Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10018
 • H30-04073
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
118,90 € * 130,90 € * (9,17% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


MS Project Professional 2013 on tämän Microsoftin ohjelmistoratkaisun kattavin versio, joka kattaa mitä erilaisimmat projektityypit kaikkine olennaisine osineen, niiden tarkkaa suunnittelua ja hallintaa sekä dokumentointia varten - tarpeen mukaan eri näkökulmista. Näin Project Professional 2013 vastaa integroituine toimintoineen ja ominaisuuksineen kaikkien sellaisten suurtenkin yritysten ja organisaatioiden projektinhallintatarpeisiin, jotka haluavat toteuttaa monimutkaisia tehtäviä ja hallita kaikkia asiaan liittyviä resursseja myös pitkällä aikavälillä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"

Project 2013 Professional - Microsoftin projektinhallintaohjelmisto ammattilaisille ostoversiona

MS Project Professional 2013 on tämän Microsoftin ohjelmistoratkaisun kattavin painos, joka kattaa mitä erilaisimmat projektityypit kaikkine asiaankuuluvine komponentteineen niiden tarkkaa suunnittelua ja hallinnointia sekä dokumentointia varten - eri näkökohtien vaatimuksista riippuen. Näin Project Professional 2013 vastaa integroiduilla toiminnoillaan ja ominaisuuksillaan kaikkien sellaisten suurtenkin yritysten ja organisaatioiden projektinhallintatarpeisiin, jotka haluavat toteuttaa monimutkaisia tehtäviä ja hallita kaikkia niihin liittyviä resursseja jopa pitkällä aikavälillä.

Laaja valikoima käytännöllisiä työkaluja, joihin pääsee nopeasti käsiksi käyttäjäystävällisen työpöytäliittymän kautta, tekee projektinhallintaohjelmiston käyttöönotosta erityisen helppoa, joten sitä voivat käyttää nopeasti myös kokemattomat käyttäjät; ammattilaiset arvostavat erityisesti intuitiivista käytettävyyttä ja monipuolista näyttövalikoimaa.

MS Project Professional 2013 Editioniin integroidut työkalut mahdollistavat resurssien eriytetyn suunnittelun ja valvonnan, jolloin vältetään päällekkäiset resurssien jakamiset ja käyttämättömien resurssien huomiotta jättäminen. Näin varmistetaan entistä paremmin määräaikojen ja budjetin luominen ja noudattaminen, jotta Projectiin tallennetut hankkeet voidaan toteuttaa onnistuneesti. Erityisesti suurissa projekteissa Project 2013 Professionalin lukuisat automaatiot ovat erityisen hyödyllisiä, jotta resursseihin ja aikatauluihin liittyvät pullonkaulat voidaan tunnistaa ja välttää heti alusta alkaen.

Erityisesti Professional Editionissa resursseja voidaan jakaa raahaamalla ja pudottamalla, ja vaikutukset yksittäisiin alueisiin näkyvät välittömästi, joten kauaskantoiset muutokset voidaan suunnitella hyvin. Valittaessa eri projektin esitystapojen välillä voidaan keskittyä vain yhteen näkökohtaan: Aikajanat, joissa yksittäiset tehtäväpolut on korostettu, antavat paremman yleiskuvan yksittäisiä yksityiskohtia myöten.

Myös yhteys Microsoft SharePointiin on vain Project 2013 Professional Editionissa, joten sinne tallennettu projektitiedosto tarjoaa kaikille tiimin jäsenille nopean näkemyksen senhetkisestä tilasta - tehokasta viestintää kaikkien osallistujien kanssa.

Lisäksi Project 2013 Professional sisältää nyt myös monia vaihtoehtoja projektitietojen arvioimiseksi informatiivisten raporttien muodossa - ei ainoastaan nykytilanteesta vaan myös saavutetuista tuloksista ja resurssien käytöstä - näitä voidaan käyttää myös Project 2013 Professionalin ulkopuolella Office-sovelluksissa, kuten Wordissa ja PowerPointissa.

Mille käyttäjille Project Professional 2013 Edition on suunniteltu?

Project 2013:n Professional Edition on kehitetty erityisesti keskisuurten ja suurten yritysten projektipäälliköiden tarpeisiin, jotka kehittävät ja valvovat monimutkaisia projekteja, joissa tarvitaan erityisen eriytettyä esitystapaa, esimerkiksi koska on hallittava suurta määrää erilaisia resursseja. Team Planner -toiminto, joka on myös yksinoikeudella Project Professional 2013:ssa, tarjoaa erityisen paljon vaihtoehtoja - ei ainoastaan projektiaikataulun luomisessa vaan erityisesti resurssien ja budjetin nykyisen käytön valvonnassa, jotta kaikki yksittäiset prosessit voidaan näyttää tarkasti ja dokumentoida raporttien muodossa.

Microsoft Project 2013 Professional editionin yksittäinen lisenssi on saatavana Wiresoftilta ostoversiona käytettynä ohjelmistona, mikä tekee sen hinnasta erityisen edullisen, joten monet yritykset, joilla ei ole suurta ohjelmistobudjettia, voivat myös hyötyä sen hankinnasta. Project 2013: n etuna on myös se, että ohjelmistoa tukee Windows 7, joten tämän projektinhallintaohjelmiston käyttäminen ei edellytä uudemman käyttöjärjestelmän hankkimista.

Tämän Project 2013 Professional -version lisäksi löydät Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen verkkokaupasta myös muita versioita ja versioita - ja tietenkin monia muita tärkeitä Microsoftin sovelluksia - aina edullisin ehdoin käytettynä ohjelmistona. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään MS Project 2013:n ja erityisesti Professional Editionin tärkeimmät ominaisuudet.

Project 2013 Professional Editionin ainutlaatuiset ominaisuudet

Erityisesti Project 2013:n Professional Edition tarjoaa seuraavat ainutlaatuiset ominaisuudet tai toimintojen laajennukset, jotka mahdollistavat projektien huomattavasti eriytyneemmän esittelyn ja kattavamman viestinnän tiimissä:

Tiimin suunnittelija

Microsoft Projectin tiimisuunnittelija tarjoaa kaikille käyttäjille kattavan kuvan projektin nykytilasta; he näkevät välittömästi, missä vaiheessa tiimi on projektin aikataulussa ja missä on pullonkauloja. Resurssien suunnittelu on paljon tarkempaa Professional Edition -versiossa, mikä mahdollistaa entistäkin tehokkaamman käytön projektinhallinnassa. Kaikki tehtävät voidaan myös intuitiivisesti määrittää resurssille raahaamalla ja pudottamalla, jolloin aikatauluun luodaan automaattisesti vastaavat rajoitukset tai muut vaikutukset. Lisäksi resurssien ylikuormitukset on merkitty selvästi värillä.

Jokainen projektin resurssi kirjataan erilliselle riville. Kaikki osoitetut tehtävät näkyvät samalla rivillä oikealla. Resurssitehtävät, joilla ei ole määriteltyä alku- tai loppupäivää, näkyvät myös niiden nimen vasemmalla puolella. Muita yksityiskohtia ovat tehtävät, joita ei ole vielä osoitettu henkilölle, kaksi samalle henkilölle osoitettua tehtävää, suunnittelemattomat tai osoittamattomat tehtävät ja suoritetut tehtävät. Tehtävät voidaan myös poistaa käytöstä ja kohdistaa uudelleen Project 2013: ssa.

SharePointin käyttö

Synkronoimalla Microsoft SharePointin kanssa projektipäälliköt voivat jakaa MPP-projektitiedostoja muiden SharePoint-käyttäjien kanssa. Tiimin jäsenet näkevät heti, mitä tehtäviä heille on tällä hetkellä osoitettu, ja voivat jakaa edistymistään.

Project Professional 2013:a voidaan käyttää yhdessä MS SharePoint Serverin tai SharePoint Online -palvelimen kanssa projektisuunnitelman luomiseen Projectissa ja sen synkronointiin SharePoint-sivuston kautta. Tätä voidaan käyttää vastaavien luetteloiden päivittämiseen tai jopa uusien luetteloiden luomiseen. Tehtäväluetteloita voidaan muokata milloin tahansa Project Professional 2013:ssa ja synkronoida SharePoint-sivuston kanssa.

Yleiskatsaus Project 2013 Professional Editionin yleisiin toimintoihin

MS Project 2013 Professional Edition on suunniteltu pitämään kaikenkokoisten projektien suunnittelu ja hallinta mahdollisimman selkeänä ja yksinkertaisena - alusta alkaen: Tätä varten Project 2013:een integroitu Project Center tekee uuden projektin luomisesta suhteellisen helppoa niille projektipäälliköille, jotka käyttävät ohjelmaa ensimmäistä kertaa tai harvoin: ensin he valitsevat sopivan mallin kattavasta joukosta valmiita malleja ja muokkaavat sen muiden vaatimusten mukaan. Samoin on mahdollista tuoda tietoja Excelistä.

Vaihtoehtoisesti on mahdollista luoda Project 2013 Professionalissa jäsentymätön projektitiedosto, jonka Gantt-kaavio on vielä tyhjä, tai avata sopiva vanhempi projekti ja käyttää sen rakennetta uudelleen.

Merkityksellisten resurssien tai resurssityyppien eriytettyä tunnistamista varten on nyt saatavilla monia työkaluja, joita käytetään intuitiivisesti projektin kulun suunnitteluun ja valvontaan. Optimoidun työpöytäliittymän avulla kaikki olennaiset tiedot voidaan tallentaa välittömästi ja milloin tahansa, jotta projektipäälliköt saavat yleiskuvan tärkeistä osatekijöistä jokaisessa vaiheessa.

Aikataulujen mukainen näyttö Project 2013 Professionalissa tuo selkeyttä

MS Project 2013 Professionalin peruskomponentteihin kuuluu Gantt-palkkikaavion aikajananäkymä, jonka avulla projektipäälliköt voivat säilyttää yleiskatsauksen jokaisessa vaiheessa, jopa monimutkaisemmassa pitkän aikavälin suunnittelussa. Tämä sisältää tilannekuvan projektin tämänhetkisestä tilasta ja näyttää tärkeimpien tehtävien lisäksi myös välitavoitteet - erityisesti Professional Edition tarjoaa tässä vielä enemmän syvyyttä ja yksityiskohtaisuutta. "Tehtäväpolku"-valikon avulla Gantt-kaavion yksittäiset tehtäväpolut voidaan korostaa tehtäväpalkkien lisäksi. Kun napsautat yksittäistä tehtävää, siihen liittyvät polut näytetään eri värillä, jotta ne erottuvat muista tehtävistä.

Kaikkien resurssien kokonaisvaltainen hallinta MS Project Professional 2013 -ohjelmassa

Projektinhallinnan tärkein tehtävä on kaikkien tarvittavien resurssien täsmällinen suunnittelu ja käyttö, minkä vuoksi käytettävissä olevien resurssien selkeä esittäminen on välttämätöntä. MS Project Professional 2013 tarjoaa tähän tarkoitukseen kaksi eri näkymää: "Resurssitaulukko" ja "Resurssitiedot". Lisäksi Project 2013 Professional erottelee kolme resurssityyppiä: työvoima, materiaali ja kustannukset.

 • "Työ" kattaa sekä ihmiset että koneet. Vastaavaan kalenteriin voit syöttää työajat tai poissaolojaksot, ja siinä on myös kentät tuntihintoja tai enimmäisyksiköitä varten.
 • "Materiaali" kirjaa projektiin liittyvät materiaalit ja vastaavat määrät.
 • "Kustannukset" mahdollistaa kertaluonteisten tai jaksoittaisten määrien erillisen kirjaamisen.

Lisäksi Project Professional 2013 -ohjelmassa jokaiselle resurssityypille voidaan antaa sähköpostiosoite viestintää varten sen lisäksi, että sen nimitys määritetään tarkasti - tähän tarkoitukseen voidaan käyttää valinnaisesti myös Lynciä - sekä oma kirjautumistili tunnuskoodilla. Vapaa tekstikenttä tarjoaa lisätilaa resurssin tarkalle määrittelylle, ja kenttä "Booking type" (varaustyyppi) tekee myös eron sidottujen ja aikataulutettujen resurssien välillä. Budjetin ja materiaalin osalta on käytettävissä lisävaihtoehtoja, kuten "yleinen", "aktiivinen" tai "ei-aktiivinen" jne.

Näiden vaihtoehtojen lisäksi, joilla resurssit voidaan tunnistaa tarkasti tyypeittäin, Project 2013 Professional tarjoaa vielä toisenkin erotteluvaihtoehdon, joka ylittää yksittäisten projektien rajat: nimittäin resurssit, jotka ovat yleisesti käytettävissä koko yrityksessä - näitä kutsutaan "yritysresursseiksi", ja niitä hallinnoi järjestelmänvalvoja - ja niin sanotut "paikalliset resurssit" - ne ovat vain yksittäisten projektipäälliköiden käytettävissä, ja vastaavien taitojen tarkempaan määrittelyyn on olemassa "yleiset resurssit".

Kattava raportointi MS Project Professional 2013:ssa

Myös informatiivisten raporttien laatiminen kaikista ratkaisevista vaiheista tai eri näkökohdista on yksi projektinhallinnan tyypillisistä tehtävistä. Project 2013 Professional tarjoaa tähän monia vaihtoehtoja: Käynnissä olevasta hankkeesta voidaan siis dokumentoida sen nykytilanne ja kuvata tärkeät vaiheet tai osatekijät, mutta myös hankkeen päättymisen jälkeen voidaan luoda esitys koko hankkeen kulusta, jota käytetään mallina tulevia vastaavia tehtäviä varten. Tätä varten Microsoft Project 2013 sisältää asianmukaiset raporttimallit ja taulukkomuotoiset mallit erityyppisiä raportteja varten, mukaan lukien vastaavat piirustus- ja kaaviointityökalut, joita voidaan käyttää kaikkien tärkeiden perussuunnitelman arvojen, kuten työn, keston, päivämäärien ja kustannusten dokumentointiin, ja - myös Professional Edition mahdollistaa suuremman syvyyden ja eriyttämisen.

Käynnissä olevaa projektia varten luodut raportit päivittyvät ja mukautuvat automaattisesti, joten ne tarjoavat aina ajantasaisia tietoja. Project 2013 Professional tarjoaa tähän tarkoitukseen jaetun näkymän, jossa on mahdollista seurata tarkasti, miten kyseinen raportti muuttuu reaaliajassa.

MS Project Professional 2013 tarjoaa myös mahdollisuuden luoda dynaamisia burndown-raportteja, jotka sisältävät perusaikataulun lisäksi myös käynnissä olevat vaiheet, valmiit vaiheet ja tehtävät. Integroitu viivakaavio näyttää yhdellä silmäyksellä, onko aikataulussa pysytty.

Microsoft Project Professional 2013:n järjestelmävaatimukset

Microsoft Project Professional 2013 on ladattavissa 32- ja 64-bittisenä versiona. Sekä 32- että 64-bittisiä versioita tukevat Windows 7-, Windows 8- ja Windows 8.1 -käyttöjärjestelmät. Microsoft Project Professional 2013 ei kuitenkaan ole yhteensopiva Microsoft Office 2016 kanssa! Windows Server 2008 R2 ja Windows Server 2012 tukevat Project Professional 2013:a vain 64-bittisenä versiona. Lisäksi sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - sekä 32- että 64-bittiset
 • Palvelinkäyttöjärjestelmät: Windows Server 2008 R2 tai Windows Server 2012 - vain 64-bittinen versio
 • Prosessori: x86- tai x64-bittinen, vähintään 1 GHz ja SSE2:n käyttöjärjestelmä
 • RAM-muisti: vähintään 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3 Gt
 • Näyttö: DirectX10-yhteensopiva näytönohjain, resoluutio vähintään 1 024 x 576 pikseliä

Osta MS Project 2013 Professional Edition halvalla käytettynä ohjelmistona Wiresoftilta

MS Project 2013:n Professional Edition on saatavana Wiresoft-verkkokaupassa yhden käyttäjän lisenssinä - se on käytetty ohjelmisto, mikä tarkoittaa, että sen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin vastaavien uusien ohjelmistojen hinta - tämä nimitys ei kuitenkaan tarkoita mitään rajoituksia toimintojen valikoimaan, eikä ainoastaan siksi, että ohjelmisto ei yleensä ole altis kulumiselle.

Wiresoftissa käytettynä ohjelmistona tarjottu Project 2013 Professional Editionin yhden käyttäjän lisenssi perustuu volyymilisenssin purkamiseen ja sen muuntamiseen yksittäisiksi lisensseiksi tähän Microsoft-ohjelmaan, joka on aiemmin ostettu ja jota yritys on mahdollisesti myös käyttänyt sellaisenaan. Volyymilisenssin jakamisella ei myöskään ole kielteisiä vaikutuksia, kuten sen käytettävyyden rajoittaminen, eikä tämä menettely ole oikeudellisesti kielletty prosessi; lisäksi kaikki Wiresoftissa käytettynä ohjelmistona tarjottavien Microsoft Project 2013 -ohjelmistojen, kuten muidenkin Microsoft-ohjelmien, lisenssit ovat alun perin peräisin yritykseltä. Tämä tarkoittaa, että myös tässä tapauksessa sovelletaan voimassa olevaa oikeuskäytäntöä, jossa selvennetään selvästi, että käytettyjen ohjelmistojen osto tai myynti on oikeudellinen prosessi. Tämä tosiasia on vahvistettu myös useissa oikeudellisesti sitovissa tuomioistuimen päätöksissä.

Ostajana tämä tarkoittaa sitä, että toisaalta mahdollinen vastuuriski on luotettavasti poissuljettu, ja toisaalta Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tarkastuksenvaraisia ostajan ja myyjän ketjun täydellisen dokumentoinnin ansiosta. Wiresoftin tarjoama MS Project 2013 Professional Editionin ostoversio tarjoaa huomattavasti alhaisemman myyntihintansa lisäksi rajattoman käytettävyyden edun: se ei sisällä tilausta, johon voi liittyä lisäkustannuksia. Ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta on siis turvallinen kauppa, joka tarjoaa sinulle vain etuja! Lisäksi tätä vanhempaa Project Professional -versiota tuskin tarjotaan tavallisessa kaupassa.

Sen lisäksi, että Project 2013 Professionalin käytetyn lisenssin erityisen edullinen hinta on edullinen, voit hyödyntää turvallista välitöntä latausta, johon sisältyy lisenssin välitön aktivointi mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Wiresoftin käytetyillä ohjelmistolisensseillä - ei vain MS Project 2013 - voit ostajana jatkaa myös vanhempien Microsoft-ohjelmistopainosten käyttöä, lisäksi löydät myös muita eksklusiivisia sovelluksia, joita ei ole saatavana tavanomaisessa kaupassa yksittäisille käyttäjille: näihin kuuluvat monet MS Project 2013 Professionalin kanssa yhteensopivat ohjelmat sekä uudemmat versiot - myös Windows -käyttöjärjestelmien versiot. Jos sinulla on kysyttävää MS Project 2013 Professional -ohjelmasta tai mistä tahansa muusta Microsoftin tarjoamasta ohjelmasta, käytä asiantuntevia neuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat