Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10384
 • 6VC-03222
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
974,90 € * 1 081,90 € * (9,89% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 25x Device CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS Device CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Windows-palvelimien Remote Desktop Services (RDS) -palveluiden käyttöä varten jokainen käyttäjä tarvitsee Client Access Licence (CAL) -lisenssin, jonka avulla hän voi käyttää Windows-ohjelmia yrityksen verkossa - myös tiedostoja - ja paikallisesti itsenäisesti. Tätä tarkoitusta varten on olemassa muun muassa etätyöpöytäpalveluiden laite CAL:t, joiden kautta ne annetaan rekisteröidyn päätelaitteen (laite) käyttöön etätyöpöytäistuntoa varten. Wiresoftin RDS Device CAL:t ovat Wiresoftin käytettynä ohjelmistona edullinen vaihtoehto tavanomaisille lisenssitoimittajille, koska ne tarjoavat saman toiminnallisuuden.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x Device CAL:t osoitteessa Remote Desktop Services osoitteeseen Windows Server 2019 käytettynä ohjelmistona

Windows -palvelimien Remote Desktop Services (RDS) -palveluiden käyttöä varten kukin käyttäjä tarvitsee Client Access License (CAL) -lisenssin, jonka avulla hän voi käyttää Windows -ohjelmia yritysverkossa - myös tiedostoja - ja paikallisesti itsenäisesti. Tätä tarkoitusta varten osoitteessa Remote Desktop Services on 25x Device CAL, joiden kautta nämä 25 rekisteröityä päätelaitetta (Device) ovat käytettävissä etätyöpöytäistuntoa varten. Wiresoftin käytetyt RDS Device CAL -ohjelmistot ovat edullinen vaihtoehto perinteisille lisenssitoimittajille, koska ne tarjoavat samat toiminnot kuin Microsoftin virallisen volyymilisenssiohjelman CAL-ohjelmat.

Mitä etuja RDS CAL -palvelimilla on Windows Server 2019:lle?

Remote Desktop Services - aiemmalta nimeltään päätepalvelut - edustavat omaa palvelinroolia Windows Server 2019: ssä tai sen vanhemmissa versioissa. RDS-ohjaus mahdollistaa pääsyn Windows-ohjelmiin, jotka ovat saatavilla kyseisen Windows -palvelimen kautta isäntänä, etätyöpöytäistunnon kautta. Käyttäjät, joilla on vastaava asiakaskäyttölupa - tässä tapauksessa esimerkiksi RDS Device CAL - voivat sitten käyttää niitä tietokoneella, kannettavalla tietokoneella tai vastaavalla varustetulla tietokoneella yritysverkossa tai paikallisesti itsenäisesti (etänä) Internet-yhteyden kautta.

Sen lisäksi, että Windows Remote Desktop Services -palvelut tarjoavat käyttäjille Device (ja User) CAL -palveluiden etuja, ne tarjoavat myös monia etuja järjestelmänvalvojille, sillä niiden avulla hallinta on paljon tehokkaampaa: Ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön keskitetysti yritysympäristössä, jolloin sitä ei tarvitse asentaa erikseen jokaiseen päätelaitteeseen. Sen sijaan se tarjotaan yhdessä paikassa - palvelimella - ja sitä myös päivitetään tarvittaessa.

RDS CAL -valtuutettujen käyttäjien pääsyä voidaan myös valvoa, sillä kullekin käyttäjälle voidaan määrittää tietyt oikeudet. Työasemien ylläpidon ja käyttöönoton kokonaisvaikutus vähenee siis merkittävästi, kun käytetään Windows -palvelimien RDS CAL-koodeja.

Mitä etuja etätyöpöytäpalvelun laite CAL:t tarjoavat käyttäjille?

Käyttäjät, joilla on RDS Device CAL for Windows Server 2019 -palvelimelle, hyötyvät näin ollen standardoidusta Windows-työympäristöstä riippumatta siitä, mistä paikasta he käyttävät sitä rekisteröidyllä päätelaitteella - ja riippumatta siitä, kuka käyttäjä käyttää Remote Desktop Services kyseisellä tietokoneella, kannettavalla tietokoneella, tabletilla jne.

Kun valtuutettu päätelaite käyttää tiettyä ohjelmaa Device CAL:n kautta isäntäkoneen etätyöpöytäistunnon aikana, se suoritetaan palvelimella muista asiakasyhteyksistä riippumatta. Käyttäjä näkee vain oman istuntonsa.

Jos vanhemmissa laitteissa on heikompi suorituskyky tai laitteisto, ne voivat käyttää Remote Desktop Services -palvelinta Windows -palvelimen tehon hyödyntämiseen, mikä vähentää myös uudemman laitteiston käyttöönoton kustannuksia.

Windows Serverin etätyöpöytäpalvelun CAL-versioiden yhteensopivuus Serverin kanssa

Käyttöoikeudet omaavan laitteen Device CAL: n (tai User CAL:n) on aina oltava yhteensopiva nykyisen Windows -palvelinversion kanssa, muuten sitä ei voi käyttää etäyhteyden muodostamiseen istuntoa varten. Vuoden 2019 RDS Device CAL voi siis käyttää Windows Server 2019:ää tai jopa vanhempaa palvelinversiota, kuten 2016:aa (downgrade), mutta ei mahdollisesti korkeampia palvelinversioita tulevaisuudessa.

Laite CAL:ien ja käyttäjä CAL:ien vertailu osoitteessa Remote Desktop Services of Windows Server 2019

Periaatteessa: Microsoft Server -ohjelmiston toteutus on aina riippumaton sen todellisesta käytöstä - tätä varten tarvitaan vastaava käyttöoikeuslisenssi. Microsoft säätelee näitä käyttöoikeuksia Windows -palvelimen käyttöä varten omalla lisensointijärjestelmällään, joka perustuu Client Access Licences -lisensseihin eli lyhennettyihin CAL-lisensseihin. Kuten edellä on jo kuvattu, Remote Desktop Services-palvelimen CAL-tunnuksilla varmistetaan, että vain valtuutetuilla työntekijöillä on pääsy Windows -palvelimelle, myös paikallisesti ja itsenäisesti . Sen lisäksi, että RDS CAL -järjestelmä tarjoaa palvelimen ylläpitäjille vaihtoehtoja käyttöoikeuksien eriytettyyn hallintaan, se merkitsee myös lisäturvaa, sillä vieraat käyttäjät tai rekisteröimättömät päätelaitteet, joilla ei ole käyttöoikeutta (Device CAL), eivät pääse käyttämään RDS:n kautta saatavilla olevia palveluja tai tietoja.

Microsoft tarjoaa kahta erilaista CAL-tyyppiä, jotka ovat saatavilla Remote Desktop Services Windows Server 2019 -palveluun:

 • Device CAL RDS:lle, kun yhdelle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, pöytä, mobiili) myönnetään käyttöoikeudet
 • User CAL RDS:lle, kun tietylle käyttäjälle myönnetään käyttöoikeudet

Device CAL for Remote Desktop Services 2019 -palvelun erityispiirteet

Periaatteessa Device CAL koskee ainoastaan yhtä, erityistä päälaitetta, joka on rekisteröity vastaavasti. Laite CAL for Remote Desktop Services säätelee käyttöoikeuksiaan Windows palvelimelle tai isännälle jokaista etätyöpöytäistuntoa varten. Jokainen työntekijä, jolla on lupa tai mahdollisuus käyttää kyseistä tietokonetta, kannettavaa tietokonetta jne.,  , voi sitten käyttää Remote Desktop Services. Kun kyseessä ovat kannettavat tietokoneet, tabletit tai mobiililaitteet, joita voidaan käyttää paikasta riippumatta, käyttäjä voi vapaasti valita, käyttääkö hän RDS-järjestelmää yrityksen tiloissa, matkalla vai kotonaOffice.

Laitekohtaisessa lisensointitilassa, kun asiakastietokoneen välinen yhteys muodostetaan ensimmäisen kerran, laitteelle myönnetään väliaikainen käyttöoikeus kyseistä yhteyttä varten. Kun yhteys on muodostettu toisen kerran palvelimen kanssa etätyöpöytäistuntojen isäntänä, palvelimelle myönnetään pysyvä Device RDS CAL -palvelin, jos sellainen on käytettävissä.

RDS:n laite CAL:ien ominaisuudet Windows Server 2019:stä yhdellä silmäyksellä

 • Laite CAL on aina fyysisesti osoitettu tietylle päätelaitteelle - ei yksittäiselle käyttäjälle
 • Kukin RDS Device CAL -laite seurataan vastaavalla lisenssipalvelimella, ja tämä
 • riippumatta Active Directoryyn rekisteröinnistä
 • Laitteiden tilapäisesti käytettävissä olevat RDS CAL -palvelut ovat voimassa 52-89 päivää
 • Määriteltyjen Device CALien määrää ei voi ylikuormittaa

Päätelmä

Se, minkä tyyppinen etätyöasemapalvelu CAL tarjoaa yritykselle enemmän etuja, riippuu siis yksittäistapauksesta. Laitteen CAL:n muuttaminen käyttäjän CAL:ksi ja päinvastoin ei myöskään ole mahdollista. Päätös tietyn tyyppisestä asiakaslisenssistä on siis tehtävä ostohetkellä. Laite CAL:ien osalta se riippuu työntekijöiden ja työasemien määrästä: Jos esimerkiksi useat työntekijät käyttävät yhtä päätelaitetta tai jos he työskentelevät pääasiassa yrityksen toimipaikassa, Device CAL for RDS tarjoaa enemmän etuja.

Tekniset tiedot Remote Desktop Services osoitteesta Windows Server 2019

Kun kyseessä ovat Windows Server 2019:n RDS:n CAL:t, ne koostuvat useista komponenteista, joiden avulla loppulaite tai käyttäjä voi lopulta käyttää Windows -ohjelmia:

 • Etätyöpöytälisensointi ohjaa RDS CAL:ien käyttöä ja tarjoaa ne laitteelle.
 • Etätyöpöytäistunnon isäntä hallinnoi kaikkia laitteelle (tai käyttäjälle) istuntokohtaisesti tarjottuja työpöytiä tai ohjelmia.
 • Etätyöpöytäyhteyksien välittäjä hallinnoi RDS-yhteyksiä ja palauttaa ne, jos yhteys katkeaa istunnon aikana.
 • Julkisessa verkossa Remote Desktop Gateway valvoo päätelaitteen pääsyä Windows-työpöydälle.
 • TheWeb Access for Remote Desktop Services tarjoaa pääsyn RDS CAL:n kautta verkkoportaalin kautta tietyille käyttäjille tai ryhmille.

Osta Microsoft Device CALs for Remote Desktop Services 2019 halvalla yksittäislisensseinä Wiresoftin verkkokaupasta

Laite CAL:t Windows Server 2019:n RDS: lle ovat jo saatavilla yksittäisinä lisensseinä Wiresoft-verkkokaupassa - käytettynä ohjelmistona erityisen edulliseen hintaan ilman käytettävyyteen liittyviä haittoja.

Mitä käytetään Windows Etätyöpöytäpalveluiden laite CAL:eissa?

Wiresoft-verkkokaupassa myyntiin tarjotut Device CAL: t ovat seuraavat Remote Desktop Services Windows Server 2019 -palvelun käyttöoikeudet ovat loppulaitteiden käyttöoikeuksia, jotka ovat peräisin toisesta yrityksestä peräisin olevasta vastaavasta volyymilisenssistä. Wiresoft on ostanut tältä yritykseltä tarpeettomia yksittäisiä käyttöoikeuksia loppulaitteille tai koko volyymilisenssin, purkanut jälkimmäisen ja tarjoaa näitä asiakaskäyttöön tarkoitettuja yksittäisiä käyttöoikeuksia laitteille.

Myynnin tai niiden jakamisen myötä näitä kutsuttiin tästä lähtien käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä uusi nimitys ei kuitenkaan merkitse mitään rajoituksia Remote Desktop Services käytettävyydelle edes ajanjakson aikana tai RDS Device CAL -laitteen toimintojen yleistä kulumista.

Minkälaisen tietoturvan Remote Desktop Services Device CAL:t tarjoavat käytettynä ohjelmistona?

Wiresoftin avulla käytettyjen ohjelmistojen ostaminen ei ole vain halvempaa sinulle, vaan myös turvallista! Jopa yhden käyttäjän CAL Microsoft Remote Desktop Services Windows Server 2019 on Wiresoftissa paitsi alhaisempi hinta verrattuna vastaaviin uusiin tavaroihin, mutta tarjoaa myös jo välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin toimitetulla voimassa olevalla tilavuuslisenssiavaimella ostajan turvallisuuden.

Wiresoftin tarjoamat Microsoft RDS Device CAL:t Windows Server 2019:lle ovat peräisin yksinomaan organisaatioiden tai yritysten lisenssivarastoista. Näin ollen RDS:n CAL-ohjelmistojen tai muiden Microsoft-ohjelmien käyttöoikeuksien ostaminen käytettynä ohjelmistona, mutta myös niiden käyttäminen ei ole asiakkaidemme kannalta lainvastaista, koska sekä CAL-ohjelmistojen kauppa että niiden käyttäminen käytettynä ohjelmistona on laillisesti sallittua, mikä on vahvistettu selvästi useissa eri oikeuden päätöksissä kerta toisensa jälkeen.

Edut käytetyistä Device CALs -ohjelmistoista Remote Desktop Services 2019:lle

Tarjoamalla laite CAL:ien ostamista yksitellen tai suuremmassa määrässä Remote Desktop Services Windows Server 2019 - tai muita asiakasyhteyslisenssejä - käytettynä ohjelmistona Wiresoftilta, sinulla asiakkaana on paitsi edullisempi vaihtoehto verrattuna vertailukelpoisiin tavanomaisiin tarjouksiin lisensoida etäkäyttöoikeutesi Windows Server -palveluihin, myös mahdollisuus ostaa RDS CAL:itä aiempiin Windows Server -versioihin verkkokaupasta. Tämän ansiosta voit myös lisätä asiakaslisenssejä olemassa olevaan vanhempaan palvelinkokoonpanoon, mukaan lukien Microsoft-ohjelmat, ilman pelkoa yhteensopivuusongelmista. Hyödy laajasta valikoimastamme erilaisia Microsoft RDS CAL -versioita Windows Serverille käytettynä ohjelmistona!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Device CAL:t Windows Server 2019:lle sekä vastaavat User CAL:t ja muut Client Access Licenses -lisenssit Remote Desktop Services vanhemmille Windows Server-versioille sekä muille Microsoft Server -ohjelmille - edullisina käytettyinä ohjelmistoina heti ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019:n RDS Device CAL -palveluista tai mistä tahansa muusta Microsoftin tuotteesta, käytä asiantuntijaneuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat