Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10072
  • R18-05121
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
18,90 € * 19,90 € * (5,03% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x Laite CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL Laite CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Jotta käyttäjät voivat käyttää kaikkia Microsoft Windows Server 2016:n Standard- ja Datacenter-versioissa saatavilla olevia palveluja, tarvitaan jonkin version palvelinlisenssin lisäksi myös asiakaslisenssi päätelaitteille: Windows Server 2016 Laite CAL. Tämä antaa yhdelle rekisteröidylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti jne.) vastaavat määritellyt käyttöoikeudet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"

Device CAL:t Microsoft Windows Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona

Jotta käyttäjät voivat käyttää kaikkia Microsoft Windows Server 2016:n palveluja, jotka ovat saatavilla Standard - ja Datacenter-versioissa, tarvitaan yhden version palvelinlisenssin lisäksi myös asiakaslisenssi päätelaitteille: Windows Server 2016 Device CAL. Tämä antaa yhdelle rekisteröidylle tietokoneelle (PC, kannettava tietokone, tabletti jne.) vastaavat määritellyt käyttöoikeudet.

Microsoftin lisenssinhallintasääntöjen mukaan Windows Server 2016 -palvelimen palvelinlisenssiin ei sisälly käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen Device CAL:n muodossa. Tämän jälkeen kuka tahansa valtuutettu käyttäjä voi käyttää Windows -palvelimen toimintoja jokaisen siihen rekisteröidyn päätelaitteen avulla.

Laite CAL:t Windows Server 2016 -versioihin Standard ja Datacenter ovat saatavana Wiresoftilta kohtuulliseen hintaan käytettynä ohjelmistona - niitä on saatavana myös yksittäin loppulaitteiden joustavaa, tarvelähtöistä lisensointia varten. Loppulaitteiden käytetyillä ohjelmistokäyttölisensseillä on samat toiminnot kuin Windows Server 2016:n Device CAL -lisensseillä, joita tarjotaan uusina tuotteina Microsoftin tavallisen volyymilisensointiohjelman kautta.

Käytä kaikkia Windows Server 2016:n ominaisuuksia myös käytetyllä Device CAL:lla

Laite CAL:lla voit käyttää - myös käytettynä ohjelmistona - kaikkia laitteen ominaisuuksia

Serverin versio 2016, joka on Windows Server 2012:n seuraaja: Se ei ainoastaan tue Windows 10:tä, vaan se on myös pilvipalvelinvalmis, joten sen avulla voidaan luoda pilvipalvelin, johon voidaan varmuuskopioida tietoja käyttöoikeuden omaavan päätelaitteen kautta.

Windows Server 2016 on saatavana Wiresoftilta versioina Standard ja Datacenter sekä niihin tarvittavina CAL-versioina. Näihin kuuluvat myös Core- ja Nano Server -käyttöönotto, ja ne mahdollistavat virtualisointi/Hyper-V-konttien sekä Windows Server-konttien ja Host Guardian -palvelun käytön. Erityisesti Windows Server 2016:n Datacenter Edition tarjoaa vastaavalla Device CAL:lla ominaisuuksia, kuten SDN (Software Defined Networking) sekä verkkopinot (Protocol Stack), S2D (Storage Spaces Direct), Storage Replica ja suojatut virtuaalikoneet (Shielded VM), joita tarvitaan erityisesti yrityksissä, joissa on suuria työmääriä ja useita virtuaalijärjestelmiä.

Kaikki tiedot käytetyistä ohjelmistolaitteiden CAL-versioista Windows Server 2016 Standard ja Datacenter -versioiden osalta yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin tarjoamat Device CAL:t käytettynä ohjelmistona eivät eroa vastaavista uusista Device CAL:ista, vaan ne sisältävät samat vaihtoehdot Windows Server 2016 -versioiden Standard ja Datacenter -versioiden ominaisuuksien käyttämiseen. Käytettyinä ohjelmistoina käytettävät laite CAL:t ovat siksi monille yrityksille ja organisaatioille edullinen vaihtoehto varustaa olemassa olevat Windows-yhteensopivat päätelaitteet palvelimen käyttöoikeudella. Seuraavassa yleiskatsauksessa selitetään tämän käytetyn ohjelmiston kaikki edut ja erityispiirteet.

Microsoftin lisenssien hallinta CAL-ohjelmia varten osoitteessa Windows Server 2016

Microsoftin lisenssinhallinta määrittelee kaikki sovellettavat ehdot Windows Server 2016: n Standard - ja Datacenter-versioiden päätepisteiden täydentävässä käyttöoikeuslisensoinnissa, jotta käyttäjät voivat käyttää sähköpostia, yhteystietoja ja kalentereita niiden kautta. Vaikka jokainen palvelinlisenssi sisältää käyttöoikeuksia, ne on tarkoitettu ylläpitäjille, eikä niitä saa käyttää käyttäjille tyypillisiin palveluihin. Nämä ovat saatavilla vain asiakaslisenssien, kuten Device CAL:n, kautta, joka antaa kyseiselle päätelaitteelle asianmukaiset oikeudet, jotta kuka tahansa käyttäjä voi käyttää tyypillisiä Windows -palvelintoimintoja. Sen lisäksi, että laite-CAL sisältää omat käyttöoikeudet Windows Server 2016 -palvelimen asiakas-/palvelinympäristöön, se ei sisällä mitään lisäohjelmistoja.

Mitä CAL-tyyppejä on saatavilla Windows Server 2016 Standard- ja Datacenter-versioon?

Asiakaskäyttöoikeuksien lisensointi Windows Server 2016:lle on saatavana Microsoftin lisensointimallin kautta kahdentyyppisinä CAL-lisensseinä:

  • Laite CAL Windows Server 2016:lle yhdelle erityiselle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)
  • Käyttäjä CAL Windows Server 2016 - yhdelle käyttäjälle

Onko laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-asiakirjojen välillä eroja Windows Server 2016:ssa?

Periaatteessa Device CAL for Windows Server 2016 tarjoaa samat ominaisuudet ja palvelut kuin User CAL. Ero on vain siinä, minkä tyyppinen pääsy Windows -palvelimelle on: Device CAL:n avulla yhtä päätelaitetta voi käyttää useampi käyttäjä, jotka vuorotellen käyttävät Windows Server-palveluja sen kautta; tämä tilanne voi olla tietyissä yrityksissä - riippuen tietokoneella varustettujen työasemien määrästä ja laitteistosta sekä tyypillisistä työnkuluista - toisin kuin tilanne, jossa käyttäjä käyttää pääasiassa täysin eri päätelaitteita, joilla on erillinen tili tätä tarkoitusta varten.

Näin ollen eri työntekijät voivat käyttää kutakin Windows-yhteensopivaa päätelaitetta, joka on varustettu Device CAL:lla, Windows-palveluiden käyttöön. Tyypillinen skenaario ovat yritykset, joissa tehdään vuorotyötä, jolloin useat työntekijät käyttävät samaa päätelaitetta sähköpostiensa tarkistamiseen jne.; tässä tapauksessa päätelaitteen käyttöoikeuksia tarvitaan vähemmän kuin User CAL -lisenssejä.

Käyttöluvan saanut, liikkeellä käytettävä päätelaite, kuten kannettava tietokone ja tabletti, mutta myös älypuhelin, voi näin ollen käyttää Windows -palvelinta Internetin kautta paikasta riippumatta, esimerkiksi kotonaOffice, matkalla tai muualla. Siksi Device CAL tarjoaa myös mobiilikäyttövaihtoehtoja.

Mitkä käyttöasetukset sisältyvät Windows Server 2016:n laite CAL:iin Standard ja Datacenter-versioissa?

Riippuen siitä, onko Windows Server 2016:n Standard - vai Datacenter-versio asennettu, Device CAL tarjoaa erilaisia toimintoja.

Standard Editionin Device CAL -palvelimella on kuitenkin mahdollista käyttää Windows -palvelinta myös Datacenter Editionissa - sillä erotuksella, että Standard Editionille tyypilliset rajoitetut toiminnot ovat käytettävissä. Ainoastaan Datacenter Editionin Device CAL tarjoaa Datacenter Editionin palvelinlisenssiä vastaavat laajennetut palvelut ja toiminnot. Näin ollen Datacenter Editionin Device CAL -palvelinlisenssillä on saatavilla vain Standard Editionin toiminnot Standard-palvelinlisenssillä.

Huomaa versioyhteensopivuus Device CAL:ien osalta Windows Server 2016:lle

Sen lisäksi, että Windows Server 2016:n Device CAL: n avulla on mahdollista käyttää versiosta riippuen saatavilla olevia toimintoja, se antaa päätelaitteelle myös käyttöoikeudet vanhempiin Windows Server -versioihin, kuten 2013 (downgrade). Sitä vastoin Windows Server 2016 -version Device CAL:ia ei voi käyttää korkeampaan versioon 2019 (päivitys).

Sen vuoksi Windows Server 2016 -palvelimen laite CAL:ien ostajien on aina kiinnitettävä huomiota olemassa olevan palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssien yhteensopivuuteen sekä kyseisessä versiossa käytettävissä oleviin ominaisuuksiin.

Mitä muuta on otettava huomioon, kun lisensoidaan Windows Server 2016 -palvelinta Device CAL:ien avulla?

Device CAL for Windows Server 2016 lisensoi täsmälleen yhden päätelaitteen ja varustaa sen käyttöoikeuksilla, jotka ovat saatavilla painoksittain. Kun rekisteröinti on suoritettu, tätä Device CAL -laitetta ei voi enää siirtää toiseen päätelaitteeseen. CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa ja käyttää Device CAL:ia User CAL:na.

Nämä Microsoftin lisenssinhallinnassa vahvistetut määräykset estävät luvattoman pääsyn Windows Server 2016 -palvelimeen, mikä tarjoaa yrityksille myös enemmän turvallisuutta viestintään ja tietoihin, sillä sähköpostipalveluihin tai palvelimen tietoihin ei ole mahdollista päästä käsiksi tietokoneen kautta ilman vastaavaa Device CAL -palvelinta.

Johtopäätökset laite CAL:ista

Se, kumpi asiakaskäyttölupatyyppi tarjoaa yrityksessä enemmän mahdollisuuksia tai edullisempia lisensointivaihtoehtoja Windows Server 2019:n käyttämiseen, päätetään siis tapauskohtaisesti. Windows -palvelimen käyttämiseen käytettävien päätelaitteiden määrän lisäksi myös käyttäjien määrä on ratkaiseva: Kun useat käyttäjät käyttävät vuorotellen yhtä päätelaitetta Windows -palvelimen käyttämiseen, lisensointi Device CAL:n avulla tarjoaa enemmän etuja.

Yrityksen omien prosessien tarkka tuntemus on siis paras lähtökohta oikean CAL-tyypin valinnassa Windows Server 2016:lle. Edellä mainituissa olosuhteissa lisensointi Device CAL -lisensseillä on organisaatiolle edullisempaa kuin lisensointi User CAL -lisensseillä, koska tässä tapauksessa on ostettava vähemmän asiakaskäyttölisenssejä.

Käytettyjä Device CAL:eja Microsoft Windows Server 2016 -palvelimelle on saatavilla Wiresoft-verkkokaupasta alkaen yhdestä lisenssistä

Käytettyjä Device CAL:eja Windows Server 2016 -versioihin on saatavana myös yksittäin Wiresoftin verkkokaupasta - koska Microsoftin lisenssisäännöksiä ei sovelleta porrastuksen osalta; muutoin käytetyistä ohjelmistoista ei ole mitään haittaa tai rajoituksia - ei ainoastaan siksi, että ohjelmisto ei voi periaatteessa kulua loppuun, vaan myös sen yleisessä toiminnallisuudessa.

Mistä saadaan Device CAL:t Windows Server 2016:lle, jota Wiresoft tarjoaa käytettynä ohjelmistona?

Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Device CAL:t Windows Server 2016 -versioille ovat alkuperäisiä lisenssejä, sillä ne ovat saatavilla myös Microsoftin lisensointiohjelman kautta; sillä erotuksella, että ne olivat aiemmin osa Device Volume License for Windows Server 2016 -lisenssiä, jonka yritys osti ensin. Wiresoft osti tämän jälkeen tämän volyymilisenssin tai yksittäisten laitteiden käyttöoikeudet, joita ei tarvittu, ja volyymilisenssit purettiin yksittäisiksi lisensseiksi. Tällaiset yksittäiset Device CAL:t merkitään käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tästä nimityksestä huolimatta niitä voidaan käyttää kuten käyttämätöntä lisenssiä Windows Server 2016 -palvelimen käyttöön, sillä ne eivät eroa uusista lisensseistä toiminnallisuuden rajoitusten eivätkä käyttöajan suhteen.

Ostajan turvallisuus käytetyn ohjelmiston kanssa Device CALs for Windows Server 2016 -palvelimelle

Wiresoftin käytetyn ohjelmiston tarjous Device CALs for Windows Server 2016 tarjoaa asiakkaille turvallisen vaihtoehdon käyttöoikeuslisensointiin Windows Server 2016:lle! Tämä johtuu siitä, että Wiresoftin käytetytkin Device CAL:t sisältävät tavanomaisen ostajan varmuuden, joka sisältää välittömän latauksen oston jälkeen, mukaan lukien lisenssin välitön aktivointi voimassa olevalla käyttöoikeusavaimella.

Onko laillista ostaa ja käyttää käytettyjä Device CAL:itä Windows Server 2016 -palvelimelle?

Wiresoft-asiakkaille käytettyjen Device CAL:ien ostaminen Windows Server 2016:lle sekä niiden käyttö on laillisesti turvallista, sillä ne eivät riko mitään lakisääteisiä määräyksiä. Tämä johtuu siitä, että Wiresoftin myymälässä tarjotut Device CAL:t Windows Server 2016:lle, kuten muutkin tällaiset asiakaskäyttöoikeudet, ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Tästä syystä käytetyillä CAL-lisensseillä käytävä kauppa perustuu voimassa olevaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii Microsoftin käytettyjen lisenssien myynnin sekä ostamisen ja käytön; tämä on myös vahvistettu selvästi yhä uudelleen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta, koska kaikki aiemmat ostajat ovat täydellisiä todisteita!

Yhteenveto käytetyn ohjelmiston eduista Device CALs for Windows Server 2016 -palvelimen laite CAL:ien osalta

Wiresoftin Windows Server 2016 -palvelimen CAL-käyttäjäoikeudet käytettynä ohjelmistona ovat edullisempi vaihtoehto verrattuna perinteisten ohjelmistotoimittajien vastaaviin uusiin tuotteisiin - tämä etu koskee myös muita Microsoftin palvelinten käytettyjä ohjelmistoja tai käyttöoikeuksia.

Koska lisensointia käytetyillä Device CAL:illa ei ole rajoitettu muuten usein käytetyllä porrastuksella, voit lisensoida täsmälleen sen määrän päätelaitteita, joka vastaa Windows -palvelinpalveluiden todellista käyttöä yrityksessäsi. Wiresoft-asiakkaana voit pienentää hankintakustannuksiasi myös tämän joustavan asiakaskäyttöoikeuksien lisensoinnin avulla Windows Serverin päätelaitteille.

Wiresoftin käytetyt lisenssit tarjoavat myös erityisen käytännöllisen tavan täydentää ohjelmistovarastoa kohtuulliseen hintaan, koska tarjous sisältää myös useita ohjelmistoversioita, jolloin voidaan välttää yhteensopivuusongelmat, jotka voivat aiheutua eri ohjelmistoversioiden rinnakkaisesta käytöstä, ja siten myös vähentää uuden laitteiston hankintakustannuksia. Windows Server 2016 -versioiden Device CAL:ien lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös vastaavat User CAL:t käytettyinä ohjelmistoina.

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjonta sisältää myös Microsoft-ohjelmistoja monille muille aloille - kaikilla edellä mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Windows Server 2016 -palvelimen tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen Device CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat