Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10586
  • DG7GMGF0F4LS
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
49,90 € * 54,90 € * (9,11% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x
Järjestelmä  SharePoint Server
CAL Standard User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Ostamalla Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   voit antaa (toiselle) työntekijälle mahdollisuuden käyttää helposti yrityksen asiakirjoja ja tehdä yhteistyötä projekteissa mistä tahansa. Olitpa sitten toimistossa, kentällä tai kotitoimistossa - SharePointin avulla merkityksellisiä tietoja voidaan vaihtaa turvallisesti ja helposti. yhteistyöohjelmisto tarjoaa erilaisia tapoja työskennellä tiimissä. Meiltä saat SharePoint 2019 alkuperäiset käyttöoikeudet muun muassa . Toisin kuin Device CAL , User CAL on suunnattu tietylle henkilölle. Tämä henkilö voi käyttää yrityksen SharePoint-palvelinta kaikilla laitteillaan. Näin ollen Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL sopii erityisesti työntekijöille, jotka työskentelevät vuorotellen yrityksen tietokoneella, kannettavalla tietokoneella ja matkapuhelimella. 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Ostamalla Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL (toinen) työntekijä voi helposti käyttää yrityksen asiakirjoja ja tehdä yhteistyötä projekteissa mistä tahansa. Olipa kyse sitten toimistosta, kentältä tai kotitoimistosta - SharePointin avulla merkityksellistä tietoa voidaan vaihtaa turvallisesti ja helposti. -yhteistyöohjelmisto tarjoaa erilaisia tapoja työskennellä tiimissä. Meiltä saat muun muassa SharePoint 2019 alkuperäiset käyttöoikeudet. Toisin kuin laite CAL, käyttäjä CAL on suunnattu tietylle henkilölle. Tämä henkilö voi käyttää yrityksen SharePoint-palvelinta kaikilla laitteillaan. Näin ollen Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL sopii erityisesti työntekijöille, jotka työskentelevät vuorotellen yrityksen tietokoneella, kannettavalla tietokoneella ja matkapuhelimella. 

SharePoint 2019 Standard CAL oikea ajokortti kaikille

SharePoint Server 2019:n valmistaja on kehittänyt lisensointijärjestelmän, jossa yhdistelmät ovat mahdollisia. Yritys tarvitsee joka tapauksessa yhden tai useamman -palvelinlisenssin. Nämä ovat saatavana meiltä, samoin kuin lisäkäyttökelpoiset Enterprise -lisenssit. Jotta työntekijät voisivat käyttää SharePoint-palvelinta, tarvitaan CAL-tunnukset. Tämä termi tarkoittaa Client Access Licence. CAL voi kohdistua käyttäjään (kuten tässä tuotteessa) tai laitteeseen ("Device CAL"). Tällä tarjouksella ostetaan käyttäjälisenssi Standard versiolle SharePoint 2019. SharePoint 2019. Jos käyttäjä haluaa käyttää myös Enterprise-ominaisuuksia, hän tarvitsee ylimääräisen Enterprise CAL:n. Yrityksessä tai osastossa voidaan yhdistää laite- ja käyttäjäpalvelut CALs. Näin voidaan pohtia, kenelle on nimenomaan järkevää ostaa Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL ja kenelle Device license. 

SharePoint Server 2019 -palvelimen pääominaisuudet Standard 

Periaatteessa SharePointin tavoitteena on saattaa tiedot ja digitaaliset työvälineet helposti niiden työntekijöiden saataville, joilla on oikeus käyttää niitä. Lisäksi ryhmätyöskentely yksinkertaistuu huomattavasti - ryhmät voivat työskennellä yhdessä projektien parissa, ja ohjelma huolehtii muun muassa dokumentoinnista. Viestintäohjelmistona SharePoint tarjoaa esimerkiksi infrastruktuurin yrityssivuille internetissä ja intranetissä. Ohjelmaa pidetään myös helppotajuisena yrityksen sisällönhallintaohjelmistona (ECM). Tärkeä piirre jokapäiväisessä työssä on eriytetty haku. Se näyttää muun muassa esikatselukuvat tuloksista ja antaa sinun etsiä henkilöitä tai aiheita. 

Lukuisia parannuksia ja yksinkertaistuksia

Käyttäjät, joilla on Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL, voivat hyötyä 2019-version   SharePointin 2019-versiosta. Toimintovalikoimaa on laajennettu muun muassa Flow OneDrive ja luetteloiden muotoilu. Jotta tietojen käsittely olisi suoraviivaisempaa, uusista merkinnöistä voidaan nyt ilmoittaa sähköpostitse tai Microsoft Teamsin ilmoitusten kautta. Lisäksi nykyaikaiset web-osat, joissa on dynaamista sisältöä, kuten Twitter-syötteet, on nyt helppo integroida. Tärkeää on myös uudistettu -käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät löytävät monia elementtejä nopeammin. Esimerkiksi hakutoiminnossa indeksointia on parannettu - nyt mukaan on otettu muun muassa fontit ja kuvien objektit. 

Harkittuja yksityiskohtia osoitteessa SharePoint 2019

On tietysti muitakin innovaatioita, joita varten voi olla syytä ostaa Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL. Turvallisuutta voidaan lisätä esimerkiksi siten, että yritykset tallentavat tarvittaessa tietonsa alueellisiin tietokeskuksiin. Tietojenkäsittelyyn on tehty useita pieniä parannuksia. Esimerkiksi 2019-versiossa on nyt mahdollista työskennellä Excel-asiakirjojen kanssa samanaikaisesti, ja käytettävissä on asiakirjojen esikatselu yli 270 tiedostotyypille. Microsoft Teamsia käyttävät huomaavat syvemmän integraation, ja Office365  tilaajat voivat käyttää jakamisominaisuuksia kaikissa Office-osiossa.

Microsoft SharePoint Server 2019 -käyttäjälisenssi on hyvä valinta, kun uusi työntekijä liittyy tiimiin tai osastoa ollaan rakentamassa uudelleen. Muuten, SharePoint 2019 CAL  SharePoint 2019 CAL voidaan käyttää myös SharePoint 2016 -palvelimeen.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat