Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OUTLOOK 2013

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10038
 • 543-06057
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
21,90 € * 22,90 € * (4,37% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Sähköpostien, yksityisten ja Business-yhteyksien päivittäinen hallinta sekä tärkeiden tapaamisten ja tehtävien järjestäminen - Outlook 2013, hyväksi todetulla Microsoft Office -ohjelmalla -ohjelmalla kaikki nämä nykyaikaisen liike-elämän tyypillisiin osa-alueisiin kuuluvat tehtävät voidaan hoitaa tehokkaasti. Intuitiivisesti käytettävä ja erityisen käyttäjäystävällinen Desktop-näkymä Outlook 2013 tarjoaa kaikki edellytykset tuottavaan työskentelyyn, jota täydentävät lukuisat käytännön ominaisuudet ja joka tukee optimaalisesti sekä ammattilaisia että kokemattomia käyttäjiä suorittamaan kaikki tehtävät nopeasti ja helposti. Virtuaaliset kansiot voidaan esimerkiksi määrittää etsimään tiettyä sisältöä ja suodattamaan muutakin kuin sähköpostiliikennettä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - todistettu Office-ohjelmisto kattavaan viestintään toimistossa ja jokapäiväisessä elämässä - erillisenä ohjelmana

Sähköpostien, yksityisten ja liikekontaktien päivittäinen hallinta sekä tärkeiden tapaamisten ja tehtävien järjestäminen - Outlook 2013, hyväksi todettu Microsoftin Office-ohjelma, mahdollistaa kaikkien näiden tehtävien tehokkaan hallinnan, jotka kuuluvat nykyaikaisen liike-elämän tyypillisiin alueisiin.

Outlook 2013: n intuitiivinen ja erityisen käyttäjäystävällinen työpöytänäkymä tarjoaa kaikki edellytykset tuottavaan työkokemukseen, jota täydennetään monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla ja joka tukee optimaalisesti sekä ammattilaisia että kokemattomia käyttäjiä suorittamaan kaikki tehtävät nopeasti ja helposti. Virtuaaliset kansiot voidaan esimerkiksi määrittää etsimään tiettyä sisältöä ja suodattamaan muutakin kuin sähköpostiliikennettä.

Toisin kuin edellisessä versiossa,Outlook 2013 tarjoaa paljon selkeämmän käyttöliittymän. Erityisen huomattavaa: sähköpostien, yhteystietojen ja kalentereiden navigointipalkki on siirretty ikkunan alareunaan, jolloin muulle sisällölle jää enemmän tilaa. Kaikki tyypilliset toiminnot sähköpostiliikenteen sekä tehtävien, yhteystietojen ja kalenterimerkintöjen käsittelyyn ovat kuitenkin edelleen suoraan käytettävissä.

Outlook 2013: n kosketustoimintojen optimoinnin ansiosta ohjelmistoa voi nyt käyttää mukavasti myös erilaisilla laitteilla, kuten tableteilla ja älypuhelimilla.

Outlook 2013 on säännöllinen osa MS Office-versioita, eikä sitä siksi ole saatavilla erikseen (tai vain tilauksesta). Wiresoftin tarjouksen avulla, jonka mukaan Outlook 2013 voidaan ostaa erillisenä ohjelmana, myös käyttäjät, joilla ei ole asennettuna Office 2013 -versiota, voivat käyttää tätä viestintäohjelmistoa tietokoneellaan.

Outlook 2013 - version etuna on, että ohjelma toimii myös vanhemmissa Microsoftin käyttöjärjestelmissä osoitteesta Windows 7 alkaen. Tämä on suuri etu erityisesti niille käyttäjille, joilla ei ole nykyistä käyttöjärjestelmää tai jotka haluaisivat siirtyä siihen.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät MS Outlook 2013-version sekä ohjelmiston uusimmat ja muut versiot kohtuulliseen hintaan ostettavaksi yhden käyttäjän lisenssinä sekä muut Office-ohjelmat. Seuraavassa on yleiskatsaus Outlook 2013: n tärkeimpiin toimintoihin ja ominaisuuksiin.

Outlook tärkeimpien toimintojen esittely 2013

Nykyaikaiseen työpäivään kuuluu monenlaisia tehtäviä, jotka yhdessä muodostavat kattavan ja onnistuneen viestinnän liikekumppaneiden kanssa: Tähän kuuluu sähköpostien lähettämisen ja arkistoinnin lisäksi myös tehtävien, projektien ja yhteyksien organisointi ja koordinointi. Outlook 2013 niputtaa kaikki nämä toiminnot, joista kutakin tarvitaan tähän tarkoitukseen.

Käyttäjäpalkki edustaa Outlook-käyttöliittymän komentokeskusta, joka sijaitsee alareunassa. Täällä käyttäjät voivat vaihtaa kaikkien Outlook pääominaisuuksien välillä yhdellä napsautuksella: sähköpostista kalenteriin, ihmisiin tai tehtäviin. Käyttäjäpalkkia täydentävät vakiovälilehdet, jotka tarjoavat tehtävän suorittamiseen sopivan valikoiman työkaluja ja vaihtoehtoja tehtäväalueesta riippuen. Käyttäjäpalkin järjestystä ja valintaa sekä painikkeiden (kuvakkeiden) lukumäärää voidaan mukauttaa halutulla tavalla.

Viestiluettelo sisältää myös useita usein käytettyjä toimintoja koskevia komentoja: Esimerkiksi viestit voidaan yhdellä napsautuksella merkitä tärkeiksi, luetuiksi tai lukemattomiksi tai jopa poistaa.

Lisäksi esimerkiksi seuraavat toiminnot ja työkalut helpottavat Outlook käyttöä 2013:

 • Sähköpostiviestit voidaan varustaa digitaalisella allekirjoituksella, joka ilmestyy automaattisesti jokaisen sähköpostiviestin loppuun. Tähän on monia vaihtoehtoja: tavanomaisen osoitetekstin ja lähettäjän kuvan lisäksi voidaan näyttää lähettäjän sähköinen käyntikortti, yrityksen logo tai jopa kuva käsin kirjoitetusta allekirjoituksesta.
 • Muistutukset näytetään ponnahdusikkunoina, jotta tärkeää tapaamista ei koskaan unohdeta. Outlook voidaan asettaa muistutuksiksi kalenterimerkintöjen lisäksi myös yhteystietoja ja sähköpostiviestejä.
 • Tehtävien tai tehtävälistojen hallinta Outlook 2013: ssa mahdollistaa eri listojen yhdistämisen, niiden näyttämisen muistutuksina ja niiden tilan seuraamisen.
 • Verkkosivuston postilaatikot mahdollistavat sähköpostien ja projektien keskitetyn hallinnan: Yhdistämällä Outlook, Exchange ja SharePoint, kaikki tiimin jäsenet pääsevät käsiksi kalentereihin, tehtäviin ja projektikansioihin, joita  voidaan hallita mistä tahansa.
 • Tiettyjen merkintöjen, kuten yhteystietojen, tehtävien ja muun sisällön, etsiminen on nyt erittäin helppoa Outlook 2013: ssa luomalla virtuaalinen hakukansio: Kun käynnistät haun, kaikki sähköpostit tai kohteet etsitään tietyn kriteerin mukaan, ja suodatetut hakutulokset näytetään sitten yhdessä tässä virtuaalisessa kansiossa. Nyt on esimerkiksi mahdollista etsiä vain kaikkia lukemattomia sähköposteja Outlook postilaatikon kaikista kansioista.

Seuraavat älykkäät ominaisuudet yksinkertaistavat myös monia usein esiintyviä tehtäviä selkeiden näyttöjen ja automaattisten toimintojen avulla:

 • Nopeampi yleiskatsaus sähköpostiliikenteeseen: Saapuneet sähköpostit voidaan asettaa näyttämään saapuvan sähköpostin kolme ensimmäistä riviä, eikä vain ensimmäisiä sanoja kuten aiemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaanottajien ei tarvitse avata jokaista sähköpostiviestiä saadakseen tietää, mitä siinä on, vaan he voivat nähdä nopeasti, mitä siinä on.
 • Sähköpostiin vastaaminen on vielä nopeampaa, kun siihen on upotettu kommentti. Yhdellä napsautuksella vastaus voidaan kirjoittaa suoraan lukualueelle. Lyncin kautta on myös mahdollista keskustella lähettäjän kanssa välittömästi reaaliaikaisessa chatissa.
 • Toimistoelämän hektisessä arjessa käy nopeasti niin, että haluat lähettää vastaanottajalle PDF-tiedoston tai muun liitteen - joka on viestin varsinainen syy - mutta unohdat sisällyttää sen sähköpostiin. Ponnahdusikkunan avulla Outlook muistuttaa sinua, kun tekstissä mainitaan yksi tiedosto, mutta sitä ei ole vahingossa liitetty.
 • "People Card" (eli "People") -ominaisuus, joka on jo integroitu Windows Phoneen, on nyt käytettävissä myös Outlook 2013:ssa. Se kerää automaattisesti kaikki tiettyyn yhteystietoon liittyvät olennaiset tiedot, kuten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, mutta myös tietoja asianomaisista yrityksistä ja viestejä sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä, ja kokoaa ne selkeästi yhteen. Henkilökorttia voidaan käyttää Outlook tapaamisten koordinointiin, sähköpostien lähettämiseen tai soittamiseen henkilölle suoraan kortista.
 • Kalenterinäkymä sisältää nyt myös paikallisen sääennusteen, jos säällä on merkitystä, kun suunnitellaan tiettyjä tapaamisia, esimerkiksi ulkoilmatapahtumia.
 • Outlook 2013 sisältää jo Exchange ActiveSync -tuen, joten erityistä liitinlisäosaa ei enää tarvita yhteyden muodostamiseen osoitteeseen outlook.com (hotmail.com). On myös mahdollista synkronoida työpöydällä olevan Outlook sisältö outlook.comin sisällön kanssa.
 • Uusi MeetingNotes-ominaisuus tarjoaa myös mahdollisuuden luoda välittömästi muistiinpanon OneNotessa Outlook kalenterissa olevasta tapaamisesta. Muistiinpano sisältää automaattisesti päivämäärän, kellonajan ja osallistujien määrän, aivan kuten Outlook kalenterimerkintä.
 • Kun käytät Outlook for iOS:ää tai Outlook for Androidia, sähköpostien luonnokset synkronoidaan myös automaattisesti mobiililaitteeseen, jolloin nämä viestit ovat käytettävissä matkalla.

Microsoft Outlook 2013 järjestelmävaatimukset

Office Microsoft tarjoaa Outlook 2013 -ohjelman ladattavaksi 32- ja 64-bittisinä versioina. Outlook 32-bittinen versio 2013 tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä Windows-Käyttöjärjestelmät Windows 7, Windows 8  ja Windows 8.1.

Edellä mainittujen käyttöjärjestelmien lisäksi Outlook 2013:n 64-bittistä versiota tukevat myös Windows Server 2008 R2 ja Windows Server 2012.

Bittiversiosta riippuen laitteistolle asetetaan myös lisätilaa ja kiintolevytilaa koskevia vaatimuksia. Asennuksessa on noudatettava seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 tai Windows Server 2012
 • Prosessori: vähintään 1 GHz tai nopeampi - x86- tai x64-bittinen prosessori
 • Muisti (RAM): vähintään 1 Gt (32-bittinen); 2 Gt (64-bittinen)
 • Kiintolevy: vähintään 3 Gt
 • Näyttö: Vähimmäistarkkuus 1 024 x 576 pikseliä
 • DirectX10-yhteensopiva näytönohjain
 • Monikosketustoiminnot on optimoitu Windows 8:lle

Osta Microsoft Outlook 2013 yksitellen Wiresoftista edulliseen hintaan

MS Outlook 2013 on tyypillinen osa tavanomaisia MS Office-versioita 2013, eikä se siksi ole saatavilla tavanomaisessa kaupassa erikseen, vaan ainoastaan yhdessä Office-paketin kanssa tai maksullisena tilausversiona. Vuonna Wiresoft verkkokauppa Outlook 2013 ohjelma on myös ostettavissa erikseen - osto versio, ilman velvoitteita tilauksen usein ohjelmistopäivityksiä; ostettaessa kautta Wiresoft,  vain kertaluonteisia kustannuksia syntyy. Tässä tapauksessa, ostat tavallinen täysversio ohjelmasta, identtinen toiminnallisuus kuin ohjelmistokomponentti sisältyy Office 2013, ainoa ero on, että tämä Outlook 2013 on yksittäinen lisenssi, jota käytetään yksinomaan itse.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoft : Outlook 2013 tai minkä tahansa muun Office-ohjelman ostaminen Wiresoft on halpaa, kätevää ja turvallista: koska tämä Outlook 2013 -ohjelmisto on yhden käyttäjän lisenssi, joka oli osa suurempaa volyymilisenssiä, jonka yleensä ostavat ja käyttävät vain suuret yritykset. Jokainen yritys saa oston yhteydessä oikeuden myydä ylijäämäohjelmistolisenssejä - esimerkiksi Wiresoft . Sillä ei ole merkitystä, käytetäänkö niitä vai ei, tai onko ne korvattu uudemmalla ohjelmaversiolla tai onko niitä ei enää tueta laitteiston yleisen mukauttamisen tai käyttöjärjestelmän päivityksen vuoksi. Myynnin myötä volyymilisenssi purettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi - näitä kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Jakaminen ei kuitenkaan vaikuta niiden toimivuuteen. Ohjelmistot eivät myöskään kulu. Wiresoft myy siksi vain Outlook 2013:n ja muiden Microsoft-ohjelmien täydellisiä ohjelmaversioita, jotka ovat identtisiä Microsoftin alkuperäisten versioiden kanssa ja jotka ovat peräisin laillisista lähteistä.

Siksi, kun ostat Outlook 2013 käytettynä ohjelmistona Wiresoft , et ota mitään oikeudellista riskiä, koska käytettyjen ohjelmistojen kauppa on nimenomaisesti laissa sallittu.

Tämä Outlook 2013 ohjelmisto voidaan asentaa heti sen jälkeen, kun ostoprosessi on saatettu päätökseen ja ladata tietokoneeseen ja aktivoida mukana toimitetun tilavuus lisenssiavain -Multi-Activation-Key (MAK) - ja käyttää välittömästi ilman mitään aikaa tai muita rajoituksia.

Microsoft-ohjelmien ostaminen Wiresoftin kautta on asiakkaillemme taloudellisesti edullinen ratkaisu, jotta he voivat käyttää näitä useimmiten kalliita tai yksittäisiä ohjelmia, joita ei yleensä ole saatavilla itse. Ei vain freelancerit ja yksityiset käyttäjät, mutta myös pk-yritykset hyötyvät edullisen ohjelmistotarjous, koska ne eivät vain saada kaikki edut, jotka muodostavat Outlook 2013, mutta myös säästää rahaa osto!

Wiresoft Software Shopissa on monia muita Office-ohjelmia ostettavissa Outlook 2013: n nykyisten ja vanhempien versioiden sekä muiden Microsoft-ohjelmien lisäksi. Jos sinulla on kysyttävää MS Outlook 2013:sta tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmasta, voit käyttää asiantuntevaa neuvontapalveluamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat