Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
896,90 € * 995,90 € * (9,94% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

VMware vSphere 8 Standard: IT-virtualisoinnin seuraava taso

VMware vSphere 8 Standard on uusin lisäys virtualisoinnin johtavan VMwaren vaikuttavaan tuoteperheeseen. Tämä uusi versio tarjoaa lukuisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia, joiden avulla IT-ammattilaiset voivat parantaa IT-infrastruktuuriensa suorituskykyä, skaalautuvuutta ja turvallisuutta.

Uuden sukupolven virtualisointiteknologia

VMware vSphere 8 Standard asettaa uuden standardin virtualisointiteknologialle. Se tarjoaa parannetut virtuaalikoneiden (VM) ja isäntäkoneiden hallintaominaisuudet, paremman integraation nykyaikaisten tallennus- ja verkkotekniikoiden kanssa sekä laajat automaatio- ja räätälöintimahdollisuudet. VMware vSphere 8 Standard avulla voit lisätä IT-infrastruktuurin tehokkuutta ja vähentää käyttökustannuksia sekä yksinkertaistaa sovellusten ja palvelujen käyttöönottoa ja hallintaa.

Hallitse resursseja helposti ja tehokkaasti

Yksi VMware vSphere 8:n Standard tärkeimmistä ominaisuuksista on resurssien parempi hallinta. DRS:n (Distributed Resource Scheduler) ja HA-moduulin (High Availability) kaltaisten ominaisuuksien avulla voit varmistaa, että sovelluksillasi ja palveluillasi on aina käytettävissään tarvitsemansa resurssit. Näiden ominaisuuksien avulla voit maksimoida IT-palvelujesi suorituskyvyn ja käytettävyyden ja varmistaa laitteistoresurssien tehokkaan käytön.

VMware vSphere 8 Standard: Tulevaisuuden kasvun alusta

VMware vSphere 8 Standard ei ole vain parannettu versio tutusta vSphere-tuotteesta, vaan se on alusta, joka on suunniteltu tulevaa kasvua ja innovointia varten. Tukemalla uusia teknologioita ja standardeja, kuten kontteja ja Kubernetesia, voit varmistaa, että IT-infrastruktuurisi on valmis vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Tuki konteille ja Kubernetesille

VMware vSphere 8 Standard sisältää laajan tuen konteille ja Kubernetesille, jotka ovat kaksi tärkeintä teknologiaa nykyaikaisissa ohjelmistokehitys- ja käyttöympäristöissä. VMware vSphere 8:n Standard avulla voit käyttää ja hallita konttisovelluksia perinteisten VM:ien rinnalla samalla alustalla. Näin voit integroida uudet sovellusarkkitehtuurit ja kehityskäytännöt saumattomasti nykyiseen IT-ympäristöön.

Parempi skaalautuvuus ja suorituskyky

VMware vSphere 8:n Standard avulla voit parantaa merkittävästi IT-infrastruktuurisi skaalautuvuutta ja suorituskykyä. Parannetun tuen moniydinprosessoreille ja suurille muistikapasiteeteille ansiosta pystyt hallitsemaan vaativimmatkin työmäärät. Lisäksi uusi vMotion-tekniikka tarjoaa merkittäviä parannuksia VM:ien suorasiirtoon, mikä vähentää käyttökatkoksia ja parantaa palvelun laatua.

VMware vSphere 8 Standard on seuraava askel IT-virtualisoinnissa. Edistyksellisen teknologiansa ja runsaiden ominaisuuksiensa ansiosta se antaa sinulle mahdollisuuden optimoida IT-infrastruktuuria, lisätä tehokkuutta ja valmistautua tulevaan kasvuun ja innovaatioihin. Tutustu siihen, miten VMware vSphere 8 Standard voi auttaa sinua saavuttamaan IT-tavoitteesi.

Yhtenäinen hallintaliittymä VMware vSphere 8:n kanssa Standard

VMware vSphere 8 Standard tekee IT-ylläpitäjien virtuaaliympäristöjen hallinnan ylläpitämisestä helpompaa kuin koskaan. Yhtenäisen hallintakäyttöliittymän ansiosta se tarjoaa yhden käyttöpisteen, josta voit seurata, hallita ja optimoida kaikkia virtuaalisen infrastruktuurin osa-alueita.

Intuitiivinen ja tehokas käyttöliittymä

VMware vSphere 8:n Standard intuitiivisen ja tehokkaan käyttöliittymän ansiosta virtuaalikoneiden ja isäntien seuranta on helppoa. Sieltä pääset nopeasti käsiksi tärkeimpiin tietoihin ja ominaisuuksiin, kuten VM:n suorituskykyyn, laitteiston kuntoon, hälytyksiin ja tapahtumiin. Mahdollisuus hallita virtuaali-infrastruktuuria keskitetysti voi auttaa lisäämään tehokkuutta ja nopeuttaa mahdollisten ongelmien tunnistamista ja ratkaisemista.

Mukautetut kojelaudat ja raportit

VMware vSphere 8 Standard tarjoaa myös mahdollisuuden luoda mukautettuja kojelautoja ja raportteja. Niiden avulla voit saada juuri ne tiedot ja näkemykset, joita tarvitset tehdessäsi tietoon perustuvia päätöksiä virtuaaliympäristösi hallinnasta. Halusitpa sitten seurata, miten tietyt VM:t toimivat, seurata, miten laitteistoresursseja käytetään, tai havaita virtuaaliverkon trendejä, vSphere 8:n Standard räätälöitävät kojelaudat ja raportit voivat auttaa.

VMware vSphere 8 Standard ja turvallisuus

VMware vSphere 8 Standard tarjoaa useita ominaisuuksia ja parannuksia, jotka auttavat vahvistamaan virtuaaliympäristösi turvallisuutta. Se sisältää sisäänrakennettuja tietoturvaominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan virtuaalikoneita ja tietoja uhilta.

Sisäänrakennetut tietoturvaominaisuudet

VMware vSphere 8 Standard sisältää useita tietoturvaominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan virtuaalikoneita ja tietoja. Näihin kuuluvat VM- ja verkkotason salaus, VM:ien ja isäntien turvalliset käynnistysominaisuudet sekä parannettu integrointi VMware NSX:n kanssa kehittynyttä verkon suojausta varten.

Vaatimustenmukaisuus ja valvonta

VMware vSphere 8 Standard helpottaa myös vaatimustenmukaisuusstandardien tarkastamista ja todistamista. Se sisältää konfiguraationhallinta- ja auditointiominaisuuksia, joiden avulla voit seurata virtuaaliympäristön muutoksia ja todistaa, että IT-käytäntösi ovat asiaankuuluvien standardien ja parhaiden käytäntöjen mukaisia.

VMware vSphere 8:n Standard avulla voit parantaa IT-infrastruktuurisi suorituskykyä, skaalautuvuutta ja tietoturvaa samalla kun säilytät hallinnan ja valmistaudut tulevaan kasvuun. Tutustu siihen, miten VMware vSphere 8 Standard voi auttaa sinua saavuttamaan IT-tavoitteesi.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .