Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
995,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

Mitä uutta VMware vSphere 8 Standard on?

VMware vSphere 8 Standard on yksi neljästä vSphere-versiosta. vSphere 8 Standard lisensoidaan fyysisten isäntäprosessoreiden mukaan. Versiosta 7 lähtien prosessoriytimien enimmäismäärä on rajoitettu 32:een. Päämuistin kokoa ei oteta huomioon. Lisensoidussa vSphere-palvelimessa voi toimia mikä tahansa määrä virtuaalikoneita (VM). Ei sisällä vCenter Serveriä (/vendor/vmware/vcenter-server/standard/). VSphere Standardin ensisijaiset käyttötapaukset ovat palvelinten konsolidointi ja liiketoiminnan jatkuvuus.

vSphere 8 Standard sisältää uusia ominaisuuksia ja parannuksia

Kun vSphere-järjestelmiä päivitetään, on osoitettu, että vCenter-versio on aina suurempi tai yhtä suuri kuin ESXi-versio. Näin varmistetaan, että voit hyödyntää kaikkia uusimman vSphere-version uusia ominaisuuksia. Lisätietoja vSphere-rakennusnumeroista on kohdassa VMware vCenter Server -rakennusnumerot ja -versiot ja VMware ESXi/ESX -rakennusnumerot ja -versiot. Tietoja vSphere Back-in-Time -versioiden päivitysrajoituksista on VMwaren tietokannan artikkelissa 67077.

vSphere Cluster Service (vCLS) -parannukset: VSphere 7.0 Update 3:n myötä vSphere-ylläpitäjät voivat määrittää vCLS-virtuaalikoneet toimimaan tietyillä tietovarastoilla määrittämällä kunkin klusterin virtuaalikoneiden vCLS-tietovarastoasetukset. Järjestelmänvalvojat voivat myös määritellä tietojenkäsittelykäytäntöjä, joilla määritetään, miten vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) sijoittaa vCLS-välitys-VM:ien (vCLS-VM:ien) ja muiden työmäärä-VM:ien ryhmät.

VMware vSphere 8 Standard tarjoaa erittäin joustavan virtualisointialustan

VMware vSphere 8 Standard on datakeskusten ja palvelimien virtualisointialusta, joka on keskeinen digitaalinen perusta pilvi-infrastruktuureille. VSphere 8 Standardin avulla datakeskukset voidaan helposti muuttaa pilviympäristöiksi laitteistosovelluksista ja käyttöjärjestelmistä riippumatta.

VMware vSphere 8 Standard - Virtualisointialusta VMwarelta: vSphere 8 Standard perustuu virtualisointikonseptiin ja valjastaa sen tehon datakeskuksen muuttamiseksi yksinkertaistetuksi pilvipalveluinfrastruktuuriksi. Näin IT-organisaatiot voivat tarjota IT-palveluja joustavasti ja luotettavasti. Pilvikäyttöjärjestelmänä VMware vSphere 8 Standard hallinnoi suuria infrastruktuureja, kuten tallennustiloja, verkkoja ja suorittimia, dynaamisessa ja saumattomassa toimintaympäristössä. Lisäksi tämä ohjelmistopaketti pystyy hallitsemaan kaikkia datakeskuksen monimutkaisia toimintoja.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .