Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10533
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
12 601,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise on kattava toiminnanhallinta-alusta nykyaikaisille datakeskuksille ja pilvipalveluille. Se tarjoaa integroitua suorituskyvyn, kapasiteetin ja konfiguraation hallintaa koko ohjelmistomääritellyssä datakeskuksessa. vRealize Operations 7 tarjoaa kehittynyttä analytiikkaa, jonka avulla työmäärät voidaan optimoida, mikä parantaa tehokkuutta ja nopeuttaa markkinoille tuloaikaa.

vRealize Operations 7 Enterprise on suunniteltu auttamaan asiakkaita hallitsemaan helposti heterogeenisiä ympäristöjään. Alusta tarjoaa käyttökelpoisia oivalluksia, koska se pystyy keräämään tietoja eri lähteistä, kuten VMware vSphere ® , Microsoft Hyper-V®, Amazon AWS, IBM SoftLayer®, OpenStack® pilvipalveluista ja muista julkisista Cloud palveluntarjoajista. Näiden tietojen avulla asiakkaat voivat tunnistaa ongelmat ennen kuin ne aiheuttavat liiketoimintahäiriöitä tai vaikuttavat Service tason sopimuksiin (SLA).

Julkaisemalla vRealize Operations 7 Enterprise VMware jatkaa innovatiivisten tuotteiden toimittamisen perinnettä. Tämä tuote perustuu edeltäjiensä menestykseen ja tarjoaa entistä enemmän ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä parantamaan suorituskykyä ja käytettävyyttä.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise on kattava toiminnanhallintaratkaisu nykyaikaisille datakeskuksille ja pilvipalveluille. Se tarjoaa älykästä suorituskyvyn, kapasiteetin ja konfiguraation hallintaa koko ohjelmistorajoitteisen infrastruktuuripinossa. vRealize Operations 7 Enterprise avulla voit optimoida virtuaalikoneita, sovelluksia ja taustalla olevaa infrastruktuuria kustannusten vähentämiseksi ja tehokkuuden lisäämiseksi.

vRealize Operations 7 Enterprise on intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla voit helposti tunnistaa ja ratkaista ympäristösi ongelmat. Ratkaisu tarjoaa myös kehittynyttä analytiikkaa, jonka avulla saat syvällisen käsityksen VM:ien, sovellusten, tallennuslaitteiden, verkkojen ja muiden laitteiden kunnosta. Näin voit tehdä parempia päätöksiä siitä, miten hallita infrastruktuuria optimaalisen suorituskyvyn ja tehokkuuden saavuttamiseksi.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .