Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10082
  • 6VC-02071
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
28,90 € * 30,90 € * (6,47% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x R2 Device CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS Device CAL R2
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Microsoft Windowsin etätyöpöytäpalvelut (RDS) ovat vanhan Terminal Server CAL:n seuraaja. RDS on keskitetty työpöytä- ja sovellusalusta, joka tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja työpöytien toimittamiseen ja hallintaan sekä etätyöntekijöiden yhdistämiseen istuntovirtualisointi- ja Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -tekniikoiden avulla. Näin voit lisätä joustavuutta ja tietoturvaa yrityksessä keskitetyn työpöytäratkaisun avulla ja samalla vapauttaa IT-osastosi työpöytien ja sovellusten hallinnasta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)

RDS tarjoaa helpon tavan antaa organisaatiosi työntekijöille turvallinen tapa käyttää yrityksen tietoja. Perinteiset päätelaitteiden palvelimet korvaavat Remote Desktop Services -palvelimet tarjoavat keskitettyä virtualisointia Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -teknologian avulla. Tämä tarkoittaa, että IT-osaston tarvitsee ylläpitää vain yhtä palvelinta. Microsoftin palvelimella on mahdollista luoda eri käyttäjille erilaisia profiileja, jotka näytetään käyttäjän lisenssin mukaan. Käyttäjät käynnistävät tietokoneillaan normaalin Windows-sivuston, mutta kaikki tiedot ovat palvelimella. Käyttäjät kirjautuvat palvelimelle ohjelman kautta ja näkevät Standard-työpöydän sellaisena kuin se on saatavilla palvelimella. Tästä lähtien käyttäjä työskentelee vain tässä virtuaaliympäristössä ilman, että tietoja siirretään palvelimelta käyttäjän tietokoneelle. Asiakastietoja ei enää tarvitse säilyttää käyttäjän tietokoneella, mikä on aina riski, vaan ne säilytetään vain palvelimella, ja käyttäjä näkee ne virtualisoinnin avulla. Jos ympäristössä on ongelma, koko IT-osastoa ei tarvitse kutsua koolle tai muita resursseja ei tarvitse estää. Koska kyseessä on vain virtuaaliympäristö, ongelma on korjattava vain palvelimella. Kun käyttäjät kirjautuvat takaisin sisään, he näkevät päivitetyn, virheettömän käyttöliittymän ilman odottelua. On myös pienempi riski, että ohjelmistopäivitykset (mukaan lukien Windows:n omat päivitykset) aiheuttavat ongelmia. Windows Remote Desktop Services tarjoaa vain vähän hyökkäyspintaa, sillä monille työntekijöille on ylläpidettävä vain yhtä ympäristöä, mikä vähentää vaivaa ja tehostaa kaikkien työtä.

Etätyöpöytäistunnon isäntä, johon yhteys muodostetaan, päättää kunkin käyttäjän osalta, tarvitaanko virtuaalisen työpöydän katseluun lisenssi ja jos tarvitaan, mikä lisenssi. Se pyytää lisenssiä, ja kun käyttäjä tai laite on saanut lisenssin, käyttäjä voi aloittaa työskentelyn.

Ostatko lisenssin käyttäjä- tai laitekohtaisesti?

Lisenssimallit ovat niin joustavia kuin tarvitset. Jos työntekijäsi ovat usein liikkeellä tai työskentelevät eri laitteilla, käyttäjä-CAL eli käyttäjäkohtainen lisenssi on hyvä valinta. Jos tietokoneet ovat yhteiskäytössä, kun useat käyttäjät jakavat tietokoneen tai jos käyttäjää kohden käytetään vain yhtä laitetta, kannattaa valita mieluummin Device-CAL, eli laitepohjainen lisenssi. Jos et ole varma, mikä on paras malli sinulle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Palveluhenkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Laskemme sinulle halvemman mallin, koska ehkä lisenssien yhdistelmä on järkevä. Riippuen siitä, miten yrityksesi eri osastot työskentelevät, voi olla parempi, että käyttäjäkohtaiset lisenssit ovat yhdessä paikassa ja laitekohtaiset lisenssit toisessa paikassa.

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 DEVICE CAL

Tässä tarjottu laitelisenssi oikeuttaa tietokoneen muodostamaan yhteyden Microsoftin palvelimeen ja käyttämään sen tarjoamia palveluja. Jos käyttäjät joutuvat käsittelemään erityisen arkaluonteisia tietoja, työpöydän virtualisointi on hyvä idea. Jokainen käyttäjä työskentelee suojatussa ympäristössä, ja hallinto vapauttaa IT-osastosi.

Jos tarvitset käyttöluvan, löydät ratkaisun täältä.

Osta Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) on vanhan Terminal Server CAL:n seuraaja. RDS on keskitetty työpöytä- ja sovellusalusta, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja työpöytien toimittamiseen ja hallintaan sekä etätyöntekijöiden yhdistämiseen istuntovirtualisointi- ja Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -tekniikoiden avulla. Näin voit lisätä joustavuutta ja tietoturvaa yrityksessä keskitetyn työpöytäratkaisun avulla ja vapauttaa IT-osastosi työpöytien ja sovellusten hallintaan.

Osta Device CAL tai User CAL Windows RDS-palvelimelle?

Jos haluat ostaa CAL:n Windows RDS-palvelinta varten, voit valita Device-CAL:n ja User-CAL:n välillä. Kuten nimestä voi päätellä, Device-CAL on osoitettu laitteelle, kun taas User-CAL on henkilökohtainen lisenssi. Device-CAL on edullinen yrityksille, joiden työntekijät työskentelevät vain yhdellä työasemalla tai yhdellä tietokoneella tai jopa jakavat tietokoneen useiden työntekijöiden kanssa. User-CAL puolestaan sopii työntekijöille, jotka työskentelevät eri paikoissa tai eri laitteilla ja joiden on oltava yhteydessä verkkoon jokaisen laitteen kanssa.

Palveluhenkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Device-CAL -palvelua koskeviin kysymyksiin. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat