Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10081
  • 6VC-02073
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
28,90 € * 30,90 € * (6,47% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x R2 User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS User CAL R2
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Microsoft Windowsin etätyöpöytäpalvelut (RDS) ovat vanhan Terminal Server CAL:n seuraaja. RDS on keskitetty työpöytä- ja sovellusalusta, joka tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja työpöytien toimittamiseen ja hallintaan sekä etätyöntekijöiden yhdistämiseen istuntovirtualisointi- ja Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -tekniikoiden avulla. Näin voit lisätä joustavuutta ja tietoturvaa yrityksessä keskitetyn työpöytäratkaisun avulla ja samalla vapauttaa IT-osastosi työpöytien ja sovellusten hallinnasta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) (RDS) 

Tietosuoja on monivuotinen kysymys, kun kyse on asiakastietojen käsittelystä yrityksessä. Jos yrityksesi käsittelee paljon arkaluonteisia asiakastietoja, voi olla vaikeaa jakaa niitä turvallisesti työntekijöiden kanssa käsittelyä varten. Saatavilla on monia tietoturvaratkaisuja, joista AppLocker-turvakäytäntö, joka sisältyy osoitteeseenWindows 8, ei ole vähäisin. Mikään ei kuitenkaan ole yhtä tehokasta ja halpaa kuin työskentely verkossa etätyöpöytäpalvelun avulla. Aikaisemmin käytettiin päätepalvelimia, joissa työntekijä käytti vain alkeellista päätelaitetta ja kaikki tiedot keskitettiin palvelimelle. Tätä tekniikkaa jalostettiin ja kehitettiin edelleen, joten nykyään työtä tehdään samalla periaatteella, mutta koko homma on entistä halvempaa ja nopeampaa. Jos työntekijä työskentelee verkossa kotoa käsin, ensimmäinen askel on usein turvallinen kirjautumisratkaisu VPN-yhteyden kautta. Tämän jälkeen työntekijä voi aloittaa työnsä, jota varten hän tarvitsee asiakastiedot. Riippuen siitä, millä alalla yrityksesi toimii, näihin tietoihin voi sisältyä erittäin arkaluonteisia tietoja, jotka eivät missään tapauksessa saa joutua vääriin käsiin. Monet yritykset käyttävät etätyöpöytäratkaisuja, kuten tätä, jotta verkossa työskennellessään voitaisiin mahdollisimman hyvin estää tietomurtumat. Tiedot tallennetaan keskitetysti palvelimelle, ja työntekijä kirjautuu Windows-palvelimelle tietokoneella. Kirjautumisen yhteydessä palvelin tarkistaa, onko voimassa oleva lisenssi käytettävissä. Tilaa yksinkertaisesti Microsoft-palvelinlisenssi verkossa ja käytä sitä Microsoft Windows Remote Desktop Service 2012 -lisenssien kanssa, jotka voit myös ostaa meiltä. Voit ostaa lisenssejä työntekijää tai laitetta kohden verkossa, jolloin se tulee sinulle halvemmaksi. Palvelin voi käyttää kumpaakin vaihtoehtoa, sen on vain oltava laillisesti ostettu alkuperäinen lisenssi, kuten ne, jotka voit tilata meiltä nopeasti verkossa.

Kun työntekijä on käynnistänyt tietokoneen, hänen tarvitsee vain muodostaa yhteys palvelimeen käyttämällä Windows -osioon sisältyvää RDS-ohjelmaa. Täällä hän saa näkyviin kaikki työnsä kannalta tärkeät tiedot ja ohjelmat - mutta ilman, että hän tarvitsee siirtää näitä ohjelmia ja tietoja. Ne kaikki pysyvät palvelimella, ja IT-henkilöstö hallinnoi niitä siellä. Tämä helpottaa myös tietotekniikkaosastosi työtä tietojen ja ohjelman ylläpidossa. Kaikki pysyy keskitetysti yhdessä paikassa, ja sitä tarvitsee ylläpitää vain paikallisesti. Päivityksistä tai virheistä johtuvat käyttökatkokset jäävät näin minimiin. Jos virhe tapahtuu, se on korjattava vain yhdessä paikassa. Kun työntekijä kirjautuu takaisin palvelimelle, kaikki on kunnossa ja hän voi jatkaa. Varmuuskopiot voidaan myös tehdä nopeasti, koska vain palvelimen tiedot on varmuuskopioitava. IT-henkilöstölläsi on paljon vähemmän töitä, ja se voi reagoida nopeammin mahdollisiin ongelmiin.

Tilaa joustavat lisenssimallit verkossa

Microsoft on luonut joustavan lisensointimallin Windows -palvelimelle ja Remote Desktop Service -palvelulle. Voit ostaa joko käyttäjä- tai laitekohtaisen lisenssin. Voit tietysti myös yhdistellä eri malleja - mikä sinulle parhaiten sopii.
Tilaamalla edullisen volyymilisenssin verkossa ostat tässä tapauksessa käyttäjäkohtaisen lisenssin meiltä. Tämä on järkevää, jos työntekijöilläsi on pääsy palvelimelle eri paikoista ja/tai eri laitteilla. Jos työntekijäsi käyttävät palvelinta aina samalta laitteelta tai jos useat työntekijät käyttävät samaa tietokonetta, sinun kannattaa mieluummin käyttää laitekohtaista lisenssiä, jonka voit tietenkin ostaa meiltä kohtuulliseen hintaan.

Jos et ole varma, mitä lisenssejä haluat tilata tai jos haluat sekoittaa eri lisenssimalleja, ota yhteyttä palveluhenkilökuntaamme. Autamme sinua mielellämme.

Nopea toimitus RDS Cals

Älä anna pitkän postireitin estää sinua. Viimeistään 24 tunnin kuluttua verkko-ostoksestasi saat meiltä sähköpostiviestin, jossa on lisenssitietosi. Tämän jälkeen lisenssi on heti käyttövalmis. Tämä antaa sinulle joustavuutta, vaikka huomaisitkin, että liiketoimintasi laajenee. Tilaa vain nopeasti uudelleen verkossa ja jatka työskentelyä odottamatta pitkään. Meiltä saat myös vain alkuperäisiä lisenssejä Microsoftin tuotteisiin. Olemme tietysti paikalla myös oston jälkeen, jos sinulla on vielä kysyttävää. Joko sähköpostitse, puhelimitse tai nopeisiin, lyhyisiin kysymyksiin online-chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat