Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
713,90 € * 791,90 € * (9,85% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

Yleiskatsaus VMware vSphere 7 Standard

Tervetuloa virtualisoinnin ja pilvilaskennan uuteen aikakauteen alan johtavan palvelinvirtualisointiohjelmiston VMware vSphere 7 Standard myötä. vSphere 7 Standard pohjautuu aiempien versioiden vankkaan perustaan ja tuo mukanaan lukuisia uusia ominaisuuksia ja parannuksia, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan IT-infrastruktuurin hallintaa ja vähentämään käyttökustannuksia samalla kun ne lisäävät luotettavuutta ja suorituskykyä.

Olitpa sitten pienyritys, joka etsii tapoja optimoida IT-infrastruktuuria, tai suuri yritys, jonka on vastattava kasvavan liiketoiminnan vaatimuksiin, vSphere 7 Standard voi muuttaa IT-toimintojasi perusteellisesti.

Palvelinten virtualisoinnin seuraava taso

vSphere 7 Standard antaa sinulle mahdollisuuden konsolidoida useita käyttöjärjestelmiä ja sovelluksia yhdelle fyysiselle palvelimelle. Tämä parantaa resurssien käyttöä, alentaa laitteistokustannuksia ja helpottaa IT-infrastruktuurin hallintaa.

Lisäksi vSphere 7 Standard sisältää parannuksia suorittimen ajoitukseen, muistinhallintaan ja verkko-ominaisuuksiin, jotka auttavat maksimoimaan virtuaalikoneiden suorituskyvyn ja vähentämään fyysisen laitteiston tarvetta.

Optimoi toimintoja

VSphere 7 Standard avulla voit automatisoida toimintoja, vähentää manuaalisia toimenpiteitä ja lisätä tehokkuutta. Automatisoimalla rutiinitehtäviä, kuten VM:ien käyttöönoton, kuormituksen tasauksen ja kapasiteetin suunnittelun, voit optimoida IT-ympäristösi toimintaa ja lisätä tuottavuutta.

Paranna turvallisuutta ja vähennä riskejä

Tietojen ja sovellusten turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja vSphere 7 Standard tarjoaa vankan valikoiman tietoturvaominaisuuksia, joilla varmistetaan, että virtuaaliympäristösi on suojattu uhkilta.

Paranna tietoturvaa

vSphere 7 Standard tarjoaa useita tietoturvaparannuksia, kuten VM-salauksen, VM:ien ja isäntien suojatun käynnistyksen sekä parannetut kirjausketjuominaisuudet. Näillä ominaisuuksilla varmistetaan, että tietosi ovat turvassa riippumatta siitä, ovatko ne levossa vai liikkeessä, ja ne tarjoavat sinulle työkalut, joita tarvitset vaatimustenmukaisuusvaatimusten täyttämiseen.

Vähennä riskejä

Varmistamalla sovellusten ja tietojen saatavuuden vSphere 7 Standard auttaa minimoimaan liiketoiminnan häiriöiden riskin. Se tarjoaa useita käytettävyysominaisuuksia, kuten vSphere High Availability (HA), Fault Tolerance ja vMotion, jotka auttavat minimoimaan käyttökatkokset ja varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden.

VMware vSphere 7 Standard on enemmän kuin pelkkä virtualisointialusta. Se on tehokas työkalu, jonka avulla voit optimoida IT-ympäristösi, vähentää käyttökustannuksiasi, suojata tietojasi ja sovelluksiasi sekä maksimoida IT-investointisi arvon. Kattavien ominaisuuksiensa ja todistetun luotettavuutensa ja suorituskykynsä ansiosta vSphere 7 Standard on erinomainen valinta kaikenkokoisille yrityksille.

Yksinkertaistettu hallinta ja valvonta

VSphere 7:n Standard avulla IT-ympäristösi on aina hallinnassasi. Alusta tarjoaa keskitetyn ja johdonmukaisen hallintakäyttöliittymän, joka integroituu saumattomasti nykyisiin hallintatyökaluihin. Tämä helpottaa infrastruktuurin hallintaa riippumatta siitä, sijaitseeko se omassa datakeskuksessa vai pilvipalvelussa.

Intuitiivinen käyttöliittymä

VSphere 7:n Standard intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla ylläpitäjät voivat luoda, määrittää ja hallita virtuaalikoneita ja muita resursseja muutamalla napsautuksella. Lisäksi vCenter Server -hallintakäyttöliittymä tarjoaa yhtenäisen näkymän koko vSphere-infrastruktuuriin, mikä helpottaa huomattavasti resurssien hallintaa ja seurantaa.

Sisäänrakennetut ohjaimet

vSphere 7 Standard sisältää erilaisia hallintamekanismeja, kuten Policy-Based Management, jonka avulla voit jakaa ja säädellä resursseja sovellustesi erityistarpeiden perusteella. Lisäksi ominaisuudet, kuten roolipohjainen käyttöoikeuksien hallinta ja vSphere Single Sign-On, mahdollistavat käyttöoikeuksien ja käyttöoikeusasetusten tarkan hallinnan, mikä auttaa vahvistamaan virtuaaliympäristön turvallisuutta.

Varmista tulevaisuus VMware vSphere 7:n avulla Standard

Aikakaudella, jolloin teknologinen ympäristö kehittyy jatkuvasti, on ratkaisevan tärkeää, että virtualisointialustasi pysyy uusimpien teknologioiden ja standardien mukana. VMware vSphere 7 Standard on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten IT-ympäristöjen muuttuviin tarpeisiin ja suojaamaan investointisi tulevaisuudelta.

Tuki uusimmille teknologioille

vSphere 7 Standard tukee x86-laitteistojen, käyttöjärjestelmien ja sovellusten uusimpia sukupolvia. Se tarjoaa myös optimoidun tuen nykyaikaisille sovelluskehyksille ja ohjelmointikielille, joten se on ihanteellinen alusta nykyaikaisten sovellusten kehittämiseen ja käyttöönottoon.

Valmistautunut tulevaisuuteen

Kehittyneen arkkitehtuurinsa ja tuen kehittyville teknologioille, kuten Kubernetesille ja konttijärjestelmille, ansiosta vSphere 7 Standard on hyvin varustettu vastaamaan tulevaisuuden IT-ympäristöjen vaatimuksiin. Suunnittelitpa sitten hybridipilviympäristön rakentamista, nykyaikaisten sovellusten kehittämistä tai tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntämistä, vSphere 7 Standard on valmis auttamaan sinua matkan varrella.

VMware vSphere 7 Standard avulla voit hyödyntää IT-ympäristösi koko potentiaalin. Kattavan valikoiman tehokkaita ominaisuuksia ja parannuksia ansiosta vSphere 7 Standard auttaa vähentämään IT:n monimutkaisuutta, lisäämään toiminnan tehokkuutta, vahvistamaan tietoturvaa ja parantamaan ketteryyttä - kaikki yhdellä yhtenäisellä alustalla. Hyödynnä vSphere 7:n teho ja joustavuus Standard IT-tavoitteidesi saavuttamiseksi ja liiketoimintasi edistämiseksi.

 
Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat