Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10545
  • VS7-ESP-KIT-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 612,90 € * 2 901,90 € * (9,96% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"

Johdatus VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit -pakettiin

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit on tehokas, joustava ja skaalautuva ratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti auttamaan pk-yrityksiä IT-resurssien hallinnassa ja optimoinnissa. Yksinkertaisuuteen, turvallisuuteen ja skaalautuvuuteen keskittyvän paketin avulla yritykset voivat virtualisoida infrastruktuurinsa ja optimoida IT-toimintansa.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit on kokonaisratkaisu pk-yrityksille, jotka tarvitsevat vankan ja turvallisen alustan infrastruktuurinsa virtualisointiin. Se sisältää kaikki vSphere 7 Essentialsin ominaisuudet, mutta tarjoaa lisäksi lisäetuja, kuten korkean saatavuuden, vSphere Replicationin ja vSphere vMotionin. Näiden parannettujen ominaisuuksien avulla organisaatiot voivat minimoida käyttökatkokset, varmistaa tietojen eheyden ja yksinkertaistaa ylläpitoa.

Parannettu virtualisointi

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit tarjoaa kattavat virtualisointityökalut, jotka mahdollistavat resurssien tehokkaan käytön. Se mahdollistaa virtuaalikoneiden (VM) keskitetyn hallinnan ja niiden suorituskyvyn seurannan. Järjestelmänvalvojat voivat luoda, määrittää, tallentaa ja valvoa VM:iä vSphere Client -ohjelman avulla.

Tietoturva ja tietosuoja

VSphere 7 Essentials Plus Kit varmistaa tietoturvan ja eheyden vSphere 7 Essentials Plus Kitin ominaisuuksien, kuten vSphere Replicationin ja Data Protectionin, avulla. vSphere Replication mahdollistaa helpon ja kustannustehokkaan VM:ien replikoinnin tietosuojaa ja -palautusta varten. vSphere Data Protection tarjoaa agentittoman, kuvapohjaisen VM:ien varmuuskopioinnin ja -palautuksen.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kitin lisäominaisuudet

VSphere 7 Essentials Plus Kit -paketin avulla pk-yritykset hyötyvät tavallista virtualisointia laajemmista lisäominaisuuksista.

vSphere High Availability ja vMotion

VSphere High Availability (HA) -toiminnon avulla käyttökatkokset voidaan minimoida. HA valvoo VM:iä ja isäntiä ja käynnistää VM:t automaattisesti uudelleen klusterin toisella isännällä, kun vika havaitaan. vSphere vMotion mahdollistaa VM:ien saumattoman siirtämisen palvelimelta toiselle ilman, että se aiheuttaa käyttökatkoksia.

Skaalautuvuus ja suorituskyky

VSphere 7 Essentials Plus Kit on skaalautuva ratkaisu, joka kasvaa yrityksesi tarpeiden mukana. Se tukee jopa kolmea fyysistä palvelinta (enintään kaksi prosessoria palvelinta kohden), joten yritykset voivat lisätä lisäresursseja kasvun myötä. DRS:n (Distributed Resource Scheduler) ja Storage DRS:n kaltaisten ominaisuuksien avulla resursseja voidaan jakaa ja hyödyntää tehokkaasti optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

Kaiken kaikkiaan VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit tarjoaa vankan ja skaalautuvan ratkaisun, joka takaa helpon hallinnan ja IT-infrastruktuurin korkean käytettävyyden. Tämän paketin avulla organisaatiot voivat nykyaikaistaa infrastruktuuriaan, virtaviivaistaa IT-prosessejaan ja viime kädessä saavuttaa liiketoimintatavoitteensa tehokkaammin.

IT-hallinnan yksinkertaistaminen

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kitin käyttö voi yksinkertaistaa organisaation IT-infrastruktuurin hallintaa huomattavasti. Pakettiin on integroitu lukuisia hallintatyökaluja ja -ominaisuuksia, jotka mahdollistavat tehtävien automatisoinnin, mikä säästää aikaa ja resursseja.

vCenter Server yksinkertaistettuun hallintaan

VSphere 7 Essentials Plus Kit -pakettiin sisältyy vCenter Server, keskitetty hallintatyökalu, joka yksinkertaistaa vSphere-isäntien ja VM:ien hallintaa. Sen intuitiivisen käyttöliittymän avulla järjestelmänvalvojat voivat helposti valvoa ja hallita VM:iä ja niiden resursseja niiden määrästä tai sijainnista riippumatta. VCenter Server mahdollistaa myös vSphere vMotionin ja vSphere HA:n käytön, mikä maksimoi IT-resurssien käytettävyyden ja tehokkuuden.

Automatisointi vSphere Auto Deploy -ohjelmalla

vSphere Auto Deploy on toinen tämän paketin tehokas työkalu, joka mahdollistaa tehtävien automatisoinnin. Auto Deployn avulla järjestelmänvalvojat voivat ottaa vSphere-isännät käyttöön ja päivittää ne nopeasti, mikä vähentää merkittävästi näihin tehtäviin kuluvaa aikaa.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit - Investointi tulevaisuuteen

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kitin käyttöönotto organisaatiossasi on enemmän kuin pelkkä ohjelmistoinvestointi. Se on investointi yrityksesi tulevaisuuden elinkelpoisuuteen, IT-infrastruktuurisi suorituskykyyn ja työntekijöidesi tyytyväisyyteen.

Joustavuus ja tulevaisuudenkestävyys

VSphere 7 Essentials Plus Kit tarjoaa joustavuutta, jota nykyaikaiset organisaatiot tarvitsevat sopeutuakseen nopeasti muuttuviin liiketoimintavaatimuksiin. Se mahdollistaa IT-resurssien sujuvan skaalautumisen yrityksesi kasvaessa. Uusimpien laitteistojen ja käyttöjärjestelmien tuen ansiosta yrityksesi on valmis tuleviin teknologiapäivityksiin.

Maksimoi tietotekniikan tehokkuus

Kehittyneiden hallinta- ja automaatiotyökalujensa ansiosta vSphere 7 Essentials Plus Kit auttaa yrityksiä lisäämään IT-tiimiensä tehokkuutta. Minimoimalla käyttökatkokset, automatisoimalla rutiinitehtäviä ja optimoimalla resurssien käyttöä tiimisi voi keskittyä strategisempiin aloitteisiin.

Kaiken kaikkiaan VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit tarjoaa kattavan ja tulevaisuuden kannalta varman ratkaisun yrityksille, jotka haluavat optimoida IT-infrastruktuurinsa ja vastata digitaalitalouden vaatimuksiin. Se tarjoaa oikeat työkalut ja ominaisuudet tehokkuuden maksimoimiseksi, hallinnan yksinkertaistamiseksi ja viime kädessä yrityksesi menestyksen tukemiseksi.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat