Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10400
 • 359-06322
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 067,90 € * 2 296,90 € * (9,97% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 25x User CAL
Järjestelmä  SQL Server 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Lisenssin tunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Lisensoitaessa Standard versiota Microsoft SQL Server 2016 -palvelimesta 2016 tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi asiakaslisenssi kutakin User: SQL Server 2016 User CAL se antaa yhdelle rekisteröidylle käyttäjälle käyttöoikeudet vastaavaan SQL . Tämä johtuu siitä, että toisin kuin -painoksen lisensoinnissa, SQL 2016 -palvelimen palvelin/CAL-lisensoinnissa palvelinlisenssi ei sisällä käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen kuin Server Core Standard User CAL jotta tietyllä käyttäjällä on henkilökohtainen valtuutus käyttää SQL Server -palvelua minkä tahansa päätelaitteen kautta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL"

Osta 25x User CAL for Microsoft SQL Server 2016 käytettynä lisenssinä

Kun lisensoidaan Microsoft SQL Server 2016:n Standard-versio, kunkin käyttäjän palvelinlisenssin lisäksi tarvitaan myös asiakkaan käyttöoikeuslisenssi: SQL Server 2016 User CAL; se antaa yhdelle rekisteröidylle käyttäjälle käyttöoikeudet vastaavaan SQL Serveriin. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin Standard-painoksen ydinlisensointi, SQL 2016 -palvelimen palvelin-/CAL-lisensointi ei sisällä käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen User CAL - lisenssinä, jotta tietyllä käyttäjällä on henkilökohtaiset oikeudet käyttää SQL-palvelinta minkä tahansa päätelaitteen kautta.

Wiresoftin SQL Server 2016:n 5x User CAL -käyttäjäoikeudet käytettynä ohjelmistona ovat paitsi edullisia verrattuna ohjelmistokaupan tavanomaisiin CAL-tarjouksiin, myös saatavilla 25 kappaleen pakettina. Näissä on samat toiminnot kuin Microsoftin virallisen Volume Licensing Program -ohjelman tavallisissa SQL Server 2016 -käyttäjäasiakaslisensseissä.

Hyödy kaikista MS SQL Server 2016:n eduista käytetyillä User CAL:illa

SQL Server 2016: n Standard-versio tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan skaalautuvien hybriditietokanta-alustojen kehittämiseen ja hallintaan. Lisäksi tämä versio sisältää myös työkaluja, jotka tukevat tyypillisiä älykkäitä kriittisiä sovelluksia BI-alueella. Käyttäjät, joilla on User CAL, voivat myös käyttää Apache Hadoop -ympäristöä ja pilviintegraatiota sekä R-analyysiä ja lisäkyselyominaisuuksia. SQL Server 2016 tarjoaa myös parannettuja tietoturvaominaisuuksia, jotka tukevat tehokasta ja turvallista yritystoimintaa. Ohjelmiston muita uusia ominaisuuksia ja optimointeja ovat mm. seuraavat:

 • Muistissa oleva sarakevarasto, kyselyvarasto sekä aikataulukot tietojen historiatietojen tallentamiseksi palvelimen suorituskyvyn parantamiseksi
 • R-skriptien nopeutettu suoritus SQL Server R Services -palvelun kautta R-tilastokielellä suoraan SQL Serverissä
 • Master Data Services -palvelut mahdollistavat masterdatakokonaisuuksien virtaviivaistetun hallinnan ja käyttöönoton
 • Rivitason suojaus (RLS), aina salattu ja dynaaminen tietojen peittäminen parantavat turvallisuutta
 • Stretch Databases -integraatio laajentaa pilvitukea
 • Tuetaan perinteisiä OLAP-ratkaisuja (Online Analytical Processing)
 • SQL Serverin raportointipalvelut mahdollistavat sivukohtaisten ja mobiiliraporttien luomisen
 • Analyysipalvelut tarjoavat analyyttistä tietoa liiketoiminta- ja raportointipalvelujen raportteja varten
 • PolyBasen hyödyntäminen Transact-SQL-kyselyissä ulkoisista tietolähteistä
 • Transact-SQL maksimoi SQL Serverin suorituskyvyn

Tietoja käytetyistä User CAL:ista SQL Serverille Standard-Edition 2016:lle

Käytettynä ohjelmistona Wiresoftin User CAL:lla on samat oikeudet käyttää SQL Server 2016 Standard editionin toimintoja kuin "uudella" Client Access License -lisenssillä: Tämä on erityisen hyödyllistä pk-yrityksille, mutta myös suuremmille yrityksille, jotka haluavat käyttää SQL Serveriä Server/CAL-lisensoinnilla, jossa Client Access Licenses -lisenssejä tarvitaan käyttäjille.

Tietoa SQL Server 2016:n Server/CAL-lisensoinnista Standard

Microsoftin lisensointiehdoissa on versiosta riippuen myös vaihtoehtoinen mahdollisuus lisensoida SQL Server 2016 palvel inlisenssillä ja User CAL:illa, jota kutsutaan Server/CAL-lisensoinniksi. Tässä yhdistyvät SQL-palvelimen peruslisensointi ja yksittäisten käyttäjien tai päätelaitteiden lisensointi. Server/CAL-lisensointivaihtoehdossa Standard-versiossa tarvitaan siis ensin Server License 2016 -lisenssi jokaiselle yksittäiselle palvelimelle, jolla SQL Server -instanssia on tarkoitus käyttää; siihen sisältyvillä CAL-lisensseillä on vain järjestelmänvalvojan oikeudet, joten SQL Server -palveluiden käyttöä varten kukin käyttäjä tarvitsee erillisen henkilökohtaisen käyttöoikeuskirjan(User CAL), jonka on myös vastattava vähintään samanlaista tai korkeampaa SQL Server -versiota.

Ainoastaan tämä User CAL oikeuttaa hänet käyttämään SQL Server 2016 -version ominaisuuksia, se ei sisällä mitään ylimääräisiä ohjelmistoja, jotka on vielä asennettava, vaan ainoastaan SQL Server 2016 -asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeudet.

SQL Server 2016 Standard-version lisensoinnin edut User CAL:ien kanssa

Valitsemalla SQL Server 2016:n Standard-versiossa ydinlisensoinnin ja palvelin-/CAL-pohjaisen käyttäjälisensoinnin (tai loppulaitteiden) välillä Microsoft ottaa huomioon ne yritykset ja organisaatiot, joiden SQL Serverin suorituskyky on heikompi. Lisälisensointi CAL-käyttäjille on näille asiakkaille edullisempi vaihtoehto SQL Server -palveluiden käyttöön, sillä tässä tapauksessa asiakaslisenssi on ostettava vain niin monelle työntekijälle kuin he todella tarvitsevat. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa SQL Server 2016 -palvelimelle kahdenlaisia CAL-kortteja:

 • SQL Server 2016 User CAL: tämä antaa erilliselle käyttäjälle palvelimen käyttöoikeudet
 • SQL Server 2016 User CAL: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet tietylle päätelaitteelle (tietokone, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)

Huomioi User CAL:ien yhteensopivuus SQL Server 2016:n kanssa!

SQL Server 2016 -käyttäjän CAL ei ainoastaan anna käyttäjälle pääsyä SQL Server 2016:een, vaan myös vanhempiin versioihin, kuten 2014:ään (downgrade). Sitä vastoin tätä SQL Server 2016 -käyttäjä CAL: ää ei voi käyttää korkeamman SQL Server -version, kuten 2019:n, käyttöön (päivitys). Siksi SQL Server 2016 -palvelimen käyttäjäkohtaisia CAL-lisenssejä hankittaessa on otettava huomioon palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssin yhteensopivuus.

Mitä on otettava huomioon lisensoitaessa SQL Server 2016 -palvelinta User CAL:ien avulla?

Kuten jo mainittiin, tietty työntekijä saa henkilökohtaiset käyttöoikeudet SQL Server 2016:een vapaasti valittavaan Windows-yhteensopivaan päätelaitteeseen User CAL: n kautta. Kun käyttäjän rekisteröinti on suoritettu, sitä ei voi enää muuttaa. CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa User CAL:sta User CAL:ksi tai päinvastoin. Näiden CAL-rajoitteiden tarkoituksena on estää SQL-palvelimen asiaton käyttö. Tällä tavoin Server/CAL-lisensointi tarjoaa myös turvallisuutta yritykselle ja sen tiedoille, koska luvattomat tai kolmannen osapuolen käyttäjät eivät pääse käyttämään niitä.

Mitkä ovat SQL Server 2016:n User CAL:n edut?

SQL Serverin User CAL ei periaatteessa eroa toiminnoiltaan laitekohtaisesta asiakaslisenssistä. Niiden edut näkyvät SQL-palvelimen käyttötavoissa, jotka ovat tyypillisiä yrityksissä, joissa SQL-palvelin on käytössä.

Vaikka SQL Server 2016 -käyttäjälisenssi on sidottu yksinomaan yhteen henkilöön, se tarjoaa vapaan valinnan loppulaitteen suhteen, jonka kautta käyttö voidaan kussakin tapauksessa tehdä, vaikka se olisi mahdollista vain yhdestä tietokoneesta tai vastaavasta.

SQL Serverin User CAL tarjoaa siis erilaisen käyttömahdollisuuden verrattuna päätelaitteeseen liittyvään Device CAL: iin, sillä lisensoitu käyttäjä on vähemmän paikallisesti sidottu - edellyttäen, että käytetyllä päätelaitteella on pääsy Internetiin. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi käyttää SQL-palvelinta sekä työpaikalla yrityksessä että ulkoisesti kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta - riippumatta siitä, onko hän työmatkalla vai kotonaOffice.

SQL Server 2016: n käytetyt User CAL -palvelimet tarjoavat näin ollen SQL Serverin toimintojen joustavamman käytön erityisesti niille työntekijöille, jotka ovat säännöllisesti eri toimipisteissä ja ottavat säännöllisesti yhteyden palvelimeen omilla tietokoneillaan, koska User CAL -palvelimen avulla he käyttävät aina henkilökohtaista tiliään.

Päätelmä

Se, minkä tyyppinen SQL Server 2016 - palvelimen asiakaslisenssi tarjoaa enemmän etuja työympäristössä, vaihtelee siis tapauskohtaisesti. Ostopäätös riippuu SQL Serveriä käyttävien työntekijöiden määrästä suhteessa vastaavien päätelaitteiden pääasialliseen käyttötapaan: Kun enemmistö käyttää SQL Serveriä joko kannettavaa tietokonetta tai tablettia tai eri työpisteissä sijaitsevia tietokoneita, User CAL -palvelut tarjoavat enemmän etuja. Kuten edellä todettiin, päätös oikeanlaisesta asiakaskäyttöoikeuksien lisensoinnista on kuitenkin tehtävä ennen ostoa, sillä SQL Server 2016:n User CAL -palvelua ei voi luokitella uudelleen Device CAL -palveluksi tai päinvastoin.

Microsoft SQL Server 2016:n käytetyt User CAL:t ovat saatavana Wiresoftin verkkokaupasta yhdellä lisenssillä

MS SQL Server 2016:n User CAL:t ovat saatavana Wiresoft-verkkokaupassa käytettynä ohjelmistona jo yhden käyttäjän lisenssinä - koska tässä tapauksessa tavanomaisia volyymilisenssisäännöksiä ei sovelleta. Merkintä "Käytetty" ei merkitse mitään haittaa User CAL:ien käytettävyydelle, koska ohjelmisto ei periaatteessa voi kulua.

Tietoja käytetyistä SQL Server 2016:n käyttäjä-calitiedoista

Wiresoftin SQL Server 2016 -käyttäjien käytetyt CAL-käyttäjät ovat tyypillisiä käyttöoikeuksia käyttäjille, koska ne ovat saatavilla Microsoftin lisensointiohjelmassa; ainoa ero näihin on se, että ne olivat aiemmin osa SQL Server 2016 -käyttäjien volyymilisenssiä; ensimmäinen ostaja, yleensä yritys, myi tarpeettomat yksittäisen käyttäjän käyttöoikeudet tai jopa kokonaisen volyymilisenssin Wiresoftille. Volyymilisenssi purettiin ja muutettiin yksittäislisensseiksi, jolloin yksittäiset käyttäjä-calit merkittiin vastedes käytetyiksi ohjelmistoiksi. Huolimatta merkinnästä "käytetty" nämä User CAL:t ovat täysin käyttökelpoisia SQL Server 2016:ssa, koska niiden toiminnallisuutta tai käyttöikää ei ole rajoitettu.

Millaisen ostajan suojauksen käytetty ohjelmisto tarjoaa SQL Server 2016:n User CAL -palveluille?

Wiresoftin SQL Server -käyttäjien CAL-ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon SQL Server -lisensointiin ja ovat myös turvallisia! Asiakkaana saat jo yhden käyttäjän CAL Microsoft SQL Server 2016:lle alennettuun hintaan verrattuna "käyttämättömiin" uusiin ohjelmistoihin, mutta voit myös hyödyntää tavanomaista ostajan turvallisuutta välittömän latauksen ja välittömän lisenssin aktivoinnin kautta mukana toimitetulla lisenssiavaimella.

Ovatko SQL Server 2016:n käytetyt CAL:t laillisia?

Wiresoftilta ostettavat SQL Server 2016:n käyttöoikeuslisenssit ovat peräisin organisaatioiden ja yritysten lisenssivarastoista. Näin ollen myynti tai osto kuuluu myös voimassa olevan lainkäyttövallan piiriin, joka nimenomaisesti sallii käytettyjen ohjelmistojen kaupan; tämä on vahvistettu selvästi useissa tuomioistuimen päätöksissä.

Wiresoft-asiakkaille SQL Server 2016:n ja muiden tarjottujen asiakaslisenssien ostaminen käytettynä ohjelmistona, mukaan lukien niiden käyttö, tarjoaa siten myös oikeusturvaa, sillä Wiresoft tai sinä asiakkaana et riko lakisääteisiä säännöksiä. Lisäksi käytetyt CAL-ohjelmat ovat myös tilintarkastussuojattuja, koska Wiresoftin kaikki aiemmat ostajat on todistettu täydellisesti!

Edut käytetyn User CAL:n ostamisesta SQL Server 2016:lle

Wiresoftinkäytetyt ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon useimpiin muiden tarjoajien tarjouksiin verrattuna - ei ainoastaan SQL Server 2016:n User CAL -lisensseihin, vaan myös muihin käyttöoikeuslisensseihin. Ennen kaikkea tarvittavien User CAL -lisenssien lukumäärää ei ole rajoitettu verrattuna asiakaskäyttölisenssien joustamattomaan porrastukseen, joten palvelinlisensoinnin kustannuksia voidaan pienentää, kun SQL Server -palveluiden todellinen käyttö voidaan lisensoida tarkasti.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät käytettyjen ohjelmistojen käyttöoikeuslisenssien joukosta paitsi User CAL:t, myös Device CAL:t SQL Server 2016:lle - mukaan lukien muut SQL:n asiakaskäyttölisenssien versiot sekä muille Microsoftin palvelimille, mukaan lukien vastaavat palvelinlisenssit. Näin voit lisensoida olemassa olevan ohjelmistokannan edullisesti, koska vältät sekä uuden laitteiston hankintakustannukset että epäjohdonmukaisista ohjelmistoversioista johtuvat yhteensopivuusongelmat.

User CAL:ien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös muita Microsoftin ohjelmistotuotteita - Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen eduilla. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2016:n tai minkä tahansa muun Microsoftin tuotteen User CAL -palveluista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat