Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10071
 • R18-04281
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
12,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x R2 User CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL Käyttäjä CAL R2
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Microsoft Windows Server 2012 R2:n toimintojen käyttämiseksi - joka on saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina - tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi asiakaskäyttölupa käyttäjää kohden: Windows Server 2012 R2 User CAL. Se antaa rekisteröidylle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet, joita hän voi käyttää millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmää käyttävällä päätelaitteella.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"

Osta käytettyjä käyttäjäkohtaisia CAL-kortteja Microsoft Windows Server 2012 R2 -käyttöjärjestelmään

Microsoft Windows Server 2012 R2:n toimintojen käyttämiseksi - joka on saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina - tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi asiakaskäyttölupa käyttäjää kohti: Windows Server 2012 R2 User CAL. Se antaa rekisteröidylle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet, joita hän voi käyttää millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmää käyttävällä päätelaitteella.

Microsoftin lisenssinhallinnan määräysten mukaan Windows Server 2012 R2: n palvelinlisenssi ei sisällä muita käyttäjäoikeuksia, joten ne on hankittava lisäksi User CAL:n muodossa. Vain tällä rekisteröidyllä käyttäjällä on oikeus käyttää Windows Server -toimintoja.

Windows Server 2012 R2:n käyttäjäkohtaisia CAL-lisenssejä ei ole saatavana Wiresoftilta erityisen edulliseen hintaan ainoastaan käytettynä ohjelmistona, vaan niitä voi ostaa myös jo yhden asiakaslisenssin hinnalla, mikä mahdollistaa joustavan, tarpeisiin perustuvan lisensoinnin työntekijöille. Windows Server 2012 R2:n käytetyt ohjelmistokäyttöluvat tarjoavat samat toiminnot kuin Microsoftin volyymilisensointiohjelmassa uusina tuotteina tarjottavat vastaavat käyttäjä-calit- jos niitä on siellä lainkaan saatavilla.

Hyödynnä Windows Server 2012 R2:ta täysimääräisesti käytetyllä CAL-käyttäjäkortilla

Jo käytetyt User CAL: t tarjoavat myös kaikki käyttömahdollisuudet palvelinversiossa 2012 R2, joka on Windows Server 2012:n seuraaja: Windows 8:n tuen ansiosta se on myös pilvipalvelinvalmis, joten pilvipalvelin voidaan luoda, jotta tietoja voidaan käyttää pilvipalvelimella loppulaitteen kautta.

Mitä ominaisuuksia ja etuja on saatavilla Windows Server 2012 R2 Datacenter- ja Standard-versioissa, joissa on User CAL?

Windows Server 2012 R2 -versio on saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter Edition -versioina. Toimintojen valikoima on sama, mutta ne eroavat toisistaan virtualisointitoimintojen eriasteisuuden suhteen:

Windows Server 2012 R2 Standard Edition on suunniteltu yrityksille, jotka eivät käytä virtualisointia lainkaan tai käyttävät vain muutamia virtuaalikoneita, kun taas Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition sisältää kaikki toiminnot virtualisoidun pilviympäristön käyttämiseen sekä minkä tahansa määrän virtuaalikoneita Hyper-V-roolissa käytetyssä Windows Serverissä.

Lukuisien verkko-, tallennus- ja hallintatoimintojen optimointien lisäksi - esimerkiksi parannettu käyttöoikeuksien ja tietojen suojaus sekä virtuaalinen työpöytäinfrastruktuuri, jonka käyttöliittymä on optimoitu kosketusnäytöille - Microsoft Windows Server 2012 R2 sisältää myös palvelinominaisuuden IP-osoitteiden hallinta (IPAM) ja seuraavat uudet toiminnot, jotka ovat käytettävissä myös käytetyn käyttäjä-cal: n kanssa:

 • Uusi, tehokkaampi Task Manager
 • Internet Information Service 8.0 ja Extended Validation -varmenteen hallinta
 • SMB 3.0 nopeuttaa ja helpottaa tiedostojen jakamista
 • Hyper-V tarjoaa korkeamman virtualisointiasteen ja pääsyn virtuaalipalvelimiin RDP:n avulla
 • PowerShell 3.0 tehokkaaseen järjestelmäasetusten hallintaan
 • Remote Desktop Protocol (RDP) -istunnot kulkevat isäntäkoneen kautta, jolloin ei tarvita suoraa RDP-yhteyttä virtuaalipalvelimeen
 • System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 tukee Windows Server 2012 R2:ta ja Hyper-V Server 2012 R2:ta rinnakkaista toimintaa varten
 • Sukupolven 2 VM:t tukevat Secure Boot -käynnistystä ja BIOS-standardia UEFI
 • Parannettu tuki Linuxille dynaamisen muistin avulla Linux-asiakkaille
 • Tietojen deduplikointi virtuaalisilla kiintolevyillä
 • Storage Spaces yhdistää SSD- ja SATA-levyt toisiinsa
 • NTFS:ää on täydennetty Resilient File System -järjestelmällä

Käyttäjän CAL:t Microsoftin lisensointijärjestelmässä

Windows Server 2012 R2:n julkaisun yhteydessä Microsoft on päivittänyt lisensointimallia. Versiosta riippuen lisensointi on mahdollista joko palvelinytimittäin, jolloin ei tarvita lisäkäyttäjien CAL-lisenssejä, tai lisensoimalla palvelin ja tarvittava määrä Client Access Licences (CAL-lisenssejä). Jälkimmäinen käyttöoikeuslisensointivaihtoehto User CAL: ien kanssa on siksi usein edullisempi ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille.

Tällöin kutakin palvelinlisenssiä täydennetään esimerkiksi User CAL:illa, jotka antavat käyttäjälle vastaavat oikeudet käyttää tyypillisiä Windows-palvelintoimintoja. Näiden Windows Server 2012 R2:n asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeuksien lisäksi User CAL ei sisällä muita ohjelmistoja.

Käyttäjä CAL:ien käyttäminen Windows Server 2012 R2 Standard- ja Datacenter-versioiden käytettynä ohjelmistona

Wiresoft Shopissa käytettynä ohjelmistona tarjottavat User CAL: t eivät siis eroa uusista User CAL:ista: ne tarjoavat samat mahdollisuudet käyttää Windows Server 2012 R2: n Standard- tai Datacenter Edition -versiossa saatavilla olevia palveluita. Monille yrityksille ja organisaatioille käytetyt User CAL:t ovat edullisempi vaihtoehto varustaa työntekijät palvelimen käyttöoikeudella; lisäksi näitä vanhempia CAL-versioita ei yleensä enää tarjota uutena. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitetään yhteenveto CAL-ohjelmiston kaikista eduista ja erityisominaisuuksista.

Mitkä CAL-tyypit ovat käytettävissä Windows Server 2012 R2 Standard- ja Datacenter-versioissa?

Windows Server 2012 R2:n asiakaskäyttölisensointi on saatavilla kahtena CAL-tyyppinä:

 • Käyttäjän CAL Windows Server 2012 R2:lle - yhdelle käyttäjälle
 • Laite CAL Windows Server 2012 R2:lle - yhdelle päätelaitteelle (esim. PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)

Mitä eroja on Windows Server 2012 R2:n User CAL- ja Device CAL -palvelujen välillä?

Windows Server 2012 R2:n User CAL ja Device CAL eivät eroa toisistaan käytettävissä olevien toimintojen ja palvelujen osalta. Perusero on siinä, miten Windows-palvelimen käyttöoikeudet myönnetään: Käyttäjä CAL: n avulla henkilöllä on oikeus käyttää Windows Server -palveluita; tällä henkilökohtaisella tilillä hän voi käyttää tähän tarkoitukseen vuorotellen ja sijainnista riippumatta täysin erilaisia päätelaitteita, kunhan ne ovat Windows-yhteensopivia ja niissä on yhteensopiva käyttöjärjestelmäversio. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi esimerkiksi käyttää kannettavaa tietokonetta tai tablettia liikkeellä ollessaan, kiinteää tietokonetta työpaikalla etukäteen ja henkilökohtaista tietokonettaan tai kannettavaa tietokonettaan kotitoimistossa ja niin edelleen. Lisensointi User CAL:ien avulla voi siis olla edullisempaa kuin lisensointi päätelaitteiden avulla, jos yrityksen työntekijät työskentelevät usein liikkeellä ja tarkistavat usein sähköpostejaan tai käyttävät palvelimen tietoja jne. - toisin kuin työtilanteessa, jossa useat käyttäjät käyttävät yhtä ja samaa rekisteröityä päätelaitetta.

Minkälaisen sovelluksen laajuuden Windows Server 2012 R2:n käytetty käyttäjä CAL tarjoaa kussakin Standard- ja Datacenter-versiossa?

Riippuen siitä, onko Windows Server 2012 R2:n Standard- vai Datacenter Edition asennettu yritykseen tai vastaavaan, User CAL: n kautta on käytettävissä erilaisia toimintoja: Windows Server 2012 R2:n Datacenter Edition -versiota on mahdollista käyttää Standard Editionin User CAL:n kanssa, mutta vain Standard Editionin rajoitetut toiminnot ovat käytettävissä. Datacenter Editionin User CAL tarjoaa laajennetun valikoiman Windows Server 2012 R2 Datacenter Editionin ominaisuuksia ja toimintoja. Jos Windows Server 2012 R2 Standard Edition -versiota käytetään tällä User CAL:lla, vain Standard Editionin toiminnot ovat käytettävissä.

Huomaa Windows Server 2012 R2:n käyttäjäkohtaisten CAL-versioiden yhteensopivuus

Windows Server 2012 R2: n User CAL antaa rekisteröidylle käyttäjälle painoksesta riippuen käytettävissä olevien toimintojen käyttöoikeuksien lisäksi käyttöoikeudet vanhempiin Windows Server -versioihin (downgrade). Sitä vastoin Windows Server 2012 R2 -version User CAL ei sisällä oikeuksia korkeampiin palvelinversioihin, kuten 2016 (päivitys). Ennen Windows Server 2012 R2:n käyttäjäkohtaisten CAL-lisenssien hankkimista sinun on siksi otettava huomioon painoskohtaisesti käytettävissä olevat ominaisuudet ja kiinnitettävä huomiota myös nykyisen Windows Server -lisenssin ja asiakaskäyttöluvan yhteensopivuuteen.

Mitä muuta on otettava huomioon, kun ostat käytettyjä Windows Server 2012 R2:n käyttäjäkohtaisia CAL-ohjelmia?

Kuten jo mainittiin, Windows Server 2012 R2:n User CAL lisensoi vain yhden käyttäjän ja antaa hänelle painoksittain määritellyt käyttöoikeudet. Kun käyttäjän rekisteröinti on suoritettu, User CAL:ia ei voi enää siirtää toiselle käyttäjälle. Periaatteessa on myös mahdotonta muuttaa CAL-tyyppiä ja käyttää User CAL: ia Device CAL:nä.

Näiden Microsoftin lisenssinhallinnassa vahvistettujen käyttäjä CAL:ia koskevien säännösten tarkoituksena on estää Windows Server 2012 R2:n luvaton käyttö, mikä antaa yrityksille paremman tietosuojan ja viestintäturvallisuuden, koska palvelinpalveluihin ja tietoihin ei voi päästä käsiksi ilman käyttäjä CAL:ia.

Johtopäätökset Microsoft Windows Server 2012 R2:n käytetyistä käyttäjäkohtaisista CAL-käyttäjätodistuksista

Tapauskohtaisesti määritetään, mikä asiakaslisenssityyppi tarjoaa yritykselle suuremman joustavuuden ja kustannustehokkaamman lisensoinnin. Windows Serveriä käyttävien lisensoitujen työntekijöiden määrän lisäksi myös käytettyjen päätelaitteiden määrä on tärkeä: Kun suurin osa käyttäjistä käyttää Windows Server 2012 R2:ta eri päätelaitteiden kautta ja paikallisesti itsenäisesti, lisensointi User CAL:ien avulla tarjoaa enemmän etuja.

Paras lähtökohta CAL-tyypin valinnalle on siis tarkat tiedot yrityksen tyypillisistä prosesseista Windows Server 2012 R2:n käytössä. Edellä kuvatussa esimerkkitilanteessa lisensointi User CAL:ien avulla on yritykselle edullisempaa kuin lisensointi Device CAL:ien avulla, koska asiakaskäyttölupia on ostettava vähemmän.

Käyttäjän CAL:t Microsoft Windows Server 2012 R2:lle käytettynä ohjelmistona Wiresoft Online Shopissa

Windows Server 2012 R2:n käytettyjä CAL-käyttäjäohjelmistoja on saatavana Wiresoft-verkkokaupasta jo yhden lisenssin hinnalla - Microsoftin muutoin voimassa olevat lisenssien skaalautumista koskevat määräykset eivät koske tätä; muutoin käytetyt ohjelmistot eivät tarjoa eroja haittojen tai rajoitusten muodossa uusiin lisensseihin verrattuna - myös siksi, että ohjelmistot eivät periaatteessa voi kulua.

Mistä Wiresoftin käyttämä ohjelmisto Windows Server 2012 R2:n User CAL -palveluille on peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt Windows Server 2012 R2 -käyttäjä CAL:t ovat Microsoftin lisensointiohjelman alkuperäisiä lisenssejä, joten ne olivat osa Windows Server 2012 R2 -käyttäjälisenssiä, jonka yritys osti ja myi Wiresoftille. Kokonaiset volyymilisenssit jaettiin näin ollen yksittäislisensseiksi, ja näin syntyneitä yksittäisiä käyttäjä-calit-lisenssejä kutsutaan käytetyiksi ohjelmistoiksi, mutta niitä voidaan käyttää Windows Server 2012 R2:n käyttöoikeuksiin uuden lisenssin tavoin, koska niitä voidaan käyttää uudelleen rekisteröintiä varten, koska ne eivät eroa uusista lisensseistä toiminnallisuuden tai käyttöajan rajoitusten vuoksi.

Windows Server 2012 R2:n käytettyjen käyttäjä-calituotteiden ostajan suojaus

Wiresoftin Windows Server 2012 R2:n User CAL -käyttäjäohjelmistotarjous tarjoaa asiakkaille turvaa Windows Server 2012 R2:n lisensoinnissa! Käytetyt käyttäjä-calit sisältävät siis tavanomaisen ostajan turvan, joka sisältää välittömän latauksen oston jälkeen, mukaan lukien lisenssin välitön aktivointi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko käytettyjen Windows Server 2012 R2 -käyttäjäoikeuksien ostaminen ja käyttö laillista?

Wiresoftin asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että he eivät riko mitään lakisääteisiä määräyksiä, kun he ostavat käytettyjä Windows Server 2012 R2:n käyttäjä CAL:ita ja kun he käyttävät niitä. Käytetyt Windows Server 2012 R2:n käyttäjä CAL:t - kuten muutkin Wiresoft Shopissa saatavilla olevat asiakaslisenssit - ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Siksi käytetyillä CAL-ohjelmilla käytävään kauppaan sovelletaan voimassa olevaa oikeuskäytäntöä, joka nimenomaisesti sallii sekä käytetyn Microsoftin CAL-ohjelman myynnin että sen ostamisen ja käytön; tämä on vahvistettu selvästi useaan otteeseen useissa oikeuden päätöksissä. Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta, koska kaikki aiemmat ostajat ovat täydellisiä todisteita!

Windows Server 2012 R2:n käytettyjen käyttäjä-calituotteiden edut yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin käytetyt Windows Server 2012 R2:n User CAL - ohjelmistot ovat paitsi kohtuuhintaisia, myös edelleen saatavilla täällä myymälässä verrattuna useimpien ohjelmistotoimittajien CAL-tarjontaan, vaikka kyseessä ei olekaan nykyinen versio - nämä edut koskevat myös Microsoftin muita asiakas- ja palvelinlisenssejä käytettynä ohjelmistona.

Lisäksi lisensointi käytetyillä User CAL: illa poistaa usein käytetyn porrastuksen, joten voit lisensoida yrityksesi päätelaitteiden tarkan määrän - Windows Server -palveluiden todellisen käytön mukaan.

Wiresoftin käytetyt CAL-ohjelmistot tarjoavat käytännössä mahdollisuuden täydentää myös vanhempia ohjelmistovarastoja, koska tarjonta kattaa sekä nykyiset että vanhemmat ohjelmistoversiot. Näin vältetään yhteensopivuusongelmat, joita eri ohjelmistoversioiden rinnakkainen käyttö voi aiheuttaa, ja vähennetään myös uuden laitteiston hankintakustannuksia.

Windows Server 2012 R2 -versioiden User CAL:ien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös vastaavat Device CAL:t käytettynä ohjelmistona. Lisäksi Wiresoftin Microsoft-ohjelmistoja koskevaan käytettyjen ohjelmistojen tarjontaan kuuluu myös muita ohjelmia - kaikilla edellä mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Windows Server 2012 R2:n käyttäjäkohtaisista CAL-ohjelmista tai muista Microsoftin tuotteista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat