Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10068
  • R18-04277
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
12,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x Laite CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL Laite CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Microsoft Windows Server 2012 -versioiden - jotka ovat saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina - molempien toimintojen käyttämiseen tarvitaan asiakaslisenssi sekä vastaava palvelinlisenssi päälaitetta kohden: Windows Server 2012 Device CAL. Tämä antaa rekisteröidylle Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti) vastaavat käyttöoikeudet, joita työntekijät voivat sitten vuorostaan käyttää.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"

Osta käytettyjä Device CAL:itä Microsoft Windows Server 2012:lle

Jotta voit käyttää molempia Microsoft Windows Server 2012 -versioiden toimintoja - jotka ovat saatavilla Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina - tarvitaan asiakaslisenssi sekä vastaava palvelinlisenssi loppulaitetta kohden: Windows Server 2012 Device CAL. Tämä antaa rekisteröidylle Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti) vastaavat käyttöoikeudet, joita työntekijät voivat käyttää myös vuorotellen.

Tämä johtuu siitä, että Microsoftin lisenssinhallinnassa Windows Server 2012:n palvelinlisenssi on erotettu käyttöoikeudesta, joten nämä käyttöoikeudet on hankittava lisäksi Device CAL:n muodossa. Ainoastaan tämän kautta rekisteröidyllä päätelaitteella on oikeus käyttää Windows Server -toimintoja.

Wiresoft tarjoaa Windows Server 2012:nlaite CAL:itä kohtuulliseen hintaan käytettynä ohjelmistona. Käytetyt ohjelmistojen käyttöoikeudet eivät eroa Microsoftin volyymilisenssiohjelman vastaavista käyttämättömistä lisensseistä, joita ei myöskään ole enää saatavilla. Lisäksi täältä voi ostaa käytettyjä Device CAL -lisenssejä alkaen yhdestä asiakaslisenssistä, mikä mahdollistaa Windows Server 2012 -käyttöjärjestelmää käyttävien päätelaitteiden joustavan, tarpeisiin perustuvan lisensoinnin. Windows Server 2012 Device CAL -palvelinta voidaan käyttää myös Windows Server 2012 R2 -lisenssillä varustetun palvelimen palvelujen käyttämiseen.

Kaikkien Windows Server 2012 -palveluiden käyttöä varten käytetyt laite CAL:t

Wiresoftin Windows Server 2012 -versiossa, joka on Windows Server 2008 R2:n seuraaja, käyttämillä Device CAL -ohjelmistoilla tiedot ovat käytettävissä myös pilvessä vastaavan päätelaitteen jne. kautta - lisää tästä seuraavassa.

Yleiskatsaus toimintoihin, jotka ovat käytettävissä Windows Server 2012 / R2:n Datacenter- ja Standard-versioiden Device CAL:n kanssa

Microsoft Windows Server 2012 on Windows Server 2008 R2:n seuraaja ja Windows 8:n palvelinversio. Se eroaa toisistaan ennen kaikkea tehtävienhallinnan täydellisellä uudistamisella, jossa käynnissä olevat sovellukset jaetaan luokkiin ja ei-aktiiviset sovellukset pysäytetään suorituskyvyn parantamiseksi. Windows Server 2012 sisältää päivitetyn version Hyper-V:stä, skaalautuvien virtuaalikytkentöjen virtualisointialustasta, jossa on Hyper-V Replica virtuaalipalvelimien jakamiseen useille isännille sekä tavallisessa että datakeskusversiossa.

2012 R2 -palvelinversio lisää myös ominaisuuksia, kuten VM:ien UEFI-käynnistyksen, nopeamman suorasiirron ja laajennettavuuden useisiin toimipisteisiin sekä Windowsin automaattisen käyttöönoton toisen sukupolven VM:issä. NTFS:ää on täydennetty uudella tiedostojärjestelmällä ReFS - erityisesti tiedostopalvelimien tallennukseen. SMB 3 -tuki takaa nopeamman ja vakaamman pääsyn tiedostojakoihin sekä kiihdytystoiminnot, kuten RDMA tai rinnakkaisten TCP-yhteyksien käyttö asiakkaan ja palvelimen välillä SMB Multichannel -palvelimen kautta. Active Directoryn tietoturvaohjeiden lisäksi Dynamic Access Control säätelee tiedostojen käyttöä, PowerShell 3.0 mahdollistaa myös konfiguroinnin verkkoselaimen kautta Web Accessin avulla sekä Windows Workflow Foundationin suoran suorittamisen.

Windows Server 2012:n laite CAL:itä voidaan käyttää myös Windows Server 2012 R2 -versiossa

Toisin kuin muissa Windows Server -versioissa, Windows Server 2012:n Device CAL -palvelinta voidaan käyttää myös seuraavaksi korkeammassa versiossa - Windows Server 2012 R2 - joka sisältää joitakin parannuksia ja laajennuksia.

Wiresoft tarjoaa myös molemmat palvelinversiot käytettynä ohjelmistona Standard- ja Datacenter-versioina; nämä eroavat toisistaan virtualisointiasteen suhteen.

Microsoft-lisenssien hallinta CAL:ien avulla

Windows Server 2012:n julkaisun myötä Microsoft on myös mukauttanut lisensointimalliaan: Valitusta versiosta riippuen palvelin voidaan lisensoida esimerkiksi ytimien mukaan, jolloin ei tarvita ylimääräisiä Device CAL -lisenssejä, tai itse palvelimen mukaan, jolloin tarvitaan ylimääräisiä asiakkaan käyttöoikeuksia. Tämä CAL-lisenssillä toteutettu käyttöoikeuslisensointimalli on usein edullisempi vaihtoehto pienille ja keskisuurille yrityksille.

Mitkä CAL-tyypit ovat käytettävissä Windows Server 2012 Standard- ja Datacenter-versioissa?

Windows Server 2012: n asiakaskäyttölisensointiin on saatavilla kaksi CAL-tyyppiä:

  • Laite CAL Windows Server 2012:lle - yhdelle päätelaitteelle (esim. PC, kannettava tietokone, tabletti)
  • Käyttäjän CAL Windows Server 2012:lle - yhdelle käyttäjälle

Kuten edellä mainittiin, Windows Server -lisenssiä on täydennettävä tällaisilla Device CAL- tai User CAL -lisensseillä, jotta vastaavat käyttöoikeudet voidaan myöntää. CAL-ohjelmat eivät sisällä muita ohjelmistoja kuin Windows Server 2012/R2:n asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeudet.

Mitä eroja on Windows Server 2012:n laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-oikeuksien välillä?

Laite CAL:t eroavat Windows Server 2012:n Käyttäjä CAL:ista vain siinä, missä muodossa Windows-palvelimen käyttöoikeus myönnetään: Laite CAL antaa tietylle Windows-kykyiselle päätelaitteelle käyttöoikeudet palvelimeen ja käytettävissä oleviin palveluihin ja tietoihin; jokainen työntekijä, jolla on pääsy tähän päätelaitteeseen, voi sitten käyttää sitä tähän tarkoitukseen; tätä tietokonetta voidaan esimerkiksi käyttää vuorotellen vuorotyössä. Jos kyseessä ei ole työpaikan kiinteä tietokone, vaan kannettava tietokone tai tabletti, palvelinpalveluita voidaan käyttää myös paikallisesti itsenäisesti, esimerkiksi tien päällä tai kotitoimistossa.

Työtilanteessa, jossa suurin osa käyttäjistä käyttää vuorotellen eri päätelaitteita, User CAL tarjoaa enemmän mahdollisuuksia.

Käytettyjen Device CAL:ien saatavuus ja hintaetu Windows Server 2012 -versioiden Standard ja Datacenter saatavuutta ja hintaa varten

Monille yrityksille ja organisaatioille, jotka eivät käytä uusinta Windows Server -versiota esimerkiksi kustannussyistä, käytetyt Device CAL: t ovat paitsi edullinen ratkaisu varustaa päätelaitteet Windows Serverin palvelinkäyttöoikeudella, myös mahdollisuus jatkaa vanhempien CAL-versioiden käyttöä, joita Microsoft ja jälleenmyyjät eivät enää tarjoa. Wiresoftin käytetyt ohjelmistot ovat tässä tapauksessa sopiva ratkaisu esimerkiksi täydentämään nykyisiä päätelaitteiden käyttöoikeuksia.

Seuraavassa yleiskatsauksessa on yhteenveto käytettyjen Device CAL: ien kaikista eduista ja erityispiirteistä.

Miten Windows Server 2012:n Standard- ja Datacenter-versioiden käytettyjä Device CAL:eja voidaan käyttää?

Käytetyllä Device CAL:lla on käytettävissä Windows Server 2012 Standard- ja Datacenter-versioiden eri skaalausvaihtoehdot, eli: Standard Editionin Device CAL:lla voidaan käyttää myös Windows Server 2012:n tai R2:n Datacenter Editionia, mutta silloin vain tyypilliset Standard-toiminnot ovat käytettävissä. Datacenter Editionin ja sen laajennetun soveltamisalan Device CAL:n avulla on myös mahdollista käyttää Windows Server 2012/R2 -palvelinta Standard Editionissa, mutta sen toiminnot ovat käytettävissä vain rajoitetusti.

Windows Server 2012:n laite CAL:ien kanssa on kiinnitettävä huomiota myös version yhteensopivuuteen

Windows Server 2012: n laite CAL antaa käyttöoikeuden Windows Server 2012:een sekä seuraavaksi korkeampaan versioon 2012 R2, mutta se ei sisällä käyttöoikeuksia korkeampiin palvelinversioihin, kuten 2016:een, joten se ei sisällä päivitystä. Vanhempia Windows Server -versioita, kuten 2008 tai 2008 R2, voidaan käyttää (downgrade).

Kun hankit laite CAL:itä Windows Server 2012 Edition -versiota varten, sinun on siksi kiinnitettävä huomiota myös nykyisen Windows Server -lisenssin ja valittujen asiakaskäyttölisenssien yhteensopivuuteen.

Mitä muuta on otettava huomioon, kun käytetään Windows Server 2012:n käytettyä Device CAL:ää?

Microsoftin lisenssiehdot koskevat myös käytettyjä Device CAL:eja: Heti kun tietty päälaite on rekisteröity Windows Server 2012:n Device CAL -palveluun, tätä asiakaskäyttölupaa ei voi enää siirtää toiselle laitteelle. Lisäksi CAL-tyypin muuttaminen ja siten Device CAL:n käyttäminen User CAL:nä työntekijän henkilökohtaiseen rekisteröintiin on periaatteessa kielletty.

Näillä Microsoftin lisenssinhallinnan säännöksillä pyritään muun muassa estämään luvattoman pääsyn lisensoituun Windows Server 2012 -käyttöjärjestelmään, minkä tarkoituksena on suojata paremmin tietoja ja viestintäturvallisuutta yrityksessä.

Käytettyjen Device CAL:ien käyttö Microsoft Windows Server 2012 -käyttöjärjestelmässä

Organisaatiosta tai yrityksestä riippuen nämä kaksi asiakaslisenssityyppiä tarjoavat sekä joustavampia käyttömahdollisuuksia että kustannustehokkaampaa lisensointia. Oikean CAL-tyypin määrittämiseksi ratkaisevaa on Windows-palvelimen käyttöön käytettävien päätelaitteiden määrä sekä lisensoitujen työntekijöiden tarvittava määrä. Laite CAL:t tarjoavat suuremman edun erityisesti silloin, kun eri käyttäjät käyttävät säännöllisesti tiettyä päätelaitetta - jopa paikallisesti itsenäisesti - Windows Server 2012 -palveluiden käyttämiseen.

Paras edellytys käytetyn CAL:n ostamiselle on siis tyypillisten työnkulkujen tarkka tuntemus. Kuvatussa esimerkkitilanteessa lisensointi käytetyillä Device CAL:illa on edullisempaa ja siten myös kustannustehokkaampaa, koska asiakaskäyttölupia on ostettava vähemmän. Wiresoft-tiimi neuvoo sinua mielellään tässä asiassa.

Mikä on Wiresoftin Microsoft Windows Server 2012 -käyttöjärjestelmäkohtaiset laite CAL:t?

Käytetyt Device CAL:t Windows Server 2012:lle ovat saatavissa Wiresoftilta yksittäin, Microsoftin tavanomaisia lisensointiasteikkoja ei sovelleta; muuten käytetyt ohjelmistot eivät eroa uusista lisensseistä millään tavoin - koska ohjelmisto ei periaatteessa voi kulua loppuun.

Mistä Wiresoftin käytetyt Windows Server 2012:n Device CAL:t ovat peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt Windows Server 2012:n Device CAL:t ovat alkuperäisiä lisenssejä ja osa Microsoftin lisensointiohjelman Device Volume Licence -lisenssiä, jonka yritys on ostanut ja myynyt Wiresoftille. Oston jälkeen kokonaiset volyymilisenssit voidaan myös jakaa yksittäislisensseiksi; näin saatuja yksittäisen laitteen CAL-lisenssejä kutsutaan käytetyiksi ohjelmistoiksi, ja niitä voidaan käyttää uuden lisenssin tavoin loppulaitteen rekisteröintiin.

Käytetyt ohjelmistot, joissa on ostajan suojaus - myös Windows Server 2012:n laite CAL:t

Kun ostat Wiresoftin käytettyjä ohjelmistoja - olipa kyse sitten Windows Server 2012:n Device CAL:ista tai muista CAL:ista - asiakkaillamme on samat edut kuin uusia lisenssejä ostaessaan: Käytetyt laite CAL:t tarjoavat ostajalle myös turvallisuutta, sillä ne voidaan ladata heti oston jälkeen ja lisenssi voidaan aktivoida välittömästi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko Windows Server 2012:n käytettyjen Device CAL:ien ostaminen ja käyttö laillista?

Wiresoftin asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että he eivät riko mitään lakisääteisiä määräyksiä, ei vain ostaessaan vaan myös käyttäessään käytettyjä Windows Server 2012:n Device CAL - ohjelmia loppulaitteella: Wiresoft Shopissa tarjotut käytetyt Windows Server 2012:n laite CAL:t - kuten muutkin asiakaslisenssit - ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Näin ollen käytetyillä laite CAL:illa käytävä kauppa ja niiden käyttö perustuvat voimassa olevaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii molemmat; tämä seikka on vahvistettu yhä uudelleen useissa tuomioistuimen päätöksissä. Wiresoftin käytetyille ohjelmistoille on myös ominaista kaikkien ostajien täydellinen todentaminen auditointiturvallisuuden avulla!

Windows Server 2012:n Device CAL:ien edut käytettynä ohjelmistona yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin käytettyjä Device CAL:eja ei ole saatavilla edullisesti ainoastaan Windows Server 2012:een, vaan myös käyttöoikeuksina uudempiin ja vanhempiin versioihin palvelinohjelmista - tämä koskee myös muita Microsoftin palvelinohjelmistoja sekä vastaavia asiakaskäyttölisenssejä.

Tämä antaa sinulle mahdollisuuden täydentää vanhempia ohjelmistovarastoja Wiresoftin käytetyillä CAL-ohjelmistoilla, jolloin vältyt yhteensopivuusongelmilta, kun käytät eri ohjelmistoversioita rinnakkain, mikä voi viime kädessä johtaa myös siihen, että vältät uuden laitteiston hankintakustannukset.

Lisäksi lisensointi käytetyillä Device CAL:illa poistaa tavanomaisen lisensointiasteikon, mikä tarkoittaa, että voit ostaa Windows Server -palveluita käyttäessäsi vain täsmälleen todellisia tarpeitasi vastaavan määrän käyttöoikeuksia.

Wiresoft Software Shopin käytetyistä ohjelmistoista löydät Device CAL:t Windows Server 2012 -versioille, jotka ovat myös saatavilla, sekä vastaavat User CAL:t. Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjonta sisältää myös monia muita Microsoft-ohjelmia - kaikilla edellä mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Windows Server 2012:n tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen lisensoinnista Device CAL:ien avulla, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat