Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10051
 • 381-04396
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
24,90 € * 26,90 € * (7,43% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x Device CAL
Järjestelmä  Exchange-palvelin
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Kaikkien Microsoft Exchange Server 2016 -palveluiden käyttämisen edellytyksenä, jotka ovat saatavilla versioissa Standard ja Enterprise, on varsinaisen palvelinlisenssin lisäksi myös asiakaskäyttölisenssi päätelaitteille: Exchange Server 2016 Device CAL. Vain tämä lisenssi antaa tietylle rekisteröidylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin) vastaavat käyttöoikeudet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL"

Laite CAL:t Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona

Kaikkien Microsoft Exchange Server 2016 -palveluiden käyttämisen edellytyksenä, jotka ovat saatavilla versioissa Standard ja Enterprise, on varsinaisen palvelinlisenssin lisäksi myös päätelaitteiden asiakaskäyttölupa: Exchange Server 2016 Device CAL. Vain tämä antaa tietylle rekisteröidylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin) vastaavat käyttöoikeudet.

Microsoftin lisenssinhallinnan määräysten mukaisesti Exchange Server 2016: n palvelinlisenssi ei sisällä muita käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen Device CAL:n muodossa. Tämän jälkeen kuka tahansa valtuutettu käyttäjä voi käyttää rekisteröityä päätelaitetta Exchange Serverin toimintojen käyttämiseen.

Käytetyt laite CAL:t Exchange Server 2016 Standard ja Enterprise Editions -versioihin ovat saatavana Wiresoftilta edullisesti - loppulaitteiden joustavaan, tarpeisiin perustuvaan lisensointiin näitä on saatavana myös yksittäin. Käytettynä ohjelmistona nämä päätepisteiden käyttöoikeudet tarjoavat samat toiminnot kuin Exchange Server 2016:n Device CAL:t, joita tarjotaan uutena Microsoftin virallisen Volume Licensing Program -ohjelman kautta.

Ota kaikki irti Exchange Server 2016:sta käytetyn Device CAL:n avulla

Microsoft Exchange Server 2016 on välttämätön perusta nykyaikaisen yrityksen viestintäjärjestelmän tärkeiden prosessien valvonnalle ja hallinnalle. Exchange-palvelin toimii sisäisen ja ulkoisen  -viestinnän rajapintana ja yhdistää kaikki työntekijät tai osastot eri toimipisteissä, mikä lisää myös työnkulkujen tehokkuutta: Exchange Server 2016 mahdollistaa sähköpostien ja yhteystietojen sekä tehtävien keskitetyn hallinnan ja selkeän arkistoinnin; integroitu versiohallinta parantaa myös yhteistä työskentelyä asiakirjojen parissa. Vuoden 2016 versiossa palvelinarkkitehtuurissa palvelinroolien määrä on vähennetty kahteen: Postilaatikko ja Edge Transport; lisäksi postilaatikoiden skaalautumista on yksinkertaistettu ja pilvipalvelujen tuki on optimoitu. Muita ominaisuuksia:

 • EDiscovery-hakuarkkitehtuuri käyttää useita palvelimia ja toimii sekä asynkronisesti että etänä.
 • Kontekstisuodattimet parantavat tiedonhakua.
 • Sisältöhaku on skaalautuvampi lisäämällä haettavien postilaatikoiden ja arkistopostilaatikoiden määrää yhteensä 20 000:een.
 • Tietojen lähettämisen hallintaa Outlookin 2016 tai Outlook on the kautta on parannettu muun muassa muokattavilla käyttöoikeuksilla.
 • Myös postilaatikoiden hybridiskenaarioita tuetaan.
 • Enterprise Editionin DLP (Data Loss Prevention) lisää tietoturvaa myös mahdollisten haittaohjelmia sisältävien sähköpostiviestien osalta.
 • Outlookin standardiprotokolla MAPI over HTTP optimoi Exchange-yhteyksien luotettavuuden ja vakauden.

Tietoja käytetyistä Device CAL:ista Exchange Server 2016:lle Standard- ja Enterprise-Editionille yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Device CAL:t eivät eroa vastaavista uusista Device CAL:ista, sillä ne tarjoavat samat ominaisuudet, joilla voidaan hyödyntää Exchange Server 2016 -versioiden Standard ja Enterprise -versioiden ominaisuuksia. Laite CAL:ien käytetyt ohjelmistot tarjoavat näin ollen monille yrityksille ja laitoksille kustannustehokkaan vaihtoehdon loppulaitteiden varustamiseen Exchange Server -käyttöoikeudella. Seuraavassa yleiskatsauksessa selitetään kaikki edut ja erityisominaisuudet.

Microsoftin lisenssinhallinta ja CAL:t Exchange Server 2016:lle

Microsoftin lisenssinhallinta selittää kaikki määräykset laitteiden tai päätelaitteiden lisälaitteista, joilla on käyttöoikeudet Exchange Server 2016 -palvelimelle Standard ja Enterprise-versioissa, jotta käyttäjät voivat käyttää sähköposteja jne. niiden kautta. Tällaiset palvelinlisenssiin jo sisältyvät CAL:t on kuitenkin tarkoitettu yksinomaan järjestelmänvalvojille, eikä niitä siksi saa käyttää Exchange-tyyppisiin palveluihin. Ainoastaan asiakkaan käyttöoikeuslisenssi, kuten Device CAL, antaa päätelaitteelle oikeudet, joiden avulla yksi tai useampi työntekijä voi käyttää Exchange-palvelimen toimintoja. Tämä Device CAL ei sisällä mitään muita ohjelmistoja kuin Exchange Server 2016 -asiakas-/palvelinympäristön omat käyttöoikeudet.

Millaisia CAL-tyyppejä on saatavilla Exchange Server 2016 Standard- ja Enterprise-versioon?

Exchange Server 2016:n Standard ja Enterprise-versioiden CAL-pohjainen lisensointi mahdollistaa käyttöoikeuksien tarkan hallinnan kaikille organisaation asianmukaisille tietokoneille (kiinteät tai mobiilit). Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Exchange Server 2016 -palvelimelle yhteensä kahdenlaisia CAL-tuotteita:

 • Laite CAL Exchange Server 2016 -palvelimelle omistetulle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)
 • Käyttäjä CAL Exchange Server 2016:lle - yhdelle omistetulle käyttäjälle

Mitä eroja on Exchange Server 2016:n laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-asiakirjojen välillä?

Exchange Server 2016:n Device CAL ei periaatteessa eroa User CAL:stä käytettävissä olevien ominaisuuksien ja palvelujen osalta. Exchange-palvelimen käyttöoikeuksien tarjoamissa eduissa on kuitenkin merkittävä ero: Riippuen yrityksen työasemien määrästä ja kokoonpanosta sekä työnkuluista, joissa Exchange-palvelinta käytetään, useat työntekijät voivat käyttää samaa päätelaitetta tähän tarkoitukseen ja käyttää Exchange-palvelinta vuorotellen, tai yksittäinen käyttäjä voi käyttää täysin eri päätelaitteita tähän tarkoitukseen.

Kuka tahansa työntekijä, jolla on käyttöoikeus, voi käyttää käytettävissä olevia Exchange-palveluja laitteella, jolle on myönnetty käyttöoikeus Device CAL:lla ja Windows-yhteensopivuus. Esimerkiksi yrityksessä, jossa tehdään vuorotyötä, useat työntekijät käyttävät samaa päätelaitetta sähköpostien hakemiseen jne., joten tällöin tarvitaan vähemmän asiakaskäyttölupia kuin User CAL:n kanssa.

Jos lisensoitua päätelaitetta voidaan käyttää myös mobiililaitteena, esim. kannettavana tietokoneena, tablet-laitteena tai älypuhelimena, kyseinen käyttäjä voi käyttää sitä myös Exchange-palvelimen Internet-yhteyden kautta sijainnista riippumatta - esim. tien päällä, toisesta paikasta tai kotonaOffice. Device CAL tarjoaa myös mobiilikäyttöön liittyviä vaihtoehtoja.

Mitä eroja on Exchange Server 2016:n laite CAL:ien välillä Standard ja Enterprise-versioissa?

MS Exchange Server 2016:n laite CAL:t tarjoavat erilaisia toimintoja riippuen Standard tai Enterprise Edition -versiosta, Enterprise Edition -versiossa postilaatikkopyyntöjen suuremman skaalautuvuuden ansiosta. Exchange Server Enterprise Editionia on kuitenkin mahdollista käyttää myös Standard Editionin Device CAL:n kanssa - jolloin Standard Editionin toiminnot ovat vastaavasti rajalliset ja postilaatikkotietokantojen määrä on pienempi. Enterprise Editionin laite CAL:t tarjoavat näin ollen vastaavan Enterprise Edition -palvelinlisenssin kanssa laajennetun valikoiman palveluja ja toimintoja, joita tarvitaan usein suuremmissa yrityksissä tai organisaatioissa, mukaan lukien tietojen katoamisen estäminen.

Huomaa Exchange Server 2016:n laite CAL:ien yhteensopivuus versioiden kanssa

Painoksesta riippuen käytettävissä olevien toimintojen lisäksi Device CAL for Exchange Server 2016 -palvelin ei ainoastaan anna tietokoneelle jne. käyttöoikeuksia juuri kyseistä palvelinversiota varten, vaan se antaa sille myös oikeuden käyttää vanhempia Exchange-versioita, kuten vuotta 2013 (downgrade). Palvelinversion 2016 Device CAL -palvelinta ei kuitenkaan voi käyttää korkeampaan Exchange Server -versioon 2019 (päivitys).

Siksi Exchange Serverin laite CAL:ien ostajien on aina otettava huomioon käytettävän palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssien yhteensopivuus painoksittain saatavilla olevien ominaisuuksien lisäksi.

Mitä muuta minun pitäisi ottaa huomioon, kun lisensoin Exchange Server 2016 -palvelinta Device CAL:ien avulla?

Exchange Server Version 2016 Device CAL on voimassa täsmälleen yhdelle päätelaitteelle ja antaa sille vastaavat käyttöoikeudet. Kun rekisteröinti on suoritettu, Device CAL -laitetta ei voi siirtää toiseen päätelaitteeseen. Myöskään CAL-tyyppiä ei voi muuttaa, tässä tapauksessa: laitteen CAL:n käyttäminen käyttäjän CAL:nä.

Näiden Microsoftin lisenssinhallintaa koskevien määräysten tarkoituksena on estää Exchange Server 2016 -palvelimen asiaton käyttö ja tarjota yritykselle suurempi viestintäturvallisuus, sillä lisenssittömät tietokoneet eivät voi käyttää sähköpostipalveluja ja palvelimen tietoja.

Johtopäätös Device CAL:ien valinnasta

Se, mikä Exchange Server 2019 -palvelun käyttöoikeustyyppi tarjoaa yritykselle enemmän mahdollisuuksia, riippuu aina yksittäistapauksesta. Exchange-palvelinta käyttävien päätelaitteiden lukumäärän lisäksi myös käyttäjien lukumäärällä on merkitystä: kun useat työntekijät käyttävät yhtä päätelaitetta vuorotellen Exchange-palvelimen käyttöön, Device CAL tarjoaa enemmän etuja.

Yrityksesi tyypillisten skenaarioiden tunteminen on paras lähtökohta oikean CAL-tyypin valitsemiselle Exchange Server 2016:lle. Yritykselle voi olla edullisempaa lisensoida Device CAL -lisensseillä kuin User CAL -lisensseillä, koska käyttöoikeuksia on ostettava kaiken kaikkiaan vähemmän.

Wiresoftin verkkokaupassa on saatavilla käytettyjä Device CAL:itä Microsoft Exchange Server 2016:lle jo yhden lisenssin hinnalla

Exchange Server 2016:n käytetyt Device CAL:t ovat saatavissa Wiresoftin verkkokaupasta myös yksittäin - koska Microsoftin volyymilisenssisäännöksiä porrastuksen osalta ei sovelleta; lisäksi käytettyjen ohjelmistojen käytettävyydessä ei ole haittoja tai rajoituksia - eikä pelkästään siksi, että ohjelmistot eivät periaatteessa voi kulua loppuun. Tästä lisää jäljempänä.

Mistä Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Exchange Server 2016:n Device CAL:t ovat peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt Device CAL:t MS Exchange Server 2016:lle ovat Microsoftin lisensointiohjelman alkuperäisiä lisenssejä; käytettyinä Device CAL:eina ne olivat aiemmin osa yrityksen aiemmin ostamaa Device Volume License for Exchange Server 2016 -lisenssiä. Wiresoft osti tämän volyymilisenssin ja yksittäiset laitekäyttöoikeudet, joita ei tarvittu, ja volyymilisenssi jaettiin yksittäisiksi lisensseiksi. Tuloksena syntyviä niin sanottuja Single Device CAL -ohjelmistoja kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Vaikka ne on nimetty käytetyiksi käyttöoikeuksiksi, niitä voidaan kuitenkin käyttää kuten käyttämättömiä käyttöoikeuksia Exchange Server 2016 -palvelimen käyttöön, koska ne eivät eroa toisistaan toiminnallisuutta tai käyttöaikaa koskevien rajoitusten osalta.

Exchange Server 2016:n laite CAL:t käytettynä ohjelmistona tarjoavat ostajan tietoturvan

Wiresoftin käytetyn ohjelmiston tarjonta Device CALs for Exchange Server 2016 -ohjelmistoissa tarjoaa asiakkaille edullisen lisensointivaihtoehdon Exchange Server 2016 -palvelimelle, sillä niiden käyttö on turvallista! Wiresoftin käytetyt Device CAL:t tarjoavat myös tavanomaisen ostajan turvallisuuden, sillä ne voidaan ladata heti oston jälkeen ja lisenssi aktivoida välittömästi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Ovatko Exchange Server 2016:n käytettyjen laite CAL:ien osto ja käyttö laillista?

Exchange Server 2016: n laite CAL:t, kuten muutkin Wiresoftin tarjoamat asiakaskäyttölisenssit, tulevat yritysten lisenssivarastosta. Tästä seuraa, että käytetyillä CAL-lisensseillä käytävä kauppa perustuu voimassa olevaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii sekä Microsoftin käytettyjen lisenssien myynnin että oston ja käytön; useat tuomioistuinten päätökset ovat vahvistaneet tämän tosiasian kerta toisensa jälkeen.

Wiresoftin asiakkailla on näin ollen oikeusvarmuus, kun he ostavat käytettyjä Device CAL:eja Exchange Server 2016 -palvelimelle ja käyttävät niitä, sillä he eivät riko mitään oikeudellisia määräyksiä.

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta, sillä ne sisältävät täydelliset todisteet kaikista edellisistä ostajista!

Yhteenveto kaikista Exchange Server 2016:n laite CAL:ien eduista käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin käytetyt User CALs for Exchange Server 2016 -ohjelmistot ovat edullinen vaihtoehto verrattuna perinteisten ohjelmistotoimittajien vastaaviin uusiin ohjelmistoihin - tämä hintaetu koskee myös muita palvelimen käytettyjä ohjelmistoja, joilla on vastaavat Microsoftin käyttöoikeudet.

Lisensointi käytetyillä Device CAL:illa ei sisällä mitään numeerisia rajoituksia ostohetkellä, kuten tavallinen porrastus, joten voit lisensoida räätälöitynä, koska se vastaa palvelinpalveluiden todellista käyttöä yrityksesi loppulaitteiden tarkalla määrällä. Näin Wiresoftin asiakkaat voivat myös pienentää Exchange Serverin laitekäyttöoikeuksien lisensointikustannuksiaan valitsemalla lisenssien määrän joustavasti.

Wiresoftin käytetyt lisenssit ovat näin ollen erityisen edullinen tapa täydentää ohjelmistovarastoa kohtuulliseen hintaan. Useiden ohjelmistoversioiden saatavuus auttaa myös välttämään yhteensopivuusongelmia, jotka voivat aiheutua epäyhtenäisten ohjelmistoversioiden käytöstä, mikä vähentää myös uuden laitteiston hankintakustannuksia. Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät siis Exchange Server 2016:n Device CAL:ien lisäksi myös vastaavat User CAL:t käytettynä ohjelmistona sekä asiakaslisenssejä muille MS Exchange Server -versioille.

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjonta sisältää myös Microsoft-ohjelmistoja, joita käytetään muilla liiketoiminta-alueilla - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Exchange Server 2016:n tai minkä tahansa muun Microsoftin tuotteen laite CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat