Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10007
  • 79P-04749
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
39,90 € * 42,90 € * (6,99% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


 MS Office Suite 2013 Professional Plus on kattavin saatavilla oleva ohjelmistopaketti tähän Office-versioon. Nykyisten, tehokkaiden Word-, Excel-, PowerPoint-, OneNote- ja Outlook-ohjelmaversioiden - mukaan lukien Business Contact Manager - lisäksi se sisältää myös Publisherin ja Accessin sekä InfoPathin, Lyncin ja Office Web Appsin. Office Edition 2013 Professional Plus sisältää siis kaikki ominaisuudet ja intuitiivisesti käytettävät työkalut, jotka vastaavat nykyaikaisen yrityksen liiketoimintavaatimuksia: Nykyaikaisesta viestinnästä useiden osallistujien kanssa, myös videon välityksellä, selainyhteensopivien lomakkeiden luomisesta ja sovellusten kehittämisestä klassisiin Office-ohjelmiin tekstinkäsittelyä, taulukkolaskentaa sekä selkeitä esityksiä ja ammattimaisesti suunniteltuja julkaisuja varten. 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2013 Professional Plus - osta yksittäiskäyttölisenssi

MS Office-Suite 2013 Professional Plus on kattavin saatavilla oleva ohjelmistopaketti tätä Office-versiota varten. Nykyisten, tehokkaiden Word-, Excel-, PowerPoint-, OneNote- ja Outlook-ohjelmaversioiden - mukaan lukien Business Contact Manager - lisäksi se sisältää myös Publisherin ja Accessin sekä InfoPath-, Lync- ja Office Web Apps -ohjelmat.

Näin ollen Office-Edition 2013 Professional Plus tuo mukanaan kaikki ominaisuudet ja intuitiivisesti käytettävät työkalut, joilla selviydytään nykyaikaisen yrityksen liiketoimintavaatimuksista: Nykyaikaisesta viestinnästä useiden osallistujien kanssa, jopa videon välityksellä, selainyhteensopivien lomakkeiden luomiseen ja sovellusten kehittämiseen sekä klassisiin Office-ohjelmiin tekstinkäsittelyyn, taulukkolaskentaan sekä eloisiin esityksiin ja ammattimaisesti suunniteltuihin julkaisuihin. SharePoint 2013- ja Lync 2013 -sovellukset, jotka on myös integroitu, mahdollistavat myös tiedostojen ja tietojen jakamisen ja välittämisen suoraan reaaliajassa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, monet ominaisuudet on optimoitu kosketusnäyttöön tablettien ja älypuhelinten käyttöä varten.

Toinen peruste Professional Plus ostamiselle on myös sen yhteensopivuus Windows 7:n kanssa, joten tätä versiota ja siihen sisältyviä ohjelmia voi käyttää myös vanhemmissa tietokoneissa ilman ongelmia. Myös Office 2013 Professional Plus tarjoaa mahdollisuuden käyttää Microsoft SkyDrivea ja tallentaa sinne tietoja ja asiakirjoja, jotta useat käyttäjät voivat jakaa ja muokata niitä pilvipalvelussa.

MS Office 2103 Professional Plus-versio, joka on yleensä saatavilla vain volyymilisenssiasiakkaille, on saatavana Wiresoftilta myös yksittäisten käyttäjien ostoversiona. Yhden käyttäjän lisenssillä myös itsenäiset ammatinharjoittajat ja pienemmät yritykset hyötyvät ohjelmista, joita vain tämä Office-Edition tarjoaa. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään eri Office 2013 -ohjelmistojen tärkeimmät ominaisuudet ja parannukset.

Kaikki Word for Office 2013:n tärkeät uudistukset

Word 2013 tarjoaa paljon paremman selkeyden - ei vain tekstiä muokattaessa vaan myös luettaessa. Se helpottaa myös yhteistyötä ja PDF-asiakirjojen sekä vanhemmalla ohjelmaversiolla luotujen Word-asiakirjojen käyttöä.

Yleiset käytännön toiminnot

  • Kun käynnistät Word 2013:n, kaikki viimeksi käytetyt asiakirjat näkyvät luettelona vasemmassa reunassa olevassa sarakkeessa.
  • Napsauttamalla "Luonnos"-välilehteä (Asettelu) saat yleiskatsauksen kaikkiin muotoilumalleihin, joita voit myös mukauttaa henkilökohtaisiin tarpeisiin.
  • Muokkausnäkymässä "Yksinkertainen merkintä" korjaukset ilmaistaan pystysuoralla viivalla tekstin marginaalissa.
  • PDF-dokumentti voidaan avata Word 2013:ssa välittömästi hiiren oikealla painikkeella, ja se on käytettävissä Word-tiedostona myöhempää käyttöä varten, mukaan lukien kaikki sisältö, kuten teksti ja grafiikka. Tämä voidaan sitten tallentaa uudelleen PDF-muodossa.
  • Vanhemmalla Word-versiolla luotu tekstiasiakirja voidaan avata Word 2013:ssa yhteensopivuustilassa. Näin sitä voidaan muokata niin, että sitä voidaan käyttää edelleen alkuperäisen Word-version kanssa sen tallentamisen jälkeen.
  • Kun lisäät grafiikkaa tai muuta vastaavaa, Word 2013 tekee ehdotuksia asetteluvaihtoehdoista, jotka voit ottaa käyttöön napsauttamalla.
  • Kohdistusopas helpottaa taulukoiden ja grafiikan tarkkaa sijoittelua tekstivirtaan.
  • Reaaliaikainen ulkoasu tarjoaa välittömän live-esikatselun siitä, miten grafiikka ja teksti on järjestetty.

Parempi lukutila

  • Word 2013 tarjoaa mahdollisuuden näyttää asiakirjat myös sarakkeina, jotta niitä olisi helpompi lukea. Voit selata asiakirjaa nuolinäppäimillä kuin lukisit kirjaa.
  • Jotta tekstin esitystapa olisi neutraalimpi, kaikki muokkaustyökalut voidaan piilottaa muutamaa hyödyllistä työkalua lukuun ottamatta.
  • Word-asiakirjan sisältämät grafiikat ja taulukot voidaan suurentaa näytön kokoisiksi objektin zoomauksen avulla - sinun tarvitsee vain kaksoisnapsauttaa kyseistä tekstielementtiä.
  • Jos useita Word-asiakirjoja muokataan samanaikaisesti, ne voidaan näyttää välilehtien avulla.
  • Suurissa asiakirjoissa kaikki otsikot voidaan näyttää vasemmanpuoleisella sivualueella; napsauttamalla niitä voit siirtyä asiakirjassa kyseiseen tekstikohtaan.

Excel 2013:n tärkeimmät uudistukset

Excel sisältää myös useita uusia työkaluja osoitteessaOffice 2013 Professional Plus, joiden avulla voidaan analysoida suuria tietomääriä. Taulukkolaskentaohjelmisto tunnistaa nyt käyttäjälle tyypilliset menettelyt tietoja muokattaessa ja lisää ne automaattisesti. Optimoidut PivotChart- ja PivotTable-toiminnot ovat käytettävissä myös Excel 2013:ssa.

  • Salaman esikatselutoiminto tunnistaa tyypilliset muokkausmallit ja täydentää automaattisesti lisämerkinnät - jopa kokonaisten sarakkeiden osalta.
  • Pika-analyysin avulla voit muotoilla tietoja vain muutamalla napsautuksella. Kun tietokokonaisuus valitaan, avautuu pikavalintavalikko, jossa on tuttuja toimintoja, ja muotoiluehdotuksia voidaan näyttää hiiren yliviivauksella ja soveltaa niitä napsauttamalla.
  • Excel 2013:n kaaviopikavalinta tekee ehdotuksia siitä, mitä kaaviotyyppiä kannattaa käyttää valitun tietokokonaisuuden visualisointiin.
  • Excel-taulukoiden tietojen suodatusvalinnat näyttävät myös tietojen osioissa käytetyn suodattimen, joten on aina selvää, mitä tietoja näytetään.

PowerPoint 2013:n tärkeimmät uudistukset

Microsoft PowerPoint 2013 Professional Plus on laajentanut esitysten suunnitteluvaihtoehtoja useilla uusilla malleilla ja animaatioilla. Silmiinpistävin piirre on laajakuvanäyttö. Uudessa PowerPointissa on myös käytännöllinen kaiuttimenäkymä ja se tukee mediaformaatteja, kuten MP4- ja MOV-muotoja, korkearesoluutioista sisältöä ja koodekkeja.

  • Jos haluat vielä enemmän tilaa, laaja 16:9-diaformaatti on nyt oletusarvoisesti käytettävissä.
  • Kaksi PowerPoint-tiedostoa voidaan nyt yhdistää yhdeksi asiakirjaksi kaikkine muokkauksineen.
  • Kommentit voidaan myös esittää esityksessä, jossa on mukana kaikki asianomaiset henkilöt ja heidän yhteystietonsa.
  • PowerPoint-esitykset voidaan nyt julkaista myös videoina ja lähettää suoraan sosiaalisen median kanaviin.

Outlookin tärkeimmät uudistukset 2013

Outlook 2013 esittelee itsensä paljon siistimmällä työpöydän käyttöliittymällä. Siirtämällä sähköpostien, yhteystietojen ja kalenterien navigointipalkki näytön alareunaan saadaan lisää tilaa muulle sisällölle.

  • Sosiaaliset verkostot, kuten Facebook tai Xing, on nyt integroitu, jotta käyttäjät voivat seurata suoraan kumppaneiden ja ystävien toimintaa.
  • Sosiaalisten verkostojen yhteystiedot voidaan siirtää Outlookin yhteystietoluetteloon.
  • Outlook 2013:n Skype mahdollistaa puheluiden soittamisen Internetin kautta.
  • Exchange ActiveSync Outlookissa poistaa nyt tarpeen käyttää Exchange-palvelimia yhteystietojen ja kalenterien synkronointiin.
  • Uusi Peeks-toiminto näyttää välittömästi tärkeitä tietoja Kalenterissa, Ihmiset- tai Tehtävät-ikkunassa.

Access 2013:n tärkeimmät uudistukset

Access on MS Office 2103 Professional Plus-painoksen yksinomainen osa. Tietokantaohjelmistossa yhdistyvät Jet Engine -relaatiotietokannan hallintajärjestelmä ja tehokkaat työkalut integroidussa kehitysympäristössä, jonka avulla voidaan luoda kaikki tyypilliset tietokantasovellukset, joita yrityksissä tarvitaan. Tätä varten Access 2013 tarjoaa muun muassa seuraavat työkalut ja ominaisuudet:

  • Access-verkkosovellusten mukautettu luominen on tietokantaohjelmiston tärkein uusi ominaisuus. Käyttäjät voivat luoda sovelluksia sen avulla jopa ilman ohjelmointitaitoja: Tarvitaan vain sopivan tietotyypin valinta, jolloin Access luo automaattisesti täydellisen tietokantarakenteen - käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mukaan luettuna.
  • Sovellus sisältää komentoja tietojen lisäämiseen ja muokkaamiseen sekä navigointi- ja perustoimintoja.
  • Access-verkkosovelluksia voidaan käyttää ja jakaa välittömästi SharePoint-sovelluksena verkkoselaimessa.
  • Käyttäjät saavat myös tietoa siitä, miten sovelluksia käytetään.
  • Integroidut taulukkomallit mahdollistavat tällaisella Access-sovelluksella tuotettujen tietojen seurannan.
  • Access on myös yhdistetty Microsoft SQL Serveriin ja Microsoft Azure SQL -tietokantaan, mikä takaa tietojen suuremman luotettavuuden, turvallisuuden ja skaalautuvuuden - sekä toimitiloissa että pilvipalvelussa.

Publisher 2013:n tärkeimmät uudet ominaisuudet

Ammattimaisesti suunniteltujen julkaisujen luomiseen tarkoitettu ohjelma on myös MS Office 2103 Professional Plus-painoksen yksinoikeusosa. Publisher tarjoaa käyttäjille laajat suunnitteluvaihtoehdot kaikentyyppisille luetteloille, korteille, esitteille, uutiskirjeille jne., jotka voidaan tallentaa painovalmiiksi.

  • Publisher 2013 sisältää mahdollisuuden etsiä keskitetysti kuvia tietokoneelta, ClipArt-katalogista osoitteessa Office.com tai Internetistä ja lisätä ne asiakirjaan.
  • Jos suunnittelun aikana valitaan useita kuvatiedostoja samanaikaisesti, Publisher 2013 näyttää ne selkeästi sarakkeessa suunnittelussa.
  • Kuvia voi helposti raahata ja pudottaa sivulle suunnittelualueella, ja ne voidaan korvata samalla tavalla.
  • Jos haluat käyttää kuvaa taustana, käytettävissä on erilaisia suunnitteluvaihtoehtoja: "Täytä" laajentaa kuvaa niin, että se täyttää koko taustan, "Laatoitus" täyttää taustan laatoilla.
  • Tekstiin on käytettävissä myös efektejä, kuten varjoja, heijastuksia, hehkutuksia ja viisteitä.

Lync 2013:n tärkeimmät uudistukset

Lync on olennainen viestintäväline tehokkaaseen yhteistyöhön projekteissa. Yhdellä napsautuksella sitä voidaan käyttää välittömästi videokonferenssien isännöintiin tai IP-puhelinliikenteeseen. Tärkeimpiä uusia ominaisuuksia ovat:

  • Lync Mobile App - Kosketusominaisuuksilla varustettu sovellus on optimoitu älypuhelimille - sekä Windows Phone että iPhone tai Android.
  • Lync Server 2013:ssa on uusia pikaviesti- ja läsnäolo-ominaisuuksia.
  • Yhdessä Exchange 2013:n kanssa käyttäjät voivat hallita ja synkronoida yhteystietoja Outlook 2013:ssa, Outlook Web Appissa ja Lync 2013:ssa.

InfoPath 2013:n tärkeimmät uudet ominaisuudet

InfoPath 2013 on suunniteltu helpottamaan ilmeikkäiden koodipohjaisten lomakkeiden luomista SharePoint Server 2013:lle. Yhdessä InfoPath Forms Services -palvelun kanssa työkalu tarjoaa myös lukuisia ominaisuuksia kehittäjille. Tähän sisältyvät seuraavat uudet ominaisuudet:

  • Uusia vaihtoehtoja koodin kirjoittamiseen ja muokkaamiseen
  • Optimoidut SharePoint-luettelolomakkeet
  • Standardien mukaisten selainlomakkeiden luominen
  • Lomakkeiden isännöinti portaalisivuilla InfoPath Web Parts -osien avulla
  • InfoPath-lomakemallien julkaiseminen hiekkalaatikkoratkaisuina
  • InfoPath 2013 tarjoaa myös laajan tuen selainlomakkeiden ohjaimille ja ominaisuuksille, kuten: Luettelot, numeroidut ja yksinkertaiset luettelot, luetteloruudut, joissa on useita valintoja, ja yhdistelmäruudut.

SharePoint 2013:n tärkeimmät uudet ominaisuudet

SharePoint Server 2013:ssa on nyt entistäkin helpompaa isännöidä lomakkeita Web-sivuilla yhdessä InfoPath Web Parts -osien kanssa ilman, että tarvitsee kirjoittaa koodia. Tämän ansiosta SharePoint 2013 helpottaa tietojen ja informaation jakamista.

  • Pilvisovellusmallin avulla voidaan luoda sovelluksia, jotka laajentavat SharePoint-sivustojen toimintoja, mukaan lukien etäverkkosovellukset.
  • Kehitystyökalut, kuten Visual Studio ja SharePoint Designer, on optimoitu.
  • Windows Phone 7 -sovellukset voidaan yhdistää tiloissa oleviin SharePoint-palveluihin.
  • On myös mahdollista käyttää SharePointin etäpalveluja pilvipalvelussa SharePoint Online -palvelun kautta esimerkiksi paikallisten tietokoneiden toimintojen laajentamiseen.
  • Mobiilisovelluksiin voidaan integroida uusia ominaisuuksia, kuten maantieteellinen paikannus.

OneNote 2013: Tärkeitä uudistuksia

OneNote, ohjelma muistiinpanojen vaivattomaan luomiseen ja käyttämiseen, on entistäkin käytännöllisempi uuden Touch-sovelluksen myötä. Tablettikäyttäjät voivat käyttää sitä ideoidensa tallentamiseen ilman hiirtä tai näppäimistöä ja liittää ne välittömästi Office-dokumenttiin. OneNote tunnistaa käsialan ja muuntaa sen tulostetuksi tekstiksi.

  • Uudet muotoiluvaihtoehdot parantavat taulukko-ominaisuutta, jotta kaikki sisältö voidaan järjestää selkeämmin.
  • Myös muiden käyttäjien profiilitiedot ovat saatavilla OneNotessa, joten omia muistiinpanoja voi jakaa työtovereiden kanssa.
  • Asiakirjoja tai verkkosivuja voidaan helposti lisätä muistikirjaan "Lähetä OneNoteen" -toiminnolla.

Microsoft Office 2013 in Professional Plus Editionin järjestelmävaatimukset Editionissa

Office 2013 Professional Plus-painos on ladattavissa kahtena versiona: 32-bittinen ja 64-bittinen. Tämän vuoksi yksittäiset laitteistovaatimukset - esimerkiksi RAM-muistin osalta - voivat vaihdella. Sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

  • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows 7 - Windows 10, vähintään Windows Server 2008 - 2012 R2
  • Prosessori: vähintään 1 GHz
  • RAM-muisti: vähintään 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)
  • Kiintolevytila: vähintään 3 GB
  • Kuvan resoluutio: vähintään 1 024 x 576, vähintään Direct X10 -kiihdytyksellä varustettu näytönohjain

Osta MS Office 2013 Professional Plus yhden käyttäjän lisenssinä Wiresoftilta

Tavallisesti saatavilla vain volyymilisenssiasiakkaille, Wiresoft Software Shopista löydät Professional Plus-edition of Office 2013 version myös yksittäiskäyttäjän lisenssinä - seuraavien ohjelmien kanssa:

  • Word 2013 - luo asiakirjoja ammattimaisesti ja lue niitä keskittyneesti
  • Excel 2013 - analysoi laajoja tietoja tehokkailla työkaluilla
  • PowerPoint 2013 - luo mielenkiintoisia ja informatiivisia esityksiä
  • Outlook 2013 - hallitse sähköposteja, yhteystietoja ja kaikkia tehtäviä ammattimaisesti
  • OneNote 2013 - kirjaa muistiinpanoja spontaanisti ja käytä niitä heti sovelluksissa
  • Publisher 2013 - luo vaivattomasti houkuttelevia julkaisuja kuvien ja grafiikan avulla
  • Access 2013 - suunnittele ja hallinnoi tietokantoja yksilöllisten vaatimusten mukaan ja luo niihin sovelluksia
  • Lync 2013 - käytä Skype for Business -palvelua sisäiseen ja ulkoiseen viestintään
  • InfoPath 2013 - luo sähköisiä lomakkeita silmänräpäyksessä
  • SharePoint 2013 - Windows Phone 7 -sovellusten yhdistäminen SharePoint-palveluihin jne

Kun ostat Wiresoftilta Professional Plus-version Office 2013, hyödyt kaikista näistä eduista sen lisäksi, että voit ostaa sen käytettynä ohjelmistona yhden käyttäjän lisenssin muodossa - ja vieläpä uskomattoman edulliseen hintaan:

  • Voit ostaa Microsoft Office 2013 Professional Plus-Edition Wiresoftilta yhden käyttäjän ohjelmistona.
  • Tämä ohjelmistolisenssi oli osa yrityksen suurempaa volyymilisenssiä, siksi se on niin halpa Wiresoftilla!
  • Wiresoftille myynnin yhteydessä Office-lisenssi - jos sitä on koskaan käytetty - poistettiin edelliseltä tietokoneelta, joten se on 100% ilmainen.
  • Wiresoft tarkistaa jokaisen Microsoftin käytetyn ohjelmistolisenssin ennen myyntiä varmistaakseen, että se on täysin käyttökunnossa.
  • Wiresoft Shopista ostetut ohjelmistolisenssit sisältävät alkuperäisen Microsoft-tuotteen, joka on EU:n lakisääteisten vaatimusten mukainen: Wiresoft tai sinä et ole oikeudellisesti harmaalla alueella.
  • Wiresoft ei myöskään hyvämaineisena ohjelmistokauppiaana tarjoa myyntiin Microsoft-ohjelmistojen kokeiluversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joiden toiminnot ovat rajoitettuja.
Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft Office 2013 Professional Plus-lisenssiostostasi tai muista Microsoft Office-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai täällä chatissa. 
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat