Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10084
 • 6VC-03224
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
37,90 € * 40,90 € * (7,33% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS User CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Voidakseenkäyttää Windows Server 2016 -palvelunetätyöpöytäpalveluitajokainen käyttäjä tarvitsee RDS Client Access Licence -lisenssin (lyhyesti: RDS User CAL), jotta hän voi käyttää Windows-ohjelmia jne. yritysverkossa paikallisesti ja päätelaitteesta riippumatta. Windows Serverin tavallinen User CAL ei kata etäkäyttöoikeuksia, vaan ne on ostettava erikseen Remote Desktop Services User CAL -lisenssinä. Tämä antaa yhdelle rekisteröidylle käyttäjälle oikeudet etätyöpöytäistuntoihin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"

Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2016 ostaa käytettyinä

Jotta jokainen käyttäjä voi käyttää Remote Desktop Services Windows Server 2016 -palvelinta, hän tarvitsee RDS Client Access License -lisenssin (lyhyesti RDS User CAL), jotta hän voi käyttää Windows -ohjelmia jne. yritysverkossa paikallisesti, päätelaitteesta riippumatta. Windows Serverin tavallinen User CAL ei kata etäkäyttöoikeuksia, vaan ne on ostettava erikseen Remote Desktop Services User CAL -palvelun muodossa. Tämä antaa yhdelle rekisteröidylle käyttäjälle oikeudet etätyöpöytäistuntoihin.

Wiresoftin RDS User 2016 CAL -lisenssit ovat käytettynä ohjelmistona edullisempia kuin monien muiden lisenssitoimittajien RDS User CAL -lisenssit. Samalla ne sisältävät samat toiminnot kuin Microsoftin virallisen Volume Licensing Program -ohjelman kautta saatavilla olevat User Client Access -lisenssit Remote Desktop Services Windows -palvelimelle.

Mitkä ovat RDS-käyttäjä CAL:ien edut Windows Server 2016:ssa?

Remote Desktop Services for Windows Server - entinen terminaalipalvelut - edustaa käyttäjille tai jopa päätelaitteille omistettua palvelinroolia, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää Windows Server 2016:n tai jonkin muun palvelinversion palveluita ilman, että käytetyt Windows ohjelmat on asennettu paikallisesti tietokoneelle. RDS 2016:n käyttäjä CAL:t säätelevät tätä yksittäisten työntekijöiden etäkäyttöä; isäntänä toimivan Windows -palvelimen kautta ohjelmat ovat lisensoidun käyttäjän käytettävissä etätyöpöytäistunnon aikana. Käyttäjä voi sitten käyttää niitä millä tahansa PC:llä tai kannettavalla tietokoneella jne. paikallisesti itsenäisesti (etänä) tai myös yrityksen toimipisteessä Internet-yhteyden kautta käyttämällä asiakaslisenssiään - RDS User CAL.

Etätyöpöytäpalvelun käyttäjäkohtaisen CAL:n edut työntekijöille Windows Server 2016 -palveluun

Jokainen valtuutettu käyttäjä, jolla on RDS User CAL Windows Server 2016 -palvelimelle, voi siten käyttää standardoitua Windows-työympäristöä millä tahansa Internet-yhteensopivalla päätelaitteella etäistunnon puitteissa. Kuten jo mainittiin, Windows -ohjelmat suoritetaan vastaavalla palvelimella isäntänä etätyöpöytäistunnon aikana; käyttäjälle näytetään vain hänen oma istuntonsa, koska se tapahtuu erillään muista asiakasyhteyksistä.

RDS User CAL 2016 -palvelun avulla käyttäjät voivat käyttää lähes mitä tahansa vanhempaa päätelaitetta, vaikka sen suorituskyky olisi heikompi, sillä Remote Desktop Services tarjoaa heille Windows -palvelimen nykyisen suorituskyvyn. Remote Desktop Service User CAL 2016 -palvelun avulla tehokkaamman laitteiston hankkiminen ei siis ole pakollinen edellytys Windows -ohjelmien nykyisten versioiden käyttämiseksi.

Windows Server 2016 -palvelimen RDS CAL -järjestelmän edut järjestelmänvalvojien kannalta

Sen lisäksi, että RDS-käyttäjien CAL-järjestelmästä on käytännön etuja käyttäjille tai loppulaitteille, RDS CAL-järjestelmä tarjoaa etuja myös järjestelmänvalvojille: Etäkäyttöoikeuksien lisensointi tehostaa kaikkien rekisteröityjen käyttäjien ja tietokoneiden hallinnointia, koska yritysverkossa toteutettua Windows -ohjelmistoa voidaan hallinnoida keskitetysti ja tarjota myös sitä kautta, eikä sitä tarvitse asentaa jokaiseen yksittäiseen päätelaitteeseen. Pelkästään Windows -palvelin isännöi sitä, ja myös päivitykset päivityksineen tapahtuvat siellä.

RDS-käyttäjien CAL-koodeissa määritellään myös rekisteröityjen käyttäjien yksilölliset oikeudet, jotta he voivat käyttää Windows -palvelinta vain omilla käyttöoikeuksillaan. RDS-käyttäjä- ja laite CAL:t Windows Server 2016:lle vähentävät näin ollen myös merkittävästi työasemien ylläpitoon ja käyttöönottoon tarvittavaa työtä.

Teknistä tietoa Remote Desktop Service -käyttäjän CAL-ohjelmista Windows Server 2016 -palvelimelle

Sekä RDS for User CAL:ien tarjoamista että käyttöä Windows -palvelimella säätelevät eri roolit. Ensinnäkin on varmistettava RDS CAL:n ja palvelinversion yhteensopivuus.

Yleiskatsaus Windows palvelinrooleihin Remote Desktop Services

Kun käytetään Windows Server 2016:n RDS:ää, käyttäjien käyttöoikeuksien hallinnan lisäksi määritellään muita palvelinrooleja, jotka yhdessä ohjaavat Windows -ohjelmien jne. käyttöä lisensoidulle käyttäjälle tai päätelaitteelle:

 • Remote Desktop Licensing Manager ohjaa tai tarjoaa RDS:n käytön kullekin User CAL:lle.
 • Etätyöpöytäistunnon isäntä hallinnoi työpöytiä tai ohjelmia, jotka tarjotaan valtuutetulle käyttäjälle (tai päätelaitteelle) kussakin istunnossa.
 • Etätyöpöytäyhteyksien välittäjä tarjoaa RDS-yhteyden istuntoa varten, ja jos yhteys katkeaa istunnon aikana, se myös muodostaa yhteyden uudelleen.
 • Etätyöpöytäyhdyskäytävä valvoo pääsyä päätelaitteen kautta julkisessa verkossa olevaan Windows-työpöydälle.
 • TheWeb Access for the Remote Desktop Services tarjoaa pääsyn RDS CAL:n kautta verkkoportaalin kautta.

Huomaa versioyhteensopivuus Windows Server with Remote Desktop Service User CALs 2016 -palvelun kanssa

RDS-CAL:n on aina oltava yhteensopiva sen Windows -palvelimen version kanssa, johon yhteys muodostetaan, olipa kyseessä tietty käyttäjä tai laite. Kun kyseessä on Windows Server 2016 -käyttäjille tarkoitettu RDS-CAL, tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat käyttää sitä Windows Server 2016:n sekä Windows Serverin vanhemman version (downgrade) käyttämiseen. RDS-CAL 2016:n avulla ei kuitenkaan voi käyttää korkeampaa Windows palvelinversiota. Tämä on mahdollista vain, jos käytössä on vastaava versio ohjelmasta Remote Desktop Services CAL on mahdollinen.

Käyttäjä CAL:ien ja laite CAL:ien vertailu osoitteessa Remote Desktop Services osoitteesta Windows Server 2016

Periaatteessa kuten edellä on kuvattu: Microsoft Server 2016 -ohjelmiston tai minkä tahansa muun version käyttöönotto on riippumaton sen myöhemmästä käytöstä - sekä suoraan että osoitteessa Remote Desktop Services; tätä varten tarvitaan vastaava Client Access License - RDS User CAL tai RDS Device CAL. Microsoft sääntelee kaikkia käyttöoikeuksia, jotka myönnetään Windows -palvelimen käyttöön asiakaslisenssien avulla, omalla lisenssijärjestelmällään.

Jotta Windows -palvelinta ja sen Remote Desktop Services -palvelinta voidaan käyttää paikallisesti ja itsenäisesti - etänä - verkon kautta, tarvitaan tavanomaisten käyttöoikeuksien lisäksi muita RDS-käyttäjä- tai laitekohtaisia CAL-lisenssejä. Microsoftin RDS CAL-järjestelmän avulla palvelimen ylläpitäjät voivat myös hallita kaikkia käyttöoikeuksia tarkasti, mikä lisää turvallisuutta, koska rekisteröitymättömät käyttäjät, joilla ei ole tällaista käyttöoikeutta (RDS User CAL), tai loppulaitteet eivät pääse käyttämään Windows -palvelinta.

Microsoft tarjoaa kahta erilaista CAL-tyyppiä Remote Desktop Services of Windows -palvelimien käyttöön:

 • RDS-käyttäjä CAL: tämä antaa erilliselle käyttäjälle etäkäyttöoikeudet
 • RDS Device CAL: tämä antaa etäkäyttöoikeudet tietylle laitteelle (PC, kannettava tietokone, pöytä, mobiili)

Käyttäjän CAL:t osoitteessa Remote Desktop Services 2016

RDS User CAL for Windows Server rekisteröidään aina vain yhden käyttäjän nimiin. Käyttöoikeuslisenssi antaa käyttäjälle oikeuden käyttää Windows -palvelinta etätyöpöytäistuntoa varten. Päätelaitteen tai asiakastietokoneen voi valita vapaasti, mutta vain yhtä tietokonetta tai vastaavaa voi käyttää kerrallaan. Laitteiston vapaan valinnan ansiosta valtuutettu käyttäjä voi vaihtaa yrityksen toimipisteessä olevan pöytätietokoneen, matkapuhelimen tai tabletin jne. välillä tien päällä tai esimerkiksi kannettavalla tietokoneella kotonaOffice, koska RDS User CAL:n avulla hän käyttää aina henkilökohtaista tiliään Windows -palvelimella.

RDS-käyttäjä CAL:ien avulla etätyöpöytälisensointia ei pakoteta. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaava asiakasyhteys muodostetaan riippumatta lisenssipalvelimella tarjottujen Remote Desktop Services -käyttäjien CAL-koodien määrästä. Jokaisella käyttäjällä on kuitenkin oltava voimassa oleva User CAL. Yrityksessä on siis määriteltävä tarkka määrä User CAL:eja, ja Windows -palvelimelle on asennettava riittävä määrä käyttöoikeuksia, jotta jokaisella käyttäjällä on käytössään RDS CAL. Tämä tapahtuu

Remote Desktop Licensing Manager.

Kaikki RDS-käyttäjä CAL:ien ominaisuudet Windows Server 2016:lle yhdellä silmäyksellä

 • RDS-käyttäjän CAL-kortit osoitetaan tietylle käyttäjälle Active Directoryssa - laitteen sijaan
 • RDS-käyttäjien CAL-koodit eivät ole tilapäisiä, eikä niitä voi peruuttaa
 • Lisenssipalvelin seuraa jokaista Remote Desktop Services User CAL -käyttäjän CAL:tä
 • CAL:ia ei kuitenkaan voi seurata ryhmän sisällä
 • Määriteltyjen User CAL:ien määrä voi olla ylikuormitettu - mutta silloin on noudatettava Remote Desktop -lisenssisopimusta

Päätelmä

Minkä tyyppiset etäpöytäkoneet Palvelut CAL:t ovat seuraavat Windows Server 2016 tarjoaa yritykselle enemmän etuja, joten se vaihtelee tapauskohtaisesti. Asiakaskäyttölisensointia koskeva päätös riippuu työntekijöiden määrästä sekä päätelaitteiden ensisijaisesta käyttötarkoituksesta: Työntekijöillä, jotka käyttävät joustavasti erilaisia päätelaitteita paitsi sisäisesti myös ulkoisesti sekä mobiililaitteita ja käyttävät niitä eri työasemilla ja käyttävät Windows -palvelinta, on enemmän vaihtoehtoja RDS User CAL -palvelimella. RDS-käyttäjän CAL:ia ei voi vaihtaa laitteen CAL:ksi tai päinvastoin. Päätös on siis tehtävä ostohetkellä!

Osta Microsoft User CAL:t Remote Desktop Services 2016:lle edullisesti yhdestä lisenssistä Wiresoftin verkkokaupasta

RDS-käyttäjä CAL:t Windows Server 2016:lle ovat saatavilla Wiresoft-verkkokaupasta alkaen yhdestä lisenssistä - käytettynä ohjelmistona tarjous sisältää edullisen edullisen hinnan, ilman että "käytetty" tarkoittaa mitään käytettävyyteen liittyviä haittoja.

Mitä ohjelmistoja käytetään RDS-käyttäjien CAL-ohjelmista Windows Server 2016:ssa?

Wiresoft-verkkokaupassa tarjotut Remote Desktop Services User CAL:t Windows Server 2016:lle ovat tyypillisiä Microsoftin lisensointiohjelmaan kuuluvia käyttöoikeuksia; ne ovat osa yrityksen alun perin hankkimaa loppulaitteiden volyymilisenssiä. Yrityksen tarvitsemattomat käyttöoikeudet tai koko volyymilisenssi myytiin Wiresoftille, ja volyymilisenssi jaettiin yksittäisiksi RDS-lisensseiksi. Oston ja jakamisen yhteydessä nämä CAL:t merkitään käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita RDS User CAL -toimintojen yleistä kulumista eikä mitään muita rajoituksia niiden käytettävyyden suhteen, aikaraja mukaan lukien.

Minkälaisen tietoturvan tarjoavat käytetyt ohjelmistot osoitteesta Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2016?

Asiakkaille käytettyjen RDS CAL:ien ostaminen Wiresoftilta on paitsi edullista, myös turvallista! Saat Single User CAL for Remote Desktop Services of Microsoft Windows Server 2016 ei ole vähemmän rahaa verrattuna vastaaviin uusiin tavaroihin, mutta sillä on myös ostajan turvallisuus välittömän latauksen kautta, mukaan lukien lisenssin aktivointi mukana toimitetulla voimassa olevalla käyttöoikeusavaimella.

Kaikki Wiresoftin tarjoamat User CAL:t Remote Desktop Services Windows Server 2016:n käyttäjä CAL:t ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Sinulle asiakkaana RDS:n User CAL:n tai jonkin muun Microsoftin asiakaslisenssin ostaminen käytettynä ohjelmistona sekä käyttö sisältävät siis oikeusturvan, koska mitään voimassa olevia säännöksiä ei rikota. Tämä on myös selvästi vahvistettu yhä uudelleen eri tuomioistuinten päätöksissä. Ostajien täydellisen todentamisen ansiosta Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tarkastuksenkestäviä!

Edut käytetyistä ohjelmistoista User CALs for Remote Desktop Services 2016 -ohjelmistosta

Wiresoftin tarjous User CAL:eista Windows Server 2016:n RDS:ää varten sekä muista asiakaskäyttölisensseistä käytettynä ohjelmistona ei ole ainoastaan asiakkaille edullisempi vaihtoehto tavanomaisiin kaupallisiin tarjouksiin verrattuna, vaan se tarjoaa myös vapaan valinnan Windows Serverin etäpalveluiden lisensointiin tarvittavien CAL:ien määrästä.

Lisäksi Wiresoftin verkkokaupan tarjouksen avulla sinulla on mahdollisuus ostaa RDS Device CAL -lisenssejä sekä vanhempia tai uudempia versioita Windows Serverin käyttöoikeuksista Windows Server 2016:n RDS CAL -lisenssien lisäksi. Ostamalla tällaisia CAL-ohjelmia vanhemmille Windows Server -versioille vältät yhteensopivuusongelmat tai tarpeen hankkia uusi laitteisto. Hyödy Wiresoftin laajasta käytetyn ohjelmiston tarjonnasta eri CAL-versioista Windows Serverille!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät käyttäjä- ja laitekohtaisia CAL-ohjelmia Windows Serverille sekä muita Microsoftin asiakaslisenssejä tai palvelinohjelmia - edullisesti käytettyinä, myös heti ladattavina. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2016:n RDS-käyttäjien CAL-ohjelmista tai muista Microsoftin tuotteista, ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat