Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10382
 • 6VC-03222
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
393,90 € * 436,90 € * (9,84% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 10x Device CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS Device CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Windows-palvelimien Remote Desktop Services (RDS) -palveluiden käyttöä varten jokainen käyttäjä tarvitsee Client Access Licence (CAL) -lisenssin, jonka avulla hän voi käyttää Windows-ohjelmia yrityksen verkossa - myös tiedostoja - ja paikallisesti itsenäisesti. Tätä tarkoitusta varten on olemassa muun muassa etätyöpöytäpalveluiden laite CAL:t, joiden kautta ne annetaan rekisteröidyn päätelaitteen (laite) käyttöön etätyöpöytäistuntoa varten. Wiresoftin RDS Device CAL:t ovat Wiresoftin käytettynä ohjelmistona edullinen vaihtoehto tavanomaisille lisenssitoimittajille, koska ne tarjoavat saman toiminnallisuuden.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x Laite CAL:t Windows Server 2019:n etätyöpöytäpalveluihin käytettynä ohjelmistona

Windows-palvelimien RDS-palveluiden (Remote Desktop Services) käyttöä varten kukin käyttäjä tarvitsee CAL-lisenssin (Client Access Licence), jonka avulla hän voi käyttää Windows-ohjelmia yrityksen verkossa - myös tiedostoja - ja paikallisesti itsenäisesti. Tätä tarkoitusta varten etätyöpöytäpalveluille on 10x Device CAL -palvelua, joiden kautta nämä kymmenen rekisteröityä päätelaitetta (Device) ovat käytettävissä etätyöpöytäistuntoa varten. Wiresoftin käytetyt RDS Device CAL -ohjelmistot ovat edullinen vaihtoehto tavanomaisille lisenssitoimittajille, koska ne tarjoavat samat toiminnot kuin Microsoftin virallisen lisensointiohjelman CAL-ohjelmat.

Mitkä ovat RDS CAL -palvelun edut Windows Server 2019:ssä?

Etätyöpöytäpalvelut - jotka tunnettiin aiemmin nimellä Päätepalvelut - ovat oma palvelinrooli Windows Server 2019: ssä tai sen vanhemmissa versioissa. RDS:n avulla hallitaan pääsyä Windows-ohjelmiin, jotka ovat käytettävissä isäntänä toimivan Windows-palvelimen kautta etätyöpöytäistunnon kautta. Käyttäjät, joilla on vastaava asiakaskäyttölupa - tässä tapauksessa esimerkiksi RDS Device CAL - voivat sitten käyttää niitä tietokoneella, kannettavalla tietokoneella tai vastaavalla varustetulla tietokoneella yritysverkossa tai paikallisesti itsenäisesti (etänä) internet-yhteyden kautta.

Laite- (ja käyttäjä-) CAL-ohjelmista käyttäjille koituvien etujen lisäksi Windowsin etätyöpöytäpalvelut tarjoavat monia etuja myös järjestelmänvalvojille, sillä ne tekevät hallinnoinnista paljon tehokkaampaa: Ohjelmisto voidaan tarjota keskitetysti yritysympäristössä, eikä sitä tarvitse asentaa erikseen jokaiseen päätelaitteeseen. Sen sijaan se toimitetaan yhteen tallennuspaikkaan - palvelimelle - ja sitä myös päivitetään tarvittaessa.

Myös RDS CAL:n kautta valtuutettujen käyttäjien pääsyä valvotaan tällä tavoin, koska kullekin käyttäjälle voidaan myös antaa erityisiä oikeuksia. Windows Serverin RDS CAL -palvelut vähentävät näin ollen huomattavasti työasemien ylläpitoon ja käyttöön liittyvää kokonaisvaivaa.

Mitä etuja etätyöpöytäpalvelun laite CAL:t tarjoavat käyttäjille?

Käyttäjät, jotka on varustettu Windows Server 2019:n RDS Device CAL -palvelulla, hyötyvät näin ollen standardoidusta Windows-työympäristöstä riippumatta siitä, mistä paikasta he käyttävät sitä rekisteröidyllä päätelaitteella - ja riippumatta siitä, kuka käyttäjä käyttää etätyöpöytäpalveluita kyseisellä tietokoneella, kannettavalla tietokoneella, tabletilla jne.

Jos valtuutettu päätelaite käyttää tiettyä ohjelmaa Device CAL:n kautta isäntäkoneen etätyöpöytäistunnon aikana, se suoritetaan palvelimella muista asiakasyhteyksistä riippumatta. Käyttäjälle näytetään vain hänen oma istuntonsa.

Jos vanhemmissa laitteissa on heikompi suorituskyky tai laitteisto, ne voivat käyttää Windows-palvelimen tehoa etätyöpöytäpalveluiden avulla, jolloin myös uudemman laitteiston hankintakustannukset pienenevät.

Windows Serverin etätyöpöytäpalvelun CAL-version yhteensopivuus

Käyttöoikeudet omaavan laitteen Device CAL: n (tai User CAL:n) on aina oltava yhteensopiva nykyisen Windows Server -version kanssa, muuten sitä ei voi käyttää etäyhteyden muodostamiseen istuntoa varten. Vuoden 2019 RDS Device CAL voi siis käyttää Windows Server 2019:ää tai vanhempaa palvelinversiota, kuten 2016:aa (downgrade), mutta ei mahdollisesti korkeampia palvelinversioita tulevaisuudessa.

Windows Server 2019:n etätyöpöytäpalveluiden laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-korttien vertailu

Periaatteessa: Microsoftin palvelinohjelmiston toteutus on aina riippumaton sen todellisesta käytöstä - tätä varten tarvitaan vastaava käyttöoikeuslisenssi. Microsoft säätelee näitä Windows-palvelimen käyttöoikeuksia omalla lisensointijärjestelmällään, joka perustuu asiakaslisensseihin (Client Access Licences, lyhyesti CAL). Kuten edellä on jo kuvattu, etätyöpöytäpalveluiden CAL-todistuksilla varmistetaan, että vain valtuutetuilla työntekijöillä on pääsy Windows-palvelimelle, myös paikallisesti ja itsenäisesti. Sen lisäksi, että palvelimen ylläpitäjät voivat hallinnoida käyttöoikeuksia eriytetysti, RDS CAL -järjestelmä merkitsee myös lisäturvaa, sillä vieraat käyttäjät tai rekisteröimättömät päätelaitteet, joilla ei ole käyttöoikeutta (Device CAL), eivät pääse käyttämään sen kautta saatavilla olevia palveluja tai tietoja.

Microsoft tarjoaa Windows Server 2019: n etätyöpöytäpalveluihin kahta erilaista CAL-tyyppiä:

 • Device CAL RDS:lle, kun yhdelle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, pöytä, mobiili) myönnetään käyttöoikeudet
 • User CAL RDS:lle, jos tietylle käyttäjälle on annettu käyttöoikeudet

Etätyöpöytäpalveluiden 2019 Device CAL:n erityispiirteet

Periaatteessa Device CAL koskee ainoastaan yhtä, erityistä päälaitetta, joka on rekisteröity vastaavasti. Etätyöpöytäpalveluiden laite-CAL säätelee Windows-palvelimen tai -isännän käyttöoikeuksia kutakin etätyöpöytäistuntoa varten. Jokainen työntekijä, jolla on lupa tai mahdollisuus käyttää kyseistä tietokonetta, kannettavaa tietokonetta jne.,  , voi sitten käyttää etätyöpöytäpalveluja. Kun kyseessä ovat kannettavat tietokoneet, tabletit tai mobiililaitteet, joita voidaan käyttää sijainnista riippumatta, käyttäjä voi vapaasti valita, käyttääkö hän RDS-järjestelmää yrityksen toimipaikassa, matkalla tai kotitoimistossa.

Laitekohtaisessa lisensointitilassa asiakastietokoneen ja laitteen välinen yhteys muodostetaan ensimmäisen kerran, kun yhteys muodostetaan, ja tälle yhteydelle myönnetään väliaikainen käyttöoikeus. Kun yhteys muodostetaan toisen kerran palvelimen kanssa, joka toimii etätyöpöytäistuntojen isäntänä, palvelimelle myönnetään pysyvä Device RDS CAL -palvelin, jos sellainen on käytettävissä.

Windows Server 2019:n RDS:n Device CAL:ien ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

 • Laite CAL:t osoitetaan aina fyysisesti tietylle päätelaitteelle - ei yksittäiselle käyttäjälle
 • Kukin RDS Device CAL -laite seurataan asianomaisella lisenssipalvelimella, ja tätä
 • riippumatta Active Directory -rekisteröinnistä
 • Laitteiden tilapäisesti käytettävissä olevat RDS CAL:t ovat voimassa 52-89 päivää
 • Määriteltyjen Device CAL:ien määrää ei voi ylikuormittaa

Päätelmä

Se, minkä tyyppinen etätyöasemapalvelu CAL tarjoaa yritykselle enemmän etuja, riippuu siis yksittäistapauksesta. Laitteen CAL:n muuttaminen käyttäjän CAL:ksi ja päinvastoin ei myöskään ole mahdollista. Päätös tietynlaisesta asiakaslisenssistä on siis tehtävä ostohetkellä. Laite CAL:ien osalta se riippuu työntekijöiden ja työasemien määrästä: Jos esimerkiksi useat työntekijät käyttävät yhtä päätelaitetta tai jos he työskentelevät pääasiassa yrityksen toimipaikassa, Device CAL for RDS tarjoaa enemmän etuja.

Teknisiä tietoja Windows Server 2019:n etätyöpöytäpalveluista

Windows Server 2019:n RDS:n CAL:t koostuvat useista komponenteista, joiden avulla loppulaite tai käyttäjä voi lopulta käyttää Windows-ohjelmia:

 • Etätyöpöytälisensointi ohjaa RDS CAL:ien käyttöä ja antaa ne laitteen käyttöön.
 • Etätyöpöytäistunnon isäntä hallinnoi kaikkia työpöytiä tai ohjelmia, jotka asetetaan laitteen (tai käyttäjän) käyttöön istuntokohtaisesti.
 • Etätyöpöytäyhteyksien välittäjä hallinnoi RDS-yhteyksiä ja muodostaa ne uudelleen, jos yhteys katkeaa istunnon aikana.
 • Remote Desktop Gateway säätelee pääsyä Windows-työpöydälle julkisessa verkossa olevan päätelaitteen kautta.
 • TheWeb Access for Remote Desktop Services tarjoaa pääsyn RDS CAL:n kautta verkkoportaalin kautta tietyille käyttäjille tai ryhmille.

Osta Microsoft Device CAL -palveluja Remote Desktop Services 2019 -palveluille edullisesti yksittäisinä lisensseinä Wiresoftin verkkokaupasta

Windows Server 2019:n RDS:n laite CAL:t ovat jo saatavilla yksittäisinä lisensseinä Wiresoft-verkkokaupassa - käytettynä ohjelmistona erityisen edulliseen hintaan ilman käytettävyyteen liittyviä haittoja.

Mitä käytetään Windowsin etätyöpöytäpalveluiden laite CAL:ia?

Wiresoft-verkkokaupassa myyntiin tarjotut Windows Server 2019: n etätyöpöytäpalveluiden Device CAL:t ovat käyttöoikeuksia päätelaitteille vastaavasta volyymilisenssistä, joka on peräisin toiselta yritykseltä. Wiresoft on ostanut kyseiseltä yritykseltä tarpeettomia yksittäisiä käyttöoikeuksia loppulaitteille tai koko volyymilisenssin, purkanut jälkimmäisen ja tarjoaa näitä asiakaskäyttöoikeuksia yksittäisille laitteille.

Kun nämä lisenssit myytiin tai jaettiin, niitä kutsuttiin vastedes käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä uusi nimitys ei kuitenkaan tarkoita, että etätyöpöytäpalveluiden käytettävyyttä olisi rajoitettu edes rajoitetuksi ajaksi tai että RDS Device CAL -laitteen toiminnot olisivat yleisesti ottaen kuluneet.

Minkälaisen tietoturvan etätyöpöytäpalveluiden laite CAL:t tarjoavat käytettynä ohjelmistona?

Wiresoftin avulla käytettyjen ohjelmistojen ostaminen ei ole vain halvempaa sinulle, vaan myös turvallista! Jopa Microsoft Remote Desktop Services for Windows Server 2019 -palvelun yksittäisen käyttäjän CAL-lisenssi ei ole Wiresoftilla ainoastaan edullisempi verrattuna vastaaviin uusiin tuotteisiin, vaan se tarjoaa myös ostajalle turvaa välittömän latauksen sekä lisenssin aktivoinnin mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Wiresoftin tarjoamat Microsoft RDS Device CAL:t Windows Server 2019:lle ovat peräisin yksinomaan organisaatioiden tai yritysten lisenssivarastoista. Tämä tarkoittaa sitä, että RDS- tai muiden Microsoft-ohjelmien käyttölupien ostaminen käytettynä ohjelmistona ja niiden käyttäminen ei merkitse asiakkaidemme kannalta lain säännösten rikkomista, koska sekä CAL:ien kauppaaminen että käyttäminen käytettynä ohjelmistona on lain mukaan sallittua, mikä on vahvistettu selvästi useissa tuomioistuinten päätöksissä kerta toisensa jälkeen.

Etusi käytetyistä Device CALs for Remote Desktop Services 2019 -ohjelmistoista johtuvat edut

Tarjoamalla laite-CAL:ien ostamista yksittäin tai suuremmassa määrässä Windows Server 2019: n etätyöpöytäpalveluihin - tai myös muihin asiakaskäyttöoikeuksiin - käytettynä ohjelmistona Wiresoftilta, sinulla asiakkaana ei ole ainoastaan edullisempi vaihtoehto verrattuna vastaaviin perinteisiin tarjouksiin lisensoida etäkäyttöoikeutesi Windows Server -palveluihin, vaan sinulla on myös mahdollisuus ostaa RDS CAL:eja aiempiin Windows Server -versioihin verkkokaupasta. Tämän ansiosta voit myös täydentää nykyisten vanhempien palvelinkokoonpanojen, myös Microsoft-ohjelmien, asiakaskäyttölisenssien määrää ilman, että joudut pelkäämään yhteensopivuusongelmia. Hyödy laajasta valikoimastamme eri versioita Microsoft RDS CAL Windows Serverille käytettynä ohjelmistona!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Windows Server 2019:n Device CAL:ien lisäksi myös vastaavat User CAL:t sekä muita asiakaslisenssejä Windows Serverin vanhempien versioiden Remote Desktop Services -palveluille sekä muille Microsoft Server -ohjelmille - edullisina käytettynä ohjelmistona heti ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019:n RDS Device CAL -palveluista tai mistä tahansa muusta Microsoftin tuotteesta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat