Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10422
  • R18-05121
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
76,90 € * 84,90 € * (9,42% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x Device CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL Laite CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(Näytä RDS CAL )


Jotta käyttäjät voivat käyttää kaikkia Microsoft Windows Server 2016:n Standard- ja Datacenter-versioissa saatavilla olevia palveluja, tarvitaan jonkin version palvelinlisenssin lisäksi myös asiakaslisenssi päätelaitteille: Windows Server 2016 Laite CAL. Tämä antaa yhdelle rekisteröidylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti jne.) vastaavat määritellyt käyttöoikeudet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"

5 Device CAL Microsoft Windows Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona

Jotta käyttäjät voivat käyttää kaikkia Microsoft Windows Server 2016:n palveluja, jotka ovat saatavilla Standard- ja Datacenter-versioissa, tarvitaan yhden version palvelinlisenssin lisäksi myös asiakaslisenssi päätelaitteille: Windows Server 2016 Device CAL. Tämä antaa yhdelle rekisteröidylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti jne.) vastaavat määritellyt käyttöoikeudet.

Microsoftin lisenssienhallintaan sovellettavien säännösten mukaan Windows Server 2016:n palvelinlisenssiin ei sisälly käyttäjäoikeuksia, joten ne on hankittava erikseen Device CAL:n muodossa. Tämän jälkeen kuka tahansa valtuutettu käyttäjä voi käyttää Windows-palvelimen toimintoja jokaisen tähän rekisteröidyn päätelaitteen avulla.

Windows Server 2016 Standard- ja Datacenter-versioiden laite CAL:t ovat saatavana Wiresoftilta kohtuulliseen hintaan käytettynä ohjelmistona - niitä on saatavana myös yksittäin loppulaitteiden joustavaa, tarvelähtöistä lisensointia varten. Loppulaitteiden käytetyillä ohjelmistokäyttölisensseillä on samat toiminnot kuin Windows Server 2016:n Device CAL -lisensseillä, joita tarjotaan uusina tuotteina Microsoftin tavanomaisen volyymilisensointiohjelman kautta.

Käytä kaikkia Windows Server 2016:n etuja myös käytetyllä Device CAL:llä

Device CAL - laitteen avulla voit käyttää - jopa käytettynä ohjelmistona - kaikkia mahdollisuuksia, joita tarjoaa

Serverin versio 2016, Windows Server 2012:n seuraaja: Se ei ainoastaan tue Windows 10:tä, vaan se on myös pilvipalvelinvalmis, joten on mahdollista luoda pilvipalvelin, johon voidaan varmuuskopioida tietoja käyttöoikeuden omaavan päätelaitteen kautta.

Windows Server 2016 on saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina sekä niiden edellyttäminä CAL-versioina. Niissä on muun muassa Core & Nano Server Deployment ja ne mahdollistavat virtualisoinnin/Hyper-V Containersin sekä Windows Server Containersin ja Host Guardian Service -palvelun käytön. Erityisesti Windows Server 2016:n Datacenter Edition -versio tarjoaa myös sellaisten ominaisuuksien käyttöä kuin SDN (Software Defined Networking) sekä verkkopinot (Protocol Stack), S2D (Storage Spaces Direct), Storage Replica ja suojatut virtuaalikoneet (Shielded VMs) ja vastaava Device CAL, ominaisuuksia, joita tarvitaan erityisesti yrityksissä, joissa on laajoja työkuormia ja useita virtuaalijärjestelmiä.

Kaikki tiedot käytetyistä Windows Server 2016 Standard- ja Datacenter-versioiden ohjelmistojen Device CAL:ista yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin tarjoamat Device CAL:t käytettynä ohjelmistona eivät eroa vastaavista uusista Device CAL:ista, vaan ne sisältävät samat vaihtoehdot Windows Server 2016 Standard- ja Datacenter-versioiden käytettävissä olevien ominaisuuksien käyttämiseen. Käytettyinä ohjelmistoina käytettävät laite CAL:t ovat siksi monille yrityksille ja organisaatioille edullinen vaihtoehto varustaa olemassa olevat Windows-käyttöjärjestelmällä varustetut päätelaitteet palvelinkäyttöluvalla. Seuraavassa yleiskatsauksessa selitetään tämän käytetyn ohjelmiston kaikki edut ja erityispiirteet.

Windows Server 2016:n CAL-lisenssien Microsoft-lisenssinhallinta

Microsoftin lisenssinhallinta määrittelee kaikki sovellettavat määräykset Windows Server 2016: n Standard- ja Datacenter-versioiden päätelaitteiden lisäkäyttölisensoinnissa, jotta käyttäjät voivat käyttää sähköposteja, yhteystietoja ja kalentereita niiden kautta. Vaikka kukin palvelinlisenssi sisältää käyttöoikeuksia, ne on tarkoitettu ylläpitäjille, eikä niitä saa käyttää käyttäjille tyypillisiin palveluihin. Nämä ovat saatavilla vain asiakaslisenssien, kuten Device CAL:n, kautta, joka antaa kyseiselle päätelaitteelle vastaavat oikeudet, jotta kuka tahansa käyttäjä voi käyttää tyypillisiä Windows Server -toimintoja. Windows Server 2016:n asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeuksien lisäksi Device CAL ei sisällä mitään lisäohjelmistoja.

Mitkä CAL-tyypit ovat käytettävissä Windows Server 2016 Standard ja Datacenter Edition -versioissa?

Windows Server 2016:n asiakaskäyttölisensointi on saatavana Microsoftin lisensointimallin kautta kahdentyyppisinä CAL-lisensseinä:

  • Laite CAL Windows Server 2016:lle omistetulle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)
  • Käyttäjän CAL Windows Server 2016:lle - yhdelle käyttäjälle

Onko Windows Server 2016:n laite- ja käyttäjä-calit eroavat toisistaan?

Windows Server 2016:n Device CAL tarjoaa periaatteessa samat ominaisuudet ja palvelut kuin User CAL. Ainoa ero on Windows-palvelimen käyttöoikeustyyppi: Device CAL:n avulla yhtä päätelaitetta voi käyttää useampi käyttäjä, jotka vuorotellen käyttävät Windows Server -palveluita sen kautta; riippuen tietokoneen työasemien määrästä ja varustuksesta sekä tyypillisistä työnkuluista, tämä tilanne voi olla olemassa joissakin yrityksissä - toisin kuin tilanne, jossa käyttäjä käyttää pääasiassa täysin eri päätelaitteita, joilla on erillinen tili tähän tarkoitukseen.

Näin ollen eri työntekijät voivat käyttää Windows-palveluja jokaisella Device CAL:lla varustetulla Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla päätelaitteella. Tyypillinen skenaario ovat yritykset, joissa tehdään vuorotyötä, jolloin useat työntekijät käyttävät samaa päätelaitetta sähköpostiensa tarkistamiseen jne.; tässä tapauksessa päätelaitteen käyttöoikeuksia tarvitaan vähemmän kuin User CAL:ita.

Käyttäjä voi siten käyttää Windows-palvelinta Internetin kautta myös lisensoitua päätelaitetta, jota voidaan käyttää liikkeellä, kuten kannettavaa tietokonetta ja tablettia, mutta myös älypuhelinta, paikasta riippumatta - esimerkiksi kotitoimistossa, matkalla tai muualla. Siksi Device CAL tarjoaa myös mobiilikäyttövaihtoehtoja.

Mitkä käyttöasetukset sisältyvät Windows Server 2016:n Standard- ja Datacenter-versioiden Device CAL -palveluihin?

Riippuen siitä, onko Windows Server 2016:n Standard- vai Datacenter Edition -versio asennettu, Device CAL tarjoaa erilaisia toimintoja.

Datacenter Editionin Windows-palvelinta on kuitenkin mahdollista käyttää Standard Editionin Device CAL -palvelimella - sillä erotuksella, että Standard Editionille tyypilliset rajoitetut toiminnot ovat käytettävissä. Ainoastaan Datacenter Editionin Device CAL tarjoaa Datacenter Editionin palvelinlisenssiä vastaavat laajennetut palvelut ja toiminnot. Näin ollen Datacenter Editionin Device CAL:n kanssa vain Standard Editionin toiminnot ovat käytettävissä Standard Server -lisenssillä.

Huomaa Windows Server 2016:n laite CAL:ien versioyhteensopivuus

Sen lisäksi, että Windows Server 2016:n Device CAL:n avulla on mahdollista käyttää painoksesta riippuen käytettävissä olevia toimintoja, se antaa päätelaitteelle myös käyttöoikeudet vanhempiin Windows Server -versioihin, kuten 2013 (downgrade). Sitä vastoin Windows Server 2016 -version Device CAL -palvelinta ei voi käyttää korkeampaan versioon 2019 (päivitys).

Windows Server 2016:n laite CAL:ien ostajien on siis aina kiinnitettävä huomiota olemassa olevan palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssien yhteensopivuuteen sekä kyseisessä versiossa käytettävissä oleviin ominaisuuksiin.

Mitä muuta on otettava huomioon lisensoitaessa Windows Server 2016 -palvelinta Device CAL:ien avulla?

Windows Server 2016:n Device CAL lisensoi täsmälleen yhden päätelaitteen ja varustaa sen käyttöoikeuksilla, jotka ovat saatavilla painoksittain. Kun rekisteröinti on suoritettu, tätä Device CAL -laitetta ei voi enää siirtää toiseen päätelaitteeseen. CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa ja käyttää Device CAL:ia User CAL:na.

Näillä Microsoftin lisenssinhallinnan määräyksillä estetään Windows Server 2016:n luvaton käyttö, ja se tarjoaa yrityksille myös enemmän turvallisuutta viestinnässä ja tietojen hallinnassa, sillä sähköpostipalveluihin tai palvelimen tietoihin ei voi päästä käsiksi tietokoneen kautta ilman vastaavaa Device CAL: ia.

Johtopäätökset laite CAL:ista

Se, kumpi asiakaskäyttölisenssityyppi tarjoaa yrityksessä enemmän mahdollisuuksia tai edullisempia lisensointivaihtoehtoja Windows Server 2019:n käyttämiseen, päätetään siis tapauskohtaisesti. Windows-palvelinta käytetään niiden päätelaitteiden lukumäärän lisäksi, joiden kautta Windows-palvelinta käytetään, myös käyttäjien määrä on ratkaiseva: Kun useat käyttäjät käyttävät Windows-palvelinta pääasiassa yhdellä päätelaitteella vuorotellen, lisensointi Device CAL:lla tarjoaa enemmän etuja.

Yrityksen omien prosessien tarkka tuntemus on siis paras lähtökohta oikean CAL-tyypin valinnassa Windows Server 2016:lle. Edellä mainituissa olosuhteissa lisensointi Device CAL -lisensseillä on yritykselle edullisempaa kuin lisensointi User CAL -lisensseillä, koska tällöin on ostettava vähemmän asiakaslisenssejä.

Käytettyjä ohjelmistoja Microsoft Windows Server 2016:n laite CAL:ia on saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta alkaen yhdestä lisenssistä

Windows Server 2016 -versioiden käytetyt Device CAL:t ovat saatavana Wiresoftin verkkokaupasta myös yksittäin - koska Microsoftin lisenssisäännöksiä ei sovelleta porrastuksen osalta; muutoin käytetyistä ohjelmistoista ei ole mitään haittaa tai rajoituksia - ei ainoastaan siksi, että ohjelmisto ei voi periaatteessa kulua loppuun, vaan myös sen yleisessä toiminnallisuudessa.

Mistä saadaan Windows Server 2016:n Device CAL:t, joita Wiresoft tarjoaa käytettynä ohjelmistona?

Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Windows Server 2016 -versioiden Device CAL:t ovat alkuperäisiä lisenssejä, sillä ne ovat saatavilla myös Microsoftin lisensointiohjelman kautta; sillä erotuksella, että ne olivat aiemmin osa Windows Server 2016:n Device Volume Licence -lisenssiä, jonka yritys osti ensin. Wiresoft osti tämän jälkeen nämä volyymilisenssit tai yksittäisten laitteiden käyttöoikeudet, joita ei tarvittu, ja volyymilisenssit purettiin yksittäisiksi lisensseiksi. Tällaiset yksittäiset Device CAL:t nimetään sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tästä nimityksestä huolimatta niitä voidaan käyttää Windows Server 2016 -käyttöjärjestelmän käyttämiseen käyttämättömän lisenssin tavoin, sillä ne eivät eroa uusista lisensseistä toiminnallisuuden rajoitusten tai käyttöajan suhteen.

Windows Server 2016:n laite CAL:ien käytettyjen ohjelmistojen ostajan suojaus

Wiresoftin käytetyn ohjelmistotarjouksen Device CALs for Windows Server 2016 tarjoaa asiakkaille turvallisen vaihtoehdon Windows Server 2016:n käyttöoikeuslisensointiin! Tämä johtuu siitä, että Wiresoftin käytetyt Device CAL:t sisältävät myös tavanomaisen ostajan turvan, joka sisältää välittömän latauksen oston jälkeen, mukaan lukien lisenssin välitön aktivointi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko Windows Server 2016:n käytettyjen Device CAL:ien ostaminen ja käyttö laillista?

Wiresoft-asiakkaille käytettyjen Device CAL:ien ostaminen Windows Server 2016:lle sekä niiden käyttö on laillisesti turvallista, sillä ne eivät riko mitään lakisääteisiä määräyksiä. Tämä johtuu siitä, että Wiresoftin myymälässä tarjotut Windows Server 2016:n Device CAL -lisenssit, kuten muutkin tällaiset asiakaslisenssit, ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Tästä syystä käytettyjen CAL-lisenssien kauppa perustuu sovellettavaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii sekä Microsoftin käytettyjen lisenssien myynnin että oston ja käytön; tämä on myös selvästi vahvistettu kerta toisensa jälkeen useissa tuomioistuimen päätöksissä.

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta, koska kaikki aiemmat ostajat ovat täydellisiä todisteita!

Yhteenveto Windows Server 2016:n Device CAL -laitteiden käytettyjen ohjelmistojen eduista

Wiresoftin Windows Server 2016 -käyttöoikeudet ovat käytettynä ohjelmistona edullisempi vaihtoehto kuin perinteisten ohjelmistotoimittajien vastaavat uudet tuotteet - tämä etu koskee myös muita Microsoft Serverin käytettyjä ohjelmistoja tai käyttöoikeuksia.

Koska lisensointia käytetyillä Device CAL -lisensseillä ei rajoiteta muuten usein käytetyllä porrastuksella, voit räätälöidä lisensoitujen päätelaitteiden tarkan määrän yrityksesi Windows Server -palveluiden todellisen käytön mukaan. Wiresoftin asiakkaana voit pienentää hankintakustannuksiasi myös Windows Serverin päätelaitteiden joustavan asiakaslisensoinnin avulla.

Wiresoftin käytetyt lisenssit ovat myös erityisen käytännöllinen tapa täydentää ohjelmistovarastoa kohtuulliseen hintaan, koska tarjous sisältää myös useita ohjelmistoversioita. Näin voidaan välttää yhteensopivuusongelmat, jotka voivat aiheutua esimerkiksi eri ohjelmistoversioiden rinnakkaiskäytöstä, ja vähentää uuden laitteiston hankintakustannuksia. Windows Server 2016 -versioiden Device CAL:ien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös vastaavat User CAL:t käytettyinä ohjelmistoina.

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjonta sisältää myös Microsoft-ohjelmistoja monille muille aloille - kaikilla edellä mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Windows Server 2016:n Device CAL:ista tai mistä tahansa muusta Microsoftin tuotteesta, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat