Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10019
 • 076-05334
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
105,90 € * 116,90 € * (9,41% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


MS Project Standard 2013 on Microsoftin ohjelmistoratkaisun suosittu painos mitä erilaisimpien projektien tallentamiseen, suunnitteluun sekä hallinnointiin ja dokumentointiin paitsi pienissä ja keskisuurissa yrityksissä myös freelancereiden toimesta. Ohjelma tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot ja työkalut projektinhallinnan tyypillisten tehtävien määrittelyyn ja delegointiin. Tätä projektinhallintaohjelmaa voivat käyttää nopeasti myös sellaiset kokemattomat käyttäjät, jotka tuntevat jo Office-ohjelmasta tutun käyttöliittymän. Lisäksi selkeän järjestelynsä lisäksi kaikki ominaisuudet ovat intuitiivisen helppokäyttöisiä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"

Project 2013 Standard - hyväksi todettu Microsoftin projektinhallintaohjelmisto ostoversiona

MS Project Standard 2013 on Microsoftin ohjelmistoratkaisun suosittu painos, joka on tarkoitettu erilaisten projektien tallentamiseen, suunnitteluun, hallinnointiin ja dokumentointiin paitsi pienissä ja keskisuurissa yrityksissä myös freelancereiden toimesta: Ohjelma tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot ja työkalut projektinhallinnan tyypillisten tehtävien määrittelyyn ja delegointiin. Jopa sellaiset kokemattomat käyttäjät voivat nopeasti käyttää tätä projektinhallintaohjelmistoa, jotka ovat jo tuttuja osoitteesta Office tuttuun käyttöliittymään, ja lisäksi sen selkeän järjestelyn lisäksi kaikki ominaisuudet ovat intuitiivisesti helppokäyttöisiä.

MS Projectin Standard 2013 työkaluja käytetään resurssien, määräaikojen ja budjettien turvalliseen suunnitteluun ja valvontaan, jotta kirjatut hankkeet voidaan toteuttaa onnistuneesti. Lisäksi Project 2013:n Standard lukuisat automaatiot yksinkertaistavat projektisuunnittelua, jotta resurssien ja aikataulujen pullonkaulat havaitaan ja poistetaan ajoissa. Hankkeiden näyttäminen aikajanalla antaa paremman yleiskuvan erityisesti monimutkaisista hankkeista, ja yksittäiset tehtäväpolut voidaan korostaa, jotta kaikki tiimin jäsenet saavat nopeasti käsityksen nykytilanteesta. Lisäksi Project 2013: Standard ssa voidaan luoda monia arviointeja informatiivisina raportteina tilasta sekä tuloksista, resursseista jne. tehokkaan viestinnän mahdollistamiseksi kaikkien asianosaisten kanssa, ja näitä voidaan käyttää edelleen myös Office-sovelluksissa, kuten Wordissa ja PowerPointissa.

Mille käyttäjille Project Standard 2013 on kehitetty?

MS Project 2013 StandardEdition on suunniteltu projektipäälliköiden tarpeisiin, jotka kehittävät ja hallinnoivat projekteja itsenäisesti tai pk-yrityksissä. Project 2013: Standard een integroidut laajat toiminnot ja ominaisuudet tarjoavat kaikki mahdollisuudet, joita tyypilliset projektinhallintatehtävät tarjoavat: projektiaikataulujen luomisesta, resurssi- ja kustannussuunnittelusta kaikkien yksittäisten tehtävien hallintaan ja raportointiin.

Tämä yksittäinen lisenssi Microsoft Project 2013 Standard-versioon on saatavana Wiresoftilta käytettynä ohjelmistona ostoversiona, jolloin sen hinta on erityisen edullinen, joten sen ostaminen tarjoaa taloudellista etua myös itsenäisille ammatinharjoittajille ja freelancereille. Lisäksi Project 2013 on tuettu osoitteessa Windows 7, joten ohjelmiston käyttäminen ei edellytä uudemman käyttöjärjestelmän hankkimista.

Muiden Project-versioiden ja uudempien versioiden lisäksi löydät Wiresoft Softwaren verkkokaupasta myös muita Microsoftin sovelluksia, kuten käyttöjärjestelmiä - aina käytettyinä ja siten edullisin ehdoin. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Project 2013 Standard -version tärkeimmät ominaisuudet.

Project 2013 Standard Editionin tärkeät ominaisuudet tehokkaaseen projektinhallintaan

MS Project 2013 Standard Editionin päätavoitteena on tehdä projektien suunnittelusta ja toteutuksesta selkeää ja yksinkertaista kaikissa vaiheissa alusta alkaen. Tämä alkaa jo uuden tehtävän luomisesta: Project 2013:een integroidun projektikeskuksen avulla käyttäjät voivat luoda uuden projektin muutamassa vaiheessa, jopa ilman suurempia ennakkotietoja. Tätä varten he voivat myös valita monista valmiista malleista ja tuoda tarvittavat tiedot esimerkiksi Excelistä. Projektipäälliköt, jotka tuntevat Project 2013: n, voivat myös luoda tyhjän projektin, jossa on täyttämätön Gantt-kaavio, tai avata vanhemman projektin tätä tarkoitusta varten. Monet intuitiivisesti käytettävät ominaisuudet ja työkalut mahdollistavat kaikkien resurssien eriytetyn tunnistamisen sekä projektin etenemisen tarkan seurannan, mukaan lukien raporttien luominen kaikkia ratkaisevia vaiheita varten. Lisäksi optimoidun työpöytäliittymän avulla käyttäjät voivat nopeasti tallentaa kaikki olennaiset tiedot, jotta heillä on aina yleiskuva kaikista yksityiskohdista.

Tehokas resurssienhallinta Project 2013:n avulla Standard

Yksi projektinhallinnan keskeisistä tehtävistä on kaikkien käytettävissä olevien resurssien selkeä hallinnointi. MS Projectissa Standard 2013 on käytettävissä kaksi näkymää: "Resurssitaulukko" ja "Resurssitiedot" .

Project 2013 Standard erottelee kolme resurssityyppiä: työ, materiaali ja kustannukset.

 • Kohdassa "Työvoima" voidaan projektityypistä riippuen määrittää sekä ihmisiä että koneita. Näitä voidaan täydentää kalenterilla, jossa ilmoitetaan työajat tai poissaoloajat sekä tuntihinnat tai enimmäisyksiköt.
 • Osioon "Materiaali" kirjataan kaikki tyypilliset kulutustarvikkeet ja niiden määrät.
 • Kustannuksia koskevassa osassa voidaan erottaa toisistaan kustannukset, jotka aiheutuvat vain kerran, ja kustannukset, jotka aiheutuvat säännöllisesti.

Resurssityypin tarkkaa syöttämistä ja määrittelyä varten voidaan käyttää resurssin nimen tarkan määrittelyn lisäksi sähköpostiosoitetta suoraa viestintää varten - myös Lyncin kautta, jos sitä käytetään -, erillistä kirjautumistiliä sekä tunnistuskoodia ja myös vapaata tekstikenttää resurssien jakamista varten. Lisäksi kohdassa "Varaustyyppi" voidaan tehdä ero sidottujen ja aikataulutettujen resurssien välillä, mikä määrittelee yksityiskohtaisemmin vastaavien resurssien saatavuuden, ja lisäksi on käytettävissä muita syöttövaihtoehtoja kustannuksia tai budjettia ja materiaalia varten - tässä yhteydessä on käytettävissä lisämäärittelyvaihtoehtoja, kuten "Yleinen", "Aktiivinen" tai "Ei aktiivinen" jne. varten.

Lisäksi Project 2013 Standard mahdollistaa koko yrityksen käytettävissä olevien resurssien - niin sanottujen "yritysresurssien", joita hallinnoi järjestelmänvalvoja - sekä paikallisten resurssien, joita voi käyttää vain tietty projektipäällikkö, ja yleisten resurssien erottelun yksittäisten taitojen tarkempaa määrittelyä varten .

Resurssien suunnittelun helpottamiseksi erityisesti suurten projektimäärän osalta Project 2013 Standard tarjoaa erilaisia automaatioita, jotka yksinkertaistavat projektisuunnittelua. Ohjelma ilmoittaa esimerkiksi, kun resurssi on varattu kahdelle samanaikaiselle tehtävälle. Kaikki projektissa tehdyt muutokset vaikuttavat automaattisesti kaikkiin muihin komponentteihin, joihin ne vaikuttavat.

Aikajanat Project 2013:ssa Standard selkeyttävät tilannetta

Aikajananäkymän avulla projektipäälliköt voivat seurata monimutkaisempia ja pitkäaikaisempia prosesseja MS Project 2013: Standard n avulla . Gantt-palkkikaavio tarjoaa eriytetyn tilannekuvan nykytilanteesta ja näyttää tärkeimmät tehtävät ja välitavoitteet; tätä voidaan käyttää myös raportointiin.

Gantt-kaavion yksittäisiä tehtäväpolkuja voidaan korostaa selkeyttämään käyttämällä tehtäväpalkkien samannimistä "Tehtäväpolku"-valikkoa. Kun napsautat tiettyä tehtävää, vastaavat polut näkyvät omalla värillään, jotta ne erottuvat muista.

Ammattimainen raportointi MS Projectissa Standard 2013

Sekä käynnissä olevan hankkeen aikana että sen päättymisen jälkeen informatiivisten raporttien laatiminen on yksi Standard-tehtävistä projektinhallinnassa, jotta voidaan dokumentoida nykyinen tila sekä kuvata tärkeitä vaiheita tai  käyttää koko hankkeen edistymisen kuvausta mallina tulevia vastaavia tehtäviä varten. MS Projectissa Standard 2013 voidaan myös laatia dynaamisia burndown-raportteja, jotka näyttävät suunnitellut ja toteutuneet vaiheet ja työt viivakaaviona perussuunnitelman rinnalla ja osoittavat yhdellä silmäyksellä, onko kyseisen projektin aikataulussa pysytty.

Microsoft Project 2013 sisältää sopivia raporttimalleja kaikenlaiseen raportointiin sekä taulukkomuotoisia malleja ja työkaluja, näkymiä, piirto- ja kaaviotyökaluja ja paljon muuta, jotta voit dokumentoida keskeiset perusarvot, kuten keston, työn, kustannukset ja päivämäärät, tarpeen mukaan eri syvyydellä.

Käynnissä olevaa projektia varten luotuja raportteja mukautetaan automaattisesti, joten ne sisältävät aina ajantasaiset tiedot. Lisäksi jaettu näkymä on käytettävissä Project 2013: Standard ssa , jotta voit tarkkailla tai valvoa, miten raportti muuttuu, kun tietoja päivitetään reaaliajassa.

Microsoft Projectin järjestelmävaatimukset Standard 2013

Microsoft Project Standard 2013 on ladattavissa seuraavina versioina: 32-bittinen ja 64-bittinen. Sekä 32- että 64-bittisiä Project 2013 -versioita tuetaan Windows 7-, Windows 8- ja Windows 8.1 -käyttöjärjestelmissä. Windows Server 2008 R2:n ja Windows Server 2012:n ohjelmistoja tuetaan kuitenkin vain 64-bittisenä versiona

tuettu. Microsoft Project Standard 2013 ei kuitenkaan ole yhteensopiva Microsoft Office 2016 kanssa! Sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32- tai 64-bittinen
 • Palvelinkäyttöjärjestelmät: Windows Server 2008 R2 tai Windows Server 2012 - 64-bittinen
 • Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jossa on vähintään 1 GHz ja SSE2-ominaisuus
 • RAM-muisti: vähintään 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3 Gt
 • Näyttö: DirectX10-yhteensopiva näytönohjain ja vähintään 1024 x 576 pikselin resoluutio

The Edition Project 2013 Standard osoitteessa Wiresoft ostaa halvalla käytettyinä ohjelmistoina

Standard MS Project 2013 -versiota tarjotaan Wiresoft-verkkokaupassa yhden käyttäjän lisenssinä - käytettynä ohjelmistona sen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin vastaavanlaisen uuden ohjelmiston hinta - tämä merkintä ei kuitenkaan tarkoita mitään rajoituksia sen toiminnallisessa laajuudessa, sillä ohjelmisto ei ole kulunut; lisäksi tällaisia vanhempia Microsoft-ohjelmistoversioita ei juuri koskaan tarjota tavallisessa kaupassa.

Tämä MS Project 2013:n Standard -painoksen yhden käyttäjän lisenssi niin sanottuna käytettynä ohjelmistona luotiin jakamalla volyymilisenssi ja muuntamalla se saman ohjelman yksittäisiksi lisensseiksi, jotka yritys tai organisaatio oli aiemmin ostanut ja mahdollisesti käyttänyt. Näin ollen tämä taustalla olevan volyymilisenssin jakaminen ei aiheuta kielteisiä vaikutuksia, kuten käytettävyyden rajoittamista, eikä se merkitse oikeudellisesti luvatonta prosessia; Kaikki Wiresoftin tarjoamat Microsoft Project 2013:n ja muiden Microsoft-ohjelmien käytetyt lisenssit ovat alun perin peräisin yrityksiltä, joten myös voimassa oleva oikeuskäytäntö pätee: Tämä selventää selvästi, että käytettyjen ohjelmistojen osto tai myynti on laillinen prosessi, joka on vahvistettu useissa oikeudellisesti sitovissa oikeuskäytännöissä. Näin ollen ostajan mahdollinen vastuuriski on luotettavasti poissuljettu, Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tarkastuksenvaraisia, koska ne dokumentoivat ostajan ja myyjän ketjun täydellisesti.

MS Project 2013 Standard tarjottu ostoversio tarjoaa selvästi alhaisemman myyntihinnan lisäksi myös ajallisesti rajoittamattoman käytettävyyden edun, koska siihen ei liity lisäkustannuksia aiheuttavaa tilausta. Näin ollen ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta on turvallinen kauppa, joka tarjoaa sinulle vain etuja! MS Project 2013 Standard -lisenssin erityisen edullisen edullisen hinnan lisäksi voit myös hyötyä turvallisesta välittömästä latauksesta, johon sisältyy välitön lisenssin aktivointi mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

MS Project 2013:n tai minkä tahansa muun Microsoft-ohjelmiston käytetyn ohjelmistolisenssin avulla voit ostajana käyttää edelleen Microsoftin vanhempia ohjelmapainoksia sekä yksinoikeudella hankittuja tai jopa uudempia sovelluksia, joita ei ole saatavana tavanomaisessa kaupassa yksittäisille käyttäjille. Wiresoft-ohjelmistokaupan käytettyjen ohjelmistojen myymälässä on tarjolla MS Project 2013 Standard-yhteensopivien ohjelmien lisäksi monia muitakin Microsoft-ohjelmia tähän tarkoitukseen sekä uudempia versioita - myös Windows -käyttöjärjestelmistä. Jos sinulla on kysyttävää MS Project 2013:sta Standard tai mistä tahansa muusta tarjolla olevasta Microsoft-ohjelmasta, käytä asiantuntevia neuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat