Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCEL 2013

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10033
 • 065-07304
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
21,90 € * 22,90 € * (4,37% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Hyväksi todetun ja tehokkaan taulukkolaskentaohjelman Microsoft Excel 2013 nykyinen versio tekee vaikutuksen lukuisilla uusilla ja käytännöllisillä ominaisuuksillaan, jotka nostavat tietojen analysoinnin uudelle tasolle. Yrityskäyttäjät, mutta myös opiskelijat ja oppilaat hyötyvät tehokkaista tietojenkäsittelytoiminnoista sekä monipuolisista vaihtoehdoista, joilla tiedot voidaan esittää informatiivisesti eri näkökohtien mukaan. Microsoft Excel 2013:n intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta myös kokemattomat käyttäjät pääsevät nopeasti ja helposti alkuun ohjelman kanssa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCEL 2013"

Microsoft Excel 2013 ostoversiona

Hyväksi todettu ja tehokas taulukkolaskentaohjelma Microsoft Excel 2013 vakuuttaa nykyisessä versiossaan lukuisilla uusilla ja käytännöllisillä ominaisuuksillaan, jotka nostavat tietojen analysoinnin uudelle tasolle. Yrityskäyttäjät, mutta myös opiskelijat ja oppilaat hyötyvät tehokkaista tietojenkäsittelytoiminnoista sekä erilaisista mahdollisuuksista esittää tiedot informatiivisesti eri näkökohtien mukaan. Microsoft Excel 2013:n intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta myös kokemattomat käyttäjät pääsevät nopeasti ja helposti alkuun ohjelmassa.

Yksi Excel 2013: n kohokohdista on salaman esikatselutoiminto: se havaitsee automaattisesti taulukoiden kuviot ja tekee ehdotuksia automaattisista lisäyksistä. Lisäksi Microsoft Excel 2013 tarjoaa uuden Strict Open XML -tiedostomuodon, jonka tiedostopääte on .xlsx, mutta myös yhteensopivuustilan, jolla varmistetaan vanhempien Excel-asiakirjojen käyttö.

TeknisestiExcel 2013 - version etuna on, että se toimii edelleen osoitteessa Windows 7 tai Windows Server 2008. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistoa voidaan käyttää myös vanhemmilla tietokoneilla - tämä on etu erityisesti yksityisille käyttäjille ja itsenäisille ammatinharjoittajille, mutta myös pienemmille yrityksille, jotka etsivät edullista ratkaisua ohjelmistotarpeisiinsa.

Excel 2013 tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää Microsoft SkyDrivea Excelin työ- ja taulukkolomakkeiden tallentamiseen verkkoon, jolloin ne ovat käytettävissä myös pilvipalvelussa ja muut käyttäjät voivat jakaa ja muokata niitä SharePointin kautta.

Excel 2103 on saatavana Wiresoftilta kohtuulliseen hintaan erillisenä ohjelmana ostoversiona. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Excel 2013:n tärkeimmät ominaisuudet ja parannukset.

Excel 2013 - Tärkeimpien uudistusten esittelyt

Hyväksi todettu taulukkolaskentaohjelmisto on saanut versiossa 2013 Standard uusia työkaluja, jotka tukevat käyttäjiä entistä paremmin suurten tietomäärien käsittelyssä ja analysoinnissa. Excel 2013 tunnistaa siis kuvioita tietokokonaisuuksien käsittelyn aikana, ehdottaa sopivia kaavioita ja tarjoaa työkaluja suoraan käsittelyyn.

Ohjatut toiminnot helpottavat Excel 2013:n käyttöä

Jopa Excel 2013: n perusasetukset on suunniteltu siten, että toiminnot on järjestetty selkeästi, ja useiden esiasetusten ansiosta monia asetuksia voidaan soveltaa automaattisesti uusia työarkkeja luotaessa, mikä säästää aikaa ohjelmiston kanssa työskentelyssä. Käyttäjät löytävät lomakkeiden ja raporttien lisäksi myös malleja muun muassa budjetteja ja kalentereita varten.

Ohjelma tunnistaa myös tietojen käsittelyssä toistuvia malleja ja asettaa ne automaattisesti saataville. Lisäksi se tarjoaa entistäkin vakuuttavampia esityksiä tiedoista helpottaakseen niiden tulkintaa yksittäisistä näkökulmista jne:

 • Nopea analyysi : välittömän data-analyysin vaihtoehdon avulla on mahdollista luoda heti kaavio tai taulukko käytettävissä olevista tiedoista vain kahdessa vaiheessa. Esikatselu näyttää valitut tiedot ehdollisessa muotoilussa, esimerkiksi kipinöinä tai kaaviona.
 • Flash Preview: Flash Fill Assistant hoitaa loput työstä, kun se on tunnistanut, mitä toimintoa käyttäjä on suorittamassa. Käyttäjä syöttää sitten loput tiedot kokonaisuudessaan tiedoista tunnistamansa mallin mukaisesti. Näin tietosarakkeet voidaan täyttää yhdessä vaiheessa.
 • Kaaviosuositukset: Tämä Excelin ominaisuus suosittelee käytettävissä olevien tietojen perusteella siihen parhaiten sopivia kaaviotyyppejä ja esittää ne vertailevasti. Käyttäjien tarvitsee sitten vain valita kaavio, joka parhaiten vastaa haluamaansa esitystapaa. Taulukkotietoja koskevat jaksot: Tämän työkalun avulla on paljon helpompi seurata tietoja kyselyssä ja muissa Excel-taulukoissa. Aiemmin vain PivotTable-tiedoissa käytettävissä olleet tietoviipaleet ovat paljon helpompia määrittää ja käyttää, ja ne näyttävät kulloinkin käytössä olevan suodattimen, joten käyttäjät tietävät aina, mitä tietoja he katsovat erikseen.
 • Erillinen ikkuna jokaiselle työkirjalle: Sen sijaan, että napsauttaisit edestakaisin kahden välilehden välillä, Excel 2013 mahdollistaa jokaisen työkirjan näyttämisen omassa ikkunassaan. Tämä helpottaa huomattavasti kahden työkirjan samanaikaista työstämistä, etenkin kun käytetään toista näyttöä.

Tehokas tietojen analysointi Excel 2013:ssa

Tärkeintä on, että Excel 2013 tarjoaa tehokkaita työkaluja ja ominaisuuksia tietojen tehokkaaseen käsittelyyn ja käyttöön:

 • Ohjattu PivotTable-taulukoiden luominen: PivotTable-taulukon luominen on nyt entistäkin helpompaa Excel 2013:ssa, sillä ohjelma tekee useita ehdotuksia siitä, miten valitut tiedot voidaan tiivistää, ja näitä täydentää ulkoasun esikatselu, joten käyttäjien tarvitsee vain valita sopiva tyyppi, joka vastaa heidän haluamaansa esitystapaa.
 • Monimutkaisten PivotTables-taulukoiden luominen: Excel 2013:ssa on siis nyt mahdollista luoda PivotTables-taulukoita, jotka perustuvat useisiin taulukoihin, jolloin yksittäisten taulukoiden välille voidaan myös luoda suhteita.
 • Kenttäluettelon käyttäminen PivotTables-taulukoiden eri asetteluja luotaessa: Excel 2013:ssa on nyt mahdollista luoda yhden kentän luettelon avulla PivotTable-taulukon asettelu, jossa voidaan käyttää paitsi yhtä, myös useita taulukoita. Näin kenttälista helpottaa seuraavia vaiheita: PivotTable-taulukkoon käytettävien kenttien löytäminen, uusien taulukoiden lisääminen siirtymällä uuteen Excel-tietomalliin ja navigointi kaikissa asianmukaisissa taulukoissa.
 • Power Query: MS Office Professional Plus 2013 -käyttäjät voivat käyttää Power Query -ohjelmaa tehdäkseen yhteyksiä julkisesti saatavilla olevien ja organisaation sisäisten tietolähteiden tietojen välille.
 • Sisällytä muut tietolähteet: Excel 2013 voi myös tuoda tietoja muista lähteistä taulukoiden tai PivotTables-taulukoiden muodossa; se voi nyt käyttää esimerkiksi ODatan, Windows Azure DataMarketin ja SharePointin kaltaisia tietosyötteitä sekä OLE DB -palveluntarjoajien tietoja.
 • MDX-kyselyt: Tämä ominaisuus mahdollistaa eri lähteistä peräisin olevien taulukoiden välisten suhteiden luomisen analyysia varten ilman, että niitä tarvitsee yhdistää yhdeksi taulukoksi, mukaan lukien OLAP-kuutioon (online analytical processing) liittyvät taulukot.
 • Aikajanaominaisuus: Sen sijaan, että PivotTables- tai PivotCharts-taulukoista saatuja tietoja voisi ryhmitellä vain päivämääräarvojen mukaan, Excel 2013:ssa on nyt mahdollista suodattaa niitä vuorovaikutteisesti ja näyttää ne aikajanalla eri ajanjaksojen osalta.
 • Drilldown, Drillup ja Crossdrill: Nämä ominaisuudet helpottavat PivotTable- tai PivotChart-hierarkioiden eri tasoille siirtymistä: Drilldown-toiminnolla voidaan esimerkiksi näyttää yksityiskohtaiset tasot eriytetymmin, kun taas Drillup-toiminnolla voidaan siirtyä ylemmälle tasolle.

Uusi Excel-tiedostomuoto Strict Open XML

Excel 2013:ssa on myös uusi tiedostomuoto nimeltä Strict Open XML -työkirja, jonka tiedostopääte on .xlsx ja jossa tietoja voi nyt avata ja tallentaa. Muun muassa .xlsx-formaatilla muotoiltujen taulukoiden etuna on se, että myös ISO8601-päivämääräarvot luetaan ja kirjoitetaan, mikä korjasi myös aiemmista versioista tutun karkausvuosiongelman vuoden 1900 osalta.

Excel 2013:n uudet kaaviotyökalut

Jo kuvatun "Suositeltavat kaaviot" -painikkeen lisäksi, joka ehdottaa kaavioita, jotka sopivat parhaiten tietojen esittämiseen nykyisen tietovalikoiman perusteella, Excel 2013 sisältää myös useita muita toimintoja kaavioiden muokkaamiseen. Näihin kuuluu kolme uutta integroitua kaaviopainiketta, joiden avulla on entistäkin helpompi muuttaa tyypillisiä elementtejä, kuten otsikkoa, etikettiä ja muotoa:

 • Plus-kuvaketta voidaan käyttää yksittäisten kaavioelementtien säätämiseen. Myös muita vaihtoehtoja voidaan näyttää.
 • Sivellinkuvake tarjoaa asetusvaihtoehtoja erilaisille kaaviotyyleille ja -väreille.
 • Suodatinkuvakkeen avulla voidaan myöhemmin valita tietoja, jotka näytetään olemassa olevassa kaaviossa.
 • Tietomerkinnät: Tiettyihin datapisteisiin voidaan nyt lisätä tekstejä, jotka ovat päivitettävissä ja jotka myös säilyvät, kun kaaviotyyppiä muutetaan. Nämä voidaan myös yhdistää datapisteisiin johtavien viivojen avulla.
 • Kaavioiden animaatio: Lähdetietojen muutokset voidaan nyt animoida ja seurata Excel 2013:ssa.

Käytä Excel 2013:n online-toimintoja

Microsoftin verkkopalveluiden SkyDriven ja SharePointin avulla Excel 2013 tarjoaa myös joitakin erityisiä verkkotoimintoja. Tämä avaa myös aivan uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön, esimerkiksi siten, että työpaperit jne. voidaan tallentaa verkkoon ja jakaa ratkaisevasti:

 • Reaaliaikainen yhteistyö: sijainnista tai käytettävästä päätelaitteesta riippumatta kaikki osallistujat voivat työskennellä yhdessä työarkin parissa reaaliajassa.
 • Excel-taulukoiden jakaminen Lyncin kautta: Lync-käyttäjät käyttävät Excel-tiedostoja myös verkkokokouksen aikana ja voivat jakaa niitä muiden osallistujien kanssa.
 • Jaa Excel-tietoja Web-sivulla: Käyttäjät voivat upottaa työarkkeja tai niiden osia verkkosivulle. Näin muut työntekijät voivat avata ja käyttää niitä Excel-ohjelmassaan.

Microsoft Excel 2013:n järjestelmävaatimukset

Office Excel 2013 -ohjelmisto on ladattavissa kahtena versiona: 32-bittisenä ja 64-bittisenä. 64-bittinen versio asennetaan automaattisesti, mutta vain 32-bittinen versio voidaan asentaa 32-bittiseen käyttöjärjestelmään, jossa on x86-prosessori.

Valitusta versiosta riippuen yksilölliset laitteistovaatimukset - esimerkiksi RAM-muistia koskevat vaatimukset - voivat vaihdella. Seuraavia vähimmäisvaatimuksia on noudatettava:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7 - Windows 10, Windows Server 2008 - 2012 R2
 • Prosessori: vähintään 1 GHz, x86- tai 64-bittinen prosessori
 • Muisti: vähintään 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3 Gt
 • Kuvan resoluutio: vähintään 1 024 x 576, näytönohjain, jossa on Direct X10 -kiihdytys

Osta Excel 2013 yksittäisenä ohjelmana edullisesti Wiresoftilta

Wiresoft Software Shopista voit ostaa Excel 2013:n edullisena versiona - ilman tilausvelvoitetta. Näin hyödyt käytetyn ohjelmiston upean hinnan lisäksi, joka tulee volyymilisenssistä, kaikista näistä eduista:

 • Excel 2013 saat Wiresoftilta yhden käyttäjän ohjelmana - ilman muita Office-ohjelmia.
 • Tämä Excel-ohjelmistolisenssi oli osa suurempaa volyymilisenssiä, koska niitä käytetään muuten vain yrityksissä; niin sanottuna käytettynä ohjelmistona se on siis Wiresoftilla paljon halvempi!
 • Kun se myytiin Wiresoftille, Excel-ohjelmisto - jos sitä käytettiin - poistettiin entiseltä tietokoneelta, joten lisenssi on 100-prosenttisesti vapaa ja käyttökelpoinen uudelleen.
 • Wiresoft on tarkistanut jokaisen käytetyn Excel-ohjelmiston ennen myyntiä varmistaakseen, että sitä voidaan käyttää uudelleen ilman ongelmia.
 • Wiresoft ei vakavasti otettavana ohjelmistojälleenmyyjänä tarjoa kokeiluversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joiden toiminnot ovat rajoitettuja.
 • Jokaisen Wiresoft Shopista ostetun lisenssin yhteydessä voit olla varma, että ostat alkuperäisen Microsoft-tuotteen ja että ostosi on tehty käytettyjen ohjelmistojen kauppaa koskevien voimassa olevien säädösten mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Excel 2013: n tai muiden Microsoftin Office-tuotteiden ostamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai täällä chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCEL 2013"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCEL 2013"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat