Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10599
  • VCS8-STD-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
5 094,90 € * 5 659,90 € * (9,98% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard virtuaalisten infrastruktuurien hallintaan

vCenter Server 8 Standard on tehokas perustyökalu vSphere-pohjaisen infrastruktuurin ja sen ympäristön hallintaan. Edistyksellinen palvelinten hallintaohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, joiden avulla voidaan luotettavasti automatisoida ja konfiguroida sekä edelleen muokata tai poistaa virtuaalisia tietokeskuksia, virtuaalikoneita ja virtuaalisovelluksia hybridipilvissä. Lisäksi VMware vCenter Server 8 Standard toiminnallisuutta voidaan helposti laajentaa erilaisilla lisäosilla, esimerkiksi integroimalla fyysisiä ja virtuaalisia hallintatyökaluja.

VMware vCenter Server 8 Standard avulla yritykset voivat käyttää skaalautuvaa ja laajennettavaa alustaa, jolla voidaan hallita helposti ja tehokkaasti suurta määrää VMware-skenaarioita - jopa suurta määrää virtuaalikoneita, tallennusjärjestelmiä tai virtuaaliverkkoja.

vCenter Server 8 Standard VMware-virtuaalikoneiden, Esxi-isäntien ja -sovellusten keskitetty hallintaratkaisu

VCenter Server 8 Standard Update Manager ja vCenter Converter on myös integroitu vCenter 8:een Standard. VMware vCenter Server hallitsee keskitetysti monia virtuaalikoneita, jotka on hajautettu yhteen tai useampaan ESXi-isäntään. Käyttämällä vCenter Server 8:a Standard kaikkien isäntien ja virtuaalikoneiden suorituskykymittaukset voidaan myös tallentaa ja arvioida keskitetysti.

Hallitsemalla virtuaalisia isäntiä ja virtuaalikoneita keskitetysti yhdestä konsolista vCenter Server 8 tarjoaa yksinkertaisen ja kattavan hallinnan, mukaan lukien kaikki näkyvyystasot. VCenter Server 8:n tehokkaat työkalut Standard yksinkertaistavat näin vSphere-infrastruktuurin tehokasta hallintaa ja tarjoavat myös laajat hallintamahdollisuudet. Lisäksi vCenter Serverin kautta on käytettävissä myös vMotion-työkuorman live-siirto, täysi kloonaus ja kylmäsiirto. Web Services API helpottaa myös vCenter Serverin joustavaa integrointia olemassa oleviin järjestelmänhallintaohjelmistoihin.

vCenter Server 8 Standard - parannettu suorituskyky ja skaalautuvuus suurille virtuaali-infrastruktuureille

vCenter Server 8 Standard tarjoaa ennakoivan, automatisoidun hallinnan uusien palveluiden dynaamiseen käyttöönottoon. Resursseja voidaan jakaa ja optimoida mahdollisimman tehokkaasti. Esimerkiksi enintään 15 vCenter Server -instanssilla voidaan hallita 70 000 virtuaalikonetta ja 5 000 isäntäkonetta. Dynaamisen resurssienhallinnan ja resurssien jakamisen avulla vCenter Server jakaa älykkäästi käytettävissä olevat resurssit virtuaalikoneille. Tämä helpottaa kriittisten liiketoimintasovellusten palvelutasosopimusten (SLA) noudattamista.

vCenter Server 8 Standard sisältää kaikki käytettävissä olevat vCenter Server -ominaisuudet. Jopa 2 000 vSphere ESXi-isäntää voidaan hallita.

vCenter Server voi myös laajentaa toimitilaympäristöjä saumattomasti vSphere-pohjaisiin julkisiin pilvipalveluihin, kuten VMware Cloud on AWS:ään - jopa 2 000 isäntäkoneen ja 35 000 virtuaalikoneen läpinäkyvä hallinta yhdellä vCenter Server -instanssilla riippumatta siitä, mikä vCenter Server -versio on käytössä.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .