Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10593
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
41,90 € * 45,90 € * (8,71% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x
Järjestelmä  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL -julkaisu tuo yrityksille tutun ympäristön, intuitiivisen käytön sekä useita uusia ominaisuuksia. Yhteistyöohjelmisto kattaa toiminnoillaan useita sovellusalueita, jotka tehostavat ja helpottavat poikkitasoista ja osastojen välistä yhteistyötä.

Sen lisäksi, että MS Sharepoint 2016 Server Standard parantaa yhteistyötä tehtävien ja projektien hallintaan ja koordinointiin tarkoitettujen erikoistoimintojen avulla, se pisteyttää intranet-portaalien, tiimisivustojen, keskusteluryhmien ja blogien luomisen. Lisäksi tarjolla on kattava sisällönhallinta tehokkaiden asiakirjahallintatoimintojen, käyttäjäkohtaisen hakutoiminnon sekä uudistetun sisällönhallinnan kautta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"

Osta Microsoft SharePoint Server 2016 Standard ja Device CAL - Räätälöity ratkaisu

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL -julkaisu tuo yrityksille tutun ja intuitiivisen käyttöympäristön lisäksi useita uudistuksia. Yhteistyöohjelmisto kattaa toiminnoillaan useita sovellusalueita, jotka tehostavat ja helpottavat poikkitasoista ja osastojen välistä yhteistyötä.


Sen lisäksi, että MS Sharepoint 2016 Server Standard parantaa yhteistyötä tehtävien ja projektien hallintaan ja koordinointiin tarkoitettujen erikoistoimintojen avulla, se pisteyttää intranet-portaalien, tiimisivustojen, keskusteluryhmien ja blogien luomisen. Lisäksi tarjolla on kattava sisällönhallinta tehokkaiden asiakirjahallintatoimintojen, käyttäjäkohtaisen hakutoiminnon ja uudistetun sisällönhallinnan kautta.


Microsoftin SharePoint Server 2016 Standard tärkeimmät uudistukset Device CAL

Kuten jokaisessa uudessa julkaisussa, redmondilainen ohjelmistoyritys ei tyydy pelkästään visuaaliseen uudistukseen. Yritykset, jotka hankkivat Microsoftin SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , hyötyvät myös useista toiminnallisista uudistuksista, jotka tekevät yhteistyöstä mahdollisimman kätevää ja yksinkertaista.

  • Nykyaikainen OneDrive-ympäristö: Saumaton integrointi Microsoftin OneDrive-ympäristöön tekee sisällön lataamisesta ja hallinnoinnista paljon aiempaa helpompaa. Tämä koskee sekä suoraa pääsyä SharePointin kautta että selainkäyttöä Edgen, Chromen ja Firefoxin kautta. Lisäksi yhteensopivia kuvia ja videoita voi nyt tarkastella esikatselutilassa, mikä nopeuttaa huomattavasti suurempien kuvasarjojen selaamista.
  • Kosketusnäytön ja mobiililaitteiden optimointi: Kattavan optimoinnin ansiosta SharePoint Server 2016:ta voi nyt käyttää yhtä intuitiivisesti mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla, kuin pöytätietokoneilla ja kannettavilla tietokoneilla.
  • Uusi vaatimustenmukaisuuskeskus: Paikan päällä olevien Policy Hold Centre- ja Compliance Centre -keskusten avulla yritykset voivat toteuttaa sisäisten ja oikeudellisten sääntöjen noudattamisen hetkessä. Esimerkiksi asiakirjojen automaattinen poistaminen OneDrive for Business -palvelusta on nopeasti määriteltävissä uuden Compliance Centerin ansiosta.
  • Suurempien tiedostojen lataaminen: Ajat, jolloin latauskoko oli rajoitettu enintään 2 gigatavuun, ovat ohi SharePoint Server 2016 -palvelun myötä. Yritykset, jotka hankkivat Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , hyötyvät nyt Microsoftin suosittelemasta 10 GB:n enimmäislatauskoosta.
  • Nolla seisokkiaikaa: Pienempi pakettien määrä sekä pakettien koon pienentäminen takaavat aiemmin aikaa vievien korjausmenettelyjen vallankumouksen SharePoint Server 2016:ssa. Tästä lähtien käyttökatkokset kuuluvat menneisyyteen.

Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL:ien optimaalinen hyödyntäminen

Jokainen, joka haluaa hyötyä Microsoft Sharepoint Standard eduista, tarvitsee ensin palvelinlisenssin. Lopullista käyttöä varten tarvitaan lisäksi käyttäjälisenssejä. Microsoft tarjoaa kaksi mallia näistä niin sanotuista Client Access Licenses (CAL) -lisensseistä. Yhtäältä User CAL:t ja toisaalta Device CAL:t.

User CAL:t ovat lisenssejä, jotka on sidottu tiettyyn käyttäjään. Lisensoinnin jälkeen tämä käyttäjä voi käyttää hänelle luovutettua sisältöä ja toimintoja eri laitteilla sijainnista riippumatta.

Yritykset, jotka ostavat Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , puolestaan lisensoivat Sharepointin tietylle työasemalle. Riippumatta siitä, onko kyseessä kannettava vai pöytätietokone - käyttö lisensoidun laitteen kautta on mahdollista mille tahansa käyttäjämäärälle. Laite CAL:t ovat siis optimaalinen ratkaisu, jos samaa työasemaa käyttää usein useampi työntekijä.

Molempia lisenssityyppejä voidaan helposti yhdistellä keskenään, jolloin voidaan suunnitella räätälöity lisenssiratkaisu. Yritykset, jotka haluavat hankkia Microsoftin SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , voivat ottaa yhteyttä lisensointiasiantuntijoihimme, jos heillä on kysyttävää optimaalisesta lisensoinnista.

Alusta Windows
Käyttöjärjestelmä Windows Server 2012 R2 (Standard tai Data Center), Windows Server 2016 (Standard tai Data Center), Windows Server 2019 (Standard tai Data Center)
Suoritin 64-bittinen neliytiminen suoritin (vähintään)
Muisti 16 Gt (vähintään yhden palvelimen roolissa), 12 Gt (vähintään palvelinfarmiroolissa), 24 Gt (tai enemmän suositellaan)
Näytönohjain ei käytössä
Äänikortti eI KÄYTÖSSÄ
Kiintolevy 80 Gt (vähintään järjestelmäasema), 100 Gt (vähintään toinen ja jokainen lisäasema)
Näyttö ei käytössä.
Optinen asema Vain DVD-asennusta varten
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat