Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10485
 • MX3-00199
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 353,90 € * 2 614,90 € * (9,98% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssiavain
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Visual Studio on Microsoftin hyväksi todettu integroitu kehitysympäristö monien alojen monimutkaisten yrityssovellusten suunnitteluun ja käyttöönottoon. Erityisesti tämän kokonaisratkaisun Enterprise-versio vakuuttaa laajalla työkalu- ja ominaisuusvalikoimallaan - ei ainoastaan suunnitteluun vaan myös kehitettyjen ohjelmien jatkuvaan testaukseen - ja soveltuu siksi erityisen hyvin suurille yrityksille ja organisaatioille ja siten myös kokonaisille ohjelmointitiimeille.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"

Kehittäjien maksimaalinen tuottavuus Visual Studio 2022 Enterprise - ostoversiona

Visual Studio on Microsoftin hyväksi todettu integroitu kehitysympäristö monimutkaisten yrityssovellusten suunnitteluun ja käyttöönottoon monilla eri aloilla. Erityisesti tämän kokonaisratkaisun Enterprise-versio vakuuttaa laajalla valikoimallaan työkaluja ja ominaisuuksia - ei ainoastaan suunnitteluun vaan myös kehitettyjen ohjelmien jatkuvaan testaukseen - ja sopii siksi erityisen hyvin suurille yrityksille ja organisaatioille ja siten myös kokonaisille ohjelmoijaryhmille.

Visual Studio Enterprise vakuuttaa uudessa versiossa 2022 monilla parannuksilla yksityiskohdissa sekä täysin uusilla toiminnoilla, jotka helpottavat kehittäjien jokapäiväistä työtä; näitä ovat erityisesti IntelliCode tekoälyyn perustuvilla ratkaisuehdotuksilla ja Visual Studio Live Share käytännöllisillä työkaluilla parempaan reaaliaikaiseen yhteistyöhön.

Lisäksi refaktorointia ja navigointia on parannettuosoitteessa Visual Studio Enterprise 2022, samoin kuin debuggeria, jota on laajennettu useilla ominaisuuksilla. Live Unit Testing -testien avulla testit voidaan suorittaa, kun koodia vielä kirjoitetaan, ja Live Dependency Checking -testien avulla varmistetaan reaaliaikaisesti, että koodi on yhteensopiva riippuvuussääntöjen kanssa.

Ostamalla Visual Studio 2022 Enterprise Edition -ohjelmiston Wiresoftilta käytettynä ohjelmistona käyttäjillä on se suuri etu, että he voivat käyttää tätä kehittäjäohjelmistoa, jota Microsoft tarjoaa yksinomaan volyymilisenssinä, omana yksittäisenä lisenssinään tietokoneellaan.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät Visual Studio 2022 Enterprise Editionin sekä muut Visual Studio-editiot - muissa versioissa - yhden käyttäjän ostoversioina, joita tavallisessa kaupassa ei yleensä sellaisenaan ole, sekä monia muita Microsoftin ohjelmia. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visual Studio 2022 Enterprisen yksinoikeusominaisuudet sekä kaikki muut tämän version tärkeät toiminnot ja ominaisuudet.

Visual Studio 2022 Enterprisen kohokohdat

Visual Studio 2022 tarjoaa aiempien hyväksi havaittujen ominaisuuksien ja työkalujen lisäksi useita käytännön lisäyksiä ja optimointeja perustoimintoihin sekä täysin uusia toimintoja, jotka tukevat kehittäjiä entistä paremmin ohjelmoinnissa.

 • Git-First-Workflow: Uusi aloitusikkuna tarjoaa nyt useita uusia vaihtoehtoja: Ensin esitellään mahdollisuus kloonata tai tarkistaa koodia arkistosta sekä erilaisia vaihtoehtoja projektin avaamiseksi tai luomiseksi.Samalla myös aiempi dialogi, joka käynnistyy projektia luotaessa, on uudistettu kokonaan. Vasemmalla aiemmin näkyvää puurakennetta ei enää ole, vaan se on korvattu hakukentällä ja erilaisilla suodattimilla, joiden avulla käyttäjät voivat löytää haluamansa mallit.
 • Koodieditori: IDE:n värisuunnittelun voi vaihtaa vakiosinisestä tummaksi, ja syntaksin korostamiseen on lisätty uusia värejä: Menetelmät näytetään pronssinvärisinä, avainsanat kuten for, foreach, if jne. violetteina jne.
 • PMA-renderöinti (Per-Monitor-Aware): Kun tähän asti oli ongelmia näytön kanssa käytettäessä eri resoluutiolla varustettuja näyttöjä, esimerkiksi etäyhteyksien yhteydessä, jolloin Visual Studio näytti epäselvältä tai se renderöitiin väärällä skaalauksella, Visual Studio 2022 tarjoaa nyt PMA-yhteensopivan sovelluksen ja renderöi oikein käytetyistä skaalauskertoimista riippumatta.

Uudet haku- ja suodatustoiminnot

Monet tutut haku- ja suodatustoiminnot on optimoitu Visual Studio 2022 Enterprise -versiota varten, joten kehittäjät voivat säästää entistä enemmän aikaa ja työskennellä tehokkaammin:

 • Uusi hakukenttä ja uudet hakutoiminnot: Visual Studiosta aiemmin tuttu hakukenttä on nyt keskeisemmällä paikalla valikkopalkin keskellä. Syöttökentässä on nyt myös sumea haku, eli virheitä sietävä tai sumea haku, joka palauttaa tuloksia valikkokohteista myös väärin kirjoitetuilla termeillä. Haku tukee myös vaihtoehtoja, joiden avulla vastaavia osumia näytetään suoraan dialogin asiaankuuluvassa kohdassa sen sijaan, että niitä pitäisi klikata rakenteiden ja valikoiden kautta.
 • Hakutoiminto debuggausta varten: Tiettyjen nimien ja arvojen haku sisältää debuggausikkunat "Watch", "Locals" ja "Auto", jotka auttavat löytämään tiettyjä objekteja ja arvoja. Mukana on useita tasoja, esim. myös aliobjekteja tai luetteloita. Lisäksi arvojen näyttö voidaan myös muotoilla.
 • Viitteiden haku: Tässä luettelossa näkyvät hakutulokset voidaan suodattaa edelleen tiettyjen ominaisuuksien tai muuttujien mukaan. Riippuen siitä, onko haku kohdistettu luku- vai kirjoitustoimintoihin, hakukenttään on kirjoitettava "read" tai "write".
 • Uusi suodatustoiminto projektikansioita varten: Visual Studion projektikansioiden etsintä tarjoaa nyt myös mahdollisuuden piilottaa näkymästä kokonaan yksittäiset projektitiedostot, jotka on purettu. Lisäksi Ratkaisun selaimen työkalurivillä on painikkeita, joilla voit muun muassa vaihtaa ratkaisunäkymästä kansionäkymään, sulkea solmuja ja näyttää piilotetut tiedostot.

Uudet refaktoroinnit Visual Studio 2022 Enterprisessa

C# tarjoaa nyt useita uusia refaktorointeja, jotka helpottavat koodin järjestämistä huomattavasti; muun muassa jäsenet voidaan siirtää rajapintaan tai perusluokkaan, nimiavaruudet voidaan mukauttaa vastaamaan tiettyä kansiorakennetta ja foreach-silmukat voidaan muuntaa LINQ-kyselyiksi. Sopivat ehdotukset on lueteltu "hehkulampussa".

Koodin siivous

Toiminto lähdekoodin automaattiseen uudelleenmuotoiluun Code Cleanupin avulla näkyy osoitteessa Visual Studio 2022 luudan kuvakkeena lähdekoodieditorin alapuolella, ja se on käytettävissä yhdellä napsautuksella. Myös .editorconfig-tiedostojen asetukset otetaan huomioon. Koodin siivouksessa on myös uusi eheyden ilmaisin ja uusi komento siivouksen aikana klassisten virheiden ryhmän löytämiseksi. Varoitukset tai ehdotukset voidaan näyttää yhdellä napsautuksella ja ottaa käyttöön välittömästi. Usein käytetyt korjaukset voidaan myös tallentaa tai määrittää profiiliksi.

IntelliCode Visual Studiossa 2022

IntelliCode on edellisen IntelliSense-automaattitäydennyksen jatkokehitys. Tämä näytti käytettävissä olevat ominaisuudet ja metodit aakkosjärjestyksessä järjestetyssä luettelossa, mutta IntelliCode näyttää todennäköisimmät metodit ja ominaisuudet ylimpänä ja merkitsee ne tähdellä edessä.

IntelliCode perustuu Microsoftin analyysiin yli 2000:sta GitHubissa olevasta avoimen lähdekoodin projektista, mutta käyttäjät voivat myös käyttää omia projektejaan IntelliCoden kouluttamiseen ja saada ehdotuksia tämän perusteella. Analyysitiedot siirretään pilveen tätä tarkoitusta varten ja käsitellään, mutta ei lähdekoodeja.

Visual Studio Live Share

Live Share mahdollistaa jopa 30 käyttäjän yhteistyön saman lähdekoodipohjan parissa osoitteessa Visual Studio 2022 jakamalla koodipohjan ja sen kontekstin muiden tiimin jäsenten kanssa. Tämä toimii, koska Visual Studio Live Share ei siirrä kuvaa vaan ainoastaan tiedostopuun ja kontekstitiedot. Tämä tarkoittaa, että kukin osallistuja pysyy tutussa ympäristössään ja voi muokata tiettyjä lähdekoodin osia isännästä riippumatta. Live Share tarjoaa myös mahdollisuuden yhteiseen virheenkorjaukseen.

Vianmääritys Visual Studiossa 2022

Vianetsinnästä puheen ollen: Visual Studio 2022 Enterprise -ohjelman debuggeri toimii nyt kaksi kertaa nopeammin kuin edellisessä versiossa, ja samalla muistin kulutus prosessin ulkopuolisia C++-sovelluksia debugattaessa on vähentynyt merkittävästi.

 • Uusi työkalu ominaisuuksien kiinnittämiseen: Objektit voidaan tunnistaa entistä helpommin niiden ominaisuuksien perusteella. Tätä varten riittää, että vedät kursorin tietyn ominaisuuden päälle debuggeri-ikkunassa, paikallisten muuttujien ikkunassa tai automaattisten työkalujen ikkunassa ja napsautat nastasymbolia: vastaavat tiedot näkyvät välittömästi.
 • Datankatkaisupisteet: Aiemmissa versioissa datan katkaisupisteet olivat suunnattu vain C++:lle, mutta Visual Studio 2022:ssa ne ovat käytettävissä myös .NET Core -sovelluksissa. Heti kun tietyn objektin ominaisuuden arvo muuttuu, ne keskeyttävät koodin suorituksen riippumatta siitä, missä se on tällä hetkellä. Datan katkaisupisteet ovat loistavia, kun etsitään kohtaa, jossa tiettyä globaalia objektia muokataan, lisätään tai poistetaan.

Xamarin mobiilikehittäjille

Xamarin on nyt saatavillaosoitteessa Visual Studio 2022 Enterprise. Sen lisäksi, että Xamarinin asennuskoko on tilaa säästävä 7 gigatavua aiemman 21 gigatavun sijasta, se tarjoaa myös lyhyemmät kääntämis- ja käyttöönottoajat Androidille. Se sisältää myös ominaisuuseditorin Xamarin.Formsin XAML-ominaisuuksia varten ja parannetun Xamarin.Formsin esikatseluohjelman.

ASP.NET web-kehittäjille

ASP.NET-sovellusten oletusprojektimalliosoitteessa Visual Studio 2022 perustuu ASP.NET Core 2.2:een. Projektimallista on myös tehty paljon selkeämpi ja se luo nyt vähemmän tiedostoja.

Yksinomaiset yritystoiminnot Visual Studiossa 2022

Erityisesti Visual Studio 2022 Enterprise tarjoaa joitakin toimintoja, joita ei ole missään muussa versiossa:

 • Tilannekuvan virheenkorjaus: Tämän toiminnon avulla käyttäjät voivat luoda tilannekuvan sovelluksen aktiivisesta suorituksesta analysoidakseen, mitä tiettynä hetkenä tapahtuu. Tilannekuva näyttää lähdekoodin ja muuttujien nykyisen tilan.
 • Aikamatkailun virheenkorjaus (TTD): Tämä on tilannekuvan virheenkorjauksen laajennus. TTD:n avulla Azure-virtuaalikoneen kautta ajettavat verkkosovellukset voidaan tallentaa virheenkorjauksen aikana etäjärjestelmässä, ja niiden ajallista kulkua voidaan tarkastella.
 • Live Unit Testing: Live Unit Testing soveltuu .NET Framework- tai .NET Core -ratkaisupakettien testaamiseen. Tämän ominaisuuden avulla voit suorittaa yksikkötestit automaattisesti taustalla, kun koodia kirjoitetaan. Live Unit Testing suorittaa myös dynaamisia testejä heti, kun koodia muutetaan, ja ilmoittaa käyttäjille välittömästi, jos testi epäonnistuu. Tulokset visualisoidaan reaaliajassa, mukaan lukien koodin kattavuus.
 • IntelliTrace: Tämä Visual Studio Enterprisen C#-, Visual Basic- ja C++-koodien yksinoikeus säästää virheenkorjaukseen kuluvaa aikaa seuraamalla koodin suorituksen edistymistä. Vianmäärityksen aikana IntelliTrace tallentaa jatkuvasti tietoja, kuten vuorovaikutustilanteet järjestelmän kanssa (esim. napsautukset, järjestelmään, rekisteriin tai tietokantoihin pääseminen, XML-dokumenttien lataaminen, säikeiden käynnistäminen) ja kutsut ohjelmakoodin sisältämiin menetelmiin. Käyttäjät voivat siirtyä takaisin yksittäisiin väliasemiin nähdäkseen konkreettisia arvoja kurssilla.

Visual Studio 2022 Enterprisen järjestelmävaatimukset

Seuraavat vaatimukset koskevat yleisesti Visual Studio 2022 Enterprisen asennusta; yksittäistapauksissa ne voivat olla korkeammat:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10 versio 1909 tai uudempi, Windows 11 versio 21H2,( Home, Professional, Education ja Enterprise), Windows Server 2016 - Windows Server 2022 Standard & Datacenter
 • Suoritin: vähintään 1,8 GHz Neliydinsuoritin tai parempi suositeltava. ARM-prosessoreita ei tueta
 • Muisti: vähintään 4 GB RAM-muistia
 • Kiintolevytila: 850 MB, tyypilliset asennukset vaativat 20 - 50 GB vapaata tilaa (asennetuista ominaisuuksista riippuen jopa 210 GB)
 • Näytönohjain: min. 1 920 x 1080, suositellaan 1 366 x 768 tai korkeampi

Osta Visual Studio 2022 Enterprise yksitellen Wiresoftin verkkokaupasta edulliseen hintaan

Microsoft tarjoaa Visual Studio 2022 Enterprise -ohjelmistoa tavallisesti vain volyymilisenssinä. Wiresoft-verkkokaupasta voit ostaa Enterprise Editionin myös yksittäisenä lisenssinä - erityisen edulliseen hintaan ns. käytettynä ohjelmistona.

Myytäväksi tarjoamamme Visual Studio 2022 Enterprise Editionin yksittäinen lisenssi on osa yrityksen aikaisempaa Visual Studio -volyymilisenssiä, joka jaettiin, kun se myytiin edelleen ja muutettiin siten yksittäisiksi lisensseiksi, joita kutsutaan käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämän Visual Studio 2022 Enterprise -ohjelmiston jako tai nimitys käytetyksi ohjelmistoksi ei tarkoita mitään rajoituksia toiminnallisuuden suhteen.

Ohjelmiston osto Wiresoftilta - aina turvallista sinulle! Tämä Wiresoft Shopissa saatavilla oleva Visual Studio 2022 Enterprise -versio vakuuttaa erityisen edullisella hinnallaan, mutta tarjoaa myös turvallisuutta oston aikana lataamalla ja aktivoimalla lisenssin välittömästi mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Visual Studio 2022 Enterprise tai minkä tahansa muun ohjelman ostaminen käytettynä Wiresoft Software Shopista ei aiheuta mitään oikeudellisia ongelmia, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on selvästi sallittua laissa, mikä on vahvistettu lukuisissa oikeudellisesti sitovissa tuomioissa.

Käytetyt ohjelmistot, kuten Visual Studio 2022 Enterprise Edition yksittäislisenssinä, tarjoavat asiakkaillemme edullisen mahdollisuuden käyttää yksinoikeudella ohjelmapainoksia itse. Myös sinä voit hyötyä edullisesta Microsoft-ohjelmistotarjouksestamme!

Wiresoft Software-Shopista löydät Visual Studio 2022 Enterprise Edition sekä muita Visual Studio -versioita ja muita Microsoft-ohjelmia välittömästi ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävääosoitteesta Visual Studio 2022 Enterprise tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmistosta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat