Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10026
 • D86-05338
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
57,90 € * 62,90 € * (7,95% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Visio Standard 2013 tarjoaa laajan valikoiman malleja monien liiketoiminta-alojen kaavioiden luomiseen: tekniset ja liiketoimintaprosessit sekä tieteelliset rakenteet voidaan visualisoida eri tavoin. Visio Standard 2013 soveltuu siis kaikkialle, missä monimutkaisia tosiasioita ja prosesseja sekä organisaatiorakenteita selitetään graafisen esityksen avulla. Kaikki kaaviotyypit on järjestetty selkeästi kunkin sovellusalueen mallien mukaisesti, ja ne voidaan täyttää omien tarpeiden mukaisilla tiedoilla tai mukauttaa edelleen muodoilla vetämällä ja pudottamalla. Käyttäjät löytävät helposti tiensä Visio 2013 Standard -ohjelmassa Office-ohjelmista tutun työpöytäliittymän avulla. Lisäksi integroituja työkaluja voi käyttää intuitiivisesti myös tässä, jotta määrittelyt tai ideat voidaan muuntaa välittömästi informatiivisiksi kaavioiksi.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"

MS Visio Standard 2013 - osta hyväksi todettu ohjelma ammattimaiseen visualisointiin käytettynä ohjelmistona

Visio Standard 2013 tarjoaa laajan valikoiman malleja monien liiketoiminta-alueiden kaavioiden luomiseen: näin voidaan visualisoida eri tavoin sekä teknisiä ja liiketoimintaprosesseja että tieteellisiä rakenteita. Visio Standard 2013 soveltuu siis kaikkialle, missä monimutkaisia tosiasioita ja prosesseja sekä organisaatiorakenteita selitetään graafisen esityksen avulla .

Kaikki kaaviotyypit on järjestetty selkeästi kunkin sovellusalueen mallien mukaisesti, ja ne voidaan täyttää omien tarpeidesi mukaisilla tiedoilla tai mukauttaa edelleen muotoilla vetämällä ja pudottamalla.

Käyttäjät löytävät helposti tiensä Visio 2013 Standard Office -ohjelmista tutun työpöytäliittymän avulla. Lisäksi integroituja työkaluja voi käyttää intuitiivisesti myös tässä, jotta määrittelyt tai ideat voidaan muuntaa välittömästi informatiivisiksi kaavioiksi.

Mille käyttäjäryhmille Visio 2013 Standard Edition on tarkoitettu?

Tämä MS Visio 2013:n Standard-versio tarjoaa jo nyt kaikki edellytykset hienostuneiden visualisointien luomiseen kaavioiden muodossa - täysin eri aloilla ja aina ammattimaisella tasolla, kuten sekä pk-yritykset että itsenäiset ammatinharjoittajat odottavat. Visio-ohjelman perustana ovat muodot, jotka on järjestetty selkeästi malleihin sovellusalueesta riippuen, ja niitä voidaan myös muokata edelleen omien tarpeiden mukaan ja tallentaa, jotta ne ovat jälleen käytettävissä uusina malleina.

Toinen Visio 2013 Standard Editionin etu on sen laaja yhteensopivuus, joka ulottuu Windows 7: stä Windows 10: een, mikä tekee tästä versiosta erityisen houkuttelevan niille käyttäjille, jotka työskentelevät vielä vanhemmalla käyttöjärjestelmällä eivätkä ole riippuvaisia nykyisten Microsoft-ohjelmiensa päivittämisestä voidakseen käyttää tätä ohjelmistoa.

Microsoft Visio 2013:n Standard-versio on saatavana Wiresoft-ohjelmistokaupassa yksittäisenä lisenssinä ostoversiona - niin sanottuna käytettynä ohjelmistona, joka on syntynyt volyymilisenssin purkamisesta, joten myös tämän hinta on huomattavasti alhaisempi verrattuna uusiin tuotteisiin. Wiresoftin käytetyt ohjelmistolisenssit ovat erityisen edullinen ratkaisu pk-yritysten ja itsenäisten ammatinharjoittajien kaltaisille käyttäjäryhmille käyttää itse Microsoftin ammattikäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoja, kuten Visio 2013:aa.

Lisäksi Wiresoft Software -verkkokaupasta löytyy monia muita Microsoftin sovelluksia, kuten Visio 2013: n kanssa yhteensopivia Windows -käyttöjärjestelmiä - aina edullisina käytettyjen ohjelmistojen yksittäislisensseinä. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visio 2013 Standard Editionin tärkeimmät ominaisuudet ja työkalut.

Käytä monia Visio Standard 2013:n malleja - tai muokkaa niitä muotoilla

Visio Standard 2013 sisältää laajan valikoiman Standard-kaavioita, jotka soveltuvat tyypillisten projektien sekä useimmilla liiketoiminta-alueilla yleisten tilausrakenteiden ja prosessien visualisointiin. Näihin kuuluvat seuraavat kaaviotyypit:

 • Standard-virtauskaaviot prosessien dokumentointiin, mutta myös erityismuodot, kuten
 • Tietovirtakaaviot järjestelmien visualisointiin,
 • Prosessikaaviot, koska niitä käytetään pääasiassa kemiallisessa prosessitekniikassa, sekä
 • Työnkulkukaaviot, joita käytetään prosessien dynamiikan selittämiseen, ja
 • Liiketoimintaprosessien mallinnuskaaviot.

Lisäksi käytettävissä on myös karttoja, pohjapiirroksia, verkkokaavioita sekä ohjelmisto- ja tietokantakaavioita - erityisesti UML (Unified Modeling Language) -tyyppisiä kaaviota, jotka ovat laajalti käytetty standardimenetelmä ohjelmistomallien ja -suunnitelmien visualisoimiseksi, lajikkeet mukaan lukien:

 • Yleisten rakennemallien luokkakaaviot
 • Komponenttikaaviot järjestelmän komponenttien esittämistä varten
 • Laitteisto- ja ohjelmisto-osien ajojärjestelmien käyttöönottokaaviot
 • Sekvenssikaaviot kaikkien vuorovaikutukseen osallistuvien elementtien kuvaamiseksi ja
 • Toimintakaaviot, käyttötapauskaaviot, viestintäkaaviot, tietokantakaaviot jne.

Kaikkia näitä malleja voidaan parantaa tai laajentaa Visio Standard 2013 -ohjelmassa käyttämällä olemassa olevia muotoja tai käyttäjän luomia mukautettuja muotoja, ja ne voidaan myös tallentaa mukautettuina malleina.

Perustietoa Visio 2013:n rakenteesta Standard

Visio 2013 Standard, kuten kaikki muutkin Visio-ohjelmistot, on järjestetty moduuliperiaatteella, jotta käyttäjät voivat nopeasti löytää tiensä ohjelmassa. Tämä tarkoittaa, että kokemattomatkin voivat luoda kaavioita välittömästi ja suhteellisen helposti.

Muodot

Peruselementit ovat niin sanottuja muotoja - ennalta määriteltyjä piirustusobjekteja - joista kaavio muodostuu. Tällainen muotokomponentti vedetään uudelle piirtoarkille vetämällä ja pudottamalla; tämä on kopio päämuodosta. Riippuen siitä, kuinka monta tällaista muotoa tarvitaan, niitä voidaan vetää master-muodosta. Visio-ohjelmassa näitä kopioita kutsutaan instansseiksi, toisin kuin master-muotoja.

Kopioituja muotoja voidaan nyt edelleen muokata eri valintakohtien avulla - esim. kiertää, muuttaa leveyttä ja korkeutta, skaalata tai yhdistää toisiinsa nuolilla jne., samoin voidaan lisätä tekstiä ja säätää väriä, viivan leveyttä tai ääriviivoja.

Muodot

Tietyntyyppiset muodot yhdistetään Visio 2013: ssa aina niin sanottuihin malleihin, jotka ovat tiettyyn kaaviotyyppiin kuuluvia muotokokoelmia. Samat muodot voivat siis esiintyä eri malleissa. Tästä on se etu, että valitusta kaaviotyypistä - esimerkiksi tavallisesta vuokaaviosta - riippuen kaikki siihen tarvittavat muodot löytyvät kyseisestä mallista, mutta myös muista malleista, jotka on tarkoitettu täysin erilaisten kaavioiden luomiseen, mutta joissa käytetään osittain samanlaisia muotoja.

Mallit Visio 2013:ssa

Tietyntyyppisen kaavion luomiseksi käyttäjät voivat nyt yksinkertaisesti kutsua sopivan mallin ja aloittaa - toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti avata vastaava malli, joka sisältää jo jonkinlaisen kaavion perusrakenteen, ja muokata sitä edelleen samaan aikaan avatun mallin sisältämillä muodoilla. Esimerkiksi "Organigram"-mallissa on käytettävissä kaikki asianmukaiset muodot: näihin kuuluvat muun muassa  usein esiintyvät asemat, kuten "konsultti", "johtaja", "toimitusjohtaja" ja niin edelleen. Näitä voidaan sitten muokata tai täydentää omilla muodoilla.

Valmis kaavio on myös mahdollista tallentaa Visio 2013:ssa, jotta se on käytettävissä, kun ohjelma seuraavan kerran avataan. .vsd-tyyppisiä Visio-tiedostoja voidaan käyttää myös muissa Microsoft-ohjelmissa vetämällä ja pudottamalla, kuten PowerPointissa, jossa niitä voidaan käyttää osana esitystä. On vain huomattava, että Visio Standard 2013 -ohjelmalla luodut tiedostot eivät ole yhteensopivia uudempien Office-ohjelmien kanssa.

Visio Standard 2013:n parannukset ja uudet ominaisuudet

Microsoft Visio 2013 Standard -ohjelman työpöytänäkymä näyttää heti tutulta, koska se on visuaalisesti suuntautunut Office-ohjelmiin. Lisäksi se tarjoaa lukuisia parannuksia, parannuksia ja uusia toimintoja edelliseen versioon verrattuna:

 • Kaavio-mallien optimointi: Microsoft Visio 2013 Standard -kaavio-mallien kanssa on integroitu joitakin parannuksia, jotka eivät koske ainoastaan Standard-muotoja, vaan myös aika-akselia, Standard- sekä yksityiskohtaista verkkoa. Tämä vaikuttaa erityisesti tietokantojen malleihin, organisaatiokaavioihin sekä liiketoimintaprosessien mallintamisen ja UML:n (Unified Modeling Language) alueisiin - mallinnuskieli, jota käytetään ohjelmistokomponenttien suunnittelun ja dokumentoinnin visualisointiin.
 • Uusi drag & drop -toiminto : Drag & drop -toiminnon integrointi tekee Visio 2013 Standard käytöstä paljon helpompaa ja joustavampaa. Sen avulla tietoja voidaan integroida suoraan kaavioihin, mutta Visio 2013:ssa luotuja kaavioita voidaan myös lisätä Excel- ja Word-asiakirjoihin.
 • Uudet tiedostomuodot: Kaikki Visio-ohjelmalla luodut tiedostot tallennetaan oletusarvoisesti .vsdx-tiedostoina. Ohjelma tunnistaa ja tallentaa myös vsdm-, .vssm-, .vssx-, .vstm- ja .vstx-luku- ja tallennusmuodot.
 • Uudet muotoiluvaihtoehdot: Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Microsoft Visio Standard 2013 sisältää monia uusia muotoja ja värejä sekä malleja, mutta myös efektejä, kuten kaltevuudet, varjot ja 3D. Lisäksi ohjelmisto näyttää välittömästi, voidaanko sillä visualisoitu projekti toteuttaa osoittamalla muotoja ja värejä, jotka merkitsevät tiettyjen elementtien välisiä viittauksia.

Microsoft Visio 2013:n laitteistovaatimukset Standard

Microsoft Visio 2013 Standard on saatavana 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona - vastaavasti muistivaatimukset vaihtelevat.

Tärkeä huomautus: Visio 2013 -versio ei ole yhteensopiva Microsoftin Office 2016 kanssa!

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32- ja 64-bittinen
 • Palvelinkäyttöjärjestelmät: Windows Server 2003 R2 tai Windows Server 2008 - vain 64-bittinen
 • Prosessori: x64- tai x86-bittinen, vähintään 1 GHz ja SSE2-järjestelmä
 • RAM-muisti: vähintään 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3 Gt
 • Näyttö: DirectX10-yhteensopiva näytönohjain, resoluutio vähintään 1 024 x 576 pikseliä

Osta MS Visio 2013 Standard Edition halpana käytettynä ohjelmistona Wiresoftilta

Standard MS Visio 2013 -versio tarjotaan Wiresoftin verkkokaupassa Standard Edition -versiossa yhden käyttäjän lisenssinä edulliseen hintaan käytettynä ohjelmistona, joten hinta on huomattavasti alhaisempi kuin vastaava uusi tuote - kun taas täällä tavallisessa kaupassa tarjotaan lähes yksinomaan vain viimeistä ohjelmistoversiota. Wiresoftilta saatavan Vision ostoversio tarjoaa huomattavasti alhaisemman hankintahintansa lisäksi taloudellisen edun, koska sitä voidaan käyttää rajattomasti ja rajoittamattoman ajan, koska se ei ole tilausversio, joka sisältää sopimusvelvoitteita ja maksullisia päivityksiä.

Tarjotun Visio 2013 Standard Edition -ohjelman yhden käyttäjän lisenssin perustana on tämän Microsoft-ohjelman volyymilisenssi, jonka yritys on alun perin ostanut ja mahdollisesti myös aktivoinut. Wiresoftin laillisesti sallitun jälleenmyynnin tai hankinnan yhteydessä tämä volyymilisenssi jaettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi; tuloksena syntyneisiin yksittäisiin lisensseihin viitataan tulevaisuudessa nimellä käytetty ohjelmisto.

Yksittäisiin lisensseihin jakaminen tai Visio 2013:n nimeäminen "käytetyksi ohjelmistoksi" eivät kuitenkaan merkitse mitään rajoituksia toimintojen laajuuden tai käyttöajan suhteen - yhtäältä siksi, että ohjelmisto ei yleensä voi kulua loppuun, ja toisaalta siksi, että tämä prosessi ei riko mitään voimassa olevia säännöksiä.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftin kautta on siis aina turvallista liiketoimintaa, sillä kaikki tarjotut käytetyt ohjelmistolisenssit, kuten Microsoft Visio 2013:n Standard Edition, tulevat Euroopassa sijaitsevilta yrityksiltä, joten taustalla oleviin liiketoimiin sovelletaan EU:ssa voimassa olevaa lainsäädäntöä, jossa todetaan selvästi, että käytettyjen ohjelmistojen jälleenmyynti on lain mukaan sallittua. Tämä on myös selvästi vahvistettu useissa oikeuden päätöksissä, joten myös ostajan vastuuriski on luotettavasti poissuljettu. Lisäksi Wiresoftilta ostamasi ohjelmisto on myös tilintarkastuksen kestävä, koska aiemmista ostajista tai myyjistä on täydellinen todiste.

Ohjelmiston ostaminen Wiresoftilta tarjoaa sinulle siis vain etuja! Kun ostat käytetyn MS Visio 2013 Standard -ohjelmiston tai muun ohjelman lisenssin, et hyödy ainoastaan hintaedusta uusiin tuotteisiin verrattuna, vaan myös ostajan turvallisuudesta välittömän latauksen sekä välittömän lisenssin aktivoinnin avulla, joka on voimassa ainoastaan ostamallesi tuotteelle maksuprosessin suorittamisen jälkeen. Lisäksi Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjous antaa sinulle mahdollisuuden käyttää yksinomaisia Microsoft-ohjelmapainoksia itse ja ilman rajoituksia.

Wiresoftin käytettyjen Microsoft-ohjelmistojen kaupasta löydät siis MS Visio Standard 2013 -ohjelman lisäksi myös muita versioita tai versioita tästä ohjelmasta, mutta myös monia muita Microsoft-sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia tämän ohjelmaversion kanssa, esimerkiksi Windows -käyttöjärjestelmät ja Windows -palvelinjärjestelmät. Jos sinulla on kysyttävää MS Visio Standard 2013 -ohjelmasta tai muista Wiresoftin kaupasta saatavilla olevista Microsoft-ohjelmistoista, hyödynnä asiantuntevaa ja ystävällistä neuvontaamme - chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat