Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10484
 • 77D-00076
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
358,90 € * 397,90 € * (9,8% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssiavain
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Visual Studio 2022 osoitteesta on uusin versio hyväksi havaitusta IDE:stä (Integrated Development Environment), joka on suunniteltu vaativille ohjelmoijille sekä pienille ja keskisuurille kehittäjätiimeille. Kattava toimintovalikoima tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut seuraavan sukupolven sovellusten ja pelien toteuttamiseen - mukaan lukien Xamarin Android-, macOS-, iOS-, tvOS- ja watchOS-pohjaisille sovelluksille. Professional Microsoft

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2022 Professional - monipuolinen kehittäjäohjelmisto ostoversiona

Microsoftin Visual Studio 2022 Professional on uusin versio hyväksi havaitusta ja testatusta IDE:stä (Integrated Development Environment, integroitu kehitysympäristö), joka on suunniteltu vaativille ohjelmoijille sekä pienille ja keskisuurille kehittäjätiimeille. Laaja toimintovalikoima tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut seuraavan sukupolven sovellusten ja pelien toteuttamiseen - mukaan lukien Xamarin Android-, macOS-, iOS-, tvOS- ja watchOS-pohjaisille sovelluksille. Muita ominaisuuksia, jotka tehostavat kehitystä entisestään, ovat Tool CodeLens, joka näyttää yksittäisten koodinpätkien käytön ratkaisussa keskeyttämättä työskentelyä, IntelliCode, joka nopeuttaa työskentelyä tekoälyyn perustuvien ratkaisuehdotusten avulla, sekä Visual Studio Live Share, joka tukee tiimityöskentelyä reaaliaikaisen yhteistyön avulla. Visual Studio 2022 Professionalissa on myös parannettu navigointia, refaktorointia ja debuggeria. Lisäksi Visual Studio 2022 Professionalin integroitu kehitysympäristö tukee myös C#:ta vanhempien kielten, kuten C:n ja C++:n, ohella.

Wiresoft tarjoaa Visual Studio 2022 Professional Editionin käytettynä ohjelmistona, joka tarjoaa kehittäjille kaikki tämän hyväksi todetun Microsoft-ohjelmiston edut, jotta he voivat käyttää sitä itse omalla tietokoneellaan edullisen yksittäisen lisenssin hinnan ansiosta.

Wiresoft Software-Onlineshopista löydät Visual Studio 2022 Professional sekä muita Visual Studio -versioiden tai -versioiden yksittäislisenssejä ostoversioina ja monia muita sen kanssa yhteensopivia Microsoft-ohjelmia. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visual Studio 2022 Professionalin tärkeimmät optimoinnit ja uudet ominaisuudet.

Visual Studio 2022 Professional Editionin kohokohdat

Huomattavasti helpomman navigoinnin lisäksi Visual Studion nykyinen versio 2022 on myös helpompi käyttää kehittäjille, joilla on näkövamma. Edelliseen versioon verrattuna on myös optimoitu refaktorointia sekä tarkistettu rakentamista ja ratkaisun lataamista. Myös debuggeri - yksi tärkeimmistä ohjelmointityökaluista  - tarjoaa lisävaihtoehtoja.

Git-First-työnkulku ja koodin helpompi käynnistäminen

 Visual Studio 2022 uusi aloitusikkuna tarjoaa nyt useita vaihtoehtoja: Ensimmäiseksi tarjotaan mahdollisuus kloonata tai tarkistaa koodia arkistosta sekä muita vaihtoehtoja projektin tai ratkaisun avaamiseen tai luomiseen. Lisäksi modernisoitu aloitusikkuna on saanut uuden sinisen muotoilun, joka erottuu edellisestä versiosta lähinnä kuvakkeiden, työkalurivien ja työkaluikkunoiden ympärillä olevien pehmeämpien viivojen ansiosta. Valikko on siirretty otsikkorivin yläosaan, jotta editorissa on enemmän tilaa koodille. Tämä on myös optimoinut muistitilaa muuttamatta IDE:n navigointia.

Myös aiempaa vuoropuhelua on tarkistettu, ja aiempi puurakenne on poistettu ja korvattu hakukentällä, jossa on useita tehokkaita haku- ja suodatustoimintoja - esimerkiksi kielen, alustan ja hanketyypin mukaan - sopivien mallien löytämiseksi. Hakua voidaan soveltaa komentoihin, valintoihin ja valikoihin sekä asennettaviin komponentteihin; komentojen hakutulosten lisäksi näytetään myös vastaavat näppäinyhdistelmät. Tulokset näytetään dynaamisesti kirjoittaessasi. Äskettäin integroitu sumean hakualgoritmin käyttö ottaa huomioon myös kirjoitusvirheet tai luonnollisemman kielen.

Tekoälyä tukeva IntelliCode Visual Studio 2022 Professionalissa

Uusi IntelliCode on evoluutio aiemmasta IntelliSense-automaattitäydennyksestäosoitteessa Visual Studio . Se tarjoaa useita tekoälyyn perustuvia ominaisuuksia, kuten kontekstisidonnaisen IntelliSensen, koodin muotoilun ja muotoilusääntöjen johtamisen, jotka parantavat entisestään kehityksen tuottavuutta. Toisin kuin IntelliSense, joka näytti ominaisuudet ja metodit aakkosellisena luettelona, IntelliCode listaa ne todennäköisimmin ehdolla olevien tulosten mukaan, jotka on merkitty tähdellä. C#-kielellä toimivat kehittäjät voivat soveltaa IntelliCodea myös itse kehittämäänsä koodiin ja siten oppia, kun taas muut suositukset perustuvat Microsoftin avoimen lähdekoodin alueeseen. Visual Studio 2022 Professionalissa IntelliSensensin tekoälyavusteisia suosituksia voidaan käyttää myös kahdella muulla kielellä: C++ ja XAML sekä TypeScript/JavaScript ja Java, jotka on lisätty Visual Studio Codeen.

CodeLens Visual Studio 2022 Professionalissa

CodeLens nopeuttaa huomattavasti kehittäjän työtä Visual Studio 2022 Professionalilla, koska työkalu toimii itsenäisesti rinnakkain ilman, että editoria tarvitsee sulkea. CodeLens tunnistaa kaikki koodiin tehdyt muutokset sekä koodihistorian, jossa on mukana

Viittaukset asiaankuuluviin koodin osiin ja muutoksiin, koodin tarkistukset, linkitetyt virheet jne. Ennen kuin muutokset sulautetaan koodiin, niitä voidaan tarkastella, jotta nähdään, miten ne vaikuttavat koodiin. C#- ja Visual Basic -koodin koodi-indikaattorit elementtitasolla osoittavat myös, kuka tiimin jäsenistä on tehnyt muutoksia koodiin. CodeLense on yksinoikeusominaisuus

Visual Studio 2022 Professional tai Enterprise Edition.

Visual Studio Live Share

Visual Studion 2022 Professional integroitu Live Share -ominaisuus mahdollistaa sen, että jopa 30 kehittäjää voi tehdä yhteistyötä reaaliajassa samassa lähdekoodipohjassa, joka jaetaan kontekstin mukaan lukien. Tämä on mahdollista, koska Visual Studio Live Share siirtää vain tiedostopuun ja kontekstin tiedot. Jokainen tiimin jäsen voi näin ollen työskennellä lähdekoodin parissa isännästä riippumatta tutussa työympäristössä. Myös tekoälytoiminnot on integroitu tähän, muun muassa koodin laadun parantamiseksi. Yhteinen virheenkorjaus on mahdollista myös Visual Studio Live Share -palvelun avulla.

Visual Studio 2022 Professionalin muita ominaisuuksia

Lisäksi Visual Studio 2022 Professional tarjoaa monia muita käytännön toimintoja:

Uudelleenmuokkaus Visual Studio 2022 Professionalissa

 Visual Studio 2022 Professionalissa C#-kielelle on saatavilla uusia refaktorointeja, jotka helpottavat koodin järjestämistä entisestään: Jäsenet voidaan siirtää rajapintaan tai perusluokkaan, ja nimiavaruuksia voidaan mukauttaa siten, että ne vastaavat kansiorakennetta. Sopivat ehdotukset näkyvät niin sanotussa hehkulampussa.

Koodin siivous

Code Cleanup on toiminto lähdekoodin automaattiseen uudelleenmuotoiluun Visual Studiossa 2022, se näkyy luudan muodossa lähdekoodieditorin alapuolella. Koodin muotoiluasetukset voidaan määritellä EditorConfig-tiedoston avulla joko vain tietylle projektille tai myös koko koodille tekstieditorin vaihtoehtojen kautta. C#-kooditiedostojen koodin siivoamista varten Visual Studio 2022 Professional tarjoaa editorissa erillisen "Code Clean-up"-painikkeen. Lisäksi käyttäjät voivat määritellä kunkin koodin muotoiluasetuksen etusija ja vakavuusluokka-arvot jokaiselle riville erikseen, jolloin vakavuusluokalle on valittavissa vaihtoehdot "Vain muokkaus", "Ehdotus", "Varoitus" tai "Virhe". Kussakin tapauksessa näytettävät huomautukset tai ehdotukset voidaan paitsi näyttää yhdellä napsautuksella, myös ottaa välittömästi käyttöön, jolloin usein esiintyvät korjaukset voidaan myös tallentaa profiiliksi.

Vianmääritys Visual Studiossa 2022

Visual Studio 2022 Professional -ohjelman debuggeri toimii kaksi kertaa nopeammin kuin aiemmin, ja myös muistin kulutus prosessin ulkopuolisia C++-sovelluksia debugattaessa on pienentynyt. Jos haluat tunnistaa objektit niiden ominaisuuksien perusteella, sinun tarvitsee vain vetää kursori tietyn ominaisuuden päälle ja napsauttaa nuppineulakuvaketta, jolloin vastaava tieto tulee näkyviin. Datan katkaisupisteet ovat nyt käytettävissä myös .NET Core -sovelluksissa Visual Studio 2022:ssa, eikä vain C++:ssa kuten aiemmin. Ne keskeyttävät koodin suorituksen heti, kun tietyn objektin ominaisuuden arvo muuttuu sijainnista riippumatta.

Xamarin for Mobile Development

Xamarinilla Androidille, iOS:lle ja Windowsille rakennetuissa sovelluksissa on natiivin näköinen ja tuntuinen ulkoasu, minkä vuoksi ne ovat niin suosittuja. Xamarinosoitteessa Visual Studio 2022 tarjoaa Androidille nopeammat käännös- ja käyttöönottoaikojen lisäksi nyt myös ominaisuuseditorin Xamarin.Forms XAML:lle sekä optimoidun Xamarin.Forms Previewerin.

PMA (Per-Monitor-Aware) renderöinti

Käyttäjät, jotka haluavat käyttää useita näyttöjä kehittäessään tai jotka työskentelevät etänä, arvostavat tätä ominaisuutta: Tähän asti eri resoluutiolla varustettujen näyttöjen käyttö aiheutti erilaisia ongelmia kehityksen aikana, esimerkiksi renderöinti tehtiin yleensä väärässä mittakaavassa tai itse Visual Studio näytettiin epäselvästi. Visual Studio 2022 Professional tarjoaa nyt PMA-kykyisen renderöinnin, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että ohjelmisto renderöi oikein skaalauskertoimista riippumatta. Vähimmäisvaatimuksena on Windows 10 -päivitys (v1803, RS4) tai .NET Framework 4.8 RTM.

Visual Studio 2022 Professionalin säiliötyökalut

Kun kehittäjät käyttävät Azuren pilvipalveluiden tukea, he voivat myös käyttää muun muassa Visual Studion sisältämiä konteilla tehtäviä kehitystyökaluja, jotka yksinkertaistavat merkittävästi luomista sekä virheenkorjausta ja käyttöönottoa. Visual Studio 2022 Professional tarjoaa tässä yhteydessä myös tuen Dockerille ja Kubernetesille edellyttäen, että päätepisteessä on Docker Desktop sekä tarvittavat työmäärät web-kehitystä, Azure-työkaluja ja .NET Core -kehitystyökaluja varten. The

Kubernetes-tuki mahdollistaa yhteyden luomisen toimitiloissa sijaitsevan projektin ja Azure Kubernetes Service (AKS) -palvelussa olevan Kubernetes-klusterin välillä.

Visual Studio 2022 Professionalin järjestelmävaatimukset

Seuraavat yksityiskohtaiset vaatimukset eivät ole vain yleisiä vaatimuksia Visual Studio 2022 Professionalin asentamiselle, vaan niissä kuvataan myös vaatimukset tiettyjen Visual Studio 2022 Professionalin ominaisuuksien käyttämiseksi, ja niihin saatetaan tarvita järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Tuetut käyttöjärjestelmät

Periaatteessa Visual Studio 2022 Professionalin asennukseen suositellaan 64-bittistä versiota, ja vähimmäisvaatimuksina ovat seuraavat eritelmät:

 • Windows 10 versio 1909 tai uudempi, Windows 11 versio 21H2,( Home, Professional, Education ja Enterprise) 
 • Windows Server 2022: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter

Laitteistovaatimukset (vähimmäisvaatimukset)

 • Suoritin: 1,8 GHz; suositellaan neliytimistä tai parempaa. ARM-prosessoreita ei tueta
 • Muisti: 4 GB RAM-muistia. Tyypillisissä ammattikäyttöön tarkoitetuissa ratkaisuissa suositellaan 16 Gt RAM-muistia
 • Kiintolevytila: 850 MB, tyypilliset asennukset vaativat 20 - 50 GB vapaata tilaa (jopa 210 GB asennetuista ominaisuuksista riippuen)
 • Kiintolevyn nopeus: suositellaan asennusta SSD-asemaan (solid state drive)
 • Näytönohjain: 1 920 x 1080, 1 366 x 768 tai suurempi suositellaan

Muut vaatimukset (valinta)

 • Visual Studio 2022:n asentaminen: .NET Framework 4.5.2
 • Käynnissä .NET Framework 4.7.2, tämä versio asennetaan asennuksen aikana
 • Erilaisia internetiin liittyviä skenaarioita: Internet Explorer 11 tai Microsoft Edge vaaditaan
 • Hyper-V-emulaattori: 64-bittinen käyttöjärjestelmä, Hyper-V-asiakas, SLAT (Second Level Address Translation)
 • Xamarin.Android: 64-bittinen Windows-versio, 64-bittinen Java Development Kit (JDK)
 • Universaalien Windows-sovellusten kehittäminen: Windows 10 (komentorivin kautta: Windows Server 2022, Windows Server 2016 ja Windows Server 2012 R2)
 • Mobiilikehitys C++-, JavaScript- tai .NET-työkuormilla Windows 7 SP1:ssä: PowerShell 3.0

Osta Visual Studio 2022 Professional halpa yksittäinen Wiresoft verkkokaupasta

 Visual Studio 2022 Professional -ohjelmisto on saatavana Wiresoftin verkkokaupasta yksittäisenä lisenssinä erityisen edulliseen hintaan niin sanottuna käytettynä ohjelmistona.

Myytäväksi tarjottu Visual Studio 2022 Professional Edition -lisenssi on entinen yrityksen Visual Studio -volyymilisenssi, joka lakkautettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, kun se myytiin sellaisenaan eteenpäin, joten se määritettiin käytetyksi ohjelmistoksi. Wiresoftin tarjoamat Microsoft Visual Studio 2022 Professional -lisenssit ovat peräisin ainoastaan Euroopassa sijaitsevilta yrityksiltä, joihin sovelletaan EU:n lainsäädäntöä. Tämän Visual Studio 2022 Professional -ohjelmiston jako tai merkintä käytetyksi ohjelmistoksi ei tarkoita mitään rajoituksia sen toiminnallisuuden suhteen.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on aina turvallinen ostos sinulle! Wiresoft Shopissa saatavilla oleva Visual Studio 2022 Professional -lisenssi ei ole ainoastaan ehdottoman edullinen, vaan se tarjoaa myös turvallisuutta oston aikana välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin kautta toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Jokainen Visual Studio 2022 Professionalin tai muun Microsoft-ohjelman osto Wiresoft Software Shopista käytettynä ohjelmistona ei aiheuta asiakkaillemme mitään oikeudellisia ongelmia, koska tällaisilla käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on laillisesti sallittua, mikä on selvästi vahvistettu lukuisissa oikeuden päätöksissä.

Käytettyjen ohjelmistojen, kuten Visual Studio 2022  Professional Editionin, yksittäiset lisenssit tarjoavat ostajille edullisen vaihtoehdon tavanomaisille tarjouksille, jotta he voivat käyttää eksklusiivisia ohjelmapainoksia. Myös sinä voit hyötyä edullisesta tarjouksestamme Microsoftin ohjelmistotuotteista!

Wiresoft Software-Shopista löydät Visual Studio 2022 Professional Editionin sekä muut versiot Visual Studiosta ja monet muut Microsoft-ohjelmat käytettynä ohjelmistona välittömästi ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää Visual Studiosta 2022 Professional tai jostain muusta Microsoftin ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
13.11.2022

CAMIOLO

OTTIMO

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat