Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10025
 • D87-05962
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
76,90 € * 83,90 € * (8,34% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Visio Professional 2013 on tämän Microsoftin ohjelmaversion Vision kattavin painos. Se sisältää huomattavasti enemmän malleja kaavioiden ammattimaiseen luomiseen, mutta siinä on myös eksklusiivisia toimintoja, jotka helpottavat ja yksinkertaistavat sovellusta: Visio Professional 2013:ssa tietyt kaaviotyypit voidaan esimerkiksi yhdistää Excel-taulukoihin ja tietoja voidaan tuoda suoraan muotoihin; lisäksi usein käytetyt kaavioiden rakennuspalikat ovat entistä suoremmin käytettävissä pikamuotojen kautta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Tuotetiedot "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"

Visio Professional 2013 - osta Microsoftin ohjelma erilaisiin visualisointeihin käytettynä ohjelmistona

Visio Professional 2013 on tämän Microsoftin Visio-ohjelmaversion kattavin painos; se sisältää huomattavasti enemmän malleja kaavioiden ammattimaiseen luomiseen, mutta siinä on myös yksinoikeudella toimintoja, jotka helpottavat ja yksinkertaistavat sovellusta: Visio Professional 2013:ssa tietyt kaaviotyypit voidaan esimerkiksi yhdistää Excel-taulukoihin ja tietoja voidaan tuoda suoraan muotoihin; lisäksi usein käytetyt kaavioiden rakennuspalikat ovat entistä suoremmin käytettävissä pikamuotojen kautta.

Visio Professional 2013:n avulla käyttäjät voivat luoda muutamalla askeleella graafisia esityksiä hyvin erilaisilla aloilla, joita ovat liiketoiminnan rakenteiden ja prosessien lisäksi myös tekniset prosessit ja menettelyt sekä suunnitelmat ja tieteelliset esitykset. Visio 2013 Professional Edition -versiota käytetään parhaiten silloin, kun on tarve havainnollistaa ja selittää monimutkaisia asioita ja organisaatioita selkeästi graafisen esityksen avulla.

Kaikki Visio 2013: ssa käytettävissä olevat kaaviotyypit on järjestetty selkeästi aihepiirikohtaisesti ryhmiteltyihin malleihin yksittäisiä sovellusalueita varten, ja niitä voidaan täydentää niille osoitetuilla muodoilla vetämällä ja pudottamalla sekä täyttää tekstillä tai muokata visuaalisesti.

Myös Office-ohjelmien käyttäjät löytävät nopeasti Visio 2013 Professional -ohjelmassa, sillä ohjelman työpöytäkäyttöliittymä on rakenteeltaan samanlainen, ja integroituja työkaluja voi käyttää yhtä intuitiivisesti, joten kaavioita voi mukauttaa ja muokata helposti.

Mille käyttäjäryhmille Visio 2013 Professional -versio on tarkoitettu?

MS Visio 2013: n Professional-versio tarjoaa maksimimäärän toimintoja sekä kaaviotyyppejä, joten vaativia visualisointeja voidaan luoda mitä erilaisimmille sovellusalueille - ammattilaistasolla, jota vaaditaan erityisesti suurissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Visio 2013 Professionalin sekä muiden versioiden suuri etu on niiden hyvä yhteensopivuus muiden Microsoftin sovellusten kanssa: käyttöjärjestelmien osalta se vaihtelee Windows 7:stä Windows 10:een. Visio 2013 Professional on siksi erityisen houkutteleva niille käyttäjille, jotka eivät ole vielä siirtyneet uudempaan käyttöjärjestelmään tai välttelevät tätä vaihetta, jolloin Visio-ohjelmiston käyttö on mahdollista myös 2013-versiossa ilman päivitystä, jos se on tarpeen.

Tätä Microsoft Visio 2013:n ammattilaisversiota tarjotaan Wiresoftin ohjelmistokaupassa ostoversion yksittäisenä lisenssinä - se on käytetty ohjelmisto, joka syntyy, kun volyymilisenssi puretaan. Wiresoftin käytettyjen ohjelmistolisenssien hinta on huomattavasti alhaisempi kuin uusien ohjelmistojen, joten ne ovat monille käyttäjäryhmille edullinen tapa käyttää Microsoftin ohjelmistoja, kuten Visio 2013: a.

Lisäksi ostajat löytävät Wiresoft Software -verkkokaupasta myös monia muita Microsoft-ohjelmia, esimerkiksi Windows -käyttöjärjestelmiä, Visio 2013:n kanssa yhteensopivina versioina - edullisina käytettyjen ohjelmistojen yksittäislisensseinä. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visio 2013 Professional Editionin tärkeimmät ominaisuudet ja työkalut.

Visio Professional 2013 Editionin ainutlaatuiset ominaisuudet ja toiminnot

Visio 2013 Professionalissa on paljon suurempi valikoima kaaviomalleja sekä erityisen käytännöllisiä toimintoja, jotka nopeuttavat ja helpottavat kaavioiden luomista ja täyttämistä entisestään:

Quick Shapes usein käytettyjä muotoja varten

Quick-Shape-toiminto nopeuttaa kaavioiden luomista ja tarjoaa siten käytännön tukea erityisesti niille käyttäjille, jotka työskentelevät usein Visio 2013 Professionalin kanssa. Pikamuotojen avulla he voivat muuttaa muotojen järjestystä mallin sisällä ja vetää ne tiettyyn paikkaan, esimerkiksi laittaa useimmin käytetyt muodot muotoluettelon alkuun, jotta ne ovat heti käytettävissä. Nämä voidaan näyttää myös minityökalurivillä muotoja varten kursorin ja Auto Connect -toiminnon avulla.

Tuo tietoja ulkoisista lähteistä muotoihin

Visio 2013: n Professional Edition -versiossa on yksinoikeus tuoda tietoja ulkoisesta lähteestä yhteen tai useampaan muotoon. Koska yleisin ulkoinen tietolähde on Excel, tätä tarkoitusta varten on käytettävissä nopea tuontitoiminto. Tässä prosessissa rivi yhdistetään vastaaviin tietoihin tai osoitetaan tiettyyn muotoon. Tietojen tuonnin jälkeen tähän muotoon voidaan soveltaa niin sanottua datagrafiikkaa, esimerkiksi värillisiä merkintöjä tietyille arvoille tai myös tarroja. Niitä voidaan muuttaa, siirtää tai niihin sisältyviä tuotuja tietoja voidaan myös päivittää.

Vaihtoehtoisesti on myös mahdollista käyttää käyttäjän määrittelemää tuontia tietolähteestä. Tuodut tiedot voidaan näyttää Visio 2013 Professionalissa erillisessä "Ulkoiset tiedot" -ikkunassa.

Käytä Visio Professional 2013:ssa erilaisia malleja ja muokkaa niitä edelleen muodoilla

Visio Professional 2013 - versio tarjoaa laajimman valikoiman Standard- ja erikoiskaavioita, jotka soveltuvat rakenteiden ja prosessien sekä suunnitelmien visualisointiin useimmilla liiketoiminta-aloilla. Näihin kuuluvat monet erityyppiset virtauskaaviot, joita voidaan käyttää teknisten prosessien ja menettelyjen esittämiseen - järjestelmien esittämiseen tarkoitetut tietovirtakaaviot, kemiantekniikan prosessivirtakaaviot - mutta myös tyypillisille liiketoiminta-alueille, kuten työnkulku- ja liiketoimintaprosessien mallintamiseen tarkoitetut kaaviot.

Mukana on myös monia UML-Standard (Unified Modeling Language) -kaavioita, joita käytetään pääasiassa ohjelmistokehityksessä, kuten luokka- ja komponenttikaavioita järjestelmärakenteille ja komponenteille, käyttöönotto- ja sekvenssikaavioita ajojärjestelmille ja niiden elementeille sekä tietokantojen merkintätapoja, käyttötapaus- ja viestintäkaavioita jne.

Kaikkia Visio Professional 2013:ssa käytettävissä olevia malleja voidaan muokata käyttämällä niitä vastaavia Standard-muotoja sekä itse luotuja muotoja, ja tuloksena syntyneet kaaviot voidaan tallentaa takaisin malleina.

Lisää uusia ominaisuuksia ja parannuksia Visio Professional 2013:ssa

Microsoft Visio 2013 Professionalin suuri etu on visuaalinen suuntautuminen Office-ohjelmiin, jolloin työpöytänäkymä on käyttäjille heti tuttu. Jo mainittujen Professional-toimintojen lisäksi Visio 2013 tarjoaa muitakin uudistuksia edelliseen versioon verrattuna:

 • Optimoidut kaaviomallit: Erityisesti tietokantakaavioiden sekä organisaatiokaavioiden, Unified Modeling Language -kaavioiden ja liiketoimintaprosessien mallinnuksen Visio 2013 -malleja on täydennetty tai parannettu tässä versiossa, muun muassa Standard-muotojen ja aika-akselin näytön osalta.
 • Uusi muotoilu: Microsoft Visio Professional 2013 -ohjelmalla luotuihin kaavioihin voidaan nyt myös lisätä uusia tehosteita, kuten 3D-, väri- tai varjostustehosteita.
 • Vedä ja pudota -toiminto: Vedä ja pudota -toiminnon avulla Visio 2013 Professionalia voidaan käyttää intuitiivisesti tietojen tuomiseen kaavioihin tai Visio 2013:ssa luotujen kaavioiden liittämiseen takaisin Excel-, PowerPoint- tai Word-asiakirjoihin.
 • Muut tiedostomuodot: Visio 2013 Professional voi käyttää Visio-tiedostojen tallentamiseen .vsdx-tiedostopäätteen lisäksi myös .vsdm-, .vssm-, .vssx-, .vstm- ja .vstx-tiedostoja.

Visio 2013 Professionalissa käytettävissä olevien kaavioiden rakenne

Visio 2013 Professional on järjestetty ja jäsennelty kuin rakennuspaketti, joten käyttäjät löytävät nopeasti perille. On olemassa seuraavat 3 tasoa:

Muodot

Muodot edustavat peruselementtejä eli komponentteja, joista kaavio koostuu. Ne on ryhmitelty yhteen sabloneissa. Kun luot tai muokkaat kaaviota, muoto vedetään kopiona uudelle tai olemassa olevalle piirtoarkille. Toisin kuin muodot, Visio 2013:ssa kopioita kutsutaan instansseiksi.

Esimerkkejä tai kopioituja muotoja voidaan sitten muokata valintapisteiden avulla - niitä voidaan kääntää, muuttaa leveyttä ja korkeutta tai skaalata, muuttaa väriä, viivan paksuutta tai ääriviivoja ja lopuksi lisätä dataa tai tekstiä.

Muodot

Tietty ryhmä muotoja ryhmitellään niin sanottuihin malleihin, jotka tyypillisesti muodostavat tietyn kaaviotyypin ja jotka voivat myös sisältyä useita kertoja eri malleihin. Tämän seurauksena Visio 2013 Professionalissa on käytettävissä sopiva joukko muotoja kussakin kaaviotyypissä.

Mallien käyttäminen Visio 2013 Professionalissa

Kaavion luomiseksi käyttäjät voivat joko avata vastaavan mallin, joka sisältää sopivan Standard-kaavion, ja mukauttaa tai täyttää sen tai suunnitella oman kaavion käytettävissä olevien muotojen avulla.

Tällaiset itse luodut kaaviot sekä kaikki muut Visio 2013 Professionalissa muokatut vakiokaaviot voidaan tallentaa ja ne ovat käytettävissä, kun ohjelma avataan uudelleen.

Visio-tiedostoilla on oma tiedostopäätteensä .vsd, mutta niitä voidaan käyttää myös muissa Microsoftin ohjelmissa, esimerkiksi osana PowerPointin esitystä. Käyttäjien on syytä olla tietoisia siitä, että Visio Professional 2013 -ohjelmalla luotu tiedosto ei ole yhteensopiva uudemman Office-ohjelman kanssa.

Microsoft Visio 2013 Professionalin laitteistovaatimukset

Microsoft Visio 2013 Professional on saatavana 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona, ja sen muistivaatimukset vaihtelevat.

Tärkeä huomautus: Visio 2013 -versio - myös Professional Edition - ei ole yhteensopiva Microsoftin Office 2016 kanssa!

 • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32- tai 64-bittinen
 • Palvelinkäyttöjärjestelmät: vähintään Windows Server 2003 R2 tai Windows Server 2008 - 64-bittinen
 • Prosessori: x64- tai x86-bittinen, vähintään 1 GHz ja SSE2
 • RAM-muisti: vähintään 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3 Gt vapaata tilaa
 • Näyttö: DirectX10-yhteensopiva näytönohjain, vähintään 1024 x 576 pikselin resoluutio

Visio 2013 Professional Edition - osta halvalla käytettynä Wiresoftilta ohjelmistoina

Tämä MS Visio 2013 Professional Edition on saatavana Wiresoft-verkkokaupassa yhden käyttäjän lisenssinä erityisen edulliseen hintaan käytettynä ohjelmistona, koska tässä hinta on huomattavasti alhaisempi kuin vastaavissa uusissa tuotteissa; lisäksi tavallisessa kaupassa ostajat löytävät yleensä vain uusimman ohjelmistoversion Visiosta. Kyseessä on usein tilausversio, johon liittyy sopimusvelvoitteita ja maksullisia päivityksiä. Wiresoftin tarjoaman ostoversion etuna on alhaisemman ostohinnan lisäksi myös rajoittamaton käytettävyys.

Perustietoja Wiresoftin käytetyistä ohjelmistoista: Tässä tarjottu Visio Professional 2013 Editionin yhden käyttäjän lisenssi on peräisin Microsoft-ohjelman volyymilisenssistä, jonka valtuutettu yritys on ensin ostanut ja usein käyttänyt. Wiresoftin laillisesti sallitun jälleenmyynnin tai hankinnan puitteissa tämä jaettiin yksittäisiksi lisensseiksi, jotka merkittiin siten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Volyymilisenssin purkaminen tai merkintä "käytetyksi ohjelmistoksi" ei aiheuta rajoituksia Visio 2013:n toiminnalliselle laajuudelle tai käytettävyydelle ajan myötä - eikä tämä johdu ainoastaan siitä, että ohjelmisto ei kulu, vaan ennen kaikkea siitä, että kuvatut prosessit eivät riko mitään voimassa olevia säännöksiä.

Lisäksi kaikki tarjotut käytetyt ohjelmistolisenssit, kuten tässä tapauksessa Microsoft Visio 2013:n Professional Edition -versio, ovat peräisin yrityksiltä, joihin liittyviin liiketoimiin sovelletaan voimassa olevaa oikeuskäytäntöä, jossa todetaan selvästi, että käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on lain mukaan sallittua. Tämä seikka on jo selvästi vahvistettu useissa oikeuden päätöksissä, mikä tarkoittaa sinulle ostajana sitä, että yhtäältä vastuuriski on luotettavasti poissuljettu ja että toisaalta ostamasi ohjelmisto on myös tarkastuskelpoinen, koska Wiresoftin kaikista ostoista tai myynneistä on täydelliset todisteet.

Ergo: Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on aina turvallista liiketoimintaa sinulle asiakkaana, joka tarjoaa sinulle vain etuja! Kun ostat käytetyn Visio 2013 Professional -ohjelmiston - tai minkä tahansa muun Microsoft-ohjelman - lisenssin, et hyödy ainoastaan suuresta hintaedusta uusiin tuotteisiin verrattuna, vaan myös ostajan turvallisuudesta, joka perustuu välittömään lataukseen ja välittömään lisenssin aktivointiin ainoastaan ostamaasi sovellukseen voimassa olevalla lisenssiavaimella. Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjous antaa sinulle siis mahdollisuuden käyttää itse tällaisia Microsoftin yksinoikeudellisia ohjelmapainoksia.

Wiresoftin käytettyjen Microsoft-ohjelmistojen kaupasta löydät tämän Visio Professional 2013 -version lisäksi myös muita versioita tai versioita tästä ohjelmasta sekä monia muita Microsoftin sovelluksia, joista monet ovat yhteensopivia tämän ohjelmaversion kanssa, kuten Windows -käyttöjärjestelmät ja Windows -palvelinkäyttöjärjestelmät. Jos sinulla on kysyttävää MS Visio Professional 2013:sta tai muista Wiresoft Shopissa saatavilla olevista Microsoft-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä ja pyydä asiantuntevaa ja ystävällistä neuvontaa - chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat