Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10401
 • 359-06555
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
468,90 € * 519,90 € * (9,81% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x Device CAL
Järjestelmä  SQL-palvelin 
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Lisensoitaessa Microsoft SQL Server 2017:n Standard-versio tarvitaan lisäksi asiakaslisenssi SQL Server 2017 Device CAL:ien muodossa, jotta siihen liittyviä palveluja voidaan käyttää: tämä antaa viidelle yksittäiselle, rekisteröidylle päätelaitteelle käyttöoikeudet SQL Server. Tämä johtuu siitä, että tässä SQL 2017 Server -palvelimen palvelin/CAL-lisensointimuodossa palvelinlisenssi ei sisällä varsinaisia käyttöoikeuksia, vaan ne on ostettava erikseen, esimerkiksi Device CAL -loppulaitteen muodossa. Tämä tarkoittaa, että loppulaitteella on oikeus käyttää SQL Serveriä vain oman Device CAL -osoitteensa kautta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK DEVICE CAL"

5x Device CAL MS SQL Server 2017:lle käytettynä ohjelmistona

Kun Microsoft SQL Server 2017 lisensoidaan Standard Edition -versiossa, siihen liittyvien palveluiden käyttöön tarvitaan lisäksi SQL Server 2017 Device CAL -lisenssi: tämä antaa viidelle yksittäiselle, rekisteröidylle päätelaitteelle käyttöoikeudet SQL Serveriin. Tämä johtuu siitä, että SQL 2017 Server -palvelimen palvelin-/CAL-lisensointimuodossa palvelinlisenssi ei sisällä varsinaisia käyttäjäoikeuksia, vaan ne on hankittava erikseen, esimerkiksi päätelaitteen Device CAL:n muodossa. Tällä laitteella on siis oikeus käyttää SQL-palvelinta vain oman Device CAL -laitteensa kautta.

Wiresoftin SQL Server 2017:n laite CAL:t käytettyinä ohjelmistoina tarjoavat suuren hintaedun verrattuna uusina tavaroina tehtyihin tarjouksiin, ja niiden etuna on myös se, että ne ovat saatavilla myös yksittäin. SQL Server 2017: n käytetyillä laiteasiakaslisensseillä on samat toiminnot kuin Microsoftin virallisessa volyymilisenssiohjelmassa saatavilla olevilla uusilla lisensseillä.

Hyödy kaikista MS SQL Server Standard 2017:n eduista käytetyllä laite CAL:llä

Monien optimointien lisäksi SQL Server 2017 Standard Edition sisältää myös lisäominaisuuksia ja -toimintoja, jotka tarjoavat jo nyt pienille ja keskisuurille yrityksille enemmän joustavuutta järjestelmään liittyvien tietojen käytössä sekä kattavan suojan luvattomalta käytöltä, ja kaikki nämä ominaisuudet ovat jo saatavilla käytetyn Device CAL:n avulla. Tässä Microsoftin tietoalustan tehokkaassa versiossa on myös kaikki tärkeät tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, jotka täyttävät kaikki nykyaikaisen, suorituskykyisen relaatiotietokannan hallintajärjestelmän (RDMS) vaatimukset. SQL Server 2017:n asiakaslisenssillä saat muun muassa tietokannan sisäisen kehittyneen analytiikan R:n ja Pythonin avulla, mukaan lukien interaktiiviset visualisoinnit. Master Data Services (MDS) ja Reporting Services (SSRS) -palveluiden suorituskyvyn parannusten lisäksi mukana ovat myös seuraavat ominaisuudet:

 • Uudet tietokantamoottoritoiminnot, mukaan lukien parannettu suorituskyky CLR-kokoonpanojen kanssa sekä mukautuvat liitokset mukautuvassa kyselyjen käsittelyssä
 • SQL Server Analysis Services (SSAS) -parannukset, joissa on asennusvaihtoehtoja taulukkomalleille ja Get Data for Power Query -palvelulle
 • SQL Server 2017 -integrointipalvelut (SSIS), joissa on optimoitu skaalautuminen ja yksinkertaistettu suoritus useilla tietokoneilla sekä tuki skaalautuvan masterin korkealle saatavuudelle
 • Linuxin käyttö SQL Server 2017:n kanssa sekä Java-sovellusten käyttö Java Database Connectivity Driver -ajurin avulla
 • SQL Server Machine Learning Services korvaa SQL Server R Services -palvelut Python-tuella

Käytetyt laite CAL:t SQL Server Standard Edition 2017:lle

Wiresoftin käytetyllä Device CAL -lisenssillä ei ole eroja käyttämättömään lisenssiin verrattuna toimintojen osalta, jotta voit käyttää kaikkia SQL Server 2017 Standard Editionin palveluja. Tällä palvelin-/CAL-lisensoinnilla erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset voivat säästää rahaa:

SQL Server 2017:n lisensointi palvelinlisensseillä ja CAL-lisensseillä

Microsoft määrittelee lisensointisäännöissä SQL Server 2017: n lisensoinnin palvelinlisenssillä ja täydentävillä Device CAL -lisensseillä vaihtoehtona Standard Editionille: tätä lisensointimallia kutsutaan yleensä Server/CAL-lisensoinniksi. Toisin kuin ydinpohjaisessa lisensoinnissa, Microsoftin lisenssinhallinnassa erotetaan toisistaan SQL-palvelimen lisenssi ja yksittäisten loppulaitteiden (tai käyttäjien) lisälisensointi: Palvelin/CAL-lisensoinnissa jokainen palvelin, jossa SQL Server -esimerkkiä käytetään, vaatii tavallisen SQL Server 2017 -lisenssin sekä erillisen käyttöoikeudet (Device CAL) lisensoitua SQL Serveriä varten kutakin erityistä päätelaitetta varten. Vaikka palvelinlisenssiin sisältyy kaksi CAL-lisenssiä, niillä on vain järjestelmänvalvojan oikeudet!

Ainoastaan tavallinen Device CAL oikeuttaa tietokoneen, kannettavan tietokoneen jne. käyttämään SQL Server 2017 -version toimintoja. Päätelaitteiden asiakaslisenssi ei sisällä lisäohjelmistoa, joka on vielä asennettava, vaan ainoastaan SQL Server 2017:n käyttöoikeudet asiakas-/palvelinympäristössä.

Laite CAL:ien ja SQL Server -lisenssin versioiden yhteensopivuutta on noudatettava

SQL Server 2017:n laite CAL:n avulla päätelaite saa käyttöoikeudet SQL Server 2017:ään ja myös SQL Serverin vanhempiin versioihin, esim. 2016 (downgrade). SQL Server 2017:n Device CAL:lla varustettu päätelaite ei kuitenkaan voi käyttää korkeampaa SQL Server -versiota, kuten 2019:ää (päivitys). Siksi SQL Server 2017 - palvelimen laitekohtaisia CAL-lisenssejä hankittaessa on aina kiinnitettävä huomiota palvelinlisenssin ja käyttöoikeuslisenssin yhteensopivuuteen. Wiresoft tarjoaa täällä myös käytettyjä Device CAL -palveluita SQL Server 2017:n edeltäjä- ja seuraajaversioille.

Miksi SQL Server 2017 Standard Editionille on vaihtoehtoinen lisensointivaihtoehto CAL:ien kanssa?

SQL Serverin version 2017 vakiomalleissa Microsoft tarjoaa ytimiin perustuvan lisensoinnin lisäksi laitteiden tai käyttäjien CAL-pohjaista lisensointia. Tässä SQL Serverin käyttöoikeuksien lisensointimuodossa otetaan huomioon pk-yritysten laitteisto, sillä niiden SQL Serverin suorituskyky on usein heikompi ja vain yksi tai muutama ydin riittää niiden tarpeisiin. Tässä tapauksessa palvelin/CAL-lisensointi, johon liittyy laiteasiakkaiden käyttöoikeuksien osto, on usein halvempaa kuin palvelinlisensointi ytimittäin.

SQL Server -lisenssin lisäksi Microsoftin lisensointimallissa on tarjolla kahdenlaisia CAL-lisenssejä SQL Server 2017 -käyttöoikeuksia varten:

 • SQL Server 2017 Device CAL: tämä antaa SQL Serverin käyttöoikeudet Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)
 • SQL Server 2017 User CAL: tämä antaa SQL Serverin käyttöoikeudet erityiselle yksittäiselle käyttäjälle

Mitä sinun on pidettävä mielessä, kun lisensoit SQL Server 2017:ää Device CAL:ien avulla?

Laite CAL antaa SQL Server 2017:n käyttöoikeudet yhdelle päätelaitteelle (laite). Kun rekisteröinti on suoritettu, näitä oikeuksia ei voi enää siirtää toiseen tietokoneeseen. Ei myöskään ole mahdollista vaihtaa CAL-tyyppiä Device CAL:lle - Device CAL:sta User CAL:ksi. Nämä rajoitukset estävät Device CAL:ien väärinkäytön ja lisäävät samalla tietoturvaa, koska ne estävät luvattoman pääsyn yrityksen SQL Serveriin sekä sisäisistä että ulkoisista lähteistä.

Mitkä ovat SQL Server 2017:n laite CAL:ien edut?

Periaatteessa Device CAL:n toiminnot eivät eroa SQL Server 2017:n User CAL: stä. Kummassakin tapauksessa tyypilliset mahdollisuudet näkyvät kuitenkin tavanomaisen SQL Server -käytön tyypissä: yritykset eroavat toisistaan esimerkiksi työasemien lukumäärän ja myös sen työnkulun suhteen, jossa SQL Serveriä käytetään: Pk-yrityksissä monet työntekijät käyttävät usein vuorotellen yhtä päätelaitetta SQL-palvelimen käyttöön, kun taas toisissa työympäristöissä yksi käyttäjä tekee sen täysin eri päätelaitteiden kautta.

SQL Server 2017:n laitelisenssi, joka on sidottu yksittäiseen Windows-käyttöjärjestelmää käyttävään päätelaitteeseen eikä tiettyyn käyttäjään, tarjoaa siten erilaisia tapoja käyttää SQL-palvelinta: Jos lisensoitu päätelaite on kannettava tietokone tai tabletti, kyseinen käyttäjä voi käyttää SQL-palvelinta myös paikallisesti itsenäisesti - esimerkiksi tien päällä tai kotitoimistossa - eikä vain yrityksen työpaikalla. Device CAL -laitetta voidaan siis käyttää myös liikkeellä ollessa.

Päätelmä

Se, tarjoaako Device CAL for SQL Server 2017 paremmat sovellusmahdollisuudet, riippuu yrityksen tyypillisestä työnkulusta. Tämä vaikuttaa päätöksentekoon hankittaessa asianmukaista asiakaslisensointia SQL Server 2017:lle, sillä kuten edellä mainittiin, Microsoftin lisensointijärjestelmä ei salli Device CAL:n muuttamista myöhemmin User CAL:ksi tai päinvastoin.

Lisensoitujen päätelaitteiden pääasiallisen käyttötarkoituksen lisäksi on otettava huomioon myös työntekijöiden määrä: Koska heti kun eri työntekijät käyttävät vuorotellen samaa tietokonetta SQL-palvelimen käyttämiseen riippumatta siitä, käytetäänkö sitä sisäisesti vai mobiilisti, laitepohjainen lisensointi tarjoaa enemmän etuja.

Osta Wiresoft-verkkokaupasta mikä tahansa määrä käytettyjä Device CAL:eja Microsoft SQL Server 2017:lle

SQL Server 2017:n Device CAL:t ovat saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta jo yhdestä lisenssistä, koska muita volyymilisenssisäännöksiä ei sovelleta käytettyihin ohjelmistoihin - ilman, että nimitys "käytetty" aiheuttaisi haittaa Device CAL: ien käytössä.

Mitä ovat SQL Server 2017:n Device CAL -lisenssit käytettyinä lisensseinä?

Wiresoftin käyttölisensseinä tarjoamat SQL Server 2017:n Device CAL:t (ja myös muut CAL-tyypit) ovat tavallisia, kullakin päätelaitteella käytettäviä käyttöoikeuksia, kuten niitä tarjotaan myös Microsoftin lisensointiohjelmassa; erona näihin on se, että ne kuuluivat aiemmin SQL Server 2017:n päätelaitteen volyymilisenssiin, jonka osti yritys, joka jälleenmyi tarpeettomat yksittäiset käyttöoikeuslisenssit tai myös koko volyymilisenssin Wiresoftille. Wiresoft jakoi tämän volyymilisenssin ja muutti sen yksittäisiksi lisensseiksi ja merkitsi tuloksena syntyneet Device CAL:t käytetyksi ohjelmistoksi. Kuten jo mainittiin, käytetty Device CAL on merkinnästä huolimatta yhtä käyttökelpoinen kuin uusi, koska ohjelmisto ei ole kulunut, mutta se ei myöskään rajoita sen toimivuutta tai käyttöikää.

Miksi SQL Server 2017:n käytetyt laite CAL:t ovat turvallisia?

Käytetyt ohjelmistot, kuten Wiresoftin SQL Serverin Device CAL:t, eivät ainoastaan tarjoa hintaetua asiakkaillemme, vaan ne ovat myös yhtä turvallisia kuin uudet - ilman piilotettuja rajoituksia tai riskejä! Se on heti käytettävissäsi maksuprosessin suorittamisen jälkeen välittömänä latauksena ja välittömänä lisenssin aktivointina mukana toimitetulla lisenssiavaimella, mukaan lukien tavanomainen ostajan suojaus.

Mistä SQL Server 2017:n laite CAL:t tulevat?

Wiresoftin tarjoamat SQL Server 2017-laiteasiakaslisenssit ovat peräisin yritysten ja organisaatioiden lisenssivarastoista. Näihin sovelletaan siis voimassa olevaa lainkäyttövaltaa, joka nimenomaisesti sallii käytettyjen ohjelmistojen kaupan Microsoftin CAL-ohjelmilla, mikä on myös toistuvasti vahvistettu useissa tuomioistuinten päätöksissä.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle Wiresoftin asiakkaana?

Sekä käytettyjen SQL Server 2017:n Device CAL:ien tai muiden Wiresoftin tarjoamien asiakaslisenssien ostaminen että niiden käyttö tarjoavat oikeusturvaa, koska sinä tai Wiresoft ette riko mitään lakisääteisiä säännöksiä. 

Edut käytetyn CAL:n ostamisesta SQL Server 2017:lle

Wiresoftin SQL Server 2017:n Device CAL:t käytettyinä ohjelmistoina Wiresoftin käyttöoikeuksilla tai muilla käyttöoikeuksilla tarjoavat asiakkaille edullisen vaihtoehdon useimpien muiden lisenssintarjoajien tarjouksiin kaikista näistä syistä juuri siksi, että Device CAL:eille ei ole lisenssiskaaloista johtuvia rajoituksia. Tämä antaa sinulle valinnanvapauden SQL Server -palveluiden lisensoinnissa vastaamaan yrityksesi todellista käyttöä, mikä myös vähentää palvelinlisensoinnin kustannuksia.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät käytetyn ohjelmiston käyttöoikeuksina olevien Device CAL-lisenssien lisäksi myös vastaavat User CAL-lisenssit SQL Server 2017: lle - mukaan lukien MS SQL Serverin muiden versioiden käyttöoikeudet ja niiden edellyttämät palvelinlisenssit. Tämä vähentää myös uudempien päätelaitteiden hankintakustannuksia tai eri ohjelmistoversioista johtuvien yhteensopivuusongelmien riskiä.

SQL Server 2017:n laite CAL:ien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös asiakaskäyttöoikeuksia ja palvelinlisenssejä muihin Microsoftin palvelimiin - myös täällä on kaikki käytettyjen ohjelmistojen edut. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2017:n tai minkä tahansa muun Microsoftin tuotteen Device CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat