Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
791,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

VMware vSphere 7 Standard on alan johtava virtualisointialusta, joka tarjoaa kattavan turvallisuuden ja tuen sovelluksillesi. vSphere 7:n avulla voit käyttää mitä tahansa työmäärää virtualisoidussa ympäristössä, lisätä tehokkuutta yksinkertaistetun Management -sivuston avulla ja alentaa kustannuksia sisäänrakennetun katastrofien palautuksen avulla.

VMware vSphere 7 Standard on tehokas virtualisointialusta, jonka avulla yrityksesi voi säästää kustannuksia ja lisätä tehokkuutta. Alla on lueteltu joitakin VMware vSphere 7 Standard-palvelun tärkeimpiä etuja:

1. Lisääntynyt tehokkuus - VMware vSphere 7 Standard auttaa sinua yhdistämään Server ja käyttämään useita sovelluksia yhdellä Server, mikä voi lisätä tehokkuutta ja kustannussäästöjä.

2. Parempi käytettävyys - VMware vSphere 7 Standard auttaa sinua saavuttamaan korkean käytettävyyden sovelluksillesi ominaisuuksilla, kuten live-siirto, vikasietoisuus ja DRS (Distributed Resource Scheduler).

3. Parannettu tietoturva - VMware vSphere 7 Standard tarjoaa tietoturvaominaisuuksia, kuten roolipohjaisen pääsynvalvonnan, tunkeutumisen havaitsemis- ja torjuntajärjestelmän (IDS/IPS) ja virtuaaliset palomuurit, jotka suojaavat tietojasi.

VMware vSphere 7 Standard on alan johtava palvelinvirtualisointialusta, joka tarjoaa kattavat ominaisuudet ja valmiudet kaikenkokoisille datakeskuksille. VMware vSphere 7 Standard avulla voit yhdistää sovelluksesi harvemmille palvelimille ja säästää laitteisto-, virta-, jäähdytys- ja Management kustannuksissa. Sisäänrakennetun vikasietoisuuden ja palautumissuojan ansiosta voit olla varma, että yrityksesi toimii aina turvallisesti.

 
Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .