Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10431
 • R18-05767
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
93,90 € * 102,90 € * (8,75% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x Device CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Terminalserver ei yhteensopiva(RDS CAL  view)


Standard- tai Datacenter-edition Microsoft Windows Server 2019 -versiossa tarvitaan Server-ydinten lisenssien lisäksi asiakaslisenssi jokaista päätelaitetta varten, jonka kautta Server-palveluja käytetään: Tätä tarkoitusta varten on olemassa Windows Server 2019 Device CALtämä antaa tietylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone jne.), joka on rekisteröity tätä tarkoitusta varten, vastaavat käyttöoikeudet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"

osta 5 Pack Device CAL Microsoft Windows Server 2019 -laitteelle käytettynä

Microsoft Windows Server 2019 -palvelimen Standard- tai Datacenter Edition -versiossa tarvitaan palvelinytimien lisenssien lisäksi asiakaskäyttölisenssi jokaista päälaitetta varten, jonka kautta palvelinpalveluja käytetään: Tätä tarkoitusta varten on olemassa Windows Server 2019 Device CAL, jolla tietty tähän tarkoitukseen rekisteröity tietokone (PC, kannettava tietokone jne.) saa vastaavat käyttöoikeudet.

Windows 2019 Server Standardin tai Datacenterin ydinlisenssit eivät sisällä käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen Device CAL -lisenssin muodossa; jokainen käyttäjä, jolla on oikeus käyttää sillä varustettua päätelaitetta, voi käyttää sitä Windows Serverin käyttöön.

Käytetyt Device CAL:t Windows Server 2019:lle ovat Wiresoftilta saatavissa paitsi edullisemmin kuin ohjelmistokaupan uutena tarjoamat asiakaslisenssit, myös yksitellen eikä asteikoittain. Näissä käytetyissä Device CAL -lisensseissä on samat toiminnot kuin Microsoftin virallisessa volyymilisensointiohjelmassa saatavilla olevissa Device Client Access Licences for Windows Server 2019 -lisensseissä.

Käytä kaikkia MS Windows Server 2019:n toimintoja käytetyn Device CAL:n avulla

Windows Server 2019 perustuu Windows 10:een, ja se tarjoaa monia uusia toimintoja sekä Standard- että Datacenter-versiossa, erityisesti pilvipohjaisten sovellusten käyttöä varten. Integroitu SDN (Software Defined Networking) tarjoaa mahdollisuuksia paitsi fyysisten verkkolaitteiden, kuten reitittimien ja kytkimien, myös virtuaalisten verkkolaitteiden, kuten yhdyskäytävien, keskitettyyn konfigurointiin ja dynaamiseen hallintaan. Lisäksi Windows Server 2019:n avulla kahden verkon peering on mahdollista, jolloin ne ovat lähes saumattomasti yhteydessä toisiinsa. Muita mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka ovat myös käytettyjen laitteiden CAL-käyttäjien käytettävissä, ovat muun muassa:

 • Salatut verkot ja Datagram Transport Layer Security (DTLS) turvalliseen salaukseen virtuaaliverkoissa
 • Hyper-Converged Infrastructure (HCI) vähentää monimutkaisuutta ja yksinkertaistaa IT-infrastruktuurin käyttöönottoa
 • Linuxin optimoitu käyttö suojattujen VM:ien kanssa
 • Kubernetes-säiliöpalvelut
 • Advanced Threat Protection hyökkäysten varhaiseen havaitsemiseen ja arkaluonteisten tietojen suojaamiseen
 • Storage Spaces Direct tarjoaa paikallisten palvelinten tietovarastojen yhdistämisen virtuaaliseksi klusteriksi
 • Storage Replica vähentää tietojen häviämistä tiedostojärjestelmätasolla
 • Katastrofivalmius minimoi myös käyttökatkokset

Tärkeimmät faktat käytetyistä Device CAL:ista Windows Server Standard ja Datacenter Edition 2019 -versioille yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin Device CAL -ohjelmistolla on käytettynä ohjelmistona samat käyttöoikeusvaihtoehdot, jotta se voi käyttää molemmissa Windows Server 2019 -versioissa käytettävissä olevia toimintoja: Tämä tarjoaa erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille ja organisaatioille edullisen vaihtoehdon varustaa työntekijät Windows Server -käyttöoikeuksilla päätelaitteisiin myös siksi, että se mahdollistaa räätälöidyn lisensoinnin.

Tietoa Windows Server 2019:n lisensoinnista CAL:ien avulla

Standard- ja Datacenter-versioiden osalta Microsoft Licence Management tarjoaa vaihtoehtoisen vaihtoehdon lisensoida Windows Server 2019 yksittäisten ytimien/prosessoriytimien mukaan; tällöin tätä on täydennettävä loppulaitteiden (tai käyttäjien) lisensoinnilla tai. Tämä johtuu siitä, että palvelinlisenssiin sisältyvät CAL-lisenssit on tarkoitettu yksinomaan järjestelmänvalvojille eikä Windows-palvelinpalveluiden tavanomaiseen käyttöön, joten kukin yksittäinen päätelaite tarvitsee tätä varten vastaavan käyttöoikeuskirjan (Device CAL). Tämän Device CAL: n on vastattava samaa tai korkeampaa Windows-palvelinversiota - lisätietoja skenaarioista jäljempänä.

Näin ollen vain tämä laitekohtainen asiakaskäyttölupa oikeuttaa käyttäjän käyttämään version 2019 Windows Server -toimintoja Windows-käyttöjärjestelmällä varustetussa päätelaitteessa. Windows Server 2019:n asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeuksien lisäksi CAL ei sisällä muita ohjelmistoja, jotka on ensin asennettava.

Mitkä ovat Windows Server 2019 Standard- ja Datacenter Edition -versioiden Device CAL:ien edut?

Ensinnäkin Windows Server 2019: n CAL-pohjainen lisensointi mahdollistaa joustavan ja tarpeisiin perustuvan oikeuksien hallinnan kyseisille tietokoneille. Erityisesti käytetyt laitteiden käyttöoikeudet tarjoavat pk-yrityksille edullisemman vaihtoehdon Windows Server -palveluiden käyttöön: Tämä johtuu siitä, että skaalautumiseen liittyviä rajoituksia ei ole, joten asiakaskäyttölisenssejä on ostettava vain niin monelle työntekijälle kuin on tosiasiallisesti tarpeen. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Windows Server 2019:lle yhteensä kahdenlaisia CAL-tyyppejä:

 • Laite CAL Windows Server 2019:lle: tämä antaa erilliselle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) palvelimen käyttöoikeudet
 • Käyttäjän CAL Windows Server 2019:lle: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet erityiselle käyttäjälle

Käyttäjän CAL- ja laitteen CAL-ohjelmia on myös mahdollista käyttää rinnakkain.

Huomaa Windows Server 2019:n laite CAL:ien versioyhteensopivuus!

Windows Server 2019:n Device CAL -palvelu ei ainoastaan anna Windows Server 2019:n käyttöoikeuksia päätelaitteelle, vaan se sisältää myös käyttöoikeudet vanhempiin versioihin, kuten 2016:een (downgrade). Tämä antaa Server Device CAL 2019 -laitteelle etulyöntiaseman vanhempiin Device CAL -versioihin nähden, jotka koskevat Windows Server 2019:n aiempaa versiota, koska tällaisella versiolla ei voi käyttää Windows Server 2019 -versiota (päivitys). Vaikka Windows Serverille ei tällä hetkellä olekaan olemassa vuoden 2019 versiota uudempia Device CAL:eja, on silti aina kiinnitettävä huomiota palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssin yhteensopivuuteen.

Mikä muu on tärkeää, kun Windows Server 2019 lisensoidaan käytetyn Device CAL:n avulla?

Kuten jo mainittiin, Device CAL antaa Windows Server 2019:n käyttöoikeudet vain yhdelle päätelaitteelle (laite). Kun CAL on rekisteröity juuri tähän laitteeseen, lisenssiä ei voi enää siirtää toiseen tietokoneeseen. CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa ja käyttää Device CAL:ia User CAL:na. Laite CAL:ien ja laite CAL:ien käyttö rinnakkain Windows Server 2019:n käytössä on kuitenkin sallittua.

Näiden Microsoftin CAL-lisensointijärjestelmän säännösten tarkoituksena on estää Windows Server 2019:n epäasianmukainen käyttö. Näin ollen ne tarjoavat yritykselle ja sen tiedoille paremman turvallisuuden, sillä luvattomat tai kolmannen osapuolen päätelaitteet eivät pääse käsiksi tietoihin.

Mitä eroja on Windows Server 2019:n Device CAL:n ja User CAL:n välillä?

Windows Server 2019:n Device CAL ei toiminnallisuuden osalta yleensä eroa User CAL:stä. Kummallakin on kuitenkin tyypillisiä etuja, jotka johtuvat siitä, minkälainen pääsy Windows Server -käyttöoikeuteen on: Tässä yhteydessä merkitystä on yrityksen työasemien lukumäärällä sekä työnkululla, jossa Windows-palvelinta käytetään: Joissakin pk-yrityksissä useat työntekijät käyttävät vuorotellen yhtä päätelaitetta, esimerkiksi vuorotyössä, Windows-palvelimen käyttöön, kun taas toisissa työympäristöissä käyttäjät käyttävät vuorotellen täysin eri päätelaitteita tähän tarkoitukseen.

Näin ollen kaikki työntekijät, joilla on siihen mahdollisuus tai lupa, voivat käyttää palvelinta yhdellä Windows-käyttöoikeudella varustetulla päätelaitteella: Jos lisensoitu päätelaite on kannettava tietokone tai tabletti, työntekijä voi käyttää Windows-palvelinta myös paikallisesti itsenäisesti - esimerkiksi tien päällä tai kotitoimistossa. Device CAL -laitetta voidaan siis käyttää myös liikkeellä ollessa.

Johtopäätökset laite CAL:ista

Se, minkälainen Windows Server 2019 -palvelimen asiakaskäyttölisenssi tarjoaa enemmän etuja yrityksen käytössä, vaihtelee siis tapauskohtaisesti. Windows-palvelinta käyttävien työntekijöiden määrällä on tässä yhteydessä merkitystä suhteessa siihen, minkälainen käyttötapa vallitsee nykyisten päätelaitteiden kautta: kun suurin osa käyttää Windows-palvelinta vuorotellen tietyllä mobiilipäätelaitteella tai erillisellä laitteella, Device CAL tarjoaa enemmän etuja.

Se, tarjoaako Windows Server 2019:n Device CAL enemmän sovellusmahdollisuuksia kuin User CAL, käy ilmi yrityksen tyypillisestä työnkulusta. Tämän tietämyksen pitäisi olla pohjana CAL-lisenssin valinnalle, kun hankitaan sopivia Windows Server 2019 -asiakaskäyttölisenssejä.

Microsoft Windows Server 2019:n käytetyt Device CAL:t ovat saatavilla myös Wiresoft-verkkokaupasta yhdellä lisenssillä

Windows Server 2019:n käytettyjä Device CAL:itä on saatavana Wiresoftin verkkokaupasta jo yhdestä asiakaskäyttöluvasta alkaen - mitään Microsoftin volyymilisenssivaatimuksia ei siis sovelleta. CAL:n merkitseminen "käytetyksi" ei merkitse mitään yleistä haittaa käytettävyydelle, eikä ainoastaan siksi, että ohjelmisto ei periaatteessa voi kulua loppuun.

Tietoa Windows Server 2019:n Device CAL:ista käytettynä ohjelmistona - Wiresoftilta

Kaikki Wiresoftin käytettynä tarjoamat Windows Server 2019:n Device CAL:t ovat työntekijöiden alkuperäisiä käyttöoikeuksia, koska ne ovat saatavilla myös Microsoftin lisenssiohjelmassa; toisin kuin tällaiset, ne olivat osa Windows Server 2019:n Device Volume Licence -lisenssiä, jonka asianomainen edellinen ostaja, yleensä yritys, omisti ensin. Laitteen käyttöoikeudet, joita tämä ostaja ei tarvinnut, tai koko laitteen volyymilisenssi myytiin edelleen Wiresoftille, ja volyymilisenssi jaettiin yksittäisiin lisensseihin. Näin luotuja yksittäisten laitteiden käyttöoikeuksia kutsutaan käytetyiksi ohjelmistoiksi. Vaikka nämä Device CAL -lisenssit on merkitty "käytetyiksi lisensseiksi", niitä voidaan käyttää täysin Windows Server 2019 -käyttöoikeuksiin, koska ne eivät toiminnallisuudeltaan eivätkä käyttöiältään eroa käyttöoikeuksista, joita ei ole koskaan käytetty.

Käytetty laiteohjelmisto Windows Server 2019:n CAL-ohjelmistoja varten Buyer Assurance -palvelun kanssa

Laite CAL:t Windows Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona eivät ainoastaan tarjoa Wiresoftin asiakkaille edullista vaihtoehtoa Windows-palvelinlisensointiin, vaan ne ovat myös turvallisia ja laillisia! Jokainen yksittäinen Device CAL for Microsoft Windows Server 2019 tarjoaa sinulle asiakkaana tavanomaisen ostajan turvallisuuden välittömän latauksen kautta, mukaan lukien lisenssin välitön aktivointi mukana toimitetulla lisenssiavaimella.

Ovatko käytetyn Device CAL -laitteen osto ja käyttö Windows Server 2019:lle laillista?

Windows Server 2019:n Device CAL:t, mutta myös kaikki muut Wiresoftilta ostettavat käyttöoikeudet, ovat peräisin yrityksen tai organisaation lisenssivarastosta. Tästä syystä sekä CAL:ien myynti että osto kuuluvat sovellettavan lainkäyttövallan piiriin, joka nimenomaisesti sallii Microsoftin käytetyillä ohjelmistoilla käytävän kaupan, ja useat tuomioistuinten päätökset ovat myös selvästi vahvistaneet tämän.

Sinulle asiakkaana käytettyjen Windows Server 2019 -laite CAL: ien ostaminen ja niiden käyttö tarjoaa näin ollen oikeusturvaa, sillä Wiresoft tai sinä ostajana tai käyttäjänä et riko mitään lakisääteisiä säännöksiä. Wiresoftin käytetyt CAL:t ovat myös tilintarkastussuojattuja, koska ne sisältävät täydelliset todisteet kaikista edellisistä ostajista!

Yhteenveto Wiresoftin eduista, kun ostat käytettyjä Device CAL -palveluita Windows Server 2019:lle

Wiresoftin Windows Server 2019:n käytetyt Device CAL:t tarjoavat sinulle edullisen vaihtoehdon monille muiden ohjelmistotoimittajien tarjouksille - tämä koskee myös muita käyttöoikeuksia

Kuten jo mainittiin, ostohetkellä ostettavien Device CAL:ien vähimmäismäärää koskevia rajoituksia ei myöskään ole, joten asiakaskäyttölisensseihin ei sovelleta mahdollista joustamatonta liukuvaa asteikkoa. Näin Wiresoftin asiakkaat voivat myös vähentää palvelinkäyttöoikeuksien lisensointikustannuksia, koska he lisensoivat vain Windows Server -palveluiden todellisen käytön.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät Windows Server 2019:n Device CAL:ien käytettyjen ohjelmistojen käyttöoikeuksien lisäksi myös User CAL:eja - ja myös muiden Windows Server -versioiden asiakaskäyttölisenssejä sekä muita palvelinohjelmistolisenssejä, mukaan lukien kussakin tapauksessa tarvittavat käyttöoikeudet. Näin voit täydentää myös muiden alojen ohjelmistovarastojasi edullisesti Wiresoftin käytetyillä lisensseillä ja välttää näin lisäkustannuksia uudesta laitteistosta sekä yhteensopivuusongelmat, joita epäyhtenäiset ohjelmistoversiot voivat aiheuttaa.

Device CAL:ien ja palvelinohjelmistojen lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös muita Microsoftin ohjelmistotuotteita - kaikilla Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjoamilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019:n tai jonkin muun Microsoft-tuotteen Device CAL:ista, voit käyttää asiantuntevia neuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat