Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT POWERPOINT 2013

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10040
 • 079-01714
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
21,90 € * 22,90 € * (4,37% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


PowerPoint on tyypillinen osa Microsoft Office paketteja ja välttämätön vakuuttavien esitysten luomisessa, joita pidetään suorana lähetyksenä tai videon välityksellä luentona, jotta tiedot voidaan välittää selkeästi kollegoille ja Business kumppaneille. The PowerPoint 2013-versio vakuuttaa monipuolisilla käyttömahdollisuuksillaan; sitä voidaan käyttää paitsi ammatillisesti myös koulussa ja opiskelussa kommunikoimaan menestyksekkäästi muiden ihmisten kanssa. Laaja valikoima malleja ja suunnitteluelementtejä tekee PowerPoint 2013:sta sekä aloittelijoille että ammattilaisille helpomman mahdollisuuden luoda selkeästi suunniteltuja dioja ja välittää aiheita elävästi.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT POWERPOINT 2013"

Microsoft PowerPoint 2013 - klassinen Office ohjelmisto erillisenä ohjelmana

PowerPoint on tyypillinen osa Microsoftin Office-paketteja, ja se on välttämätön vakuuttavien esitysten luomisessa, joita pidetään suorana lähetyksenä tai myös videon välityksellä luentona, jotta tiedot voidaan välittää selkeästi kollegoille ja liikekumppaneille. PowerPoint 2013 -versio vakuuttaa sovellusmahdollisuuksien monipuolisuudella, ja sitä voidaan käyttää paitsi ammattikäytössä myös koulussa ja opiskelussa kommunikoimaan menestyksekkäästi muiden ihmisten kanssa. PowerPoint 2013 tukee niin aloittelijoita kuin ammattilaisiakin, sillä se tarjoaa laajan valikoiman malleja ja suunnitteluelementtejä, joiden avulla voit luoda selkeästi suunniteltuja dioja ja välittää aiheita elävästi.

Microsoft PowerPoint 2013:n käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta myös kokemattomien käyttäjien on helppo aloittaa ohjelman käyttö. Intuitiiviset työkalut ja laaja valikoima vakiomuotoisia diamalleja ja grafiikkatyyppejä helpottavat ammattimaisen näköisten esitysten luomista ja yksilöllisen ilmeen antamista. Älykkäät ohjelinjat auttavat käyttäjiä sijoittamaan yksittäiset suunnitteluelementit optimaalisesti ja tarkasti, ja live-näkymän avulla muokkauksen nykytilan voi tarkistaa välittömästi milloin tahansa.

PowerPoint 2013 tarjoaa myös tuen tableteille, mikä laajentaa ohjelman käyttömahdollisuuksia merkittävästi. Tiimikäyttöä varten tähän versioon on integroitu myös kommenttisarakkeet, jotta muut työntekijät voivat kommentoida esityksen dioja omilla kommenteillaan.

Verrattuna uudempiin versioihin PowerPointin versio 2013 tarjoaa sen edun, että se toimii Windows 7 -käyttöjärjestelmissä tai Windows Server 2008 -palvelimella. Ohjelmistoa voidaan siis käyttää myös vanhemmissa tietokoneissa, mikä on taloudellinen etu erityisesti yksityisille käyttäjille, itsenäisille ammatinharjoittajille tai opiskelijoille, mutta myös pienemmille yrityksille, jotka etsivät taloudellisesti edullista ratkaisua ohjelmistotarpeidensa kattamiseksi ilman laitteiston uusimista.

PowerPoint 2013:ssa on jo nyt mahdollisuus käyttää Microsoftin SkyDrive-pilvipalvelua esitysten tallentamiseen verkkoon, jotta ne ovat muiden käyttäjien saatavilla. SharePointin kautta esityksiä voidaan jakaa ja muokata muiden käyttäjien toimesta.

PowerPoint 2013 -ohjelma on saatavana Wiresoftilta myös osana vastaavaa Office-versiota, mutta voit ostaa sen meiltä myös erikseen!

PowerPoint 2103:n ostaminen erillisenä ohjelmana Wiresoftilta tarjoaa edullisen hinnan lisäksi sen edun, että kyseessä ei ole ohjelmistotilaus, vaan ostettu versio. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään tämän hyväksi todetun Office-ohjelmiston kaikki tärkeät ominaisuudet ja työkalut.

PowerPoint 2013:n lisäksi löydät Wiresoftin verkkokaupasta myös ohjelmiston vanhempia ja uudempia versioita - myös edullisena yhden käyttäjän versiona ilman tilausvelvoitetta.

PowerPoint 2013:n käytännön toimintojen ja ominaisuuksien käyttäminen

PowerPoint 2013 laajentaa aiempaa laajuutta esitysdiojen graafisessa suunnittelussa. Tähän tarkoitukseen on käytettävissä muun muassa seuraavat työkalut ja ominaisuudet:

  • Käytä SmartArt-efektejä: PowerPoint 2013:n SmartArt-työkalun avulla voit sisällyttää dynaamisia ja sujuvia siirtymiä diojen välille ja tehdä esityksestä eloisamman. Tätä tarkoitusta varten on käytettävissä erilaisia SmartArt-muotoisia malleja tai asetteluja, joita voidaan soveltaa SmartArt-grafiikkaan: Tehosteita, kuten viivatyylejä, viisteitä tai 3D-näkymiä, voidaan yhdistellä, ja SmartArt-grafiikan muotoihin voidaan myös soveltaa värivaihteluita. Lisäksi jotkin SmartArt-grafiikkatyypit sisältävät paikanhakijoita, joihin voi lisätä omia kuvituksia tai valokuvia.
  • Uusia muotoiluvaihtoehtoja diojen suunnittel uun: PowerPoint 2013 on myös laajentunut lisäämällä väripaletteja ja kirjasinperheitä. Uutta ovat myös laajakuvamallit vaihtoehtona aiemmille vakiokuville. Uusi PowerPoint Standard-ohjelman diakoko on 16:9, mikä sopii hyvin beamerilla pidettäviin esityksiin, mutta myös vanhempi 4:3-muoto on edelleen käytettävissä - on myös mahdollista luoda mukautettu diaformaatti.
  • Silmätippatyökalu yksittäisten värien valintaan: PowerPoint-dian yksittäisiä värejä voidaan muuttaa hetkessä yhdellä napsautuksella. Tämä tarkoittaa, että vakiosävyjen lisäksi voidaan valita ja käyttää suunnittelussa myös PowerPoint 2013:n tarjoaman paletin ulkopuolisia värejä.
  • Yhdistä dioja kahdesta eri PowerPoint-tiedostosta: PowerPoint 2013:ssa on nyt oma valintaikkuna, jolla voit yhdistää esimerkiksi luonnoksen ja korjausversion yhteen tiedostoon. Vain tietyt osat tiedostosta voidaan valita ja yhdistää alkuperäiseen tiedostoon. Yhdistämisen jälkeen muutokset voidaan joko hyväksyä tai peruuttaa yksitellen.
  • Lisää kuvia verkkomediasta: Kuvia ja grafiikkaa sosiaalisesta mediasta, kuten Facebookista ja Flickristä, voi nyt integroida suoraan PowerPoint-esitykseen ilman, että niitä tarvitsee ensin tallentaa paikallisesti tietokoneelle. Ainoa vaatimus on, että käyttäjä kirjautuu kyseiseen palveluun. Tämä koskee myös Bingin kuvahakua, jota voi kuitenkin käyttää ilman kirjautumista.

Lisäksi PowerPoint 2013 tarjoaa myös muita käytännön toimintoja, jotka laajentavat käyttömahdollisuuksia entisestään - sekä yhteistyössä että erityisesti itse esityksessä:

  • Yhteensopivuustila: PowerPoint 2013:ssa käyttäjät voivat yhteensopivuustilan avulla paitsi avata ja muokata .PPT-tiedostoja, jotka on luotu ohjelmiston vanhemmassa versiossa, myös tallentaa ne uudelleen, jotta niitä voidaan edelleen käyttää ohjelmiston kanssa. Yhteensopivuustarkistus tarjoaa lisäturvaa, jotta minkään elementin kanssa ei ole näyttöongelmia.
  • Avoin XML-muoto: PowerPoint-tiedostot voidaan nyt tallentaa myös Microsoftin XML-tiedostomuodossa - lyhenne sanoista Extensible Markup Language - kuten .PPTX. Riippuen siitä, onko esimerkiksi makroja tai lisäosia jne. integroitu, tähän tarkoitukseen on käytettävissä muitakin XML-muotoja. XML tarjoaa useita etuja: Sen avulla tallennetut tiedostot pakataan automaattisesti, ja niiden pakkausteho pienenee huomattavasti aiempaa enemmän. Tämä tarkoittaa sitä, että PowerPoint-tiedostojen lähettäminen liitetiedostona aiheuttaa vielä vähemmän ongelmia, joita voi esiintyä, jos datan koko on liian suuri. Tällöin myös integroitujen tietojen suojaus on paljon parempi: arkaluonteiset tiedot tunnistetaan helpommin, ja niitä voidaan myös jakaa yksinomaan luottamuksellisesti.
  • Käytä Microsoft OneDrivea: Microsoftin pilvipalveluja voi käyttää PowerPoint 2013:n kanssa, jotta voit työstää esitystä itse missä tahansa liikkeellä tai pitää sen luentona tai antaa sen muiden kollegojen käyttöön muokattavaksi tai kommentoitavaksi.
  • Seuraa työtovereiden kommentteja: PowerPoint-esityksen eri yhteistyökumppaneiden kommentit ovat selkeästi eriteltyjä henkilöittäin, mukaan lukien yhteysvaihtoehdot, kuten sähköpostiosoite, ja ne voidaan myös lisätä mihin tahansa yksittäisten esitysdiojen marginaaliin, jolloin ne ovat nähtävissä sekä muokkauksen että esityksen aikana.
  • Puhujanäkymä: Tämä uusi näkymä on käytettävissä näytön esitystilassa, joka on käytännöllinen ominaisuus, joka näyttää puhujalle PowerPoint-esityksen samanaikaisesti kahdessa näkymässä: toisaalta, kuten ennenkin, pelkät esitysdiat, jotka myös yleisö näkee, ja toisaalta puhujanäkymä, joka näyttää ne kaikkine muistiinpanoineen ja huomautuksineen tai kommentteineen. Lisäksi tämä tila tarjoaa yleiskatsauksen kaikkiin dioihin, mikä helpottaa navigointia, sekä työkaluja, kuten kyniä ja laserosoittimia, ja myös zoomaustoiminnon, jolla voit tarvittaessa suurentaa grafiikkaa ja kaavioita.
  • Videon käyttäminen esityksissä: PowerPoint 2013:ssa esitykset voidaan myös viedä tai tallentaa videona, jolloin niitä voi helposti toistaa myös ulkoisella laitteella.
  • PowerPointin käyttö sosiaalisessa mediassa: PowerPoint 2013:lla luodut esitykset ovat yhteensopivia myös sosiaalisen median, kuten Twitterin tai Facebookin, kanssa. Tämä laajentaa vastaanottajien piiriä myös verkossa, mikä tarjoaa lisämahdollisuuksia laajentaa tavoittavuutta ja lisätä tietoisuutta.

PowerPoint 2013:n laitteistovaatimukset:

PowerPoint 2013 tarjotaan ladattavaksi osoitteesta Windows oletusarvoisesti 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona, minkä vuoksi yksittäiset laitteistovaatimukset voivat vaihdella. 64-bittinen versio asennetaan oletusarvoisesti automaattisesti, mutta vain 32-bittinen versio voidaan asentaa 32-bittiseen käyttöjärjestelmään, jossa on x86-prosessori. Muutoin on noudatettava seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows 7 - Windows 10, Windows Server 2008 - 2012 R2
 • Prosessori: vähintään 1 GHz, x86- tai 64-bittinen prosessori
 • Päämuisti: vähintään 1 Gt (32-bittinen) tai vähintään 2 Gt (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3 Gt
 • Kuvan resoluutio: vähintään 1 024 x 576, näytönohjain, jossa on Direct X10 -kiihdytys

Osta PowerPoint 2013 yksittäisenä ohjelmana identtisestä Office -sarjasta edulliseen hintaan Wiresoftilta

PowerPoint-ohjelmisto on vakituinen osa Microsoftin Office-sarjoja. Tästä syystä ohjelmaa ei ole saatavilla erikseen tavallisissa kaupoissa, vaan sitä tarjotaan vain yhdessä muiden Office-ohjelmien kanssa. Wiresoftilta voit ostaa PowerPoint 2013:n sekä tämän ohjelmiston muut versiot täysin erillisinä ohjelmina.

Suuri etusi, kun ostat ohjelmistoja Wiresoftilta, on tässä: PowerPoint 2013: n tarjottu yhden käyttäjän lisenssi on puhdas ostoversio, joka ei siis velvoita sinua pitkäaikaiseen ja mahdollisesti kalliimpaan ohjelmistotilaukseen, eikä se tarkoita tavanomaisia pakollisia päivityksiä tai toimintojen käytön aikarajoituksia. Tästä syystä ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta kannattaa jopa kahdesti, varsinkin jos et halua käyttää muita Office suite 2013 -ohjelman ohjelmia. Näin erityisesti yksityisten käyttäjien lisäksi myös itsenäiset ammatinharjoittajat ja pk-yritykset hyötyvät kaikista MS PowerPoint 2013:n eduista ja säästävät näin rahaa.

Ohjelmisto-ostoksesi Wiresoftilta on joka tapauksessa myös varma veto: Tämä ohjelmistokaupassamme ostettavaksi tarjottu PowerPoint 2013 yhden käyttäjän lisenssi on peräisin suuremmasta volyymilisenssistä, koska niitä käytetään muuten vain yrityksissä, joten kyseessä on niin sanottu käytetty ohjelmisto - syy Wiresoftin erityisen edulliseen hintaan! Tämä ei kuitenkaan merkitse sinulle mitään haittaa, sillä ostamasi käytetty PowerPoint-ohjelmiston lisenssi on toiminnoiltaan täysin identtinen PowerPoint 2013 -ohjelman kanssa, joka sisältyy myös samannimiseen Office Suite 2013 -ohjelmaan.

Kun ostat ohjelmistoja Wiresoftilta, voit myös olla varma, ettemme me tai sinä joudu oikeudellisesti epäselvään tilanteeseen käytettyjä ohjelmistoja käyttäessäsi, koska: Käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on täysin laillista ja tuomioistuinten sallimaa!

Jokainen Microsoft-ohjelma, joka tulee tällaisesta tilavuuslisenssistä ja jota tarjotaan Wiresoftissa, Wiresoft on etukäteen tarkistanut sen virheettömän ja rajoittamattoman käytettävyyden, joten PowerPoint 2013 on 100% käyttökelpoinen oston ja aktivoinnin jälkeen toimitetulla lisenssiavaimella.

Wiresoft tarjoaa myös vain Microsoft-ohjelmien täysversioita, jotka ovat identtisiä Microsoftin vastaavien versioiden kanssa. PowerPoint 2013 -version lisäksi voit ostaa Wiresoft Software Shopista erikseen sekä uudempia että vanhempia  -versioita tästä ohjelmistosta sekä muita Office-, palvelin- ja muita Microsoft-ohjelmia.

Jos sinulla on kysyttävää PowerPoint 2013:sta tai mistä tahansa muusta MS-ohjelmasta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat