Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10402
 • 359-06555
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
993,90 € * 1 102,90 € * (9,88% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 10x Device CAL
Järjestelmä  SQL-palvelin 
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Lisensoitaessa Microsoft SQL Server 2017:n Standard-versio tarvitaan lisäksi asiakaslisenssi SQL Server 2017 Device CAL:ien muodossa, jotta siihen liittyviä palveluja voidaan käyttää: tämä antaa viidelle yksittäiselle, rekisteröidylle päätelaitteelle käyttöoikeudet SQL Server. Tämä johtuu siitä, että tässä SQL 2017 Server -palvelimen palvelin/CAL-lisensointimuodossa palvelinlisenssi ei sisällä varsinaisia käyttöoikeuksia, vaan ne on ostettava erikseen, esimerkiksi Device CAL -loppulaitteen muodossa. Tämä tarkoittaa, että loppulaitteella on oikeus käyttää SQL Serveriä vain oman Device CAL -osoitteensa kautta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x Device CALs for MS SQL Server 2017 käytettynä ohjelmistona

Lisensoitaessa Microsoft SQL Server 2017 Standard-versiota, tarvitaan lisäksi SQL Server 2017 Device CALs -muotoinen asiakaslisenssi, jotta siihen liittyvää Services voidaan käyttää: tämä antaa kymmenelle yksittäiselle, rekisteröidylle päätelaitteelle käyttöoikeudet SQL Server-palveluun. Tämä johtuu siitä, että SQL 2017 Server -palvelimen palvelin-/CAL-lisensoinnin tässä muodossa palvelinlisenssi ei sisällä varsinaisia käyttöoikeuksia, vaan ne on ostettava erikseen, esimerkiksi Device CAL -lisenssin muodossa loppulaitteelle. Tämä laite voi siis käyttää SQL Server -palvelua vain oman Device CAL -osoitteensa kautta. .

Device CALs sQL Server 2017 -ohjelmistoja käytettynä osoitteesta Wiresoft on suuri hintaetu verrattuna uusiin tarjouksiin, ja lisäksi ne tarjoavat myös sen edun, että ne ovat saatavilla myös yksittäin. Käytetyt Device SQL Server 2017 -asiakaslisenssit sisältävät samat toiminnot kuin uudet lisenssit, jotka ovat saatavilla virallisessa Microsoft -lisensointiohjelmassa.

Nauti kaikista MS SQL:n eduista Server Standard 2017 käytetyn Device CAL kanssa

SQL Server 2017 Standard -versio sisältää monia optimointeja sekä lisäominaisuuksia ja -toimintoja, jotka tarjoavat jo nyt pienille ja keskisuurille yrityksille enemmän joustavuutta järjestelmään liittyvien tietojen käytössä sekä kattavan suojan luvattomalta tietojen käytöltä. Kaikki nämä ominaisuudet ovat jo saatavilla käytetyllä Device CAL -lisenssillä. Tässä Microsoft -tietoalustan tehokkaassa versiossa on myös kaikki tärkeät tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, jotka täyttävät kaikki nykyaikaisen, suorituskykyisen relaatiotietokantajärjestelmän (RDMS, Relational Database Management System) vaatimukset. SQL Server 2017 -asiakaslisenssillä voit muun muassa hyödyntää tietokannan sisäistä kehittynyttä analytiikkaa R:n ja Pythonin avulla, mukaan lukien interaktiiviset visualisoinnit. Master Data Services (MDS) ja Reporting Services (SSRS) -palvelun suorituskyvyn parannusten lisäksi mukana ovat myös seuraavat ominaisuudet:

 • Uudet tietokantamoottoritoiminnot, mukaan lukien parannettu suorituskyky CLR-kokoonpanojen kanssa sekä mukautuvat liitokset mukautuvassa kyselyjen käsittelyssä
 • Parannukset SQL Server Analysis Services (SSAS) -palveluun, jossa on taulukkomallien asennusvaihtoehdot sekä Get Data for Power Query -palvelu
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS), jossa on optimoitu Scale Out -toiminto ja yksinkertaistettu suoritus useilla tietokoneilla sekä tuki Scale Out Masterin korkealle saatavuudelle
 • Linuxin käyttö SQL Server 2017 -palvelun kanssa sekä Java-sovellukset Java Database Connectivity Driver -ajurin avulla
 • SQL Server Koneoppiminen Services korvaa SQL Server R Services Python-tuella

Käytetty Device CALs for SQL Server Standard -Edition 2017

Käytetty Device CAL osoitteesta Wiresoft ei ole toiminnallisuuden osalta eroja käyttämättömään lisenssiin verrattuna, jotta voit hyödyntää kaikkia SQL Server 2017 Standard-version Services 2017 -versiota. Tämän palvelin-/CAL-kohtaisen lisensoinnin ansiosta erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset voivat säästää rahaa:

SQL Server 2017 lisensointi palvelinlisenssien kanssa Plus CALs

SQL Server 2017: n lisensointi palvelinlisenssillä Plus täydentävä Device CALs on määritelty Microsoft lisenssiehdoissa vaihtoehtona Standard-editionille: tätä lisensointimallia kutsutaan yleisesti Server/CAL-lisensoinniksi. Toisin kuin Core-pohjaisessa lisensoinnissa, Microsoft -lisenssinhallinnassa erotetaan toisistaan SQL-palvelimen lisenssi ja yksittäisten loppulaitteiden (tai käyttäjien) lisälisensointi: Näin ollen palvelin/CAL-lisensoinnin tapauksessa jokainen Server, jossa SQL Server-instanssia on tarkoitus käyttää, edellyttää Standard SQL Server Licence 2017 -lisenssiä, Plus kutakin erityistä päälaitetta varten erillistä käyttöoikeuslisenssiä (Device CAL) lisensoitua SQL-Server-lisenssiä varten. Vaikka palvelinlisenssiin sisältyy kaksi CALs -osoitetta, näillä on vain järjestelmänvalvojan oikeudet!

Vain säännöllinen Device CAL lisenssi oikeuttaa tietokoneen, kannettavan tietokoneen jne. käyttämään SQL Server-version vuoden 2017 toimintoja. Loppulaitteiden asiakaskäyttöoikeuslisenssi ei sisällä mitään lisäohjelmistoa, joka olisi vielä asennettava, vaan ainoastaan SQL Server 2017 -palvelimen käyttöoikeudet asiakas-/palvelinympäristössä.

Device CALs ja SQL-palvelimen lisenssin versioiden yhteensopivuutta on noudatettava

Device CAL for SQL Server 2017 -palvelun 2017 avulla päätelaite saa SQL Server 2017 -käyttöoikeudet sekä käyttöoikeudet SQL Server-palvelun vanhempiin versioihin, esim. 2016 (downgrade). Päätelaite, joka on varustettu Device CAL for SQL Server 2017 -versiolla 2017, ei kuitenkaan voi käyttää korkeampaa SQL Server-versiota, kuten versiota 2019 (päivitys). Siksi ostaessasi Device CALs for SQL Server 2017, sinun on aina kiinnitettävä huomiota palvelinlisenssin ja käyttöoikeuslisenssin yhteensopivuuteen. Wiresoft tarjoaa myös käytettyjä Device CALs sQL Server 2017:n edeltäjä- ja seuraajaversioille. 2017.

Miksi SQL Server 2017 Standard-versiolle on olemassa vaihtoehtoinen lisensointivaihtoehto CAL-lisensseillä?

SQL Standard Server Version 2017 Microsoft -versioiden osalta lisensointi ei rajoitu ainoastaan ytimiin vaan myös CAL-perusteiseen lisensointiin laitteiden (päätelaitteiden) tai käyttäjien mukaan. Tässä SQL-palvelimen käyttöoikeuksien lisensointimuodossa otetaan huomioon pk-yritysten laitteistot, joiden SQL Server on usein suorituskyvyltään heikompi ja joiden tarpeisiin riittää vain yksi tai muutama ydin. Palvelin/CAL-lisensointi, johon liittyy Device -asiakaskäyttölisenssien osto, on usein halvempaa kuin Server-lisensointi ytimittäin.

SQL Server-lisenssin lisäksi Microsoft -lisenssimalli tarjoaa kaksi CALs -tyyppiä SQL Server 2017 -käyttöoikeutta varten:

 • SQL Server 2017 Device CAL : tämä antaa erilliselle Windows-yhteensopivalle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) SQL Server-käyttöoikeudet
 • SQL Server 2017 User CAL : tämä antaa yksittäiselle User SQL Server-käyttöoikeudet

Mitä sinun on otettava huomioon, kun lisensoit SQL Server 2017s -palvelun kanssa Device CALs ?

A Device CAL myöntää SQL Server 2017 -käyttöoikeudet yhdelle päätelaitteelle (laite). Kun rekisteröinti on suoritettu, näitä oikeuksia ei voi enää siirtää toiselle tietokoneelle. Myös Device CAL sulkee pois CAL tyypin muuttamisen - Device:sta User CAL . Näillä rajoituksilla estetään Device CALsrajoitukset parantavat myös turvallisuutta, koska ne estävät luvattoman pääsyn yrityksen SQL Server -palveluun sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Mitä etuja Device CALs for SQL Server 2017 tarjoaa?

Periaatteessa Device CAL toiminnot eivät poikkea SQL 2017:n toiminnoista User CAL sQL Server 2017. Kussakin tapauksessa tyypilliset mahdollisuudet näkyvät kuitenkin tavanomaisen SQL Server-käytön tyypissä: yritykset eroavat toisistaan esimerkiksi työasemien lukumäärän ja myös sen työnkulun suhteen, jossa SQL Server käytetään: Pk-yrityksissä monet työntekijät käyttävät usein vuorotellen yhtä päätelaitetta SQL Server -palvelun käyttämiseen, kun taas muissa työympäristöissä yksi User tekee tämän täysin eri päätelaitteiden kautta.

Device SQL Server 2017 -lisenssi, joka on sidottu yksittäiseen Windows-yhteensopivaan päätelaitteeseen - eikä tiettyyn käyttäjään - tarjoaa näin ollen erilaisia vaihtoehtoja SQL Server-käyttöön: Jos lisensoitu päätelaite on kannettava tietokone tai tabletti, jota voidaan käyttää liikkeellä, kyseinen käyttäjä voi käyttää SQL Server -lisenssiä myös paikallisesti itsenäisesti - esim. matkalla tai Home-Office - eikä vain työpaikalla yrityksessä. The Device CAL voidaan siis käyttää myös liikkeellä ollessa.

Päätelmä

Se, tarjoaako Device CAL for SQL Server 2017 paremmat käyttömahdollisuudet, riippuu siis yrityksen tyypillisestä työnkulusta. Tämä vaikuttaa päätökseen, kun hankitaan asianmukainen asiakaskäyttölisensointi SQL Server 2017 -palveluun, sillä kuten jo edellä mainittiin, Microsoft -lisensointijärjestelmä ei salli jälkikäteen muuttaa Device CAL a:ksi User CAL tai päinvastoin.

Lisensoitujen päätelaitteiden pääasiallisen käyttötavan lisäksi olisi otettava huomioon myös työntekijöiden lukumäärä: Koska heti kun eri työntekijät käyttävät vuorotellen samaa tietokonetta SQL Server -palvelun käyttämiseen riippumatta siitä, käytetäänkö sitä sisäisesti vai mobiilisti, Device-pohjainen lisensointi tarjoaa enemmän etuja.

Osta käytettyjä Device CALs Microsoft SQL Server 2017 varten missä tahansa numerossa Wiresoft verkkokaupasta

Device CALs for SQL Server 2017 -ohjelmiston voi hankkia Wiresoft -verkkokaupasta jo yhdestä lisenssistä, koska muita volyymilisenssisäännöksiä ei sovelleta käytettyihin ohjelmistoihin - ilman, että nimitys "käytetty" aiheuttaisi haittaa ohjelmiston käytössä Device CALs liittyvät siihen.

Mitä ovat Device CALs for SQL Server 2017 käytetyt lisenssit?

Device CALs (ja myös muut CAL-tyypit) SQL Server 2017 -ohjelmalle, joita Wiresoft tarjoaa käytettyinä lisensseinä, ovat tavallisia käyttökelpoisia käyttöoikeuksia yhdelle loppulaitteelle kappaletta kohden, kuten niitä tarjotaan myös Microsoft lisensointiohjelmassa; erona näihin on se, että ne kuuluivat aiemmin SQL Server 2017 -ohjelmalle tarkoitettuun loppulaitteen volyymilisenssiin, jonka osti yritys, joka myi tarpeettomia yksittäisiä käyttöoikeuksia tai myös koko volyymilisenssin edelleen Wiresoft. Wiresoft liuotti tämän volyymilisenssin ja muutti sen yksittäisiksi lisensseiksi ja merkitsi tuloksena saadut Device CALs käytetyiksi ohjelmistoiksi. Kuten jo mainittiin, käytetty Device-CAL on merkinnästä huolimatta yhtä käyttökelpoinen kuin uusi, koska ohjelmisto ei ole kulunut, mutta sen toimivuus tai käyttöikä ei myöskään ole rajoittunut.

Miksi käytetyt Device CALs ovat turvallisia SQL Server 2017 -palvelussa?

Käytetyt ohjelmistot, kuten Device CALs for SQL Server osoitteessa Wiresoft, eivät ole asiakkaillemme edullisia, vaan ne ovat myös yhtä turvallisia kuin uudet - ilman piilotettuja rajoituksia tai riskejä! Se on heti käytettävissäsi maksuprosessin suorittamisen jälkeen välittömänä latauksena ja välittömänä lisenssin aktivointina mukana toimitetulla lisenssiavaimella, mukaan lukien tavanomainen ostajan suojaus.

Mistä Device CALs for SQL Server 2017 on peräisin?

Wiresoft tarjoamat Device SQL Server 2017-asiakaslisenssit ovat peräisin yritysten ja organisaatioiden lisenssivarastoista. Näihin sovelletaan siis voimassa olevaa lainkäyttövaltaa, joka nimenomaisesti sallii käytettyjen ohjelmistojen kaupan osoitteessa Microsoft CALs , mikä on myös toistuvasti vahvistettu useissa tuomioistuinten päätöksissä.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle Wiresoft -asiakkaana?

Sekä käytettyjen Device CALs for SQL Server 2017 -lisenssien että muiden Wiresoft tarjoamien asiakaslisenssien ostaminen ja käyttö tarjoavat oikeusturvaa, koska et sinä etkä Wiresoft riko mitään oikeudellisia säännöksiä prosessin aikana. 

Etusi ostaessasi käytettyä CALs for SQL Server 2017 -palvelua 2017

Device CALs sQL Server 2017 -ohjelmistoon käytettynä Wiresoft osoitteessa tai muut käyttöoikeudet tarjoavat asiakkaille edullisen vaihtoehdon useimpien muiden lisenssintarjoajien tarjouksiin kaikista näistä syistä juuri siksi, että lisenssiskaalojen vuoksi ei ole rajoituksia seuraaville tuotteille Device CALs olemassa. Tämä antaa sinulle valinnanvapauden SQL Server-palveluiden lisensoinnissa vastaamaan yrityksesi todellista käyttöä, mikä vähentää myös Server-lisensoinnin kustannuksia.

Verkkokaupasta Wiresoft löydät käytettyjen ohjelmistojen käyttöoikeuksia paitsi Device CALs , myös vastaavat User CALs SQL Server 2017 -versiolle - mukaan lukien muiden MS SQL Server -versioiden käyttöoikeudet ja tarvittavat palvelinlisenssit. Näin vähennät myös uudempien päätelaitteiden mahdollisia hankintakustannuksia tai yhteensopivuusongelmien riskiä, jotka johtuvat poikkeavista ohjelmistoversioista.

Lisäksi Device CALs sQL Server 2017 -ohjelmistoon löydät myös asiakaslisenssejä sekä palvelinlisenssejä muihin Microsoft Server Wiresoft -ohjelmistokauppaan - jälleen kaikki käytettyjen ohjelmistojen edut. Jos sinulla on kysyttävää Device CALs for SQL Server 2017 tai mistä tahansa muusta Microsoft -tuotteesta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat