Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10421
  • R18-05123
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
336,90 € * 372,90 € * (9,65% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 25x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Jotta käyttäjä voi käyttää Microsoft Windows Server 2016:n Standard ja Datacenter-versioissa saatavilla olevia palveluja, tarvitaan asiakaslisenssi vastaavan palvelinlisenssin lisäksi: Windows Server 2016 User CAL. Tämä antaa tietylle rekisteröidylle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet, joita hän voi käyttää millä tahansa Windows-kykyisellä päätelaitteella.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Windows Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona

Jotta käyttäjä voi käyttää Microsoft Windows Server 2016:n Standard- ja Datacenter-versioiden tarjoamia palveluja, tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi asiakaslisenssi: Windows Server 2016 User CAL. Tämä antaa tietylle rekisteröidylle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet, joita hän voi käyttää millä tahansa Windowsia käyttävällä päätelaitteella.

Koska Windows Server 2016:n palvelinlisenssi ei sisällä Microsoftin lisenssinhallinnassa sovellettavien säännösten mukaisia käyttöoikeuksia käyttäjille, ne on hankittava erikseen User CAL:n muodossa.

Wiresoftin Windows Server 2016 Standard- ja Datacenter-versioiden käyttäjäkohtaiset CAL:t ovat saatavilla edullisesti käytettynä ohjelmistona - lisäksi niitä on saatavana myös yksittäin - kaikkien käyttäjien joustavaa, tarvelähtöistä lisensointia varten. Näissä Windows Server 2016:n käytetyissä käyttöoikeuksien lisensseissä on samat toiminnot kuin Microsoftin tavanomaisen volyymilisenssiohjelman kautta uutena tarjottavissa käyttäjä-CAL-lisensseissä.

Käytä kaikkia Windows Server 2016:n palveluita käytetyllä User CAL:llä

Käytetyllä User CAL:lla voit käyttää kaikkia ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä

Serverin versio 2016, joka on Windows Server 2012:n seuraaja: Windows Server 2016 tukee Windows 10:tä, ja sitä voidaan käyttää myös pilvipalvelimen luomiseen ja tietojen suojaamiseen.

Windows Server 2016 on saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina. Nämä sisältävät ominaisuuksia, kuten Core & Nano Server Deployment ja Host Guardian Service, ja ne tarjoavat myös Windows Server Containersin sekä Virtualisation/Hyper-V Containersin käytön. Ainoastaan Windows Server 2016:n Datacenter Edition -versiossa on mahdollista käyttää ominaisuuksia, kuten Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica sekä verkkopinoja (Protocol Stack) ja suojattuja virtuaalikoneita (Shielded VMs), edellyttäen, että käytössä on vastaava User CAL -käyttäjäkalenteri.

Yleiskatsaus Windows Server 2016 Standard- ja Datacenter-versioiden käyttäjäkohtaisista CAL-käyttäjätunnuksista käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat User CAL:t eivät toiminnallisesti eroa uusista User CAL:ista, sillä ne sisältävät samat käyttömahdollisuudet Windows Server 2016 Standard- ja Datacenter-versioiden ominaisuuksiin ja palveluihin. Käytetyt CAL-käyttäjätodistukset ovat siksi monille yrityksille ja organisaatioille edullinen ratkaisu tarjota käyttäjille henkilökohtainen palvelimen käyttöoikeuslisenssi. Lisätietoja seuraavassa yleiskatsauksessa.

Microsoftin Windows Server 2016:n asiakaskäyttölupien hallinta

Microsoftin lisenssinhallinnassa Windows Server 2016 Standard- ja Datacenter-versioiden käyttäjien lisäkäyttölisensointia säädellään tarkasti, jotta he voivat käyttää sähköposteja, yhteystietoja ja kalentereita sekä muita palveluita. Vaikka palvelinlisenssi sisältää myös käyttöoikeuksia, ne on tarkoitettu vain järjestelmänvalvojille, joten niitä ei saa käyttää käyttäjille tyypillisiin palveluihin. Niitä voidaan käyttää vain vastaavalla asiakaslisenssillä, kuten User CAL:lla, joka antaa tietylle yksittäiselle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet, joita hän voi käyttää valitsemallaan päätelaitteella. Näiden Windows Server 2016:n asiakas-/palvelinympäristön omien käyttöoikeuksien lisäksi User CAL ei sisällä mitään muita ohjelmistoja.

Mitkä CAL-tyypit ovat käytettävissä Windows Server 2016 Standard ja Datacenter Edition -versioissa?

Windows Server 2016:n Microsoft Client Access Licensing -lisensointimalli tarjoaa kahdenlaisia CAL-tyyppejä:

  • Käyttäjä CAL Windows Server 2016:lle - yhdelle käyttäjälle
  • Laite CAL Windows Server 2016:lle omistetulle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)

Mitä eroja on Windows Server 2016:n käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-oikeuksien välillä?

Windows Server 2016:n User CAL:lla voidaan periaatteessa käyttää samoja toimintoja ja palveluja kuin Device CAL:lla. Ainoa ero näiden kahden välillä on se, kenellä tai millä on lisenssi: Käyttäjän CAL:n avulla oma käyttäjä voi käyttää Windows Server -palveluita vapaasti valittavassa päätelaitteessa vuorotellen ja sijainnista riippumatta; riippuen yrityksen työasemien määrästä ja laitteistosta, tämä voi olla vallitseva työtilanne - toisin kuin silloin, kun useat käyttäjät käyttävät samaa päätelaitetta omalla tilillään.

Käyttäjä CAL: n kautta valtuutettu käyttäjä voi siis käyttää Windows-palveluja millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmää käyttävällä päätelaitteella, jossa on sopiva käyttöjärjestelmäversio. He voivat esimerkiksi käyttää kannettavaa tietokonettaan tien päällä työpaikan kiinteän tietokoneen sijaan, ja kotitoimistossa voidaan käyttää siellä olevaa tietokonetta tai kannettavaa tietokonetta jne. Etenkin jos työntekijät työskentelevät usein liikkeellä ja tarkistavat sähköpostejaan tai käyttävät palvelimen tietoja jne., lisensointi User CAL -lisensseillä voi olla edullisempaa kuin lisensointi päätelaitteilla.

Mitä erityisiä käyttövaihtoehtoja Windows Server 2016:n User CAL:t tarjoavat Standard- ja Datacenter-versioissa?

Riippuen siitä, onko Windows Server 2016:n Standard- vai Datacenter Edition -versio asennettu, User CAL:lla on käytettävissä erilaisia toimintoja: Windows Server 2016:n Datacenter Edition -versiota on mahdollista käyttää myös Standard Editionin User CAL -palvelun kanssa, mutta sillä rajoituksella, että vain Standard Editionin toiminnot ovat silloin käytettävissä. Tämä johtuu siitä, että vain Datacenter Editionin User CAL:n avulla Datacenter Editionin palvelinlisenssin laajennetut palvelut ja toiminnot ovat käytettävissä.

Sitä vastoin Datacenter Editionin User CAL: n avulla voidaan käyttää vain Standard Edition -lisensoitua palvelinta, kun käytetään sen vastaavasti määritettyjä toimintoja.

Huomaa Windows Server 2016:n käyttäjä CAL:ien yhteensopivuus versioiden kanssa

Kuten jo mainittiin, Windows Server 2016:n käytetyllä User CAL:l la työntekijä voi käyttää painoksesta riippuen sisältämiään toimintoja, mutta se sisältää myös käyttöoikeudet vanhempiin Windows Server -versioihin, kuten 2013 (downgrade). Päinvastainen ei kuitenkaan ole mahdollista, joten Windows Server 2016 -version User CAL -palvelinta ei voi käyttää korkeamman version 2019 (päivitys) käyttämiseen.

Siksi Windows Server 2016 -käyttöoikeuksia hankittaessa on kiinnitettävä huomiota paitsi käyttökelpoisiin toimintoihin painoksittain myös palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssien yhteensopivuuteen.

Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon lisensoitaessa Windows Server 2016:a User CAL:ien avulla?

Windows Server 2016:n User CAL lisensoi täsmälleen yhden käyttäjän ja antaa hänelle kyseisen palvelinversion käyttömahdollisuudet. Kun rekisteröinti on suoritettu, tätä User CAL:ia ei voi enää siirtää toiselle käyttäjälle. CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa ja käyttää User CAL:ia Device CAL:nä.

Näiden Microsoftin lisenssinhallintaan sisältyvien määräysten tarkoituksena on estää Windows Server 2016 -palvelimen luvaton käyttö, mikä lisää sekä viestinnän että itse tietojen turvallisuutta, sillä ilman vastaavaa User CAL -käyttäjäkalenteria kolmannet osapuolet eivät voi käyttää sähköpostipalveluja tai palvelimen tietoja.

Käyttäjien CAL:ia koskevat päätelmät

Se, minkä tyyppinen asiakaskäyttölisenssi tarjoaa Windows Server 2016: lle enemmän käyttömahdollisuuksia tietylle yritykselle ja on edullisempi lisensointivaihtoehto, riippuu siis yksittäistapauksesta. Käyttäjien määrän lisäksi ratkaisevaa on myös se, kuinka monella päätelaitteella Windows-palvelinta käytetään: Kun suurin osa käyttäjistä käyttää Windows Server 2016 -palveluiden käyttämiseen hyvin erilaisia päätelaitteita, lisensointi User CAL:ien avulla tarjoaa enemmän etuja.

Siksi on suositeltavaa tarkistaa ennen CAL:ien ostamista, millainen on yrityksen tyypillinen työnkulku, jotta voidaan löytää sopivin CAL-tyyppi Windows Server 2016:lle. Tällöin lisensointi User CAL -lisensseillä voi olla halvempaa kuin lisensointi Device CAL -lisensseillä, koska asiakaslisenssejä on ostettava vähemmän.

Microsoft Windows Server 2016:n käyttäjä CAL:t saatavana käytettynä Wiresoftin verkkokaupasta alkaen yhdestä lisenssistä

Windows Server 2016 -versioiden käytettyjä User CAL:eja voi ostaa Wiresoftin verkkokaupasta myös yksittäin, sillä niissä ei ole Microsoftin lisenssisäännösten mukaista porrastusta; muutoin käytetystä ohjelmistosta ei ole haittaa tai rajoituksia toiminnallisuudessa - eikä vähiten siksi, että ohjelmisto ei periaatteessa voi kulua loppuun.

Mistä Wiresoftin tarjoamat käytetyt Windows Server 2016 -käyttäjä CAL:t ovat peräisin?

Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Windows Server 2016 -versioiden User CAL:t ovat alkuperäisiä lisenssejä, sillä niitä tarjotaan myös Microsoftin lisensointiohjelman puitteissa; ainoa ero on se, että ne olivat aiemmin osa yrityksen hankkimaa Windows Server 2016:n käyttäjävolyymilisenssiä. Wiresoft osti nämä volyymilisenssit tai yksittäisten käyttäjien käyttöoikeudet, jolloin volyymilisenssit jaettiin yksittäisiin lisensseihin. Tuloksena syntyviä yksittäisten käyttäjien CAL-ohjelmia kutsutaan käytetyiksi ohjelmistoiksi. Vaikka ne on merkitty "käytetyiksi", niitä voidaan käyttää Windows Server 2016 -käyttöjärjestelmään kuten uusia lisenssejä, sillä ne eivät eroa niistä toiminnallisuutta tai käyttöaikaa koskevien rajoitusten osalta.

Käytetty ohjelmisto Windows Server 2016:n käyttäjäkohtaisia CAL-ohjelmia varten ostajan tietoturvan kanssa

Jopa Wiresoftin käytetyillä User CAL: illa asiakkaat voivat luottaa tavanomaiseen ostajan turvallisuuteen, sillä ne ladataan välittömästi oston jälkeen, mukaan lukien lisenssin välitön aktivointi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko käytettyjen ohjelmistojen ostaminen ja käyttäminen Windows Server 2016 -käyttöjärjestelmän käyttäjä-calit-ohjelmia varten laillista?

Käytettyjen Windows Server 2016 -käyttäjien CAL-käyttäjien ostaminen ja niiden käyttö on asiakkaiden kannalta oikeudellisesti moitteetonta, sillä prosessissa ei rikota mitään oikeudellisia säännöksiä. Toisaalta Wiresoft Shopissa tarjotut Windows Server 2016:n User CAL:t sekä muut asiakaslisenssit ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Näin ollen käytettyjen CAL-lisenssien myynti sekä ostaminen ja käyttö perustuvat sovellettavaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii Microsoftin käytettyjen lisenssien kaupan ja käytön; tämä seikka on vahvistettu selvästi useaan otteeseen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Toinen Wiresoftin käytetyn ohjelmiston etu on sen tarkastusturvallisuus, joka johtuu kaikkien aiempien ostajien täydellisestä todisteesta!

Yhteenveto Windows Server 2016:n User CAL -käyttäjien CAL-ohjelmistojen käyttämistä eduista

Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Windows Server 2016:n User CAL:t ovat edullinen vaihtoehto verrattuna perinteisten ohjelmistotoimittajien vastaaviin uusiin tuotteisiin - tämä hintaetu koskee myös muita Wiresoftin Microsoft Server -käytettyjä ohjelmistoja tai käyttöoikeuksia.

Koska lisensointi käytetyillä User CAL -lisensseillä ei edellytä muuten usein tavanomaista porrastusta, Wiresoftin avulla voit räätälöidä asiakaskäyttölisenssien tarpeen yrityksesi Windows Server -palveluiden todellisen käytön mukaan. Näin ollen Windows Server 2016:n käyttäjien joustava asiakaskäyttölisensointi voi myös vähentää hankintakustannuksia.

Wiresoftin käytettyjen lisenssien tarjous on myös erityisen edullinen tapa täydentää ohjelmistovarastoa, koska käytössä on useita versioita tietystä ohjelmistosta, jolloin vältetään yhteensopivuusongelmat, jotka voivat aiheutua esimerkiksi eri ohjelmistoversioiden rinnakkaiskäytöstä, mikä voi myös vähentää kustannuksia uuden laitteiston hankinnassa.

Wiresoft Software Shopista löydät User CAL:t saatavilla oleviin Windows Server 2016 -versioihin sekä vastaavat Device CAL:t käytettynä ohjelmistona. Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjonta sisältää myös sovelluksia muille aloille, joilla Microsoft-ohjelmistoja käytetään - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Windows Server 2016:n tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen User CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat