Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10027
 • D87-07284
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
134,90 € * 148,90 € * (9,4% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Visio Professional 2016:n avulla käyttäjillä on käytettävissään mahdollisimman suuri määrä työkaluja ja malleja, joiden avulla he voivat luoda ammattimaisesti eriytettyjä kaavioita erilaisille liiketoiminnan, tekniikan tai tieteen aloille - aina kun suunnitelmat, piirustukset ja kuvitukset helpottavat erityisesti monimutkaisten rakenteiden, prosessien ja tosiasioiden ymmärtämistä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tuotetiedot "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

MS Visio Professional 2016 - osta kattavin painos ammattimaiseen visualisointiin yhdellä lisenssillä

Visio Professional 2016:n avulla käyttäjillä on käytettävissään mahdollisimman suuri määrä työkaluja ja malleja, joiden avulla he voivat luoda ammattimaisesti eriytettyjä kaavioita monenlaisille liiketoiminnan, tekniikan tai tieteen aloille - kaikkialla siellä, missä suunnitelmat, piirustukset ja kuvitukset helpottavat erityisesti monimutkaisten rakenteiden, prosessien ja tosiasioiden ymmärtämistä.

Tätä tarkoitusta varten Visio Professional 2016 tarjoaa laajan valikoiman mitä erilaisimpia kaaviotyyppejä, mukaan lukien parannukset, mutta myös lisämalleja ja -tyylejä, jotka on myös järjestetty selkeästi aihealueisiin niin sanotuilla muodoilla rakennussarjassa järkevän mallien alajaottelun avulla, jotta voidaan tarjota valmiita elementtejä sovellusalueesta riippuen, jotka voidaan vain täyttää nykyisillä tiedoilla ja tarvittaessa myös mukauttaa tai muuttaa omien ideoiden mukaan. Erityisesti liiketoiminta- ja teknisten sekä prosessikaavioiden - ja erityisesti myös verkko-, ohjelmisto- ja tietokantakaavioiden - luomiseen Visio Professional 2016 sisältää monia lisämalleja (mukaan lukien BPMN 2.0 - lyhenne Business Process Model and Notation) sekä lisää pohjapiirroksia ja karttoja.

Käyttäjät, jotka käyttävät Microsoftin OneDrive-pilvipalvelua, voivat myös jakaa Visio Professional 2016: lla luotuja tiedostoja verkossa muiden kanssa ja jopa asettaa ne saataville tiimityöskentelyä varten.Luodut kaaviot voidaan linkittää taustalla oleviin tietoihin, jotta ne tarjoavat aina "totuuden nykyisen version" ("yhden totuuden version"), sillä niiden sisältämät tiedot päivittyvät automaattisesti. Vastaavasti DataVisualizeria voidaan käyttää tietojen tuomiseen toisesta lähteestä suoraan kaavioon.

Osoitteesta 8 alkaen käyttäjät voivat käyttää Visio Professional 2016 -ohjelmaa myös kosketusyhteensopivalla laitteella ja käyttää ohjelmistoa joko kynällä tai sormella piirtämiseen tai tekstin lisäämiseen .Windows

Mille käyttäjille Visio Professional 2016 -versio on tarkoitettu?

MS Visio 2016:n Professional Edition tarjoaa laajan muoto- ja työkaluvalikoimansa ansiosta parhaat edellytykset vaativille käyttäjille - olipa kyse sitten yrityksistä, organisaatioista tai jopa itsenäisistä ammatinharjoittajista - tarkkojen ja monimutkaisten visualisointien ammattimaiseen luomiseen, joissa otetaan erityisesti huomioon myös sovellettavat normit ja tekniset standardit.

Microsoft Visio 2016: n Professional Editionin yksittäinen lisenssi on saatavana Wiresoft Software Shopissa ostoversiona ns. käytettynä ohjelmistona, joka on peräisin aiemmasta volyymilisenssistä. Tämä tarkoittaa sitä, että hinta on huomattavasti alhaisempi kuin uusien ohjelmistojen hinta, eikä tilausvelvoitetta ole, kuten tällaisissa versioissa usein on tapana. Wiresoftin Microsoft-ohjelmille hankkimalla yhdellä lisenssillä ostajat hyödyntävät käytettyjen ohjelmistojen taloudellisia etuja ja voivat käyttää tätä ammattimaista visualisointiohjelmistoa kohtuulliseen hintaan. Lisäksi Visio Pro 2016:n yhteensopivuus Windows 7:n kanssa tekee tästä versiosta houkuttelevan erityisesti niille käyttäjille, jotka käyttävät edelleen tätä käyttöjärjestelmää, joten he eivät tarvitse nykyisten ohjelmien (kallista) päivitystä Visio 2016:n käyttämiseksi.

Visio Professional 2016: n lisäksi Wiresoft Software -verkkokaupassa on saatavana edullisina Käytetyt ohjelmistot -yksittäislisensseinä monia muita Microsoftin Windows yksittäisiä ohjelmia tai ohjelmistopaketteja, jotka ovat yhteensopivia tämän version kanssa, sekä käyttöjärjestelmiä. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visio Professional 2016 -version tärkeimmät ominaisuudet ja uudistukset.

Visio Professional 2016 Editionin ainutlaatuiset ominaisuudet ja toiminnot

Visio Professional 2016 Edition tarjoaa monilla alueilla enemmän vaihtoehtoja kaavioiden luomiseen ja niiden jakamiseen muiden kanssa. Näihin kuuluvat seuraavat ainutlaatuiset ominaisuudet:

Uusimpien standardien mukainen kaaviokuvaus

MS Visio Professional 2016: een on integroitu monia malleja varten erilaisia alan standardeja ja merkintöjä, joten niillä luodut kaaviot täyttävät niiden standardit ja voivat siten sisältää myös sitovia lausuntoja. Lisäksi monet Visio-muodot voidaan linkittää yksittäisiin indikaattoreihin ja metatietoihin, jotka päivittyvät kaavioon automaattisesti.

 • UML 2.4: Unified Modeling Language (yhtenäistetty mallinnuskieli) on graafinen mallinnuskieli, jota käytetään erityisesti ohjelmistokomponenttien mutta myös muiden järjestelmien määrittelyyn ja rakentamiseen sekä visualisointiin ja dokumentointiin.
 • Windows Workflow 4.0 edustaa Microsoft .NET -ohjelmointiympäristön ohjelmakirjastoa, jota käytetään monimutkaisten ohjelmaohjattujen työprosessien yksinkertaiseen kehittämiseen.
 • IEEE on sähkö- ja elektroniikkainsinöörien instituutin maailmanlaajuinen Standard sähkötekniikan ja tietotekniikan aloilla.
 • EPK - lyhenne sanoista Event Driven Process Chain (tapahtumapohjainen prosessiketju) - on graafinen mallinnuskieli, jota organisaatiot käyttävät yleisesti liiketoimintaprosessien esittämiseen ja mallintamiseen toimintaprosessien systematisoimiseksi tai rinnakkaistamiseksi.
 • ISO - on Standard isometristen piirustusten luomiseen, erityisesti rakennusten, huoneiden tai esineiden 3D-kuvauksiin.
 • BPMN 2.0 - Business Process Modeling Notation - on graafinen määrittelykieli, jota käytetään liiketoimintaprosessien vakiomallinnusmenetelmissä, erityisesti liiketoiminnan tietojärjestelmissä, prosessien hallinnassa ja tietotekniikan dokumentoinnissa.

Luo kaaviot automaattisesti DataVisualizerilla                      

DataVisualizer-lisäosa on saatavana yksinomaan Visio Professional 2016 -versiossa, jolla voit luoda kaavioita automaattisesti linkittämällä ne ulkoiseen tietolähteeseen, kuten Exceliin. Ominaisuutta voidaan käyttää tavallisiin virtauskaavioihin - Yksinkertaiset virtauskaaviot - sekä horisontaalisiin tai vertikaalisiin poikkitoiminnallisiin virtauskaavioihin - Poikkitoiminnalliset virtauskaaviot. Synkronoimalla tiedot reaaliaikaisesti voidaan kaaviossa (ja tietolähteessä) tapahtuvat muutokset tehdä välittömästi näkyviksi, mikä on erityisen tärkeää prosessien hallinnassa.

Jaa kaavion "nykyinen totuusversio" selaimen kautta

Linkittämällä kaavion muodot reaaliaikaisiin tietoihin ja asettamalla ne saataville verkossa Microsoftin pilvipalvelun OneDriven kautta muut käyttäjät voivat muokata sitä selaimella ja luottaa siihen, että heillä on käytössään kaavion niin sanottu "totuuden nykyversio", sillä kaavion sisältämät linkitetyt tiedot päivittyvät automaattisesti.

DWG-tiedostojen käyttäminen Visio Pro 2016:ssa

Visio 2016:n Professional Edition tukee myös DWG-tiedostojen (DWG 2010:een asti) - CAD-tietojen vaihtamisen alan standardin - tuontia AutoCADista. Näin .dwg-tiedostot ovat käyttäjien käytettävissä Visio-ohjelmassa jatkokäyttöä varten, esimerkiksi rakennusten pohjapiirustusten pohjalta, jotta näitä tietoja voidaan käyttää tilasuunnitteluun esimerkiksi toimistoissa tai teollisuuslaitoksissa.

Visiossa luodut kaaviot voidaan tallentaa uudelleen AutoCAD-tiedostoina tai myös yleisissä kuvatiedostomuodoissa .jpeg, .png tai .xml sekä PDF-tiedostoina.

Lisäksi Visio Professional 2016 käyttää myös VSDX- ja VSDM-tiedostomuotoja, jotka perustuvat Microsoftin Standard OPC (Open Packaging Conventions) -tiedostojen pakkaamiseen ZIP-muotoon.

Visio 2016 Professionalin muut ominaisuudet

Käyttäjät voivat käyttää useita muita käteviä ominaisuuksia Professionalissa sekä Visio 2016:n muissa versioissa, jotka helpottavat ohjelman käyttöä ja tekevät siitä siten tehokkaamman:

Office Toiminnot Visio 2016 Professionalissa

Nykyiset toiminnot ovat käytettävissä myös MS Visio 2016: n Professional Editionissa, kuten ne ovat vastaavassa Office Versio on integroitu:

 • "Kerro minulle" -hakutoiminto helpottaa erityisesti aloittelijoiden orientoitumista: kirjoita etsimäsi toiminnot ja termit hakukenttään, ja Visio näyttää, mistä ne löytyvät tai miten niitä käytetään.
 • "Mustat teemat" tarjoavat työpöydän värisäätöjä valkoisella, harmaalla tai mustalla alueella, mikä mahdollistaa silmäystävällisemmän työskentelyn muuttamalla kontrasteja.

Käytä "Starter Diagrams" -kaavioita Visio Professional 2016:n malleina - tai luo omia muotoja

"Aloituskaaviot" ovat tehokas tuki Visiossa, kun haluat luoda kaavion nopeammin. Nämä tarjoavat valmiiksi täytettyjä kaavioita, joita käyttäjä voi sitten täydentää tai mukauttaa syöttämällä omia tietojaan ymmärrettävien vaiheittaisten ohjeiden perusteella. Visio Professional 2016: een on saatavilla käynnistyskaavioita erityisesti vuokaavioita varten - niin sanottuja "Swimlane-kaavioita".

Parannettu tuki ja yhteensopivuus

Visio Professional 2016 tukee käyttäjiä myös hyödyllisillä vinkeillä ja toiminnoilla kaavioita luotaessa: Selkeän ulkoasun takaa esimerkiksi muotojen automaattinen kohdistaminen ja sijoittelu, jotka on erityisen helppo sisällyttää kaavioon vetämällä ja pudottamalla.

Yleisesti ottaen Visio 2016:n yhteensopivuutta muiden Office-ohjelmien kanssa on parannettu merkittävästi: Visio-tiedostoja voi nyt käyttää muissa asiakirjatyypeissä ongelmitta, esimerkiksi grafiikkana PowerPoint-esityksessä.

Visio Professional 2016:ssa käytettävissä olevat kaaviotyypit

Visio Professional 2016:n laaja Professional-kaavioiden valikoima, jossa on 70 mallia ja yli 600 yleistä muotoa sekä lisäksi 400 älykästä muotoa, helpottaa entisestään erilaisten rakenteiden, järjestelmien ja prosessien visualisointia. Jotta tätä laajaa valikoimaa voidaan käyttää mutkattomasti ja jotta voit paremmin orientoitua sopivaa kaaviomallia etsiessäsi, kaikki tyypit on selkeästi luokiteltu eri malleihin, jotka sisältävät vastaavat muodot, joista monet vastaavat myös tyypillisiä teollisuusstandardeja, kuten:

 • Virtauskaaviot, aikajanat, pivot-kaaviot ja organisaatiokaaviot - liiketoimintakaavioita varten
 • Tietotekniikkakaaviot Active Directory -kartoituksia varten sekä yksityiskohtaiset verkko- ja telineasennukset, mukaan lukien ITIL-kaaviot (Information Technology Infrastructure Library) Standard
 • Ohjelmistojen ja tietokantojen kaaviot, kuten UML 2.4 (Unified Modeling Language), verkkosivukartat ja tietokantamerkinnät
 • IDEF0- (Integration Definition for Process Modeling) ja BPMN- (Business Process Model and Notation) Standard-standardien mukaiset monialaiset vuokaaviot ja kaaviot sekä Microsoft SharePointin työnkulut - kaikentyyppisiä prosessikaavioita varten
 • Tyypilliset suunnitelmat ja pohjapiirrokset kiinteistöille, toimistolle ja tiloille, joissa on LVI-tekniikka (lämmitys, ilmanvaihto ja ilmastointi)
 • Sähköasennusten, -piirien ja -järjestelmien tekniset kaaviot IEEE:n (Institute of Electrical and Electronics Engineers) mukaisesti Standard

Lisäksi Visio Professional 2016 antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata olemassa olevia muotoja, kuten muotoilla tekstiä eri työkaluilla, muuttaa viivojen tyyliä ja täyttää alueita väreillä, kuvioilla jne. Sen jälkeen ne voidaan tallentaa Suosikit-malliin uudelleenkäyttöä varten.

Microsoft Visio Professional 2016:n laitteistovaatimukset

Microsoft Visio Professional 2016 on saatavana sekä 32-bittisenä että 64-bittisenä versiona - tästä riippuen esimerkiksi keskusmuistille asetetaan erilaisia vaatimuksia. Kun käyttöjärjestelmänä on Windows 8, Visio 2016 tukee monikosketusvärinäyttöjä, joten ohjelmisto soveltuu mobiilikäyttöön vastaavilla iOS- tai Android-päätelaitteilla. Visio-tiedostojen pilvipohjaista hallintaa varten tarvitaan yhteys MS OneDriveen.

 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 7 tai uudempi
 • Tuetut palvelinkäyttöjärjestelmät: alkaen Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 - Windows Server 2008 R2
 • Suoritin: x86, vähintään 1 GHz; x64, vähintään 2 GHz, SSE2
 • Muisti: 1,0 Gt RAM-muistia (32-bittinen); 2,0 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3,0 Gt
 • Resoluutio: 1 024 x 768 pikseliä
 • Näytönohjain: DirectX 10

Osta MS Visio 2016 Professional Edition yksittäisenä lisenssinä kohtuulliseen hintaan Wiresoftilta

Wiresoft tarjoaa Visio 2016:n Professional Edition -versiota verkkokaupassa yhden käyttäjän lisenssinä käytettynä ohjelmistona - näin ollen sen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin vastaavanlaisen uuden tavaran hinta, kun taas täällä tavallisessa kaupassa on usein saatavilla vain Vision uusin ohjelmistoversio. Edullisemman hinnan lisäksi Visio 2016: n ostoversio tarjoaa sen suuren taloudellisen edun, että sitä voi käyttää rajoittamattoman ajan, koska kyseessä ei ole tilausversio, johon liittyy tyypillisiä sopimusvelvoitteita.

Tämä saatavilla oleva MS Visio 2016 Professional Editionin yhden käyttäjän lisenssi oli osa Microsoftin saman nimisen ohjelman aiempaa volyymilisenssiä sillä erotuksella, että se oli ostettu ja mahdollisesti yrityksen käytössä. Kun se myytiin edelleen Wiresoftille, volyymilisenssi muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, minkä vuoksi se merkittiin käytetyksi ohjelmistoksi tai "käytetyksi ohjelmistoksi". Tämä muuntaminen yhden käyttäjän lisensseiksi tai Visio Professional 2016 Editionin merkitseminen käytetyksi ohjelmistoksi ei kuitenkaan aiheuta rajoituksia sen käytettävyyteen tai toimintojen laajuuteen - ei ainoastaan siksi, että ohjelmistoja ei voi käyttää loppuun, vaan myös siksi, että jakaminen ja jälleenmyynti eivät riko voimassa olevia oikeudellisia säännöksiä: Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat lisenssit - kuten Microsoft Visio 2016 Professional Edition - ovat peräisin yksinomaan Euroopassa sijaitsevilta yrityksiltä. Näin ollen myös taustalla oleviin liiketoimiin sovelletaan EU:ssa voimassa olevaa oikeuskäytäntöä, jossa todetaan selvästi, että käytettyjen ohjelmistojen kauppa on laillisesti sallittua. Tämä on myös vahvistettu useaan otteeseen eri tuomioistuinten päätöksissä, joten ostajalle aiheutuva vastuuriski on luotettavasti poissuljettu. Lisäksi ostamasi ohjelmisto on myös tilintarkastuksen kestävä, koska Wiresoftin kaikki aiemmat ostajat tai myyjät ovat täysin todistettavissa.

Ohjelmiston ostaminen Wiresoftin kautta on aina turvallista liiketoimintaa, josta on sinulle vain hyötyä! Jokaisen lisenssin, kuten MS Visio 2016 Professionalin, oston yhteydessä Wiresoft Shopista saat paitsi hintaedun verrattuna vastaaviin uusiin tuotteisiin, myös välittömän latauksen turvallisuuden maksuprosessin päätyttyä, mukaan lukien lisenssin välittömän aktivoinnin voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Näin ollen käytettyjen ohjelmistolisenssien, kuten Visio Professional 2016 Editionin tai jonkin muun Microsoft-ohjelman, ostaminen tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää tällaisia yksinoikeudella toimivia ohjelmapainoksia ilman rajoituksia.

Wiresoft Shopin Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kaupasta löydät MS Visio Professional 2016 Editionin lisäksi myös muita Visio-versioita tai -versioita, mutta myös monia muita Microsoft-ohjelmia, jotka ovat yhteensopivia sen kanssa, kuten Windows käyttö- ja palvelinkäyttöjärjestelmät ja niin edelleen. Jos sinulla on kysyttävää MS Visio Professional 2016 -ohjelmistosta tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmistosta Wiresoft Softwareshopissa, käytä asiantuntevaa ja ystävällistä tukeamme - chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat