Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10437
 • 6VC-03224
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
170,90 € * 188,90 € * (9,53% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS User CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Voidakseenkäyttää Windows Server 2016 -palvelunetätyöpöytäpalveluitajokainen käyttäjä tarvitsee RDS Client Access Licence -lisenssin (lyhyesti: RDS User CAL), jotta hän voi käyttää Windows-ohjelmia jne. yritysverkossa paikallisesti ja päätelaitteesta riippumatta. Windows Serverin tavallinen User CAL ei kata etäkäyttöoikeuksia, vaan ne on ostettava erikseen Remote Desktop Services User CAL -lisenssinä. Tämä antaa yhdelle rekisteröidylle käyttäjälle oikeudet etätyöpöytäistuntoihin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL"

5 Pack - Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2016 ostaa käytettynä

Windows Server 2016: n etätyöpöytäpalveluiden käyttöä varten jokainen käyttäjä tarvitsee RDS Client Access Licence -lisenssin (lyhyesti: RDS User CAL), jotta hän voi käyttää Windows-ohjelmia jne. yritysverkossa paikallisesti, päätelaitteesta riippumatta. Windows Serverin tavallinen User CAL ei kata etäkäyttöoikeuksia, vaan ne on ostettava erikseen Remote Desktop Services User CAL:n muodossa. Tämä antaa yhdelle rekisteröidylle käyttäjälle oikeudet etätyöpöytäistuntoihin.

Wiresoftin RDS User 2016 CAL -lisenssit ovat käytettynä ohjelmistona edullisempia kuin monien muiden lisenssin tarjoajien RDS User CAL -lisenssit. Samalla ne sisältävät samat toiminnot kuin Windows-palvelimen etätyöpöytäpalveluiden käyttäjäasiakkaiden käyttöoikeudet, jotka ovat saatavilla Microsoftin virallisen volyymilisensointiohjelman kautta.

Mitkä ovat RDS-käyttäjä CAL:ien edut Windows Server 2016:ssa?

Windows Serverin etätyöpöytäpalvelut - aiemmalta nimeltään päätepalvelut - edustavat käyttäjille tai päätelaitteille omistettua palvelinroolia, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää Windows Server 2016:n tai jonkin muun palvelinversion palveluita ilman, että käytettävät Windows-ohjelmat asennetaan paikallisesti tietokoneelle. RDS 2016:n käyttäjä CAL:t säätelevät tätä yksittäisten työntekijöiden etäkäyttöä; isäntänä toimivan Windows-palvelimen kautta ohjelmat ovat lisensoidun käyttäjän käytettävissä etätyöpöytäistunnon aikana. Käyttäjä voi sitten käyttää niitä millä tahansa tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella jne. paikallisesti itsenäisesti (etänä) tai myös yrityksen sijaintipaikassa Internet-yhteyden kautta käyttämällä asiakaslisenssiään - RDS User CAL.

Etätyöpöytäpalvelun käyttäjä CAL:n edut Windows Server 2016:een työntekijöille

Jokainen valtuutettu käyttäjä, jolla on Windows Server 2016:n RDS-käyttäjä CAL, voi siten käyttää standardoitua Windows-työympäristöä millä tahansa Internet-yhteensopivalla päätelaitteella etäistunnon puitteissa. Kuten jo mainittiin, Windows-ohjelmat suoritetaan vastaavalla palvelimella isäntänä etätyöpöytäistunnon aikana; käyttäjälle näytetään vain hänen oma istuntonsa, koska se tapahtuu erillään muista asiakasyhteyksistä.

RDS User CAL 2016 -käyttäjäkortilla käyttäjät voivat käyttää lähes mitä tahansa vanhempaa päätelaitetta, vaikka sen suorituskyky olisikin heikompi, koska etätyöpöytäpalveluiden avulla käyttäjät voivat käyttää Windows-palvelimen nykyistä suorituskykyä.

Windows Server 2016:n RDS CAL -järjestelmän edut järjestelmänvalvojille

Sen lisäksi, että RDS-käyttäjien CAL-järjestelmästä on käytännön etuja käyttäjille tai loppulaitteille, RDS CAL-järjestelmä tarjoaa etuja myös järjestelmänvalvojille: Etäkäyttöoikeuksien lisensointi tehostaa kaikkien rekisteröityjen käyttäjien ja tietokoneiden hallinnointia, koska yritysverkossa toteutettuja Windows-ohjelmistoja voidaan hallinnoida keskitetysti ja tarjota myös tätä kautta, eikä niitä tarvitse asentaa jokaiseen yksittäiseen päätelaitteeseen. Windows-palvelin yksin isännöi sitä, ja päivitykset tapahtuvat myös sillä.

RDS-käyttäjien CAL-korttien avulla määritetään myös rekisteröityjen käyttäjien yksilölliset oikeudet, jotta he voivat käyttää Windows-palvelinta vain omilla käyttöoikeuksillaan. Windows Server 2016:n RDS-käyttäjä- ja laite-calit vähentävät näin ollen myös merkittävästi työasemien ylläpitoon ja käyttöönottoon tarvittavaa työtä.

Teknisiä tietoja Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalvelun käyttäjä-calitiedoista

Sekä RDS for User CAL:ien tarjoamista että käyttöä Windows-palvelimella säännellään eri rooleilla. Ensinnäkin on tärkeää varmistaa, että RDS CAL ja palvelimen versio ovat yhteensopivia.

Yleiskatsaus Windowsin etätyöpöytäpalveluiden palvelinrooleihin

Windows Server 2016:n RDS:ää käytettäessä määritellään käyttäjien käyttöoikeuksien hallinnan lisäksi muita palvelinrooleja, jotka yhdessä säätelevät Windows-ohjelmien jne. käyttöä lisensoidulle käyttäjälle tai loppulaitteelle:

 • Remote Desktop Licensing Manager säätelee RDS:n käyttöä kunkin User CAL:n osalta tai asettaa sen saataville.
 • Etätyöpöytäistunnon isäntä hallinnoi työpöytiä tai ohjelmia, jotka asetetaan valtuutetun käyttäjän (tai päätelaitteen) käyttöön kussakin istunnossa.
 • Etätyöpöytäyhteyksien välittäjä tarjoaa RDS-yhteyden istuntoa varten ja muodostaa sen uudelleen, jos yhteys katkeaa istunnon aikana.
 • Etätyöpöytäyhdyskäytävä ohjaa pääsyä päätelaitteen kautta Windows-työpöydälle julkisessa verkossa.
 • TheWeb Access for Remote Desktop Services tarjoaa pääsyn RDS CAL:n kautta verkkoportaalin kautta.

Huomioi Windows Serverin ja Remote Desktop Service User CAL 2016 -käyttäjien versioiden yhteensopivuus

Tietyn käyttäjän tai laitteen RDS CAL -palvelun on aina oltava yhteensopiva sen Windows Server -version kanssa, johon yhteys muodostetaan. Windows Server 2016 -käyttäjille tarkoitettujen RDS-CALien tapauksessa tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat käyttää niitä Windows Server 2016:n lisäksi myös vanhempaa Windows Server -versiota (downgrade). RDS-CAL 2016:n avulla ei kuitenkaan voi käyttää korkeampaa Windows Server -versiota. Tämä on mahdollista vain Remote Desktop Services CAL:n vastaavan version kanssa.

Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalveluiden käyttäjäkohtaisten CAL- ja laitekohtaisten CAL-oikeuksien vertailu

Periaatteessa, kuten edellä on jo kuvattu: Microsoft Server Software 2016:n tai jonkin muun version käyttöönotto on riippumaton sen myöhemmästä käytöstä - sekä suoraan että etätyöpöytäpalveluissa; tätä varten tarvitaan vastaava asiakaskäyttölupa - RDS User CAL tai RDS Device CAL. Microsoft säätelee kaikkia Windows-palvelimen käyttöön liittyviä käyttöoikeuksia asiakaslisenssien avulla omalla lisensointijärjestelmällään.

Jotta Windows-palvelinta ja sen etätyöpöytäpalveluita voidaan käyttää paikallisesti ja itsenäisesti - etänä - verkon kautta, tarvitaan tavanomaisten käyttöoikeuksien lisäksi muita RDS-käyttäjä- tai laitekohtaisia CAL-lisenssejä. Microsoftin RDS CAL-järjestelmän avulla palvelimen ylläpitäjät voivat myös hallita kaikkia käyttöoikeuksia tarkasti, mikä lisää turvallisuutta, koska rekisteröimättömillä käyttäjillä, joilla ei ole tällaista käyttöoikeutta (RDS User CAL), tai loppulaitteilla ei ole pääsyä Windows-palvelimeen.

Microsoft tarjoaa kaksi erilaista CAL-tyyppiä Windows-palvelinten etätyöpöytäpalveluiden käyttöä varten:

 • RDS-käyttäjä CAL: tämä antaa erilliselle käyttäjälle etäkäyttöoikeudet
 • RDS Device CAL: tämä antaa etäkäyttöoikeudet tietylle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin)

Etätyöpöytäpalveluiden 2016 käyttäjän CAL:t

Windows Serverin RDS-käyttäjä CAL rekisteröidään aina vain yhden käyttäjän nimiin. Käyttöoikeuslisenssi antaa käyttäjälle oikeuden käyttää Windows-palvelinta etätyöpöytäistuntoa varten. Päätelaitteen tai asiakastietokoneen voi valita vapaasti, mutta käyttö on mahdollista vain yhdestä tietokoneesta tai vastaavasta kerrallaan. Laitteiston vapaan valinnan ansiosta valtuutettu käyttäjä voi vaihtaa yrityksen toimipisteessä olevan pöytätietokoneen, matkapuhelimen, tabletin jne. välillä tien päällä tai esimerkiksi kannettavan tietokoneen välillä kotitoimistossaan, koska RDS User CAL -käyttäjäkalvolla hän käyttää aina henkilökohtaista tiliään Windows-palvelimella.

RDS-käyttäjä CAL:ien kanssa etätyöpöytälisensointia ei pakoteta. Tämä tarkoittaa, että kyseinen asiakasyhteys muodostetaan riippumatta lisenssipalvelimella tarjottujen etätyöpöytäpalveluiden käyttäjäkohtaisten CAL-käyttäjien määrästä. Jokaisella käyttäjällä on kuitenkin oltava voimassa oleva User CAL. Yrityksessä on siis määriteltävä tarkalleen, kuinka monta käyttäjäkohtaista CAL-lisenssiä yrityksessä on, ja Windows-palvelimelle on asennettava riittävä määrä käyttöoikeuksia, jotta jokaisella käyttäjällä on käytössään yksi RDS CAL. Tämä tapahtuu

Remote Desktop Licensing Manager.

Kaikki Windows Server 2016:n RDS-käyttäjien CAL-ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

 • RDS-käyttäjän CAL-kortit osoitetaan tietylle käyttäjälle Active Directoryssa - laitteen sijaan
 • RDS-käyttäjien CAL-koodit eivät ole tilapäisesti käytettävissä, eikä niitä voi peruuttaa
 • Lisenssipalvelin seuraa jokaista Remote Desktop Services User CAL -käyttäjän CAL:tä
 • CAL:ia ei kuitenkaan voi seurata ryhmän sisällä
 • Määritettyjen käyttäjä-calit voidaan ylikuormittaa - mutta silloin etätyöpöydän lisenssisopimuksen vastaisesti

Päätelmä

Se, minkä tyyppiset Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalveluiden CAL:t tarjoavat yritykselle enemmän etuja, vaihtelee siis tapauskohtaisesti. Asiakaskäyttölisensointia koskeva päätös riippuu työntekijöiden määrästä sekä päätelaitteiden pääasiallisesta käytöstä: Työntekijöillä, jotka käyttävät joustavasti erilaisia päätelaitteita sisäisten mutta myös ulkoisten ja mobiililaitteiden lisäksi ja käyttävät Windows-palvelinta eri työasemilla, on enemmän vaihtoehtoja RDS User CAL:n avulla. RDS-käyttäjän CAL:ia ei voi vaihtaa laitteen CAL:ksi tai päinvastoin. Päätös on siis tehtävä ostohetkellä!

Osta Microsoft User CAL:t Remote Desktop Services 2016 -palveluille edullisesti yhdestä lisenssistä Wiresoft-verkkokaupasta

RDS-käyttäjien CAL-ohjelmat Windows Server 2016:lle ovat saatavilla Wiresoft-verkkokaupasta alkaen yhdestä lisenssistä - käytettyjen ohjelmistojen tarjous sisältää edullisen hinnan ilman, että "käytetty" tarkoittaa mitään käytettävyyteen liittyviä haittoja.

Mitä käytetään Windows Server 2016:n RDS-käyttäjien CAL-ohjelmistoissa?

Wiresoft-verkkokaupassa tarjotut Remote Desktop Services User CAL:t Windows Server 2016:lle ovat tyypillisiä Microsoftin lisensointiohjelmaan kuuluvia käyttöoikeuksia; ne ovat osa yrityksen alun perin hankkimaa loppulaitteiden volyymilisenssiä. Yrityksen tarvitsemattomat käyttöoikeudet tai koko volyymilisenssi myytiin Wiresoftille, ja volyymilisenssi jaettiin yksittäisiksi RDS-lisensseiksi. Oston ja jakamisen jälkeen nämä CAL:t merkitään käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita RDS User CAL -toimintojen yleistä kulumista eikä mitään muita rajoituksia niiden käytettävyyden suhteen, aikaraja mukaan lukien.

Minkälaisen tietoturvan tarjoaa Windows Server 2016:n etätyöpöytäpalveluiden käyttäjä-calit?

Asiakkaille käytettyjen RDS CAL:ien ostaminen Wiresoftilta on paitsi edullista, myös turvallista! Saat Microsoft Windows Server 2016:n Remote Desktop Services -palveluiden yksittäisen käyttäjän CAL:n edullisemmin kuin vastaavat uudet tuotteet, mutta saat myös ostajan turvallisuuden välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin avulla, johon sisältyy voimassa oleva lisenssiavain.

Kaikki Wiresoftin tarjoamat Remote Desktop Services -käyttäjä CAL:t Windows Server 2016:lle ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Sinulle asiakkaana RDS:n User CAL:n tai jonkin muun Microsoftin asiakaslisenssin ostaminen käytettynä ohjelmistona sekä käyttö sisältävät näin ollen oikeusturvan, koska voimassa olevia säännöksiä ei rikota. Tämä on myös selvästi vahvistettu kerta toisensa jälkeen eri tuomioistuinten päätöksissä. Ostajan täydellisen todentamisen ansiosta Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat myös tarkastuksenkestäviä!

Etusi käytetyistä ohjelmistoista User CALs for Remote Desktop Services 2016 -käyttäjien CAL-ohjelmistoista

Wiresoftin tarjoama Windows Server 2016:n RDS-käyttäjien CAL-lisenssit sekä muut asiakaskäyttölisenssit käytettynä ohjelmistona eivät ole asiakkaille ainoastaan edullisempi vaihtoehto tavanomaisiin kaupallisiin tarjouksiin verrattuna, vaan se tarjoaa myös vapaan valinnan Windows Serverin etäpalveluiden lisensointiin tarvittavien CAL-lisenssien määrästä.

Lisäksi Wiresoftin verkkokaupan tarjouksessa on mahdollisuus ostaa RDS CAL -lisenssejä Windows Server 2016:lle sekä RDS Device CAL -lisenssejä ja Windows Serverin käyttöoikeuksien vanhempia tai uudempia versioita. Ostamalla tällaisia CAL-ohjelmia vanhemmille Windows Server -versioille vältyt yhteensopivuusongelmilta tai uuden laitteiston hankkimiselta. Hyödy Wiresoftin laajasta valikoimasta eri CAL-versioiden käytettyjä ohjelmistoja Windows Serverille!

Wiresoft Software Shopista löydät Windows Serverin käyttäjä- ja laitekohtaisia CAL-ohjelmia sekä muita Microsoftin asiakaslisenssejä tai palvelinohjelmia - edullisesti käytettyinä ja heti ladattavina. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2016:n RDS-käyttäjä CAL:ista tai mistä tahansa muusta Microsoftin tuotteesta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat