Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10020
 • H30-05613
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
164,90 € * 181,90 € * (9,35% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


The Project Professional 2016 Edition on tämän version kattavin sovellus, jonka Microsoft on kehittänyt erityisen laajojen projektien suunnitteluun ja toimittamiseen sekä hallinnointiin ja dokumentointiin suuremmissa yrityksissä. Tähän tarvittavien toimintojen suorituskyky on erityisesti optimoitu Pro Editionissa, jotta niitä voivat käyttää myös suuremmat tiimit. Lisäksi se tarjoaa laajennetut mahdollisuudet viestintään Skype for Businessin ja MS SharePointin kautta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Tuotetiedot "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"

MS Project 2016 Professional - osta kattava projektinhallintaratkaisu käytettynä ohjelmistona

Project Professional 2016 Edition on tämän version kattavin sovellus, jonka Microsoft on kehittänyt erityisesti suurten yritysten suurten projektien suunnitteluun ja käyttöönottoon sekä hallintaan ja dokumentointiin. Tähän tarvittavien toimintojen suorituskykyä on optimoitu Pro Edition extra -versiossa, jotta sitä voivat käyttää suuremmat tiimit. Lisäksi se tarjoaa laajennettuja viestintävaihtoehtoja Skype for Businessin ja MS SharePointin kautta.

Laajoista toiminnoista huolimatta tämä ammattimainen projektinhallintaohjelmisto on nopeasti ja intuitiivisesti omaksuttavissa myös kokemattomille käyttäjille, ensinnäkin siksi, että Project 2016: n työpöydän muotoilu perustuu Office-ohjelman Excelin muotoiluun, ja toiseksi siksi, että toiminnot löytyvät helposti ja suoraan "Kerro minulle" -hakuavustimen avulla.

Project Professional 2016 -versiossa projektipäälliköt voivat pitää koko ajan yllä yleiskuvaa kaikista vaiheista ja kaikista osallistuvista tiimin jäsenistä, myös laajojen tehtävien osalta. Käytettävissä olevat resurssien, budjetin ja määräaikojen hallintaan tarkoitetut toiminnot ja välineet tekevät hankkeiden suunnittelusta selkeämpää, niiden toteuttamisesta ennakoitavampaa ja niiden dokumentoinnista informatiivisempaa.

Mille käyttäjille Project Professional 2016 Edition on tarkoitettu?

MS Project 2016:n Professional Edition on suunniteltu juuri niiden projektipäälliköiden tarpeisiin, jotka suunnittelevat ja hallinnoivat monia monimutkaisia projekteja, jotka edellyttävät resurssien laajaa käyttöä, mukaan lukien suuremmat tiimit, mikä on erityisen yleistä suurissa yrityksissä ja organisaatioissa. Siksi Project Professional 2016 sisältää olennaisena osana parannetun mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Skype for Businessin kautta sekä synkronoinnin Microsoft SharePointin tai Microsoft Project Serverin kanssa - jos niitä käytetään myös viestintään.

Lisäksi kaikki Project 2016 Professionaliin integroidut ominaisuudet ja toiminnot tarjoavat kaikki edellytykset, mukaan lukien nykyiset Business Intelligence -työkalut, kaiken kokoisten projektien menestyksekkääseen hallintaan - suunnittelusta hallinnointiin, mukaan lukien aikataulujen ja kustannussuunnitelmien luominen, raporttien luomiseen kaikista vaiheista.

Wiresoftilla Microsoft Project 2016 Professional editionin yhden lisenssin ostoversio on erityisen edullinen käytettyinä ohjelmistoina, joten sen hankinta on edullisempaa erityisesti suuremmille tiimeille. Koska tämä versio toimii myös osoitteessa Windows 7, uudemman käyttöjärjestelmän hankkiminen ei ole välttämätöntä, mutta löydät sellaisen yhdessä Microsoft Projectin muiden versioiden tai muiden sovellusten kanssa myös Wiresoft-ohjelmistojen verkkokaupasta - aina käytettyinä ohjelmistoina edullisin ehdoin. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Project 2016 Professional -version tärkeimmät ominaisuudet.

Yksinomaiset toiminnot ja ominaisuudet Edition MS Project 2016 Professional -versiossa

MS Project 2016:n Pro Edition tarjoaa runsaasti toimintoja, jotka tuovat ratkaisevan lisäarvon, jota tarvitaan onnistuneeseen projektin toteuttamiseen erityisesti suuremmissa yrityksissä:

 • Parempi viestintä Skype for Businessin kautta: MS Project Professional 2016 on suunniteltu Skype for Businessin käyttöä varten, mikä optimoi viestintää ja siten tiimityötä entisestään.
 • Synkronointi SharePointin kanssa: MS SharePointia käyttävät käyttäjät hyötyvät Project Professional 2016:ssa reaaliaikaisesta synkronoinnista sekä mahdollisuudesta käyttää projekteja, muokata tehtävä- ja aktiviteettiluetteloita lähes mistä tahansa ja pitää ne siten aina ajan tasalla.
 • Gantt-kaavio, johon kukin projekti perustuu, korostaa yksittäisiä tehtäväpolkuja, jotta käyttäjät ovat aina tietoisia kaikista yksittäisistä tehtävistä ja niiden suhteista tai merkityksestä koko projektin kannalta.

MS Project 2016:n muita uusia ominaisuuksia ja työkaluja ovat muun muassa seuraavat

Työskentely MS-järjestelmästä tutussa ympäristössä Office tuttu ympäristö helpottaa alkuun pääsyä ja sovelluksen intuitiivista käyttöä: Project 2016 -versioille on ominaista työpöytänäkymä, joka on analoginen Office-tyypillinen, mukaan lukien nauha; erityisesti Exceliä käyttävät käyttäjät löytävät siis nopeasti tiensä Projectiin.

Uuden projektin luominen onnistuu muutamalla napsautuksella: neutraali Gantt-kaavio on aina käytettävissä mallina, johon voidaan tuoda projektitietoja Excelistä, Wordista, Outlookista tai PowerPointista.

Saman sukupolven Office -version tapaan myös tässä on käytettävissä "Kerro mitä haluat tehdä" -hakutoiminto, jonka avulla toimintoja voidaan löytää nopeammin monimutkaisesta järjestelmästä. Tätä tarkoitusta varten on käytettävissä syöttökenttä, johon kirjoitetaan hakusana tai kysymys - vastaus annetaan luettelona, jossa on kaikki vastaavat ratkaisut ja myös prosessin kuvaus. MS Project 2016:ssa on monia muita toimintoja, joihin kuuluvat erityisesti seuraavat:

Salkun- ja resurssienhallinta

MS Project 2016:n keskeinen tehtäväalue on edelleen salkunhallinta: kaikkien ohjelmistoon syötettyjen projektien tämänhetkinen tila voidaan tarkistaa milloin tahansa Microsoft Project Client -ohjelman kautta, mukaan lukien tiedot ongelmista, jotka liittyvät määräaikojen noudattamiseen tai käytettävissä oleviin resursseihin, kuten työvoimaan tai budjettiin. Tätä varten Project 2016 tarjoaa omia näyttöjä tai näkymiä.

Valvontaominaisuuksien lisäksi MS Project 2016 Pro tarjoaa myös muita työkaluja resurssien kohdennettuun hallintaan niiden tyypin mukaan. Nämä on jaettu "Työhön", "Materiaaliin" ja "Kustannuksiin", mikä antaa paremman mahdollisuuden ottaa huomioon vastaavat ominaisuudet tai niiden kriittiset kohdat: Kustannus- ja aikarajoja, ihmisiä jne. voidaan näin ollen valvoa tarkemmin. Resurssipooliin nämä voidaan tallentaa keskitetysti ja määrittää erikseen yksittäisille hankkeille ja osastoille.

Resurssien hallinta / resurssien sitouttaminen ml. tiimisuunnittelija (Team Planner)

Project 2016:n "Resource Engagement" -työkalua käytetään projektipäälliköiden ja tiimien välisten resurssisopimusten yksityiskohtaiseen luomiseen, jotta kaikenlaiset pullonkaulat voidaan tunnistaa ajoissa. Integroitua resurssipoolia voidaan käyttää kaikkien käytettävissä olevien resurssien hallintaan eri projekteissa, ja tiimisuunnittelijan avulla voidaan koordinoida käytettävissä olevaa kapasiteettia projektiin osallistuvien tiimin jäsenten välillä.

Useita aikajanoja ja hierarkioita

Project 2016 Pro -ohjelman parannettujen aikajanatoimintojen ansiosta projekteista saa nyt paljon eriytyneemmän yleiskuvan: projektille voidaan luoda useita aikajanoja, joista kukin keskittyy eri näkökohtaan: esimerkiksi yleisaikajanaa, jossa on yleiskatsaus kaikkiin vaiheisiin, voidaan täydentää toisella näkymällä, joka näyttää tietyn vaiheen yksityiskohtaisemmin sen sisällä. Samoin voidaan lisätä "Välitavoitteet"-näkymä. Käyttäjät lisäävät vastaavat esitykset yksinkertaisesti napsauttamalla Gantt-näkymää, ja vastaavat asetukset ovat käytettävissä nauhan kautta.

Lisäksi Project 2016: n projektit voidaan jakaa hierarkkisesti pääprojektiin ja aliprojekteihin. Tämä esitystapa yhdistää molemmat tasot toisiinsa, joten yksittäisten osien tehtävät pysyvät hallittavissa: projektipäällikkö seuraa aina aikataulun kaikkia osia, koska kaikki pääprojektin tiedot näkyvät myös alemmassa projektissa.

"Mitä jos" -analyysit

Hankkeen todellisen etenemisen suunnittelun ja valvonnan lisäksi johtamiseen kuuluu myös luotettavien ennusteiden tekeminen tulevasta etenemisestä. Project 2016 Professional tarjoaa tähän tarkoitukseen vastaavan työkalun, jonka avulla projektipäälliköt voivat käydä läpi erilaisia skenaarioita, joiden avulla tyypilliset ongelmat, kuten resurssien pullonkaulat tai tiukat määräajat, voidaan tunnistaa etukäteen. Vastaavien etenemisvaiheiden analysoinnin ja esittämisen lisäksi "Mitä jos" -analyysissä esitetään sopivia ratkaisuja, jotta toimintaedellytykset paranevat.

Ammattimainen raportointi MS Project 2016:ssa

Yksi projektipäällikön tyypillisistä tehtävistä on laatia säännöllisesti mielekkäitä raportteja projektin tietyistä vaiheista, jotta voidaan dokumentoida projektin edistyminen sekä onnistumiset ja vaikeudet, jotta niitä voidaan käyttää pohjana myös tulevissa vastaavissa tehtävissä. Microsoft Project 2016 tarjoaa tähän tarkoitukseen erilaisia malleja ja taulukoita sekä näkymiä:

 • Vanhempia perussuunnitelma-arvoja - keston, kustannusten, määräaikojen jne. osalta - voidaan verrata projektin nykyisiin suunnitelma-arvoihin poikkeamien tunnistamiseksi välittömästi.
 • Yksittäisistä näkökohdista voidaan myös luoda graafisia raportteja ja viedä projektitiedot Exceliin tai MS Visioon jatkokäsittelyä varten.
 • Dynaamiset raportit mukautuvat suoraan suunnittelun muutoksiin; niitä voidaan käyttää myös PowerPointissa, Wordissa tai Outlookissa.
 • Burndown-raporttien avulla voidaan vertailla suunnitteluvaiheessa olevia hankkeita, joita ei ole vielä saatettu päätökseen, ja hankkeita, jotka on jo saatettu päätökseen.

Microsoft Project 2016 Professionalin laitteisto- ja muut vaatimukset

Microsoft Project 2016 Professional Edition voidaan asentaa sekä 32-bittisenä että 64-bittisenä versiona - versiosta riippuen sovelletaan erilaisia vaatimuksia, kuten muistia. Microsoft Project Serverin käyttöön voi liittyä tiettyjä käyttöjärjestelmävaatimuksia. Project 2016 tukee monikosketustoimintoa asianmukaisesti varustetuissa näytöissä osoitteesta Windows 8, ja se soveltuu siksi mobiilikäyttöön iOS- tai Android-päätelaitteella.

 • Tuetut käyttöjärjestelmät: vähintään Windows 7 tai uudempi
 • Tuetut palvelinkäyttöjärjestelmät: vähintään Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 tai Windows 10 Server
 • Suoritin: x86, vähintään 1 GHz; x64, vähintään 2 GHz, SSE2
 • RAM-muisti: vähintään 1,0 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai vähintään 2,0 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3,0 Gt
 • Resoluutio: vähintään 1 024 x 768 pikseliä
 • Näytönohjain: DirectX 10

Osta MS Project 2016 Professional Wiresoftilta käytettynä ohjelmistona edullisesti

MS Project 2016 Professional -version yhden käyttäjän lisenssi on saatavana Wiresoft-verkkokaupassa käytettynä ohjelmistona - sen hinta on siten huomattavasti halvempi kuin vastaavien uusien tuotteiden hinta - merkintä ei kuitenkaan itsessään merkitse rajoituksia toimintojen laajuuteen, eikä ainoastaan siksi, että ohjelmistot eivät yleensä ole alttiita kulumiselle.

Tämä MS Project 2016:n Professional Edition -version yhden käyttäjän lisenssi on siis nimetty käytetyksi ohjelmistoksi, koska se on syntynyt yrityksessä aiemmin käytössä olleen saman ohjelman volyymilisenssin purkamisen ja sen jakamisen kautta yksittäisiksi lisensseiksi. Volyymilisenssin jakamisella ei kuitenkaan ole mitään kielteisiä vaikutuksia tai rajoituksia yksittäisen lisenssin käytettävyyteen, eikä tämä prosessi merkitse oikeudellisesti luvatonta prosessia, koska kaikki Wiresoftin tarjoamat Microsoftin käyttämien ohjelmistojen lisenssit, kuten myös tämä Project 2016 Professional -lisenssi, ovat peräisin EU:ssa sijaitsevista yrityksistä, joihin sovelletaan EU:ssa voimassa olevaa lainkäyttövaltaa. Tämä osoittaa selvästi, että tällaisten käytettyjen ohjelmistojen myynti on laillinen prosessi, mikä on myös selvästi vahvistettu useissa oikeuden päätöksissä; näin ollen ostajien vastuuriski on luotettavasti poissuljettu, minkä lisäksi Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat aina myös tarkastuksenvaraisia, koska niiden aiemmat ostajat tai myyjät ovat dokumentoineet ne täydellisesti.

Sen lisäksi, että yksittäisen lisenssin hinta on huomattavasti alhaisempi kuin ostoversion hinta, sen etuna on myös sen rajoittamaton käytettävyys, koska pakollisia tilauskuluja ei ole.

Käytettyjen ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on siis aina turvallinen veto asiakkaillemme, ja siitä on sinulle vain hyötyä! Kun siis ostat MS Project 2016 Professionalin käytetyn lisenssin, et hyödy ainoastaan edullisesta hinnasta vaan myös välittömästä latauksesta ja suorasta lisenssin aktivoinnista toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

MS Project 2016:n käytetyn ohjelmistolisenssin lisäksi myös monien muiden Microsoftin ohjelmistotuotteiden käytetyt ohjelmistolisenssit tarjoavat sinulle siis edullisen vaihtoehdon käyttää monia uudempia ja myös vanhempia Microsoft-ohjelmistopainoksia, joita ei ole saatavilla tavanomaisessa kaupassa yhden käyttäjän lisenssinä itse. Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen ohjelmistokaupasta löydät myös monia muita Microsoftin sovelluksia, joita voit käyttää yhdessä MS Project 2016 Professionalin kanssa, kuten Windows 10 tai Windows Server 2016. Jos sinulla on kysyttävää MS Project 2016 Professionalista tai jostain muusta täällä tarjotusta Microsoft-ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat