Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10070
 • R18-04277
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
12,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x R2 Device CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL Laite CAL R2
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Jotta Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard- ja Datacenter-versioissa käytettävissä olevia palveluja voidaan käyttää, palvelinlisenssin lisäksi tarvitaan vastaava asiakaslisenssi loppulaitteelle: Windows Server 2012 R2 Device CAL. Tämä antaa käyttöoikeudet tietylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti jne.), joka on rekisteröity siihen.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"

Osta käytetty Device CAL Microsoft Windows Server 2012 R2 -laitteelle

Jotta Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard- ja Datacenter-versioissa käytettävissä olevia palveluja voidaan käyttää, palvelinlisenssin lisäksi tarvitaan vastaava asiakaslisenssi loppulaitteelle: Windows Server 2012 R2 Device CAL. Tämä antaa käyttöoikeudet tietylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti jne.), joka on rekisteröity siihen.

Microsoftin lisenssinhallinnassa määriteltyjen määräysten mukaisesti Windows Server 2012 R2:n palvelinlisenssi ei sisällä käyttäjäoikeuksia, joten ne on hankittava lisäksi Device CAL:n muodossa. Näin rekisteröityä päätelaitetta voi sen jälkeen käyttää kuka tahansa valtuutettu käyttäjä käyttääkseen Windows Server -toimintoja jossakin näistä versioista.

Windows Server 2012 R2: n laitekohtaisia CAL-ohjelmistoja on saatavana Wiresoftilta kohtuulliseen hintaan käytettynä ohjelmistona - niitä on saatavana myös yksittäin, jotta loppulaitteet voidaan lisensoida joustavasti ja tarpeiden mukaan. Windows Server 2012 R2:n käytetyn ohjelmiston käyttöoikeuslisenssi loppulaitteelle tarjoaa samat toiminnot kuin Microsoftin tavanomaisen volyymilisensointiohjelman kautta uutena tarjottavat Device CAL:t.

Käytä kaikkia Windows Server 2012 R2:n ominaisuuksia käytetyllä laite CAL:llä

Myös aiemmin käytetyllä Device CAL - palvelimella voit käyttää kaikkia Windows Server 2012 R2:n seuraajan, palvelinversion 2012 R2, tarjoamia mahdollisuuksia: Sen lisäksi, että se tukee Windows 8:aa, se on myös pilvipalvelinvalmis, mikä tarkoittaa, että sen avulla voidaan luoda myös pilvipalvelin, jolla voidaan suojata tietoja käyttöoikeuden omaavan päätelaitteen kautta.

Mitä ominaisuuksia ja etuja Windows Server 2012 R2 Datacenter- ja Standard-versiot tarjoavat Device CAL:n kanssa?

Windows Server 2012 R2 on saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina. Ne eroavat toisistaan lähinnä virtualisointiasteen suhteen, mutta toimintojen valikoima on sama.

Windows Server 2012 R2 Standard Edition riittää asiakkaille, jotka eivät käytä virtualisointia tai joilla on vain muutama virtuaalikone, mutta Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot virtualisoidun yksityisen pilviympäristön sekä minkä tahansa määrän virtuaalikoneita Hyper-V-roolissa käytettävällä Windows-palvelimella.

Microsoft Windows Server 2012 R2:n tärkeimpiä uudistuksia ovat verkko-, tallennus- ja hallintatoimintojen lukuisten parannusten ja lisätoimintojen lisäksi parannettu käyttöoikeuksien ja tietojen suojaus - virtuaalisen työpöydän infrastruktuuri mukaan luettuna - sekä palvelinominaisuus IP-osoitteiden hallinta (IPAM) ja moderni käyttöliittymä, joka on optimoitu kosketusnäytöille. Seuraavat toiminnot sisältyvät myös Windows Server 2012 R2:een, jota voidaan käyttää myös käytetyn Device CAL:n kanssa:

 • PowerShell 3.0 järjestelmäasetusten tehokkaaseen hallintaan
 • Uusi tehtävienhallinta tarjoaa enemmän suorituskykyä optimoitujen prosessien avulla
 • IIS (Internet Information Service 8.0), jossa on Extended Validation -varmenteen hallinta
 • SMB 3.0 mahdollistaa entistä nopeamman ja paremman pääsyn tiedostojen jakamiseen
 • Korkeampi virtualisointitaso Hyper-V:n kanssa parantamalla pääsyä virtuaalipalvelimiin RDP:n avulla
 • Etätyöpöytäprotokollan (Remote Desktop Protocol, RDP) kautta tapahtuvat istunnot suoritetaan isäntäkoneen kautta, joten suora RDP-yhteys virtuaalipalvelimeen ei ole enää tarpeen
 • Windows Server 2012 R2:n ja Hyper-V Server 2012 R2:n tuki System Center Virtual Machine Manager 2012 R2:n kautta, jotta molempia järjestelmiä voidaan käyttää rinnakkain
 • VM Generation 2 tukee uutta BIOS-standardia UEFI sekä integroitua Secure Boot -toimintoa
 • Linux-tukea on parannettu, jotta dynaamista muistia voidaan käyttää myös Linux-asiakkaissa
 • Datan deduplikointi myös virtuaalikovalevyillä
 • SSD- ja SATA-levyt on yhdistetty Storage Spaces -tiloihin
 • ReFS (Resilient File System) täydentää NTFS:ää

Microsoftin lisensointijärjestelmä ja Device CAL:t

Windows Server 2012 R2:n julkaisun myötä Microsoft on myös päivittänyt lisensointimalliaan. Versiosta riippuen erotetaan toisistaan muun muassa ytimikohtainen lisensointi, jota varten ei tarvita lisäkäyttölisenssejä, ja palvelinkohtainen lisensointi, johon lisätään yrityksestä riippuva määrä asiakaskäyttölisenssejä (CAL). Pienten ja keskisuurten yritysten kannalta edullisempi ratkaisu on laitteen CAL-koodeilla toteutettu käyttöoikeusvaihtoehto.

Jokaista palvelinlisenssiä täydennetään siis asiakaslisensseillä, kuten Device CAL -lisenssillä, joka antaa päätelaitteelle vastaavat oikeudet, jotta kyseinen käyttäjä voi käyttää Windows Serverin tyypillisiä toimintoja. Windows Server 2012 R2:n asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeuksien lisäksi Device CAL ei sisällä muita ohjelmistoja.

Käytettyjen Device CAL:ien käyttäminen Windows Server 2012 R2 Standard- ja Datacenter-versioiden osalta

Wiresoftin tarjoamat Device CAL: t käytettynä ohjelmistona eivät eroa vastaavista uusista Device CAL:ista, koska ne tarjoavat samat mahdollisuudet käyttää Windows Server 2012 R2 Standard- ja Datacenter-versioiden ominaisuuksia. Siksi käytetyt Device CAL: t ovat monille yrityksille ja organisaatioille edullinen vaihtoehto varustaa päätelaitteet palvelimen käyttöoikeudella. Seuraavassa yleiskatsauksessa luetellaan kaikki käytetyn ohjelmiston edut ja erityispiirteet.

Mitkä CAL-tyypit ovat käytettävissä Windows Server 2012 R2 Standard ja Datacenter Edition -versioissa?

Windows Server 2012 R2:n asiakaskäyttölisensointi on saatavana kahta CAL-tyyppiä:

 • Laite CAL Windows Server 2012 R2:lle - yhdelle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)
 • Käyttäjän CAL Windows Server 2012 R2:lle - yhdelle käyttäjälle

Mitä eroja on Windows Server 2012 R2:n laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-asiakirjojen välillä?

Windows Server 2012 R2:n Device CAL ei eroa toiminnoiltaan ja palveluiltaan vastaavasta User CAL:stä. Ainoa ero on kuitenkin Windows-palvelimen käyttöoikeustyypissä: Device CAL:n avulla käyttöoikeus annetaan yhdelle päätelaitteelle, mutta useat käyttäjät voivat käyttää sitä vuorotellen Windows Server -palveluiden käyttämiseen; tämä voi olla vallitseva tilanne riippuen tietokoneella varustettujen työasemien määrästä ja varustuksesta sekä joidenkin yritysten tyypillisistä työnkuluista - toisin kuin silloin, kun yksittäinen käyttäjä omalla tilillään käyttää pääasiassa täysin eri päätelaitteita.

Esimerkiksi Device CAL:lla varustettu päätelaite voi tarjota enemmän etuja yrityksissä, joissa tehdään vuorotyötä, kun useat työntekijät käyttävät samaa päätelaitetta sähköpostiensa tarkistamiseen jne.; tällöin tarvitaan vähemmän päätelaitteen käyttöoikeuksia. Jos lisensoitu päätelaite on mobiililaite, kuten kannettava tietokone, tabletti tai älypuhelin, käyttäjä voi käyttää Windows-palvelinta sijainnista riippumatta - esimerkiksi kotitoimistossa, matkalla tai muualla. Device CAL tarjoaa siis myös mobiilikäyttömahdollisuuksia.

Mitä eri käyttömahdollisuuksia Windows Server 2012 R2:n Standard- ja Datacenter-versioiden käytetyt laite CAL:t tarjoavat?

Riippuen siitä, onko Windows Server 2012 R2:een asennettu Standard- vai Datacenter Edition -versio, Device CAL tarjoaa myös erilaisia toimintoja: Windows Server 2012 R2:n Datacenter Edition -versiota on mahdollista käyttää Standard Editionin Device CAL:lla, mutta vain Standard Editionin rajoitetut toiminnot ovat käytettävissä. Ainoastaan Datacenter Editionin Device CAL tarjoaa vastaavasti laajennetut ominaisuudet ja toiminnot. Jos Windows Server 2012 R2 Standardin käyttämiseen käytetään Datacenter Editionin Device CAL -palvelinta, vain Standard Editionin toiminnot ovat käytettävissä.

Huomaa Windows Server 2012 R2:n laite CAL:ien versioyhteensopivuus

Windows Server 2012 R2:n Device CAL -palvelun avulla loppulaitteella on käyttöoikeudet vanhempiin Windows Server -versioihin (downgrade) sen lisäksi, että se voi käyttää painoksesta riippuen käytettävissä olevia toimintoja. Sitä vastoin Windows Server 2012 R2 -version Device CAL:ia ei voi käyttää korkeampaan versioon, kuten 2016 (päivitys). Windows Server 2012 R2:n laitekohtaisia CAL-lisenssejä hankkiessaan asiakkaiden on siksi kiinnitettävä huomiota nykyisen palvelinlisenssin ja vaaditun asiakaslisenssin yhteensopivuuteen sekä kyseisessä versiossa käytettävissä oleviin ominaisuuksiin.

Mitä muuta on otettava huomioon, kun ostat käytettyjä Device CAL -palveluohjelmia Windows Server 2012 R2:lle?

Windows Server 2012 R2:n laite CAL lisensoi vain yhden päätelaitteen ja varustaa sen painoksittain määritellyillä käyttöoikeuksilla. Kun rekisteröinti on suoritettu, Device CAL:ia ei voi enää siirtää toiseen päätelaitteeseen. CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa ja käyttää Device CAL: ia User CAL:na.

Tällaiset Microsoftin lisenssinhallinnassa määritellyt CAL-määräykset estävät luvattoman pääsyn Windows Server 2012 R2:een, mikä lisää yritysten tieto- ja viestintäturvallisuutta, sillä sähköpostipalveluihin tai palvelimen tietoihin ei voi päästä käsiksi ilman vastaavaa Device CAL-määräystä.

Johtopäätökset laite CAL:ista

Se, minkä tyyppiset asiakaslisenssit tarjoavat yritykselle enemmän joustavuutta ja ovat siten edullisempi lisensointivaihtoehto, riippuu yksittäistapauksesta. Windows Serveriä käyttävien lisensoitujen päätelaitteiden lukumäärän lisäksi myös käyttäjien määrä on ratkaiseva: jos useat käyttäjät käyttävät Windows Server 2012 R2:ta vuorotellen yhden päätelaitteen kautta oletusarvoisesti, lisensointi Device CAL:ien avulla tarjoaa enemmän etuja.

Ennen kuin teet ostopäätöksen CAL:ista, yrityksen tyypillisten prosessien tarkka tuntemus on siksi paras lähtökohta Windows Server 2012 R2:n CAL-tyypin valinnassa. Kuvatussa tilanteessa lisensointi Device CAL:ien avulla on yritykselle halvempaa kuin lisensointi User CAL:ien avulla, koska asiakaslisenssejä on ostettava vähemmän.

Käytetyt laite CAL:t Microsoft Windows Server 2012 R2:lle Wiresoft-verkkokaupassa

Windows Server 2012 R2 -versioiden käytettyjä Device CAL:eja on saatavana myös yksittäin Wiresoft-verkkokaupasta - Microsoftin lisenssien porrastamista koskevia määräyksiä ei sovelleta tähän; muutoin käytetyillä ohjelmistoilla ei ole mitään haittoja tai rajoituksia uusiin lisensseihin verrattuna - ei ainoastaan siksi, että ohjelmisto ei periaatteessa kulu loppuun, vaan myös siksi, että toiminnallisuudessa ei ole rajoituksia.

Mistä Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Windows Server 2012 R2:n Device CAL:t ovat peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt Windows Server 2012 R2 -versioiden Device CAL -lisenssit ovat Microsoftin lisensointiohjelman alkuperäisiä lisenssejä; ennen kuin Wiresoft myi ne, ne olivat osa yrityksen ostamaa Windows Server 2012 R2 -laitteen tilavuuslisenssiä. Wiresoft osti tämän volyymilisenssin tai yksittäisiä käyttämättömiä laitekäyttöoikeuksia, ja koko volyymilisenssi purettiin yksittäisiksi lisensseiksi. Tuloksena syntyvät yksittäiset Device CAL:t nimetään käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tästä nimityksestä huolimatta niitä voidaan käyttää Windows Server 2012 R2:n käyttöoikeuksiin liittyvien uusien lisenssien tavoin, sillä ne eivät eroa uusista lisensseistä sen enempää toiminnallisuuden rajoitusten kuin käyttöajankaan osalta.

Windows Server 2012 R2:n käytetyt laite CAL:t ostajan vakuutuksella

Wiresoftin käytetyn ohjelmistotarjouksen Device CALs for Windows Server 2012 R2 tarjoaa asiakkaille Windows Server 2012 R2:n turvallisen lisensoinnin! Wiresoftin käytetyt Device CAL:t tarjoavat myös tavanomaisen ostajan turvallisuuden, sillä ne voidaan ladata välittömästi oston jälkeen, mukaan lukien lisenssin välitön aktivointi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko Windows Server 2012 R2:n käytettyjen Device CAL:ien ostaminen tai käyttö laillista?

Wiresoftin asiakkaat voivat luottaa oikeusturvaan ostaessaan käytettyjä Device CAL -palveluita Windows Server 2012 R2:lle ja käyttäessään niitä, sillä ne eivät riko mitään oikeudellisia määräyksiä. Tämä johtuu siitä, että sekä Windows Server 2012 R2:n käytetyt Device CAL:t että muut Wiresoft Shopissa saatavilla olevat asiakaslisenssit ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Siksi käytetyillä CAL-ohjelmakoodeilla käytävä kauppa perustuu voimassa olevaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii käytettyjen Microsoft CAL-ohjelmakoodien myynnin, oston ja myös käytön; tämä on vahvistettu selvästi yhä uudelleen useissa oikeuden päätöksissä.

Lisäksi Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta, koska ne sisältävät täydelliset todisteet kaikista aiemmista ostajista!

Kaikki Windows Server 2012 R2:n laite CAL-ohjelmistojen edut yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin Windows Server 2012 R2:n CAL-käyttäjäoikeudet ovat edullisempi vaihtoehto kuin useimpien perinteisten ohjelmistotoimittajien vastaavat uudet tuotteet - tämä etu koskee myös Microsoft Serverin käytettyjä ohjelmistoja tai muita asiakaslisenssejä.

Koska käytettyjen Device CAL - lisenssien lisensointia ei säännellä muuten usein yleisessä gradussa, voit lisensoida loppulaitteiden tarkan määrän yrityksesi Windows Server -palveluiden todellisen käytön mukaan. Wiresoftin asiakkaat voivat näin ollen myös vähentää päätelaitteiden hankintakustannuksia tämän joustavan asiakaslisensoinnin avulla.

Wiresoftin käytetyt käyttöoikeudet tarjoavat myös erityisen käytännöllisen tavan täydentää omaa ohjelmistovarastoa kohtuulliseen hintaan, koska tarjous kattaa myös useita ohjelmistoversioita. Näin vältetään myös yhteensopivuusongelmat, jotka voivat aiheutua esimerkiksi eri ohjelmistoversioiden rinnakkaiskäytöstä, ja vähennetään näin ollen uuden laitteiston hankintakustannuksia. Windows Server 2012 R2 -versioiden Device CAL:ien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös vastaavat User CAL:t käytettynä ohjelmistona.

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjonta sisältää Microsoft-ohjelmistoja monille muille aloille - kaikilla edellä mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Windows Server 2012 R2:n tai minkä tahansa muun Microsoftin tuotteen laite CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat