Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10584
  • DG7GMGF0F4LS
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
49,90 € * 54,90 € * (9,11% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x
Järjestelmä  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


 Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL ostaminen tarkoittaa, että annat tietylle laitteelle käyttöoikeuden Sharepoint-alustaan. Siten yrityksen PC tai jopa kannettava tietokone voi olla minkä tahansa määrän käyttäjien käytössä, jotta he voivat jakaa sisältöä Sharepoint -palvelun kautta tai etsiä ja muokata sitä siellä. Yleisesti ottaen laite CAL on hyödyllinen, jos työntekijät työskentelevät yksinomaan omilla tietokoneillaan tai jos useat työntekijät käyttävät yhteisiä tietokoneita. Tarjous koskee -versiota. Jos Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL Sharepoint Server 2019 Device CAL halutaan käyttää myös ominaisuuksia , tarvitaan lisäksi -CAL .             Standard      Enterprise  Enterprise 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL 

Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL ostaminen tarkoittaa, että tietylle laitteelle annetaan pääsy Sharepoint-alustaan. Siten yrityksen PC:tä tai jopa kannettavaa tietokonetta voi käyttää mikä tahansa määrä käyttäjiä jakamaan sisältöä Sharepointin kautta tai hakemaan ja muokkaamaan sitä siellä. Device CALs on yleensä hyödyllinen, jos työntekijät työskentelevät yksinomaan omilla tietokoneillaan tai jos useat työntekijät käyttävät yhteisiä tietokoneita. Tarjous koskee Standard -painosta. Jos Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL halutaan käyttää myös Enterprise-ominaisuuksia, tarvitaan ylimääräinen Enterprise CAL.

Työskentele paremmin yhdessä oikean ohjelmiston avulla

Sharepoint 2019 tarjoaa lukuisia ja kattavia yhteistyömahdollisuuksia yrityksen työntekijöille. Tavoitteena on hallita ja käsitellä projekteja ja tehtäviä yhdessä. Tätä varten Sharepoint tarjoaa lukuisia asiakirjojen hallinta- ja hakutoimintoja, mutta myös erilaisia sisällönhallintavaihtoehtoja. Ohjelma toimii esimerkiksi intranet-portaalina ja toimii yrityksen sisäisten keskusteluryhmien sosiaalisen verkoston roolissa. Käyttäjät voivat itse määritellä, mikä sisältö näkyy tiimien verkkosivustoilla ja blogeissa tai mikä näkyy vain yksittäisille osastoille tai projektiryhmille ja mikä näkyy koko yritykselle. MicrosoftSharepoint Server 2019 Device CAL on muunnelma, jolla voidaan liittää yrityksen tietokone   osastojen väliseen viestintään. 

Uudistetut valikot ja käyttömahdollisuudet

2019 versio Sharepoint  Sharepoint keskittyy muun muassa selkeämpään käyttöliittymään, joka toimii hyvin eri näytöillä. Tässä otetaan huomioon yhä liikkuvampi tietokoneiden käyttö. yhteisöohjelmistoa Sharepointia voi käyttää lähes yhtä hyvin tableteilla, älypuhelimilla, kannettavilla tietokoneilla ja pöytäkoneilla. Käyttäjät voivat käyttää usein käytettyjä sovelluksia ja tärkeää sisältöä intuitiivisella tavalla ja saada nopeasti käyttöönsä tarvittavat -yhteystiedot. Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL Osta kautta lisensoidun laitteen käyttäjät saavat käyttöönsä samanlaisen käyttöliittymän kuin SharePoint Online. Asiakirjakirjastot ja Navigointirakenteet on mukautettu Office 365:n rakenteisiin. 

Asiakirjojen kommunikointi ja jakaminen on tehty helpoksi

Parannuksia SharePoint 2019:ssä edelliseen versioon verrattuna ovat muun muassa uudet viestintäsivut ja Team News -toiminto. Jos haluat antaa toiselle yrityksen laitteelle käyttöoikeuden näihin, voit ostaa Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL suoraan meiltä. Nykyinen versio Team Sites Sharepoint sisältää myös luettelot ja kirjastot. Lisäksi kyse on myös kehittyneestä mobiilidatan käytöstä. Niin sanottu Next Generation Sync Client (NGSC) takaa valtuutetuille henkilöille luotettavan pääsyn yrityksen asiakirjoihin - milloin tahansa ja missä tahansa internet on käytettävissä. Tämä on erityisen tärkeää, jos aiot ostaa Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL kannettavaa tietokonetta tai tablettia varten. 

Sharepoint-lisenssejä jokaiseen tarpeeseen

Jotta yrityksessä voidaan työskennellä tehokkaasti Sharepoint -osoitteella, tarvitaan useita lisenssejä. Esimerkiksi jokainen -palvelinyksikkö tarvitsee oman lisenssin, mutta myös jokainen -käyttöjärjestelmäyksikkö tarvitsee oman lisenssin. Lupia voidaan jossain määrin sekoittaa keskenään. Tämä tarkoittaa, että 2019-käyttöoikeudet äskettäin ostetulla lisenssillä voidaan käyttää palvelinta, jolla on edelleen käytössä Sharepoint2016. Tämä on järkevää esimerkiksi silloin, jos pitkällä aikavälillä on suunnitteilla palvelimen päivitys , mutta lyhyellä aikavälillä uudelle työntekijälle tai uudelle tietokoneelle on tarkoitus hankkia uusi lisenssi. Lisäksi käyttäjän ja laitteen CALs  voidaan jakaa minkä tahansa määrän käyttäjiä ja laitteita yrityksen sisällä. Voit ostaa kaikki nämä lisenssit meiltä. 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat