Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10154
 • 6VC-02073
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
28,90 € * 30,90 € * (6,47% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS User CAL 
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Microsoft Windowsin etätyöpöytäpalvelut (RDS) ovat vanhan Terminal Server CAL:n seuraaja. RDS on keskitetty työpöytä- ja sovellusalusta, joka tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja työpöytien toimittamiseen ja hallintaan sekä etätyöntekijöiden yhdistämiseen istuntovirtualisointi- ja Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -tekniikoiden avulla. Näin voit lisätä joustavuutta ja tietoturvaa yrityksessä keskitetyn työpöytäratkaisun avulla ja samalla vapauttaa IT-osastosi työpöytien ja sovellusten hallinnasta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"

Käyttäjän CAL:t etätyöpöydälle palveluihin Windows Server 2012 / R2 ostaa käytettynä

Jotta jokainen käyttäjä voi käyttää Windows Server 2012 tai R2 -palvelinta Remote Desktop Services -sivuston kautta, hän tarvitsee erillisen asiakaslisenssin, RDS User CAL:n. Sen avulla voidaan käyttää yrityksen verkon Windows ohjelmia jne. mistä tahansa päätelaitteesta ja paikallisesti riippumattomasti. Tavallinen User CAL Windows Server 2012 -palvelimelle ei sisällä ylimääräisiä etäkäyttöoikeuksia, joten ne on ostettava lisäksi RDS User CAL:n muodossa.

Wiresoftin RDS-käyttäjän CAL-versio 2012 / R2 on käytettynä ohjelmistona paljon edullisempi kuin monien muiden lisenssintarjoajien RDS-käyttäjän CAL-lisenssit, mutta niillä on samat toiminnot kuin Microsoftin virallisessa Microsoftin Windows Serverin volyymilisenssiohjelmassa tarjotuilla RDS-käyttäjän asiakaslisensseillä.

Mitä etuja RDS-käyttäjien CAL-kortit tarjoavat Windows Server 2012 tai R2 -palvelimelle?

Remote Desktop Services for Windows Server - aiemmalta nimeltään Terminal Services - viittaa käyttäjille (tai päätepisteille) tarkoitettuun palvelinrooliin, jonka kautta kaikkia Windows Server 2012:n tyypillisiä palveluja voidaan käyttää ilman, että vastaavat Windows ohjelmat on asennettava paikallisesti tietokoneelle. User CAL for RDS 2012 -käyttäjäoikeudet mahdollistavat kyseisen työntekijän etäkäytön; Windows -palvelimen kautta, joka toimii isäntänä, Windows -ohjelmat ovat tämän CAL-oikeudet omaavan käyttäjän käytettävissä etätyöpöytäistunnon yhteydessä. Käyttäjä voi sitten käyttää mitä tahansa PC:tä tai kannettavaa tietokonetta jne. - mutta ennen kaikkea myös thin client - ja käyttää niitä RDS User CAL -käyttäjätunnuksellaan sekä yrityksen toimipaikassa että paikallisesti itsenäisesti (etänä) Internet-yhteyden kautta.

RDS User CAL 2012 -palvelun avulla käyttäjät voivat siis käyttää lähes mitä tahansa vanhempaa Windows-yhteensopivaa päätelaitetta, jonka suorituskyky on heikompi, koska Remote Desktop Services tarjoaa vastaavan Windows -palvelimen nykyisen suorituskyvyn; tehokkaamman laitteiston hankkiminen ei siis ole pakollinen edellytys Windows -palvelinpalvelujen ja vastaavien ohjelmien käyttämiselle nykyisissä versioissa.

Yleiskatsaus Windows Server 2012 -palvelun Remote Desktop Service User CAL -käyttäjäpalvelun ominaisuuksiin

Windows Server 2012 tai R2 -palvelimen RDS-käyttäjä CAL:n avulla käyttäjä voi hyötyä kaikista vastaavan palvelinversion eduista; monien tärkeiden optimointien lisäksi, erityisesti virtualisoinnissa, sekä monista Hyper-V:n innovaatioista, joita ovat muun muassa:

 • Yhteys Windows Azure-pilvipalveluihin, jotta pilvipalvelimia, virtuaalipalvelimia ja tiloissa olevia palvelimia voidaan hallita yhdessä verkossa
 • Parempi yhteistyö Windows Serverin ja System Centerin välillä
 • Tehokkaampi IP-osoitteiden hallinta (IPAM) -yhteistyö virtuaaliympäristöissä System Center 2012 R2:n avulla
 • Kosketusnäytölle optimoitu käyttöliittymä
 • PowerShell 3.0 tehokasta hallintaa varten
 • Uusi, tehokkaampi tehtävienhallinta
 • IIS (Internet Information Service 8.0), jossa on Extended Validation -varmenteen hallinta
 • SMB 3.0 parantaa tiedostojakojen käyttöä
 • Windows Server 2012 R2:n ja Hyper-V Server 2012 R2:n rinnakkainen käyttö System Center Virtual Machine Manager 2012 R2:ssa
 • VM Connect mahdollistaa tiedostojen kopioinnin ja siirtämisen raahaamalla ja pudottamalla
 • Virtuaalisia kiintolevyjä (VHDX) voidaan suurentaa tai pienentää Windows Server 2012 R2:ssa käytön aikana
 • SSD- ja SATA-levyjen yhdistäminen Storage Spacesiin

RDS CAL:ien edut Windows Server 2012 / R2 -palvelimelle ylläpitäjille

Jo mainittujen RDS User CAL:n käyttäjille tarjoamien etujen lisäksi Remote Desktop Services -järjestelmä tarjoaa tiettyjä etuja myös järjestelmänvalvojille: Lisensointi RDS-käyttäjä CAL:ien avulla tehostaa kaikkien rekisteröityjen käyttäjien ja tietokoneiden hallinnointia, sillä yritysverkossa toteutettua Windows -ohjelmistoa voidaan hallita ja toimittaa keskitetysti sen sijaan, että se asennettaisiin tavalliseen tapaan jokaiseen yksittäiseen päätelaitteeseen ja että päivitykset tehtäisiin.

Lisäksi RDS-käyttäjien CAL-kortit määrittelevät myös rekisteröityjen käyttäjien yksilölliset oikeudet, jotta he voivat käyttää Windows -palvelinta yksilöllisillä käyttöoikeuksillaan. Näin ollen RDS User CAL -palvelut Windows Server 2012:lle vähentävät merkittävästi työasemien käyttöönoton ja ylläpidon vaivaa.

Teknisiä tietoja RDS-käyttäjien CAL-tileistä Windows Server 2012 / R2 -palvelimelle

Käyttäjä CAL:n kautta tapahtuvaa Remote Desktop Services tarjoamista ja käyttöä säännellään tietyillä palvelinrooleilla. RDS CAL:n ja palvelinversion yhteensopivuuden lisäksi on otettava huomioon seuraavat ehdot.

Etätyöpöytäpalvelun käyttäjäkohtaisten CAL-korttien osalta on kiinnitettävä huomiota Windows Server 2012- ja R2-versioiden yhteensopivuuteen

RDS-käyttäjä CAL:n on aina oltava yhteensopiva sen Windows -palvelimen version kanssa, johon se on yhteydessä. Erityistapauksessa Windows Server 2012 -käyttäjien RDS CAL:ien avulla voidaan käyttää sekä Windows Server 2012:ta että seuraavaa korkeampaa versiota Windows Server 2012 R2 sekä vanhempaa Windows Server-versiota, kuten 2008 (downgrade). Tätä RDS-CAL 2012 -palvelinta ei kuitenkaan voi käyttää korkeampaan Windows Server -versioon, kuten 2016 (päivitys). Tämä on mahdollista vain vastaavan Remote Desktop Services CAL-version kanssa. Sillä ei ole merkitystä, onko kyseessä uusi User CAL vai käytetty ohjelmisto.

Microsoft Windows Server 2012 R2 -versioiden Datacenter- ja Datacenter-versioiden RDS CAL -palveluiden ero Standard

Wiresoft tarjoaa sekä Standard että Datacenter-versioita Windows Server 2012 R2:lle. Ne eroavat toisistaan virtualisoinnin eri tason osalta, mutta muuten ne ovat samoja niiden ominaisuuksien osalta, joita 2012 R2 -versio tarjoaa sellaisenaan.

Windows Server 2012 R2:n Standard -versio on suunniteltu asiakkaille, jotka eivät käytä virtualisointia lainkaan tai käyttävät vain vähän virtualisointia, kun taas Datacenter-versio tarjoaa myös kaikki tarvittavat ominaisuudet virtualisoitua, yksityistä pilviympäristöä varten, jotta Hyper-V-roolissa voidaan käyttää mitä tahansa määrää virtuaalikoneita.

RDS-käyttäjä CAL:n avulla kunkin painoksen käytettävissä olevat toiminnot ovat aina käytettävissä.

Käyttäjä- ja laite CAL:ien vertailu osoitteessa Remote Desktop Services osoitteesta Windows Server 2012

Kuten edellä on kuvattu, Microsoft Server 2012- tai R2-palvelinohjelmiston käyttöönotto on erillään sen myöhemmästä käytöstä - etäkäyttöoikeuksia säännellään Microsoftin lisensointijärjestelmässä vastaavalla asiakaskäyttöluvalla. RDS User CAL:n lisäksi on olemassa myös RDS Device CAL. Molemmat CAL:t ovat voimassa vain yhdelle käyttäjälle tai yhdelle tietylle päätelaitteelle.

Microsoftin RDS CAL-järjestelmän avulla palvelimen ylläpitäjät voivat siis hallita kaikkia käyttöoikeuksia yksiselitteisesti, mikä lisää turvallisuutta, koska rekisteröimättömät käyttäjät eivät voi käyttää Windows -palvelinta ilman jompaakumpaa käyttöoikeutta. Jokaisella RDS CAL -tyypillä on tietty liikkumavara palvelinpalveluiden käytössä.

Käyttäjien CAL:t Remote Desktop Services 2012 / R2

RDS-käyttäjäasiakkaan käyttöoikeuslisenssillä Windows Server 2012 / R2:lle rekisteröidään aina vain yksi yksittäinen käyttäjä. RDS CAL antaa tälle käyttäjälle etäkäyttöoikeudet Windows -palvelimelle etätyöpöytäistunnon yhteydessä; käyttäjä voi valita vapaasti päätelaitteen tai asiakastietokoneen sillä rajoituksella, että hän voi käyttää kerrallaan vain yhtä tietokonetta tai vastaavaa. Tämä tarkoittaa sitä, että valtuutettu käyttäjä voi käyttää esimerkiksi pöytätietokonetta yrityksen toimipaikassa, matkalla matkapuhelinta tai tablettia jne. tai kotona kannettavaa tietokonettaOffice, koska RDS User CAL:n avulla hän käyttää aina henkilökohtaista tiliään.

RDS-käyttäjä CAL:n kanssa etätyöpöydän lisensointia ei pakoteta. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseinen asiakasyhteys muodostetaan riippumatta lisenssipalvelimella Remote Desktop Services -palvelimelle annettujen käyttäjä-calitunnusten määrästä. Kullekin käyttäjälle on kuitenkin oltava voimassa oleva User CAL. Yrityksessä on siis määriteltävä tarkka määrä User CAL:eja ja asennettava vastaava määrä User Access Licenses -lisenssejä Windows -palvelimelle, jotta RDS User CAL on näiden käyttäjien käytettävissä. Tämä tapahtuu

Palvelimen Remote Desktop Licensing Manager.

Yleiskatsaus kaikkiin RDS-käyttäjäkohtaisten CAL-käyttäjien ominaisuuksiin Windows Server 2012 / R2 -palvelimella

 • RDS-käyttäjän CAL on määritetty tietylle käyttäjälle Active Directory - toisin kuin yksittäiselle laitteelle (Device CAL).
 • RDS-käyttäjän CAL ei ole tilapäisesti käytettävissä, eikä sitä siksi voi peruuttaa.
 • Lisenssipalvelin seuraa Remote Desktop Services User CAL:n käyttöä.
 • CAL:ia ei voi seurata tiimin sisällä.
 • Määritettyjen käyttäjä-calit voidaan ylittää - tämä on kuitenkin etätyöpöydän käyttöoikeussopimuksen vastaista.

Johtopäätös RDS-käyttäjien CAL-tileistä

Se, kumpi Remote Desktops Services -palvelun CAL-tyyppi Windows Server 2012:lle tai R2:lle tarjoaa organisaatiolle enemmän etuja ja on edullisempi vaihtoehto käytetyn ohjelmiston hankinnassa, vaihtelee tapauskohtaisesti. Tämä päätös ei perustu pelkästään työntekijöiden lukumäärään vaan myös siihen, miten he ensisijaisesti käyttävät nykyisiä päätelaitteita: Kun suurin osa työntekijöistä käyttää eri päätelaitteita tai eri työasemia Windows -palvelimen joustavaan käyttöön, eli ei vain sisäisesti vaan myös ulkoisesti ja mobiilisti, RDS User CAL tarjoaa enemmän liikkumavaraa.

Ennen RDS CAL:ien hankkimista on siis syytä olla selvillä siitä, kumpi tyyppi tarjoaa yrityksellesi enemmän etuja, sillä RDS User CAL:ia ei voi vaihtaa Device CAL:ksi. Käyttäjää ei myöskään ole mahdollista vaihtaa myöhemmin.

Osta käytettyjä Microsoft User CAL:eja Remote Desktop Services 2012 / R2 yksittäisestä lisenssistä edullisesti Wiresoftin verkkokaupasta

RDS-käyttäjien CAL-lisenssit Windows Server 2012 tai R2 ovat saatavilla Wiresoft-verkkokaupasta alkaen yhdestä lisenssistä - CAL-tarjouksemme käytetyille ohjelmistoille tarjoaa erityisen edullisen hinnan ilman, että merkintä "käytetty" aiheuttaa haittaa käytettävyydelle.

Mitä ohjelmistoja käytetään RDS-käyttäjien CAL-ohjelmissa osoitteessa Windows Server 2012?

Wiresoft-verkkokaupassa Remote Desktop Services tarjotut User CAL:t Windows Server 2012 / R2:lle ovat tyypillisiä Microsoftin käyttöoikeuslisenssejä, koska ne ovat saatavilla myös vastaavassa lisenssiohjelmassa; ne ovat osa käyttäjäasiakkaiden käyttöoikeuslisenssejä koskevaa volyymilisenssiä, jonka osti yritys, joka myi yksittäisiä tarpeettomia käyttöoikeuslisenssejä käyttäjille tai koko volyymilisenssin Wiresoftille, RDS-volyymilisenssit purettiin siten vastaaviksi yksittäisiksi lisensseiksi. Jälleenmyynnin ja yhden käyttäjän CAL-ohjelmiin jakamisen myötä nämä merkitään käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita RDS User CAL:n toimintojen yleistä kulumista eikä mitään muita rajoituksia niiden käytettävyydessä, ei edes tilapäisesti.

Minkälaisen tietoturvan tarjoavat Remote Desktop Services User CAL:t Windows Server 2012 / R2:lle käytettynä ohjelmistona?

Käytettyjen RDS CALs 2012 -palveluiden ostaminen Wiresoftilta ei ole vain edullista, vaan myös turvallista asiakkaillemme! Jo Single User CAL for Remote Desktop Services of Microsoft Windows Server 2012 saat paitsi edullisempaan hintaan verrattuna vastaaviin uusiin tuotteisiin, mutta sinulla on myös ostajan turvallisuus välittömän latauksen kautta, mukaan lukien lisenssin aktivointi voimassaolevalla käyttöoikeusavaimella.

RDS-käyttäjien CAL-koodien turvallinen alkuperä

Kaikki Wiresoftin myymälässä tarjoamat Remote Desktop Services User CAL:t Windows Server 2012:lle ja R2:lle ovat peräisin yrityksen lisenssivarastoista. Näin ollen sinulle asiakkaana taataan oikeusturva sekä ostaessasi User CAL for RDS:n tai muun Microsoftin asiakaslisenssin käytettynä ohjelmistona että käyttäessäsi sitä, koska voimassa olevia säännöksiä ei rikota. Tämä tosiasia on vahvistettu selvästi yhä uudelleen eri tuomioistuinten päätöksissä. Kaikkien ostajien/myyjien täydellisen todentamisen ansiosta Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tarkastuksenkestäviä!

Etusi käytetyn ohjelmiston ostamisesta User CAL:ille Remote Desktop Services 2012 / R2 -palveluun

Wiresoftin tarjous käytetyistä User CAL:ista Windows Server 2012:n ja R2:n RDS-käyttöjärjestelmiin sekä muihin asiakaslisensseihin on asiakkaillemme kaupallisiin tarjouksiin verrattuna edullisempi vaihtoehto, mutta se tarjoaa jäykkien lisenssiskaalojen sijasta rajoittamattoman määrän CAL:ita, joita tarvitaan Windows Serverin etäpalveluiden lisensointiin. Tämä mahdollistaa räätälöidyn ja siten kustannustehokkaan lisensoinnin.

Wiresoftin verkkokaupan RDS CAL -valikoima sisältää vastaavan RDS Device CAL -lisenssin lisäksi myös vanhempia tai uudempia versioita etäasiakaslisensseistä Windows Serverille. Näin vältät yhteensopivuusongelmat tai uuden laitteiston hankinnan. Hyödy Wiresoftin laajasta valikoimasta käytettyjä ohjelmistoja eri RDS-CAL-versioille Windows Serverille!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät käyttäjä- ja laitekohtaiset CAL-ohjelmat Windows Serverille sekä muille Microsoft Server -ohjelmille ja niihin sopivat asiakaskäyttöluvat - edullisesti käytettyinä, myös heti ladattavina. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2012 / R2:n RDS-käyttäjien CAL-ohjelmista tai muista Microsoftin tuotteista, ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat