjärjestyksessä järjestetyssä luettelossa, IntelliCode näyttää ylimmässä kohdassa ne metodit ja ominaisuudet, jotka todennäköisimmin tulevat kysymykseen, ja merkitsee ne edeltävällä tähdellä.

IntelliCoden perustana on Microsoftin analyysi yli 2 000:sta GitHubissa olevasta avoimen lähdekoodin projektista, mutta käyttäjät voivat myös käyttää omia projektejaan kouluttaakseen IntelliCoden tekemään ehdotuksia niiden perusteella. Analyysitiedot siirretään pilveen tätä tarkoitusta varten ja käsitellään, mutta ei lähdekoodeja.

Visual Studio Live Share

Visual Studio 2019: n Live Share mahdollistaa jopa 30 käyttäjän yhteistyön saman lähdekoodipohjan parissa jakamalla koodipohjan ja sen kontekstin muiden tiimin jäsenten kanssa. Tämä toimii, koska Visual Studio Live Share ei siirrä kuvaa vaan tiedostopuun ja kontekstitiedot. Näin jokainen osallistuja pysyy tutussa ympäristössään ja voi muokata tiettyjä lähdekoodin osia isännästä riippumatta. Live Share tarjoaa myös mahdollisuuden yhteiseen virheenkorjaukseen.

Vianmääritys Visual Studiossa 2019

Vianetsinnästä puheen ollen: Visual Studio 2019 Enterprisen debuggeri toimii nyt kaksi kertaa nopeammin kuin edellisessä versiossa, ja muistin kulutusta prosessin ulkopuolisia C++-sovelluksia debugattaessa on vähennetty merkittävästi.

 • Uusi ominaisuuksien kiinnitystyökalu: Objektit voidaan tunnistaa entistä helpommin niiden ominaisuuksien perusteella. Tätä varten sinun tarvitsee vain vetää kursori tietyn ominaisuuden kohdalle debuggeri-ikkunassa, paikallisten muuttujien ikkunassa tai automaattisten työkalujen ikkunassa ja napsauttaa tappikuvaketta: vastaava tieto näkyy välittömästi.
 • Tietojen katkaisupisteet: Aiemmissa versioissa Data Breakpoints keskittyi vain C++:aan, mutta Visual Studio 2019:ssä ne ovat käytettävissä myös .NET Core -sovelluksille. Aina kun ominaisuuden arvo muuttuu tietyn objektin osalta, nämä keskeyttävät koodin suorituksen riippumatta siitä, missä se on. Tietojen katkaisupisteet ovat loistavia, kun etsitään paikkaa, jossa tiettyä globaalia objektia muokataan, lisätään tai poistetaan.

Xamarin mobiilikehittäjille

Xamarin on nyt saatavilla Visual Studio 2019 Enterprisessa. Sen lisäksi, että Xamarinin asennuskoko on tilaa säästävä 7 gigatavua aiemman 21 gigatavun sijasta, se tarjoaa myös nopeammat kääntämis- ja käyttöönottoaika Androidille. Se sisältää myös ominaisuuseditorin Xamarin.Formsin XAML-ominaisuuksia varten ja parannetun Xamarin.Formsin esikatseluohjelman.

ASP.NET web-kehittäjille

ASP.NET-sovellusten osalta Visual Studio 2019: n oletusprojektimalli perustuu ASP.NET Core 2.2:een. Projektimallista on myös tehty paljon siistimpi, ja se luo nyt vähemmän tiedostoja.

Visual Studio 2019:n eksklusiiviset yritysominaisuudet

Visual Studio 2019 Enterprise tarjoaa useita ominaisuuksia, joita ei ole missään muussa versiossa:

 • Tilannekuvan virheenkorjaus: Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat ottaa tilannekuvan eli tilannekuvan sovelluksen aktiivisesta suorituksesta analysoidakseen, mitä tiettynä hetkenä tapahtuu. Tilannekuva näyttää lähdekoodin ja muuttujien nykytilan.
 • Aikamatkailun vianmääritys (TTD): Tämä on tilannekuvan vianmäärityksen laajennus. TTD:n avulla Azure-virtuaalikoneessa käynnissä olevat verkkosovellukset voidaan tallentaa virheenkorjauksen aikana etäjärjestelmässä, jolloin voit tarkastella niiden edistymistä ajan mittaan.
 • Live Unit Testing: Live Unit Testing on hyödyllinen .NET Framework- tai .NET Core -ratkaisujen testaamiseen. Tämän ominaisuuden avulla voit suorittaa yksikkötestit automaattisesti taustalla, kun koodia kirjoitetaan. Live Unit Testing suorittaa myös dynaamisia testejä aina, kun koodia muutetaan, ja ilmoittaa käyttäjille välittömästi, jos testi epäonnistuu. Tulokset visualisoidaan reaaliajassa, mukaan lukien koodin kattavuus.
 • IntelliTrace: Tämä Visual Studio Enterprisen C#-, Visual Basic- ja C++-koodien yksinoikeusominaisuus säästää virheenkorjausaikaa seuraamalla koodin suorituksen edistymistä. Vianmäärityksen aikana IntelliTrace tallentaa jatkuvasti tietoja, kuten vuorovaikutustilanteet järjestelmän kanssa (esim. napsautukset, järjestelmään, rekisteriin tai tietokantoihin pääseminen, XML-dokumenttien lataaminen, säikeiden käynnistäminen) ja kutsut ohjelmakoodin sisällä oleviin menetelmiin. Käyttäjät voivat näin siirtyä takaisin yksittäisiin väliasemiin nähdäkseen tietyt arvot historiassa.

Visual Studio 2019 Enterprisen järjestelmävaatimukset

Seuraavat vaatimukset koskevat yleisesti Visual Studio 2019 Enterprisen asentamista, ja ne voivat olla yksittäistapauksissa korkeampia:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, versio 1507 tai uudempi; Windows 8.1 ja päivitys 2919355; Windows 7 SP1 ja viimeisimmät päivitykset; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2 ja päivitys 2919355
 • Prosessori: vähintään 1,8 GHz
 • Muisti: vähintään 2 GB RAM-muistia
 • Kiintolevytila: 130 Gt (asennetuista ominaisuuksista riippuen)
 • Näytönohjain: vähintään 1 280 x 720 resoluutio, suositellaan 1 366 x 768 resoluutiota

Osta Visual Studio 2019 Enterprise yksittäin Wiresoftin verkkokaupasta

Microsoft tarjoaa Visual Studio 2019 Enterprise -ohjelmistoa yleensä vain volyymilisenssinä. Wiresoftin verkkokaupasta voit ostaa Enterprise Editionin myös yksittäisenä lisenssinä - erityisen edulliseen etuhintaan ns. käytettynä ohjelmistona.

Myytäväksi tarjoamamme Visual Studio 2019 Enterprise Editionin yksittäinen lisenssi on osa yrityksen aiempaa Visual Studio -volyymilisenssiä, joka purettiin niiden jälleenmyynnin yhteydessä ja muutettiin siten yksittäisiksi lisensseiksi, joita kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi tai käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämän Visual Studio 2019 Enterprise -ohjelmiston jakaminen tai nimeäminen käytetyksi ohjelmistoksi ei merkinnyt mitään rajoituksia toiminnallisuuden suhteen.

Ohjelmiston osto Wiresoftilta - aina turvallista sinulle! Tämä Wiresoft Shopissa saatavilla oleva Visual Studio 2019 Enterprise -versio ei ainoastaan vakuuta erityisen alhaisella hinnallaan, vaan tarjoaa myös ostoturvallisuutta välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin kautta mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Visual Studio 2019 Enterprisen tai minkä tahansa muun ohjelman ostaminen käytettynä Wiresoft Software Shopista ei aiheuta mitään oikeudellisia ongelmia, koska käytettyjen ohjelmistojen kauppa on selvästi sallittua laissa, mikä on vahvistettu lukuisilla oikeudellisesti sitovilla tuomioilla.

Käytetyt ohjelmistot, kuten Visual Studio 2019 Enterprise Edition yksittäisenä lisenssinä, tarjoavat asiakkaillemme edullisen tavan käyttää itse eksklusiivisia ohjelmapainoksia. Myös sinä voit hyötyä edullisesta Microsoft-ohjelmistotarjouksestamme!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Visual Studio 2019 Enterprise Editionin sekä muut Visual Studion ja muiden Microsoft-ohjelmien versiot ostoversioina välittömästi ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää Visual Studio 2019 Enterprise -ohjelmistosta tai muista Microsoftin ohjelmistoista, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat