Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10599
 • VCS8-STD-C
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
5 094,90 € * 5 659,90 € * (9,98% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard - Virtualisointiympäristön keskitetty hallinta

VMware vCenter Server 8 Standard on johtava ratkaisu koko virtualisointiympäristön hallintaan ja valvontaan. Tässä artikkelissa opit, miksi VMware vCenter Server 8 Standard on välttämätön virtuaalisen infrastruktuurisi suorituskyvyn, luotettavuuden ja tehokkuuden optimoimiseksi.

VMware vCenter Server 8:n keskeiset toiminnot Standard

 1. Keskitetty hallinta: VMware vCenter Server 8 Standard avulla voit hallita kaikkia virtuaalikoneitasi (VM), isäntäkoneitasi ja resurssejasi keskitetystä konsolista. Tämä helpottaa koko ympäristön hallintaa ja valvontaa.
 2. Suorituskyvyn optimointi: Alusta tarjoaa suorituskyvyn analysointi- ja optimointityökaluja, joilla varmistetaan, että VM:t ovat aina huippukunnossa ja toimivat moitteettomasti. Saat tietoa resurssien käytöstä ja voit ratkaista pullonkauloja ennakoivasti.
 3. Automatisointi: VMware vCenter Server 8 Standard mahdollistaa rutiinitehtävien automatisoinnin, mikä säästää aikaa ja minimoi inhimilliset virheet. Voit automatisoida tehtäviä, kuten uusien VM:ien käyttöönoton tai resurssien skaalaamisen.
 4. Kehittynyt tietoturva: Integroidut tietoturvatoiminnot suojaavat virtuaaliresursseja uhilta ja luvattomalta käytöltä. Pääsynvalvonnan ja salauksen avulla voit suojata virtuaaliympäristösi.

VMware vCenter Server 8:n edut Standard

 • Tehokas hallinta: Keskitetyn hallinnan ja automaation ansiosta voit käyttää IT-resursseja tehokkaammin ja vähentää käyttökustannuksia. Hallintaan käytetty aika vähenee merkittävästi.
 • Korkeampi käytettävyys: Suorituskyvyn optimointi ja korkean käytettävyyden toiminnot varmistavat sovellusten jatkuvan käytettävyyden. Näin minimoidaan käyttökatkokset ja varmistetaan liiketoiminnan jatkuvuus.
 • Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus: Kehittyneiden tietoturvaominaisuuksien avulla voit suojata tietoja ja sovelluksia ja varmistaa samalla vaatimustenmukaisuusohjeiden noudattamisen. Tämä on erityisen tärkeää säännellyillä toimialoilla.

Virtualisointiympäristösi tulevaisuus VMware vCenter Server 8:n avulla Standard

VMware vCenter Server 8 Standard on olennainen ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaan, turvallisen ja erittäin käytettävissä olevan virtualisointiympäristön. Tämän alustan avulla olet optimaalisesti valmistautunut digitaalisen muutoksen haasteisiin. Optimoi resurssien käyttö, lisää suorituskykyä ja turvaa virtualisointiympäristösi tulevaisuus 9 VMware vCenter Server 20 avulla. Se on keskitetty ohjaus, joka auttaa sinua hallitsemaan virtuaalista infrastruktuuria onnistuneesti ja vastaamaan nykyaikaisen IT:n vaatimuksiin. 10 VMware vCenter Server 21 on perusta tehokkaalle ja tulevaisuudenkestävälle virtualisoinnille.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat