Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10597
 • VS8-STD-C
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
896,90 € * 995,90 € * (9,94% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

VMware vSphere 8 Standard - Seuraavan sukupolven virtualisointiratkaisu

VMware vSphere 8 Standard on huippuluokan virtualisointiratkaisu, joka auttaa yrityksiä optimoimaan IT-infrastruktuurinsa, lisäämään suorituskykyä ja yksinkertaistamaan palvelinten ja sovellusten hallintaa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi VMware vSphere 8 Standard on erinomainen valinta virtualisointitarpeisiin.

VMware vSphere 8:n keskeiset ominaisuudet Standard

 1. Palvelinten virtualisointi: VMware vSphere 8 Standard mahdollistaa fyysisten palvelinten muuntamisen virtuaalikoneiksi (VM). Tämä mahdollistaa tehokkaan resurssien käytön ja kustannussäästöt.
 2. Korkea käytettävyys: Tuote tarjoaa integroituja toimintoja sovellusten korkean käytettävyyden takaamiseksi. Laitevikojen sattuessa tietojen menetys on minimoitu ja palvelusi pysyvät jatkuvasti käytettävissä.
 3. Kehittynyt tietoturva: VMware vSphere 8 Standard sisältää tietoturvaominaisuuksia, kuten salauksen, identiteetinhallinnan ja tietoturvapainotteisen arkkitehtuurin, jotka suojaavat tietoja ja sovelluksia.
 4. Tehokas hallinta: Alusta tarjoaa tehokkaat työkalut virtuaaliympäristön hallintaan ja valvontaan resurssien tehokkaan käytön varmistamiseksi.

VMware vSphere 8:n edut Standard

 • Kustannussäästöt: Konsolidoimalla palvelimia ja virtualisoimalla IT-infrastruktuuria voit säästää merkittäviä laitteistokustannuksia.
 • Joustavuus ja skaalautuvuus: VMware vSphere 8 Standard mahdollistaa resurssien skaalaamisen tarpeen mukaan muuttuvien vaatimusten mukaan.
 • Parempi suorituskyky: Resurssien optimoitu käyttö ja sovellusten korkea käytettävyys parantavat IT-infrastruktuurin suorituskykyä.

IT-infrastruktuurisi tulevaisuus VMware vSphere 8:n avulla Standard

VMware vSphere 8 Standard on avainratkaisu, jolla IT-infrastruktuurisi viedään seuraavalle tasolle. Sen innovatiivisten ominaisuuksien ja VMwaren todistetun luotettavuuden ansiosta sinulla on hyvät valmiudet vastata digitaalisen muutoksen haasteisiin. Maksimoi IT-resurssisi tehokkuus ja turvaa liiketoimintasovellustesi tulevaisuus VMware vSphere 8:n avulla Standard. Se on seuraavan sukupolven virtualisointiratkaisu, joka auttaa sinua pysymään kilpailukykyisenä nopeatempoisessa IT-maailmassa.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat