Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10441
 • 6VC-03222
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
170,90 € * 188,90 € * (9,53% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x Device CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS Device CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Jotta Windows Server 2016:n Remote Desktop Services (RDS) -palveluita voidaan käyttää, tarvitaan jokaiselle käyttäjälle vastaava RDS Client Access Licence (RDS CAL), jotta yritysverkossa olevia Windows-ohjelmia jne. voidaan käyttää paikallisesti ja itsenäisesti. Windows Serverin tavanomainen CAL ei kata näitä oikeuksia. Yksi mahdollisuus ovat etätyöpöytäpalveluiden laite CAL:t, jotka säätelevät tietyn rekisteröidyn päätelaitteen (laitteen) käyttöoikeuksia etätyöpöytäistuntoa varten.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"

5 Pack - Device CALs for Remote Desktop Services for Windows Server 2016 -laitteille ostaa käytettynä

Jotta Windows Server 2016:n RDS-palveluja (Remote Desktop Services) voidaan käyttää, jokaiselle käyttäjälle tarvitaan vastaava RDS Client Access Licence (RDS CAL), jotta hän voi käyttää Windows-ohjelmia jne. yritysverkossa paikallisesti ja itsenäisesti. Windows Serverin tavanomainen CAL ei kata näitä oikeuksia. Yksi mahdollisuus on etätyöpöytäpalveluiden laite CAL:t, jotka säätelevät tietyn rekisteröidyn päätelaitteen (laitteen) käyttöoikeuksia etätyöpöytäistuntoa varten. Wiresoftin RDS Device 2016 CAL -lisenssit ovat edullisempia kuin perinteisten lisenssinantajien RDS CAL -lisenssit, ja ne tarjoavat samat toiminnot kuin Microsoftin virallisessa Windows-palvelimen lisensointiohjelmassa määritellyt Remote Desktop Services -palveluiden asiakaslisenssit.

Mitkä ovat RDS CAL -palvelun edut Windows Server 2016:ssa?

Etätyöpöytäpalvelut - aiemmissa versioissa terminaalipalvelut - on oma palvelinrooli käyttäjille, jotka käyttävät Windows Server 2016:n tai muiden palvelinversioiden palveluita jne. ilman, että vastaavat Windows-ohjelmat on asennettu paikalliseen koneeseen. RDS 2016:n CAL:t säätelevät tätä käyttöä, ja ne asetetaan lisensoidun päätelaitteen saataville vastaavan Windows Serverin kautta isäntänä etätyöpöytäistunnon yhteydessä. Jokainen käyttäjä, joka käyttää PC:tä tai kannettavaa tietokonetta jne., jolla on vastaava asiakaslisenssi - eli RDS Device CAL - voi käyttää sitä paikallisesti itsenäisesti (etänä), mutta myös yritysverkossa Internet-yhteyden kautta.

Windows Server 2016 -palvelun etätyöpöytäpalvelun laite CAL:ien edut käyttäjille

Jokainen käyttäjä, joka käyttää rekisteröityä päälaitetta, jossa on Windows Server 2016:n RDS Device CAL, voi käyttää standardoitua Windows-työympäristöä jokaisessa istunnossa. Etätyöpöytäistunnon aikana Windows-ohjelmat suoritetaan isännän kautta vastaavalla palvelimella; tämä tapahtuu erillään muista asiakasyhteyksistä, joten käyttäjä näkee vain oman istuntonsa.

RDS Device CAL 2016 -palvelun avulla käyttäjät voivat käyttää myös vanhempia päätelaitteita, joiden laitteisto tai suorituskyky on heikompi, koska ne käyttävät Windows-palvelimen tehoa etätyöpöytäpalvelujen kautta; päätelaitteiden Remote Desktop Service CAL 2016 -palveluiden ansiosta tehokkaamman laitteiston hankkiminen on tarpeetonta.

RDS CAL -palveluiden edut Windows Server 2016:een järjestelmänvalvojille

Sen lisäksi, että RDS Device (ja User) CAL 2016 -palveluiden edut ovat käyttäjille, ne tarjoavat myös monia käytännön toimintoja järjestelmänvalvojille, sillä ne tehostavat kaikkien käyttäjien hallintaa huomattavasti: Windows-ohjelmistoja voidaan siten tarjota ja hallita keskitetysti yritysverkossa sen sijaan, että ne asennettaisiin jokaiseen yksittäiseen päätelaitteeseen. Tämä tapahtuu yksinomaan Windows-palvelimen kautta, jossa se on ja jota myös päivitetään tarvittaessa.

RDS Device CAL:t määrittelevät myös lisensoidun päätelaitteen oikeudet, jotta valtuutetut käyttäjät voivat käyttää palvelinta vain vastaavilla käyttöoikeusasetuksilla. Windows Server 2016:n RDS Device CAL -palveluiden avulla työasemien ylläpitoon ja käyttöön liittyvä työmäärä vähenee merkittävästi.

Teknisiä tietoja Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalvelun laite CAL:ista

RDS Device CAL:ien käyttöönotto tai käyttö etäyhteyksiä varten Windows-palvelimeen sisältää useita toimintoja; lisäksi on kiinnitettävä huomiota CAL:n ja palvelimen yhteensopivuuteen.

Etätyöpöytäpalveluiden palvelinroolit

Windows Server 2016:n RDS:n laite- (ja käyttäjä-) CAL:t sisältävät useita rooleja, jotka yhdessä mahdollistavat Windows-ohjelmien jne. käytön lisensoidulle loppulaitteelle tai käyttäjälle:

 • Remote Desktop Licensing Managerin avulla RDS:n käyttöä päätelaitteessa, jossa on palvelimen Device CAL, säännellään tai asetetaan saataville.
 • Etätyöpöytäistunnon isäntä hallinnoi kunkin istunnon osalta päätepisteelle (tai käyttäjälle) tarjottuja työpöytiä tai ohjelmia.
 • Etätyöpöytäyhteyksien välittäjä tarjoaa RDS-yhteyden istuntoa varten, ja jos yhteys katkeaa istunnon aikana, se myös muodostaa yhteyden uudelleen.
 • Etätyöpöytäyhdyskäytävän avulla voidaan hallita pääsyä päätelaitteen kautta Windows-työpöydälle julkisessa verkossa.
 • TheWeb Access for Remote Desktop Services tarjoaa tietyille käyttäjille tai ryhmille pääsyn RDS CAL:n kautta verkkoportaalin kautta.

Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalvelun laite CAL:ien yhteensopivuus versioiden kanssa

Jokaisen RDS CAL:n - olipa se sittenloppulaitteelle tai käyttäjälle - on oltava yhteensopiva sen Windows Server -version kanssa, johon se on liitetty. Windows Server 2016:n RDS-CAL:ien osalta tämä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää Windows Server 2016:een TAI vanhempaan Windows Server -versioon (downgrade). RDS-CAL 2016 -palvelinta ei kuitenkaan voi käyttää Windows Serverin korkeamman version käyttämiseen. Tämä edellyttää vastaavaa CAL-versiota etätyöpöytäpalveluista.

Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalveluiden laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-korttien vertailu

Periaatteessa, kuten edellä on jo todettu, sovelletaan seuraavaa: tietyn Microsoft Server -ohjelmiston, kuten version 2016, käyttöönotto on erillään sen todellisesta käytöstä - tätä varten tarvitaan aina jompikumpi kahdesta vastaavasta asiakaslisenssistä. Microsoft säätelee Windows Serverin käyttöoikeuksia omassa lisensointijärjestelmässään, joka perustuu Client Access Licences -lisensseihin eli CAL-lisensseihin.

Windows-palvelimen perinteisten käyttöoikeuksien lisäksi tarvitaan laite- tai käyttäjä-calit myös etätyöpöytäpalveluihin, jotta Windows-palvelimelle on myös paikallisesti riippumaton etäyhteys verkon kautta. RDS CAL -järjestelmä tarjoaa palvelimen ylläpitäjille käyttöoikeuksien eriytetyn hallinnan lisäksi myös lisäturvaa, sillä ulkomaiset käyttäjät tai rekisteröimättömät päätelaitteet, joilla ei ole tätä käyttöoikeutta (RDS Device CAL), eivät pääse käyttämään käytettävissä olevia palvelinpalveluja tai tietoja.

Microsoft tarjoaa Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalveluihin kahta erilaista CAL-tyyppiä:

 • Device CAL for RDS: tämä antaa käyttöoikeudet tietylle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin)
 • User CAL for RDS: tämä antaa tietylle käyttäjälle käyttöoikeudet

Etätyöpöytäpalveluiden 2016 Device CAL:n tyypilliset ominaisuudet

RDS Device CAL on voimassa vain yhdelle, sille rekisteröidylle päätelaitteelle. Etätyöpöytäpalveluiden Device CAL -palvelun avulla jokainen etätyöpöytäistunto hallitsee Windows-palvelimen tai -isännän käyttöoikeuksia. Jokainen työntekijä, joka käyttää PC:tä, kannettavaa tietokonetta jne., joka on varustettu RDS Device CAL:lla, voi käyttää Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalveluita. Kannettavien tietokoneiden, tablettien tai muiden mobiililaitteiden osalta, joita voidaan käyttää paikasta riippumatta, RDS Device CAL tarjoaa sen edun, että käyttäjällä on mahdollisuus käyttää RDS:ää yrityksen toimipaikassa, tien päällä tai kotitoimistossa.

Kun asiakastietokoneen ja päätelaitteen välinen yhteys muodostetaan ensimmäisen kerran, kullekin lisensointitilassa olevalle laitteelle myönnetään väliaikainen käyttöoikeus. Kun etätyöpöytäistunto muodostaa toisen kerran yhteyden palvelimeen isäntänä, laitteelle myönnetään pysyvä Device RDS CAL -palvelu - jos sellainen on saatavilla Remote Desktop Licensing Managerissa.

Kaikki Windows Server 2016:n RDS Device CAL:ien ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

 • Device CAL on aina fyysisesti määritetty tietylle päätelaitteelle eikä tietylle käyttäjälle
 • Kukin RDS Device CAL seurataan lisenssipalvelimella,
 • riippumaton Active Directory -rekisteröinnistä
 • Loppulaitteiden väliaikaiset RDS CAL:t ovat voimassa 52-89 päivää
 • Kussakin tapauksessa määriteltyä Device CAL:ien määrää ei voi käyttää liikaa

Päätelmä

Edellä esitetyn perusteella vastaus kysymykseen, minkä tyyppinen etäpöytäpalvelu CAL tarjoaa yritykselle enemmän etuja, riippuu yksittäistapauksesta. Päätös RDS-asiakaskäyttölisensointimuodosta on tehtävä ennen ostoa, koska Device CAL:n muuttaminen User CAL:ksi tai päinvastoin ei ole mahdollista jälkikäteen. RDS Device CAL:n hankinnassa työntekijöiden ja työasemien määrällä on merkitystä: kun useat työntekijät käyttävät samaa päätelaitetta tai työskentelevät pääasiassa paikallaan, RDS Device CAL tarjoaa suuremman edun.

Osta Microsoft Device CALs for Remote Desktop Services 2016 edullisesti yksittäislisenssinä Wiresoftilta verkkokaupastamme

Windows Server 2016:n RDS Device CAL:t ovat jo saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta yksittäislisensseinä - käytettynä ohjelmistona ne ovat myös erityisen edullisia ilman käytettävyyden haittoja.

Mitä käytetään Windows Server 2016:n RDS Device CAL -palvelimissa?

Wiresoft-verkkokaupassa tarjotut Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalveluiden Device CAL -lisenssit ovat tyypillisiä käyttöoikeuksia, ja ne ovat peräisin vastaavasta loppulaitteiden volyymilisenssistä, jonka yritys on aiemmin ostanut. Wiresoft osti kaikki loppulaitteiden käyttöoikeudet, joita ei tarvittu, tai jopa koko volyymilisenssin, jolloin volyymilisenssi jaetaan ja tarjotaan kaupassa RDS Client Access Individual Licences for Devices -nimellä.

Jakamalla ja myymällä näitä CAL-ohjelmia eteenpäin ne merkitään käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä ei tarkoita RDS Device CAL -laitteen toimintojen yleistä kulumista eikä niiden käytettävyyden rajoittamista toimintojen tai keston osalta.

Minkälaisen tietoturvan tarjoavat Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalveluiden laite CAL:t käytettynä ohjelmistona?

Wiresoftilla käytettyjen RDS CAL:ien ostaminen ei ole vain halvempaa asiakkaille, vaan myös turvallista! Microsoft Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalveluiden yksittäisen käyttäjän CAL-lisenssi ei ole saatavana ainoastaan halvemmalla kuin vastaavat uudet tuotteet, vaan se tarjoaa myös ostajalle turvaa välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin mukana toimitetun voimassaolevan lisenssiavaimen avulla.

Wiresoftin tarjoamat Windows Server 2016:n RDS Device CAL:t ovat peräisin yksinomaan EU:ssa sijaitsevien yritysten tai organisaatioiden lisenssivarastoista, joten näihin liiketoimiin sovelletaan EU:n lainsäädäntöä. Tämä tarkoittaa sitä, että sekä RDS- tai muiden Microsoftin asiakaslisenssien ostaminen käytettynä ohjelmistona että niiden käyttö asiakkaidemme hyväksi on laillisesti suojattua eikä näin ollen merkitse lain säännösten rikkomista, koska RDS-lisenssien myynti tai ostaminen sekä käyttö on laillisesti sallittua, mikä on vahvistettu selvästi useissa eri oikeuden päätöksissä kerta toisensa jälkeen.

Edut, joita saat Device CAL -palveluista Remote Desktop Services 2016:lle käytettynä ohjelmistona

Wiresoft tarjoaa Windows Server 2016:n RDS Device CAL:itä - tai muita asiakaskäyttöoikeuksia - käytettynä ohjelmistona, mikä tarjoaa asiakkaillemme edullisemman vaihtoehdon kuin vastaavat kaupalliset tarjoukset Windows Server -palveluiden etäkäyttöoikeuksien lisensoimiseksi, mutta myös vapaan valinnan tarvittavien CAL:ien määrän suhteen.

Lisäksi Wiresoft tarjoaa verkkokaupassa mahdollisuuden ostaa Windows Server 2016: n RDS CAL -lisenssejä sekä Windows Serverin vastaavien lisenssien aiempia tai uudempia versioita. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa RDS-asiakaslisenssejä myös vanhempiin Windows Server -versioihin ja välttää näin yhteensopivuusongelmat tai tarpeen hankkia uutta laitteistoa. Hyödy laajasta Wiresoftin käyttämästä Windows Serverin RDS CAL -ohjelmistojen eri versioiden ohjelmistovalikoimasta!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät laite- ja käyttäjä-calit Windows Serverille sekä muita Microsoftin palvelinohjelmia ja asiakaslisenssejä - aina edullisesti käytettyinä ja heti ladattavina. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2016:n RDS Device CAL -palveluista tai muista Microsoftin tuotteista, ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat