Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10155
 • Z9V-00350
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
138,90 € * 152,90 € * (9,16% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Project Standard 2016 on Microsoftin hyväksi havaittu ratkaisu pienten ja keskisuurten yritysten projektien suunnitteluun, käyttöönottoon, hallintaan ja dokumentointiin: Tähän tarkoitukseen jo Standard -versio tarjoaa kaikki tarvittavat perustoiminnot. Projektinhallintaohjelmiston käyttö on nopeaa ja intuitiivista omaksua myös uusille käyttäjille, sillä Project 2016:n työpöydän ulkoasu perustuu Office-ohjelma Exceliin. Microsoft Projectin Standard 2016 avulla projektipäälliköillä on aina yleiskuva kaikista käynnissä olevista sekä tulevista projekteista: Integroidut työkalut tukevat turvallista suunnittelua, onnistunutta toteutusta sekä kaikkien kirjattujen projektien edistymisen yksityiskohtaista dokumentointia. Resursseja, määräaikoja ja budjetteja voidaan analysoida ja valvoa milloin tahansa, ja niiden esittäminen aikajanalla antaa aina ajantasaisen yleiskuvan edistymisestä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"

Project 2016 Standard - Microsoftin projektinhallintaohjelmiston yksittäinen lisenssi ostoversiona

Project Standard 2016 on Microsoftin hyväksi todettu ratkaisu pienten ja keskisuurten yritysten projektien suunnitteluun, käyttöönottoon, hallintaan ja dokumentointiin: Tätä tarkoitusta varten jo Standard -versio tarjoaa kaikki  tarvittavat perustoiminnot. Projektinhallintaohjelmiston käyttö on nopeaa ja intuitiivista omaksua myös uusille käyttäjille, sillä Project 2016:n työpöydän ulkoasu perustuu Office-ohjelmaan Excel.

Microsoft Projectin Standard 2016 avulla projektipäälliköillä on aina yleiskuva kaikista nykyisistä ja tulevista projekteista: Integroidut työkalut tukevat turvallista suunnittelua, onnistunutta toteutusta sekä kaikkien tallennettujen hankkeiden edistymisen yksityiskohtaista dokumentointia. Resursseja, määräaikoja ja budjetteja voidaan analysoida ja valvoa milloin tahansa, ja niiden näkyminen aikajanalla antaa aina ajantasaisen yleiskuvan edistymisestä.

Mille käyttäjille Project Standard 2016 on suunniteltu?

MS Project 2016: n standardipainos on räätälöity sellaisten projektipäälliköiden tarpeisiin, jotka kehittävät ja hallinnoivat projekteja pääasiassa yksin, mikä koskee erityisesti pk-yrityksiä tai itsenäisiä ammatinharjoittajia. Tästä syystä se ei sisällä synkronointia Microsoft SharePointin tai Project Serverin kanssa. Project 2016:een Standard integroidut ominaisuudet tarjoavat kuitenkin kaikki tarvittavat toiminnot, mukaan lukien liiketoimintatietotyökalut, joilla voidaan hoitaa kaikki tyypilliset projektinhallintatehtävät projektin suunnittelussa ja hallinnassa, kuten projektiaikataulujen luominen, kustannussuunnittelu, tehtävien valvonta ja raportointi kaikissa vaiheissa.

Microsoft Project 2016 Standard-Editionin yksittäislisenssi on Wiresoftilla saatavilla erityisen edullisesti käytettynä ohjelmistona ostoversiona, mikä helpottaa sen hankintaa paitsi pienemmille yrityksille myös itsenäisille ammatinharjoittajille. Sen etuna on myös se, että se toimii Windows 7, joka ei edellytä uudemman käyttöjärjestelmän hankkimista, mutta Wiresoft Software -verkkokaupasta löydät myös tämän ohjelmiston nykyiset versiot muiden Microsoft Project -versioiden ja muiden sovellusten lisäksi käytettyinä ohjelmistoina edullisin ehdoin. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitetään Project 2016 -version tärkeimmät ominaisuudet Standard.

Project 2016 -version uudet ominaisuudet Standard

Project 2016 Standard Edition tarjoaa tutun työpöytänäkymän, joka muistuttaa MS:n Office -näkymää ja muistuttaa erityisesti Exceliä, jotta käyttäjät löytävät nopeasti tiensä valikkoon. Uutena toimintona on integroitu hakutoiminto "Kerro minulle, mitä haluat tehdä", joka helpottaa tietyn toiminnon löytämistä. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa hakusana tai kysymys uuteen syöttökenttään, ja Project luo vastauksena luettelon sopivimmista ratkaisuista, mukaan lukien menettelyn kuvaus. Näin ohjelman monia monimutkaisia toimintoja voidaan hallita kätevästi alusta alkaen. Näihin kuuluvat Project 2016: n uudet ominaisuudet sekä parannukset olemassa oleviin ominaisuuksiin, kuten:

Uutta Project 2016:ssa Standard: "Mitä jos" -analyysit

Projektinhallinnassa on aina tarpeen saada luotettavia ennusteita tai lausuntoja projektin kulusta. Tätä varten Project 2016 Standard tarjoaa työkalun, jonka avulla käyttäjät voivat käydä läpi erilaisia skenaarioita, jotta todennäköiset ongelmat, kuten resurssien pullonkaulat tai aikatauluvaikeudet, voidaan havaita jo varhaisessa vaiheessa, jolloin jää riittävästi liikkumavaraa vaihtoehtojen kehittämiseksi tai vastaavien riskien torjumiseksi ajoissa. Mitä jos -analyysissä esitetään erilaisia "mitä jos?" -skenaarioita yleisistä ongelmista ja ehdotetaan ratkaisuja.

Uutta Project 2016:ssa Standard: Resurssienhallinta ja tiimisuunnittelija

Uusi Resurssien sitouttaminen -toiminto tarjoaa uusia tapoja koordinoida eri resurssien käytön suunnittelua. Käyttämällä integroitua resurssipoolia nämä voidaan myös integroida useisiin projektitiedostoihin. Näin pullonkaulat voidaan havaita ajoissa ja resurssien suunnittelua voidaan mukauttaa sen mukaisesti. Lisäksi tiimisuunnittelija on käytettävissä koordinoimaan kapasiteettia hankkeen ja tiimin jäsenten välillä.

Uutta Project 2016:ssa Standard: Useita aikajanoja

Parannetut aikajanatoiminnot tarjoavat eriytetymmän yleiskatsauksen hankkeisiin: Project 2016 mahdollistaa nyt useiden aikataulujen luomisen tätä tarkoitusta varten, jotka eroavat toisistaan esimerkiksi sen mukaan, miten ne keskittyvät tiettyihin näkökohtiin. Näin ollen aikajanan lisäksi, joka antaa yleiskuvan kaikista projektin vaiheista, voidaan käyttää toista näkymää, jossa voidaan näyttää tietty vaihe yksityiskohtaisemmin sen sisällä; lisäämällä lisää aikajanoja voidaan lisätä muita aiheita tai ominaisuuksia, joten myös näkymä "Virstanpylväät" on käytettävissä. Napsauttamalla Gantt-näkymää käyttäjät pääsevät suoraan nauhan vastaaviin asetuksiin.

Project 2016 Standard Editionin lisäominaisuudet projektinhallintaa varten

Project 2016 Standard -version yleistavoitteena on muun muassa pitää uusien projektien luominen mahdollisimman yksinkertaisena muutamalla klikkauksella: Oletusarvoisesti mallina on käytettävissä neutraali Gantt-kaavio, jossa on tyypillinen pylväsnäyttö. Projektitietoja voidaan tuoda myös Excelistä, Wordista, Outlookista tai PowerPointista, ja tietoja voidaan myös viedä takaisin Projectista esimerkiksi PowerPoint-esityksen muodossa olevaa raporttia varten.

Hankkeiden alajaottelu

Projektin jäsentämiseksi tai hierarkioiden näyttämiseksi se voidaan jakaa edelleen osaprojekteihin niin sanottuna pääprojektina Project Standard 2016 -palvelussa. Näin molemmat projektilomakkeet linkitetään toisiinsa, jolloin kaikki pääprojektin tiedot voidaan näyttää myös aliprojektissa. Tämän etuna on myös se, että tiettyjä osia koskevia tehtäviä voidaan delegoida kohdennetusti, ja pääprojektinjohtaja voi edelleen käyttää ja valvoa kaikkia aikataulun osia.

Salkunhallinta ja resurssien hallinta

Keskeinen osa MS Project 2016 Standard -ohjelmaa on salkunhallinta Microsoft Project Client -ohjelmalla: sen avulla voidaan milloin tahansa tarkistaa kaikkien kirjattujen projektien nykytila ja reagoida mahdollisiin ongelmiin - esimerkiksi määräaikojen noudattamiseen, resurssien pullonkauloihin, budjettitavoitteiden ylittymiseen jne. Näkökulmasta riippuen täällä on saatavilla myös yksittäisiä näyttöjä tai näkymiä.

Tähän liittyvät läheisesti MS Project 2016:een integroidut työkalut Standard integroidut välineet resurssien kohdennettua hallintaa varten eri resurssityyppien hallitsemiseksi. MS Project 2016 erottelee nämä "työvoiman", "materiaalin" ja "kustannusten" alueisiin, joilla kullakin on omat ominaisuutensa, kuten ajallinen saatavuus, taloudelliset kustannusrajoitukset tai työvoiman käyttö, jolloin niitä voidaan käyttää entistäkin tarkemmin. Nämä kirjataan keskitetysti kaikkien hankkeiden resurssipooliin, jotta ne voidaan kohdentaa paremmin yksittäisiin hankkeisiin ja tehtäviin, jolloin ylikuormituksen riski voidaan välttää helpommin alusta alkaen.

Raportointi MS Projectissa Standard 2016

Mielekkäiden raporttien laatiminen on yksi projektinhallinnan tärkeistä tehtävistä, jotta voidaan dokumentoida projektien onnistuminen, mutta myös niiden edistyminen ja tarvittaessa käyttää niitä tulevien tehtävien perustana. Microsoft Project 2016 tarjoaa tähän tarkoitukseen erilaisia taulukoita, näkymiä ja raporttimalleja, joiden avulla voidaan esimerkiksi verrata tyypillisiä aiempia perussuunnitelma-arvoja - keston, työn, kustannusten alku- ja loppupäivämäärien jne. osalta - nykyisiin suunnitelma-arvoihin, jotta poikkeamat voidaan havaita välittömästi.

Samoin voidaan luoda graafisia raportteja eri näkökohdista; niissä on myös mahdollisuus viedä projektin tiedot ja tallentaa ne esimerkiksi Excel- tai MS Excel-tietokantaan Visio - myös pivot-kaaviona - jatkokäsittelyä varten.

Dynaamisissa raporteissa on sen sijaan se etu, että ne voidaan mukauttaa suoraan suunnittelun muutoksiin. Niitä voidaan käyttää myös Office-sovelluksissa, kuten PowerPointissa, Wordissa tai Outlookissa.

Burndown-raportit ovat tärkeä osa ketterää projektinhallintaa, ja ne ovat käytettävissä myös Project 2016 -ohjelmassa, jossa voidaan vertailla projektin suunniteltuja, jäljellä olevia ja valmistuneita töitä.

Microsoft Project 2016:n laitteistovaatimukset Standard

Microsoft Project 2016 Standard on saatavana sekä 32- että 64-bittisenä versiona, joten muistivaatimukset vaihtelevat. Kun sitä käytetään yhdessä Microsoft Project Serverin kanssa, sovelletaan myös muita käyttöjärjestelmävaatimuksia. Project 2016 tukee monikosketusnäyttöjä osoitteesta Windows 8, ja se soveltuu myös mobiilikäyttöön iOS- tai Android-päätelaitteella.

 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 7 tai uudempi
 • Tuetut palvelinkäyttöjärjestelmät: Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2,
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Suoritin: x86, vähintään 1 GHz; x64, vähintään 2 GHz, SSE2
 • Muisti: 1,0 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2,0 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: 3,0 GB
 • Resoluutio: 1 024 x 768 pikseliä
 • Näytönohjain: DirectX 10

Osta MS Project 2016 Standard käytettynä Wiresoftilta edullisesti

MS Project 2016 Standard Edition tarjotaan Wiresoft-verkkokaupassa käytettynä ohjelmistona yhden käyttäjän lisenssillä - hintaan, joka on huomattavasti edullisempi kuin uusi - ilman uudelleennimeämistä tarkoittaa mitään rajoituksia toimintojen valikoimassa, koska ohjelmisto ei ole alttiina kulumiselle.

Tämän MS Project 2016:n yksittäisen käyttäjän lisenssin määrittäminen käytetyksi ohjelmistoksi osoitteessa Standard Edition on tehty jakamalla yrityksessä aiemmin käytetty tämän ohjelman tilavuuslisenssi ja muuntamalla se yksittäislisensseiksi. Myöskään taustalla olevan tilavuuslisenssin jakaminen ei vaikuta kielteisesti rajoituksiin, tai tarkoittaa oikeudellisesti luvatonta kauppaa, koska Wiresoftin tarjoama Microsoft Project 2016 Standard -lisenssi sekä kaikki muut Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen lisenssit ovat peräisin EU:ssa sijaitsevista yrityksistä, joten sovelletaan EU:ssa sovellettavaa oikeuskäytäntöä, jossa todetaan selvästi, että tällaisten käytettyjen ohjelmistojen kauppa on laillinen kauppa. Tämä on myös selvästi vahvistettu useissa oikeuden päätöksissä, joten kaikki ostajan vastuuriskit on luotettavasti suljettu pois, ja Wiresoftin käyttämät ohjelmistot ovat myös tarkastuksenvaraisia, koska ne dokumentoivat ostajan tai myyjän täydellisesti. Merkittävästi alennetun hinnan lisäksi ostoversion etuna on sen rajoittamaton käytettävyys, koska siitä ei aiheudu muita tilauskuluja.

Kaikista näistä syistä ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on aina turvallinen kauppa asiakkaillemme ja tarjoaa vain etuja! Kun ostat MS Project 2016 -lisenssin Standard, et hyödy ainoastaan edullisesta hinnasta vaan myös turvallisuudesta, jonka tarjoaa välitön lataus, mukaan lukien voimassa oleva lisenssiavain lisenssin välitöntä aktivointia varten.

Käytettyjen ohjelmistolisenssien, kuten MS Project 2016:n tai muiden ohjelmistojen, ostaminen tarjoaa sinulle siis mahdollisuuden käyttää yksinoikeudella ja tavanomaisessa kaupassa ei saatavilla olevia uudempia sekä vanhempia Microsoftin ohjelmapainoksia. Löydät siis Wiresoft-ohjelmistokaupasta käytettyjä ohjelmistoja myös muita Microsoftin sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia MS Project 2016 Standard kanssa, kuten Windows 10 ja Windows Server 2016. Jos sinulla on kysyttävää MS Project 2016 Standard tai muusta tarjolla olevasta Microsoft-ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat